We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (117)
Min Guldsmed

hurtig og effektiv levering. fuld tilfredshed.

Min vare blev overraskende hurtigt leveret, og alt har fungeret til min fulde tilfredshed.

god og dejlig service.

jeg fik en god og dejlig sevice hos guldsmed,og hurtigt levering og portofri fragt,kan det være bedre,det er ikke sidste gang jeg køber hos guldsmed.
ikke noget at klage over.

Min Guldsmed

Rigtig god service og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. Den bestilte vare var desværre udgået, men jeg fik tilbuddet om at købe en tilsvarende til samme pris - rigtig god service!

Perfekt!

Billigere end i alm butik og dag til dag levering! SUPER!

Helt perfekt!

Super godt sted a købe smykker. Billigere end i forretningerne og hurtig levering! Har handlet her flere gange og kan varmt anbefales!

Super

Alt er som det skal være. God service og dejligt med en interesse for forsendelsesforløbet er gået godt, og om produkterne er som de skal være.

Super handel !

Det var det billigste sted jeg kunne finde min vare og der var hurtig levering! Så bestemt ingen klager herfra ! Og varen var super flot som forventet ! Så alt i alt en super handel!

SKØNT!

Bestilte et smykke torsdag aften og havde det i hånden lørdag formiddag - bedre kan det ikke være!
Alt var også som det skulle være med smykket, så det er bare så fint. Tak for det!

Alt ok .

Ikke noget at klage over, dejlig hurtig levering.
Og så gør det jo ikke noget at det er billigere, for samme varer .

Min Guldsmed

Overraskende hurtigt dag til dag - Det gør jeg igen !

Det er jo helt vildt positivt at der ikke beregnes forsendelse.
Prisen på smykket ligger under butiksprisen i Sønderborg.
Let at bestille + betale og super ordre feedback pr. mail.

Det bestilte smykke var en gave og den mdleverede indpakning var flot og stilfuld (gratis). Det er bare iorden.

Det er jo helt tosset hvis man ikke køber her igen !

Tak for god service og fair pris:-)

Mvh.
Michael Sandager

Min Guldsmed

Der er bare et sted man vil handle igen, utrolig god service og hurtig levering + en rigtig flot indpakning.

Min Guldsmed

Service ud over det sædvanlige

Min Guldsmed er absolut værd at anbefale. Servicen er helt i top - og portofri levering. Jeg fik byttet et armbånd, der ikke var nyt, men ubrugt. Det kunne bestemt ikke lade sig gøre andre steder. Og de varer jeg har bestilt, er altid kommet meget hurtigt. Hvis du skriver et spørgsmål på Min Guldsmeds side, får du hurtigt et svar. De er meget hjælpsomme. Mht. priserne kan jeg kun sige, at de sagtens kan konkurrere med andre.
Alt i alt - kun SUPER anmeldelser fra min side. Min Guldsmed kan varmt anbefales og de får 5 stjerner med pil opad :-)

Hurtigt og problemfri handel

Vi fik varen hurtigt, problemfrit og fragtfri... en fornøjelse

Min Guldsmed

Meget flot vare og indpakning

Flot vare (Story Charm) og fin indpakning m/lille treat, men kunne nu godt komme hurtigere frem og gerne som ikke-forsikret brev til kr. 0 i stedet for

Min Guldsmed

Stort udvalg med gode priser.

Jeg kan kun anbefale køb hos Minguldsmed.dk - gode priser og et stortudvalg. Leveringen var 4 dage i december, hvilket vel er ok i en travl tid, men jeg håber at ordre fremover kan leveres inden for maks 2 dage. Fremover vil jeg også bestille mine smykker hos jer :) Godt nytår

Lidt lang leveringstid

Men varerne nåede dog frem, inden de skulle gives som gave.

Min Guldsmed

Gode priser og ekstremt hurtig levering.

Super service. Bestilte en dag og havde varen dagen efter.

Kundeservice i særklasse!

Kundeservice i særklasse, fik bestilt for store ringe, men det blev ændret uden beregning ;-)
Go' jul og godt nytår

MEGET TILFREDS

Igen har jeg handlet hos MIN GULDSMED - IGEN er jeg helt TILFREDS.
Hurtig levering af ordren............... - jeg vender tilbage. TAK!

Fine varer

Hurtig levering. Kan kun anbefales.

Super service, sød medarbejder

Jeg var forbi butikken i nærum med et ur jeg havde købt på trendsales, som skulle verificeres. Jeg snakkede med den sødeste medarbejde, Kira.

Hun var virkelig hjælpsom og sød, og brugt lang tid på at snakke med mig og forklare mig en hel masse ting, og på samme tid var hun ikke anmasende. Det gøre at jeg bare vil tage derhen igen næste gang jeg skal købe noget selvom jeg bor i Høje Tåstrup.

Jeg takker inderligt igen for den hjælp og tid jeg fik.

God oplevelse

Det er hverken første eller sidste gang.

Min Guldsmed

Bestilte et guldhjerte med indgravering. Ringede til forretningen og fik god service og fik varen leveret til døren hurtigt :)

Min Guldsmed

Det er bare IKKE i orden!

Jeg har bestilt en ring hos dette firma.
Pris kr. 695,- Jeg glæder mig til at modtage ringen. Får så en mail om at handelen er annulleret da varen er udsolgt. Æv tænker jeg for jeg ville rigtig gerne have netop denne ring. Ser så på nettet at firmaet stadig udbyder "min ring" men til en pris på over det dobbelte !! Altså varen er ikke udsolgt eller hvad ?? Eller var det fordi de havde sat prisen for lavt og fortrød ? Sådan ser det ud for mig. Jeg synes det er meget ærgerligt.

Reply from Min Guldsmed

Tak Rikke for din respons! vi beklager selvfølgelig det skete, men du ønsker bestemt ikke at modtage den ring som du så på vores webside. Ringen er totalt ødelagt efter et rambuktyveri: se venligst link.

Hos www.Minguldsmed.dk prøver vi løbende at opdatere priserne til de rigtige, eller fjerne dem. Jeg beklager endnu en gang at vi ikke havde tid til at fjerne produktet på grund af rambuk tyveriet, som du kan se på filmen var næsten alt smadret.
Venlig hilsen Finn

Helt i top

Super service og meget hurtig ekspedition. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Min Guldsmed.

Anbefales

Gode priser og fin service

Min Guldsmed

Billige, perfekt service og hurtig levering

Jeg har bestilt to gange hos minguldsmed.dk og vil virkelig anbefale dem til enhver.
Vi købte forlovelsesringe hos dem, men ønskede et andet materiale på et design - de undersøgte om det var muligt (det var det), gav ny pris, og sendte en ny bekræftelse på det pr. mail, uden at jeg skulle foretage mig mere. Da de skulle specialfremstilles, tog leveringen lidt længere tid, men ikke mere end det de havde oplyst. Vi er meget tilfredse.
Anden gang var nogle led til story armbånd og jeg blev dagen efter ordren blev lagt ringet op og meddelt om at det ene led havde lang leveringstid, og om jeg stadig var interesseret i at få det, eller ville vælge noget nyt eller få pengene tilbage. Jeg valgte et nyt led til samme pris, og de blev modtaget 2 dage efter, selvom jeg først havde ventet dem ugen efter. Igen, meget fornem service. Og så er de billigere end andre guldsmede - hvad mere kan man forlange.

Mere end tilfreds

En god service og stor hjælp i telefonen, da jeg desværre var lidt sent ude med at købe gave. Fik oplyst hvilke charms jeg havde mulighed for at køb her og nu og som ikke var i restordre. Nåede desværre,trods minguldsmed store indsats at få pakken til tiden... Takket være PostDanmark (det er en helt anden historie).
Kan kun anbefale minguldsmed.dk.

minguldsmed i Herlev

Da min mand og jeg skulle giftes havde vi bestilt og betalt et sæt ringe hos en guldsmed i Rødovre Centret. De kontaktede os 1½ uge før vielsen med beskeden om, at vi ikke kunne få de bestilte ringe i 8kt men skulle købe dem i 14kt - hvilket så kostede det dobbelte. Ikke lige det vi havde behov for så tæt på vielsen!

Jeg fandt så minguldsmed.dk og ringede til butikken i Herlev. En utrolig sød og venlig mand tog imod os i butikken samme aften. Vi udvalgte ringe, fik en super god pris og han lovede os, at ringene ville være klar senest dagen før vielsen... om han så selv skulle hente dem!

Om formiddagen dagen før vielsen tikkede en sms ind på mobilen - ringene er kommet!

Vi fik alt i alt en service med masser af råd og dåd udover det sædvanlige og er dybt taknemmelige for, at vores dag blev reddet. Derfor kan vi naturligvis kun give denne guldsmed vores bedste anbefalinger! Det er ikke sidste gang vi har handlet dér og jeg har allerede flere smykker, som han skal have til reparation :-)

Sur ejer

jeg ringede ind til minguldsmed for at følge op på min bestilling, fik en utrolig sur ejer i røret der talte nedladende til mig og skældte mig ud for at stille et så simpelt spørgsmål som " jeg har bestilt en charm i sølv kan du forgylde den?" hertil var svaret " ja, jeg har da også meget lyst til at gå fra det jeg laver for at forgylde din charm, vi er jo meget glade for at lade alt ligge for at forgylde din charm GRATIS!!!" jeg havde selv ikke nævnt ordet gratis!!
herefter spurgte jeg " jeg fik ikke fat i dit navn" her var svaret i en meget Skarp og sur tone " jeg hedder Grethe og er ejen af virksomheden, VAR DET DET DU SPURGTE OM!!???"
der skal siges at jeg på intet tidspunkt sagde ordet gratis og var naturligvis indstillet på at betale en prisforskel, jeg ville blot høre om DET VAR MULIGT AT FORGYLDE det jeg havde valgt.

Kære Grethe, på trods af gode priser, hurtig levering og fin hjemmeside, så vil jeg mene at relationen til din kunder er altafgørende.

Så fremt jeg vælger at handle med minguldsmed i fremtiden så vil jeg helst være foruden sådan en oplevelse, så jeg håber at jeg aldrig for behov for at ringe dem op og kan nøjes med at bestille via websiden, og slet ikke hvis jeg får grethe i røret, så det krydser jeg fingre for at jeg ikke kommer til !!

Fin service

Minguldsmed gav fin service og hurtig forsendelse.

Min Guldsmed

god service og hurtig levering

god service og hurtig levering. handler der gerne igen.

Hurtig og god service

God og hurtig service. Dog ville jeg godt have vidst, at det smykke jeg købte var riflet på bagsiden (kunne man ikke se på nettet) så indgraveringen er næsten umulig at se og det er lidt ærgeligt.

super god service

fik smykker byttet der var over 2 år gamle, tak for god service
en super god hjemmeside har brugt den ved flere lejligheder

Min Guldsmed

Helt igennem fin service og hurtig levering.

Jeg ledte og søgte efter ørestikker med tro-håb-kærlighed til mit barnebarns fødselsdag. Kort før dagen fandt jeg Min Guldsmed, der havde motivet i ét stykke, der er det bedste for et barn.
Det bestilte blev straks sendt, så jeg var helt klar til fødselsdagen.

Ingen tvivl om, jeg næste gang vil starte min søgen efter smykker på Min Guldsmed.