[REPLY]
Jeg bestilte en helt masse fra siden i weekenden. Får et opkald onsdag kl 13. fra postmanden . Tjekker pakken igennem. Pænt leveret, gode priser, alting er der trods, det er en stor ordre. Alt i alt er jeg meget tilfreds.
Hurtig levering som lovet, og en masse gode produkter. Rigtig fint :)
Eneste minus er den lidt dyre levering, men når det kommer så hurtigt og varerne generelt er billige, er det lige til at overkomme :)
MinTemaFest.dk udbyder mange forskellige former for især dekoration og service til enhver fest hvilket gør, at man hurtigt kan blive inspireret af de mange varer på siden.
Selvom hjemmesidens design sagtens ville kunne optimeres - for derved bl.a. ikke at skræmme kunder væk - er MinTemaFest.dk yderst troværdig og leverer købte varer inden for tidsfristen - meget hurtigt og nemt.
Jeg kan kun rose MinTemaFest.dk for deres udvalg af varer og behandling af kunder, men vil samtidig også understrege, at jeg vil anbefale dem, at give deres hjemmeside en overhaling design-mæssigt. Hjemmesiden virker uoverskuelig, og det kan være svært, samtidig med at det vækker et irritationsmoment, når man eksempelvis forsøger at lede efter bestemte søgeord i fanebladene i menuerne til venstre.
Bestilte 7 ting hos mintemafest.dk fredag middag ca. og jeg kunne se dette var sendt samme dag, jeg modtog mine ting tirsdag, da post ikke bliver leveret om mandagen så den kom efter 2 dage.
allle tingene var med pænt pakke ind.
super fedt.
Det eneste minus jeg vil give dem er at 69kr. fragt syntes jeg er for meget, men ellers Super god side kunne godt bruge den igen hvis jeg skal holde temafest igen. :)
Dette er ikke nok til jeg vil give dem 4 så 5stjerner helt klart. :)
P.S. jeg bestilte en dug i lilla, og denne dug farvede hele mit hvide bord lilla fandt jeg ud af dagen efter da jeg tog den af, en rigtig fin dug, men jeg vil anbefale at man ligger en plastik dug under med mindrer at bordet skal ud, ellers er det bare i gang med husholdingsspritten dagen efter :D
Bestilte 2 små heliumflasker selvlysende balloner og servietter. Husk dog at du skal bruge meget mere helium end der står. Bestilte mindst 1 flaske for lidt, da der går noget til spilde.
Godt udvalg, men levering overholdes ikke. Varen kom først efter festen til stor skuffelse for børnene og da var budet endda usamarbejdsvillig
Kæmpe udvalg på hjemmesiden (den kunne måske godt gøres en lille smule mere overskuelig)
Hurtig og sikker levering og varen lever 100% op til beskrivelsen :-)
Denne side kan varmt anbefales!
Jeg bestilte engangs-tallerkener og forventede at modtage tallerkener lavet af polyester - som der stod på hjemmesiden, men jeg modtog tallerkener lavet af polystrene. Et helt andet materiale (der er stor forskel på plastik og flamingo). Skuffelsen var stor og jeg måtte haste ud og købe nye tallerkener i en fysisk butik da jeg stod og skulle holde barnedåb dagen efter. Jeg kunne være sparet for meget stress og besvær hvis den tastefejl ikke havde været der.
Resten af ordren var som forventet, så det er grunden til at jeg giver 2 stjerner i stedet for 1.
Track and trace kode, hurtigere levering end forventet, og varer som bestilt. Handler der gerne igen
mintemafest.dk er helt klart et reelt firma, priserne er gode og det er intentionerne også.
Desværre må jeg sige at jeg er skuffet med deres logistiske partner DPD! Et tip: bestil ALTID dine pakker fra DPD til den lokale kiosk / købmand, da dette firma konsekvent skider på deres privat kunder.
DPD valgte at undskylde manglende levering først med "forkert adresse" på trods af at den angivne adresse er 100% rigtig oplyst, så derefter at undskylde med at det "nok var en invandrer der havde kørt" og at "Han nok ikke kunne læse min seddel på døren, hvis jeg havde skrevet den på dansk" (hvilket jeg havde, da selv samme DPD medarbejder havde oplyst at jeg skulle skrive en seddel på døren tidligere på dagen, da nævnte hun ikke noget med at jeg skulle skrive den på engelsk)
Mintemafest.dk sendte desuden 4 ens mails med information og regler angående levering.
Hjemmesiden og bestillingsforløb er ikke særlig overskuelig, og på nogle punkter lettere kryptisk.
Jeg har købt en hel masse til min drengs børnefødselsdag. Super levering og produkterne var pakket fint og i det hele taget en oplevelse der var i top.
Jeg bestilte både duge, tallerkner, krus, bordpynt og væg pynt fra MIn Tema Fest.dk, da vi skulle holde farvel/gensyns fest. Det var nemt at bestille via hjemmesiden og varerne kom f¨å dage efter. Meget nemt og helt uden problemer! Det er helt sikkert en side jeg vil bruge igen!
Bestilte foskellige festartikler til min datters 9 års - hun ville gerne ha en super piget lyserød fest med hendes veninder. Jeg fandt alt hvad jeg skulle bruge og mere til bl.a. en pinata som var et stort hit for ungerne. Jeg kan helt sikkert anbefale at handle her men husk at være i god tid (det tog 3 dage fra jeg bestilte varerne til varerne kom).
JannickL found this review useful
God side med masser af rigtig gode og anderledes ting til festen.
Er placeret i england - derfor det lidt mere spændende sortiment måske, men det gør også at det tager lige lidt ekstra tid med posten end herhjemme, som man jo ved. Men er hurtige og har kun prøvet leveringer på max 4 dage.
Ved en af bestillingerne manglede der 1 paptallerken på lager og derfor havde de vedlagt en anden type og ekstra 5 stykker af denne. Det var jo sødt og godt tænkt, men ikke så smart hvis jeg virkelig skulle have brugt den ene tallerken der.
Vil helt klart bestille hos dem til flere fester.
Siden er vist ikke helt færdig men man kan finde alt muligt til temafester der. Jeg har købt en stor pakke med Hawaii tema. det kom på tre dag og der var ingen problemer med betaling eller levering.