[REPLY]
Na één telefoontje krijg je goed, open en eerlijk advies en weet je direct wat je wel of niet nodig hebt (NAS met harde schijf ingebouwd in mijn geval). Gratis inbouwservice van de harde schijf en laatste updates hierop zodat je niet zelf hiermee aan de slag hoeft. Met name deze service heeft voor mij de doorslag gegeven. Bovendien product erg snel en compleet geleverd. Inpluggen en gebruiken. Kortom ben erg tevreden en zal deze firma vaker gebruiken cq. aanbevelen.
Ik heb inmiddels al een tijdje ervaring met de onlinewinkel mobile-harddisk in Haarlem. Ik ben tot nu toe zeker niet teleurgesteld in de adviezen die men mij geeft. En deze adviezen zijn vaak niet in hun commerciele voordeel. Gewoon eerlijk advies en meedenken met de consument. En een zeer snelle levering tot slot zorgt er voor dat "eens een klant", "altijd een klant" wordt.
Ik heb hier een Synology DS-212+ gekocht.
Uitstekende service en uitleg.
Goede prijs, kortom een aanrader.
ik heb een synology nas gekocht 35 euro onder de normale prijs omdat deze inmiddels een opvolger heeft (eol). volgende dag geleverd, prima winkel dus.
Goed telefonisch contact met duidelijke uitleg en eerlijk advies. Binnen enkele dagen was de NAS binnen met zelfs de bijbestelde schijven netjes en gratis ingebouwd!
Kortom: heeft u géén handige vingertjes dan is Mobile Harddisk de juiste winkel voor u, met bovendien concurerende prijzen!
Om 15.00 uur 's middags een NAS besteld, en de volgende ochtend om 9.00 uur had ik 'm al in huis, met discs geïnstalleerd en al. Geweldig!
Ze hebben als wat je elders niet vindt. Ik was op zoek naar een grote fototank. Dit is een mobiele harde schijf waarop je je fotokaartjes kan overschrijven. Deze kan je in tegenstelling tot een laptop wel kwijt in je fotozak.
Bij hen vond ik er één die werkelijk top was : 750 GB harde schijf, zeer snelle transfer (een vol 16GB kaartje in een paar minuten), controle of de overgezette files identiek zijn aan die op de kaart, incremental back-up, fotoplayer,
Ik heb deze nu een jaar en eindelijk moet ik mij geen zorgen meer maken over het aantal foto's dat ik maak.
Zelfs wanneer ik RAW gebruik op maximale resolutie neemt 1 foto ±32MB in en kan ik nog 23000 foto's maken, genoeg voor een wereldreis.
Op het scherm kan je de foto's 's avonds bekijken?
Je wordt goed geïnformeerd over de status van de bestelling. De levering is correct en zorgvuldig. Ook is het prettig om achteraf een bericht te ontvangen of alles naar wens is geweest en of er nog vragen en/of opmerkingen zijn. Dit komt zeer professioneel over. Ben heel tevreden over Mobile Harddisk.
Snelle en goede levering, omruilen geen probleem toen harddisk te veel capaciteit bleek te hebben om als backup voor mijn Synology 106j te dienen. Ook latere levering van Synology 111 zonder problemen. Björn geeft via mail en Synology forum uitstekende ondersteuning bij allerlei vragen.
Bart, Amsterdam
Zeer snelle levering, perfecte uitleg (meerdere malen) per telefoon en vooralsnog een fijne NAS. Voor iemand met nauwelijks kennis op dit gebied eenvoudig te installeren en het werkt naadloos met mijn Apple TV en iMac. Ben nog wel aan het zoeken naar het rechtstreeks downloaden. NZB's gaat nog niet super en torent is niet mijn ding (veel te veel bagger).
Erg tevreden over Mobile-Harddisk.nl
Met gratis inbouwservice toch supersnel mijn Drobo in huis, klasse! En als er een product door externe factoren niet leverbaar is dan word ik hierover goed geïnformeerd. Dus tot nu toe niets dan lof!
Ik was op zoek naar een goede thuis NAS. Systeem is mooi voor geinstalleerd. Direct plug and play configuratie waarmee je aan de slag kunt.
Ik was op zoek naar een goed werkende NAS met daarbij een mediaspeler. Contact opgenomen met de klantenservice, waar ik kordaat een antwoord heb ontvangen. De bestelling was ook prima, waaronder het inbouwen en de upgrade van de firmware. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen bij MOBILE-HARDDISK.
's Middags een Synology Nas besteld incl. 4 harde schijven en de volgende ochtend al thuis geleverd. Het inbouwen van de harddisks en het opzetten van de raid opstelling was al gebeurd. Dus plug en play voor een zeer scherpe prijs!
Voor de tweede keer een "grote" order geplaatst bij Mobile Harddisk.
En werd weer netjes, snel en perfect geleverd.
Deze keer gebruik gemaakt van de *gratis* inbouw mogelijkheden voor de gekochte nas en de 7 harde schijven.
Mijn nieuwe DS211 besteld. Om 11.00 uur besteld en de volgende dag met geinstalleerde harddisks in raid opstelling in huis. Das snelle service.
Kortom snelle levering voor een goede prijs.
Ik had wat vragen over de Synology DS211 en deze werden professioneel beantwoord. Duidelijk mensen met verstand van zaken.
De bestelling dezelfde dag nog de deur uitgedaan en de volgende morgen was de Synology al geleverd.
Gewoon perfect.
ik heb een docking stadion gekocht maar die werkte niet daar voor heb ik gebeld en ik kreeg online support van ze.
Dat hebben ze snel opgelost perfect en ik moet je ook zeggen, vandaag bestellen morgen echt binnen niet te geloven en ze zijn ook het goedkoopste bij tweakers.net in onderdelen klasse eerste bedrijf die mijn wensen echt heeft voldaan via internet aankoop niet te geloven daar kan aan bedrijven wel een puntje aan zuigen
Order geplaatst in het weekend, dinsdag in huis, klasse.
En dat voor een prima prijs.
Karel
De ene dag rond lunchtijd een bestelling geplaats, o.a. een NAS met bijbehorende schijven. Die middag om half zes al het mailtje dat het pakket verzonden was. De volgende ochtend voor elven werd het pakket afgeleverd, degelijk en milieuvriendelijk verpakt. Dankzij de gratis inbouwservice waren de schijven al geïnstalleerd en was de NAS van de laatste firmware voorzien en getest. Klasse! De prijzen zijn heel behoorlijk, je kan nog een paar euro goedkoper maar komt dan al snel bij de echte dozenschuivers terecht. Ik kwam min of meer toevallig bij deze winkel terecht (mijn “vaste” leverancier kon de betreffende NAS voorlopig niet leveren, en dan ga je maar wat googelen), inmiddels staat hij bovenaan mijn voorkeurslijstje!
Niet te geloven hoe snel iets geleverd kan worden. De dag nadat de bestelling geplaatst werd, werd het al geleverd in België!
Al meerdere malen producten besteld bij Mobile Harddisk.
Nooit problemen. Je wordt correct en accuraat te woord gestaan.
De HDI Dune HD Smart D1 besteld via en website en afgehaald aan de balie.
Vriendelijke en deskundige medewerkers en goede ervaring met aftersales.
De Dune aangesloten, even gestoeid met de instellingen, maar dan heb je ook wat. Wat een topper. Speelt bijna alles af. Alleen het Apple ProRes formaat wordt niet ondersteund. Dit moet ik omzetten naar H.264.
De gebruikshandleiding is wel erg beknopt. De handleiding op de website biedt wel uitkomst.
Over Mobile Harddisk niets anders dan lof. Gewoon een aanrader.
Prima product aangeschaft (Drobo S). Deze werd zeer snel geleverd en was keurig en veilig verpakt.
Duidelijke website, goed telefonisch advies, je werd goed op de hoogte gehouden van de zending, volgende dag al geleverd
If you need help obtaining parts in English then mobile-harddisk is an excellent choice for hard disk related products and services. Highly recommended. Quick shipping time as well.
Ik bestel hier zeer regelmatig: altijd scherpe prijs, snelle levering, goede service en snelle beantwoording van vragen. Deze jongens weten absoluut waarover ze spreken en kennen hun producten van A tot Z. Aanrader!
Heldere duidelijke website, klantvriendelijk deskundig personeel, bereikbaar(!) per mail en telefoon, snelheid qua leveren, goeie aftersales. Winkel om trots op te mogen zijn. Geeft je op internet toch dat goeie winkelgevoel!
Ik heb een mediaplayer bij Mobile-harddisc.nl gekocht. Aangezien ik in de buurt woon heb ik deze opgehaald. Ze hebben ruime openingstijden wanneer je langs kunt komen. En wanneer je ze telefonisch wilt bereiken zijn ze zeer goed bereikbaar.
Mijn mediaplayer heeft heel veel mankementen vertoond, en het personeel van Mobile-harddisc.nl is hier heel zorgvuldig mee omgegaan. Zij hebben mij aan alle kanten geholpen waar ze konden. En vooral ook op zeer korte termijn. Uiteindelijk heb ik drie (of vier ik ben de tel kwijt geraakt) nieuwe apparaten gekregen, waarvan ze de laatste 2 uitvoerig hebben getest (1 van die 2 had ook mankementen en die kreeg ik daarom ook niet mee). Tot gisteren deed de mediaplayer het uitstekend, gisteren haperde die even en kreeg ik bijna weer een hartverzakking. Maar na het uit-en aanzetten doet hij het weer. Ik houd dit nog even in de gaten, anders moet ik er weer mee terug. Maar over de service en het personeel heb ik niets dan goeds te zeggen, echt TOP
Prima winkel, duidelijke website en duidelijke communicatie na bestelling (e-mail / track&trace), goede prijzen. Levering per post, zat een weekend tussen, maar netjes ingepakt verzonden, winkel kan de post niet sneller maken in het weekend, dus dik tevreden.
Dit bedrijf heeft een zeer goede service, waarom geen 5 sterren?
De voorraad is laag en de levering van een 210 duurde daarom meer dan 1,5 week. Op zicht geen probleem, maar dat is dus de reden voor de 4.
Ik heb bij mobile-harddisk een mediaspeler besteld. Het bestellen ging bijna automatisch en ik kreeg bijna direct reply via de mail. Het verzenden werd begeleid met diverse mailtjes waardoor de status van de bestelling altijd duidelijk was. De uiteindelijke levering was binnen 2 werkdagen.
De prijs die ik moest betalen was volgens vergelijkingssites op internet goedkoop.
Kortom ik ben zeer tevreden.
Ik ben zeer tevreden over het product en over de bijzonder snelle levering door mobiel-harddisk !!
Heel goed geholpen; vanaf 't moment wat ik op 't oog had tot en met het in huis krijgen van m'n bestelling (NAS met 5x ingebouwde HDD's):
- website: erg overzichtelijk en linken naar sub-pagína's werken zonder uitzondering, pagina's laden erg snel dus geen wachten.
- bereikaarbheid: kontakt ging steeds via emailverkeer, emails werden binnen een half uur tot een uur beantwoord (hierdoor was telefoneren (dus) niet nodig).
- bestelling ging prima, erg duidelijk allemaal.
- bestelling was inderdaad de volgende dag in huis.
- aftersales nog niet nodig gehad, maar ik hoor van anderen dat die okay zijn.
Kortom: aanrader, deze winkel!