[REPLY]
Jeg fandt et link til en god pris på en mobil. Først når jeg viste ekspedienten i butikken at det var deres butikspris, fik jeg lov at købe.
De vidste ikke de kunne sælge til den pris.
Tak, Mobilpriser.
Har købt flere mobiltelefoner via mobilpriser og læst anmeldelser af mobiler mv. God og informativ side. Velfungerende. Absolut værd at bruge når man vil købe sin mobil på nettet.
Altid behjælpelig med at finde de billigste priser på mobiltelefoner!
Fandt eksempelvis min nuværende mobil igennem denne side.
Jeg bruger mobilpriser hvergang jeg skal have ny mobil, så jeg kan finde det sted jeg kan få den billigt! Så helt sikkert 5 stjerner fra mig!
Fin side, den er meget smart når man lige skal sammenligne nogle mobiler i en fart og den er nem at finde ud af.
Kunne dog være en god ting hvis de også kunne få nogle personlige vurderinger med, når man samlignede telefonerne.
I et konstant voksende mobil marked kan man få oplevelsen af et gedemarked, og at det konstant er uoverskueligt.
Der tilføre mobilpriser.dk overblikket, og det skal i have tak for.
Simpelt, og effektivt - 5 stjerner.
Det er en rigtig fin side, til at sammenligne mobilpriser med. Bruger den tit, når jeg er på udkig efter en ny mobil.
Super god side der giver et godt overblik over et ellers uoverskueligt mobilmarked. Derudover har det et godt debatforum hvor man læse og høre om andres mening, eller måske lige frem få løst et lille problem.
Rigtigt god side, som er super nem at finde rundt på. Rigtig god søge, og sammenlignings mugheder. Fedt at der bliver linket til andre steder, hvor man kan læse anmeldelser. Anbefaler helt klart denne side, til andre.
Jeg synes at mobilpriser er en god side, den giver lidt mere overblik over de forskellige butikker.. Jeg bruger den personligt altid hvis jeg skal ha ny telefon..
Kan godt lide siden, da den er forholdsvis nem og overskuelig. Det er nemt at finde den billigste mobil, og man kan sammenligne mobiler, hvis man er i tvivl.
Derudover er det fint med nyheder, videoer og debatforum, i tilfælde af, at man støder på et problem, man ikke lige kan løse eller mangler vejledning til.
Jeg benytter mig altid af mobilpriser, således jeg hurtigt kan danne mig et indblik i, hvordan prisniveauet er for det pågældende produkt.
Sitet er let overskueligt og det let at foretage en søgning på det ønskede.
let side, og fornuftig dog snupper den ikke alle oplysninger, så som der kan være andre der er billigere..
Elsker de her sider, når man kan bruge det til noget sejt.
En skam de ikke har alle informationer, fandt feks en sensation billigere end anvist og de har vidst ikke telenor med ?
God side. Har kigget efter ny mobil siden før jul, og har siden da, dagligt kunne følge den falde i pris. God oversigt, nem søgning og dejligt overblik over de forskellige firmaers trustrating og e-mærke mv.
Hvis man skal finde ud af hvad priserne ligger omkring er det et fint site. Dog kan man nemt finde telefonerne billigere end det er vist på denne side. Også godt hvis man vil finde ud af hvad en brugt telefon vil kunne sælges for :)
Jeg var rigtig glad for mobilpriser.dk tidligere, men der er ændret på opsætningen, så nogle leverandører ikke er repræsenteret. Det gør den væsentligt mindre brugbar...
Det er en god idé med sådan et site. Jeg har selv brugt det næsten hver gang jeg skulle købe ny mobil. Men det er altid en god ide at tjekke de hjemmesider som i bliver linket videre til herinde på trustpilot.
Giver et hurtigt og nemt overblik over markedet over mobiltelefoner - og man kan altid få hjælp af deres kundeservice. Selvom Mobilpriser bare henviser og ikke sælger telefoner, er de altid hjælpsomme, med svar på alle mulige tænkelige spørgsmål - klart markedets bedste overblik.
Der findes efterhånden et hav af lignende koncepter på markedet. Dog synes jeg at mobilpriser.dk giver et godt overblik over de forskellige muligheder/forhandlere man bliver præsenteret for.
Jeg har brugt dem som 'rettesnor' da der skulle købes iPhones. Endte med at jeg købte nr. 2 iPhone igennem mobilpriser.dk.
De få gange jeg har købt ny mobil har jeg brugt mobilprisers oversigt og de har hver gang fundet mig det billigstev sted at købe den mobil jeg gerne ville have så ingen problemer der. Så skal det være billgit skal det være her. jeg har ikke haft problemer med at handle de steder siden har henvist til.
Bestilte et tastetur fra siden. Der stod at det var på lager og det hele, men efter de 2-3 dages leveringstid som de havde lovet var det ikke kommet ogjeg ventede så yderligere to dage uden held. Vi ringede så derind hvor jeg fik af vide at det ikke var på lager, og at de ikke lige havde fået opdateret deres side på det sidste.
Egentligt en god ide med dette site, men listen er fyldt med parallelimportører.
Tjek først her på trustpilot, før du handler med nogen på mobilpriser.dk
For det første har siden intet med de anerkendte sider, edbpriser, hifipriser og spilpriser at gøre. Mange folk bliver narret af dette alene.
Siden er fed ja, MEN, de lave priser har tit noget at gøre med at der ikke er nogen moderation for hvem der kan angive deres priser derinde.
For eksempel kiggede jeg på g502'eren:
ALLE firmaer der har angivet pris for denne mobil har dårlige anmeldelser her på trustpilot. Det er virksomheder som angiveligt sælger brugte mobiler fra udlandet.
håber siden strammer sig op for der mangler virkelig et overblik over dette "overprisede" marked.
- Hjemmesiden har et fedt design.
- Du får en oversigt over et hav af mobiler
- Det er ikke altid de biligste priser der viser men det er Trust sites, stortset.
- Der er god service, når du kontakter et af firmaerne for at få en mobil.