We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (438)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, kan kun anbefales.

Deres lager stemte, så jeg fik min del dagen efter.. super :D

Review by confirmed purchaser

Perfekt - lige ud af landevejen

Bestilte varen og dagen efter var den leveret med Post Danmark.
Kan det være nemmere?

Perfekt

Overskuelig hjemmeside, levering næste dag, varer som beskrevet. Ville ikke tøve et sekund med at købe derfra igen.

Iorden.

Fin pris og levering dagen efter..!!

Review by confirmed purchaser

Fantastisk effektiv levering og service

Mine ting blev leveret som aftalt, hurtigt i en god pakning. Jeg vil anbefale alle at købe deres mobiltilbehør her.

Hurtig levering👍

Jeg har kun bestile en gang hos dem og vil bestemt bruge dem hvis jeg får brug for det😃

Super service :-)

Nemt og enkelt at bestille. God og overskuelig hjemmeside. Dag til dag service. Perfekt..

Review by confirmed purchaser

Levering til tiden. Perfekt vare.

Hurtig levering til tiden.

Review by confirmed purchaser

Købt og sendt samme dag - helt perfekt

Samme dag jeg købte min vare blev den sendt, og den var her hurtigt - super service

Pålidelig

Nem at bestille og hurtig levering

Superb!

Bestilte torsdag formiddag, vågnede op til det i postkassen fredag morgen.
Det er god service!

Review by confirmed purchaser

God pris. Fantastisk service.

Skulle bestille et parrot MKI 9000 til bilen og var ikke klar over hvilken kabler jeg skulle bruge og hvilken der var nødvendige. Jeg blev vejledt over telefonen, og kabler jeg ikke havde brug for blev leveret i postkassen hos forhandleren og jeg blev derefter krediteret.

Review by confirmed purchaser

Utrolig flot og hurtig service

Selv om jeg bestilte varer i Bededagsferien var de der allerede første hverdag. Utroligt, og så er det pæne ting.

Mener ikke at der er 24 måneders reklamationsret gælder ved dem

Købte et uoriginalt batteri til min telefon. Efter et år virker batteriet ikke længere, og jeg kontakter derfor modify. Jeg får en mail tilbage med at fejlen ikke er på batteriet, men på telefonen, så det nytter ikke noget at sende det ind - og det på trods af at telefonen virker med det originale batteri. De tilbyder så at jeg kan sende det ind, men at de bare vil sende det tilbage til mig igen.

God kundeservice? Nej!

Reply from Ultimate Trading ApS

Hej Anders (Eller Laura som der skrives i mails fra dig/jer)

Vi fralĂŠgger os IKKE ansvaret eller reklamationsretten.
Der stÄr ingen steder i de to mails fra os, at vi ikke vil ombytte batteriet.

Der er blevet foreslÄet et par ting der kunne tjekkes INDEN batteriet blev sendt ind.
Men der bliver ikke svaret pÄ disse ting i svarene pÄ vores mails.

Nettet er fuld af indlÊg om bruger i hele verden der oplever samme fejl som pÄ jeres telefon, og der er ogsÄ masser lÞsningerne pÄ disse fejl. Men du/I svare jo ikke pÄ om I har prÞvet dem af.

Det ville jo vÊre lidt spild af tid og penge for bÄde jer og os, at I sendte batteriet ind og vi sÄ kunne konstatere at det ikke fejler noget, og fejlen sÄ er en af de ting som er foreslÄet I de to mails vi har sendt til jer.

Og i begge de to mails vi har sendt til jer, har vi tilbudt jer at I kunne sende batteriet ind til os. Vi har blot spurgt om I har prĂžvet det ene forslag af og hvor lĂŠnge batteriet har ligget uden at vĂŠre brugt.

Dette har du sÄ valgt at tolke som at vi ikke vil ombytte batteriet. Det forstÄr jeg ikke hvordan du kan tolke ud fra dette. Vi gÞr blot opmÊrksom pÄ at det umiddelbart ikke lyder som om batteriet er gÄet i stykker, da det jo virkede fint da I tog det ud af telefonen og sendte den ind med en fejl til et vÊrksted med en Wifi fejl, og da I har fÄet telefonen retur, sÄ er batteriet holdt op med at virke i mellemtiden. Vi er blot ret sikker pÄ at fejlen ikke skyldes at batteriet er gÄet i stykker mens det har ligget i skuffen, men nok skyldes en af de fejl som sÄ mange andre har oplevet og skrevet om pÄ nettet.

SÄ nej vi fralÊgger os ikke noget ansvar og hvis I sender batteriet ind til os, sÄ fÄr vi det tjekket og er det defekt, sÄ sender vi jer et nyt og fÄr en kreditnota fra grossisten pÄ det andet. SÄ det koster os de 8 kr. som batteriet koster i fragt. SÄ vi ville ikke gider snyde jer for et nyt batteri, hvis batteriet er defekt. Men det var jo smartere at I prÞvede det andet af fÞrst og eventuelt svaret os pÄ om I havde prÞvet det.

SÄ send det endeligt ind, sÄ fÄr I det ombyttet hvis det er defekt, men som sagt sÄ vil vi anbefale jer at prÞve foreslaget fra vores mails, sÄ problemet kunne lÞses uden at der skulle bruges tid og penge pÄ at sende det ind.

Jim Jensen
Salgsansvarlig

Review by confirmed purchaser

Havde lige et par spørgsmål om parrots minikit. Telefonen blev hurtigt svaret. Jeg fik lige den hjælp jeg skulle bruge. Fantastisk service og hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering

Super at finde et firma der lige havde den gamle lader til min lidt ældre model af en telefon.

Hurtig og god service

Prøv det selv jeg er meget tilfreds

Kundeservice i Fokus

Bestilte en Parrot autoradio 2 påskedag og havde den allerede dagen efter, superhurtig levering ! Havde brug for lidt teknisk assistance og her var hjælpsomhed og venlighed ud over alle grænser. Et firma der varmt kan anbefales !

flot

bestilte den ene dag og havde varen dagen efter. Ku ikke være bedre!

Fin ombytningsservice

Imødekommende og hurtig håndtering af ombytning, p.g.a. min fejl.

Review by confirmed purchaser

Perfekt - topkarakterer over hele linjen.

Det var min første handel hos Modify.dk, og jeg har ikke haft noget at udsætte på oplevelsen.

Review by confirmed purchaser

Billigt, hurtigt og så sendte de oven i købet chokolade med!

De sender lynhurtigt og prisen er helt i bund.

Review by confirmed purchaser

Det kan ikke gøres bedre.

Varerne blev sendt samme dag som jeg bestildte.
Jeg modtog dem dagen efter.
Alle 3 ting var de rigtige.
Det kan ikke gøres bedre !

Hurtig og præsis levering

Bestilte var en søndag eftermiddag og blev levere om mandagen.
Super

Alt ok

Købte et cover, det kom som forventet et par dage. Gode informationsmail, så turde godt købe igen hos Modify.dk

Review by confirmed purchaser

Hurtig ekspedition – for dårlig indpakning

Jeg bestilte et Parrot Minikit som gave til min kammerat. Den kom dagen efter, og det var dejligt – men pakken så ud som om den var blevet sparket hele vejen til min adresse, og var ikke særlig præsentabel – bedre beskyttelse af varen er nødvendig ... bobleplast er opfundet og bør bruges med rund hånd.

Reply from Ultimate Trading ApS

Hej Lars

Tak for din anmeldelse selvom du ikke var sÄ tilfreds, og dine karakter derfor trÊkker ned.

Vi har skam masse af boble plast og bruger faktisk en hel del hver eneste dag. SĂ„ det er faktisk en post der fylder en del i emballage udgiften.
Alle forsendelser af display, covers mv. som er i risiko for at gÄ i stykker under transporten, kommer i kasser og fÄr boble plast om sig, sÄ de er beskyttet under transport.

Men pÄ et Parrot Minikit ville boble plast desvÊrre ikke hjÊlpe sÄ meget, da boble plast virker bedst nÄr det bliver viklet rundt om noget hÄrdt.
Smider man boble plast om Minikit kasserne som er blÞde og med meget luft omkring sig, sÄ vil emballagen stadig blive trykket hvis den bliver behandlet hÄrdt under vejes hos PostDanmark (Oftest fordi den ligger nederst i buret, sÄ der ligger en masse andre pakker ovenpÄ).

Vi sender mange breve og pakker hver eneste dag, alle ugens 7 dage, og heriblandt ogsÄ en hel del Parrot carkits hver dag, og har gjort det i en del Är efterhÄnden. Heldigvis sÄ oplever vi ikke mere end et par enkelte kunder i lÞbet af et Är, der har fÄet Þdelagte forsendelser. SÄ lageret formÄr at pakke varerne ind pÄ den mest hensigtsmÊssige mÄde tÊt pÄ hver eneste gang.
Og det er heldigvis fÞrste gang vi har hÞrt fra en kunde at deres emballage pÄ Parrot Minikit ikke var pakket godt nok ind. SÄ din forsendese mÄ havde vÊret behandlet lidt hÄrdt, og sÄ er spÞrgsmÄl om boble plast ville have gjort en forskel pÄ forsendelsen.

Men vi tager indpakningen af Parrot Minikit op pÄ vores nÊste personale mÞde pÄ fredag. SÄ vi kan se om vi kan gÞre det pÄ en anden mÄde.
Vi skal blot ogsÄ undgÄ de kunder der brokker sig over at varerne er pakket for meget ind, sÄ de har en masse emballage og boble plast de skal skille sig af med bagefter. Det hÞrer vi ogsÄ en gang i mellem. SÄ det er svÊrt at gÞre alle helt tilfredse. Men vi prÞver og det vigtigste er at varerne kommer hele fremme, sÄ varen ikke tager skade undervejes.

God dag og endnu engang tak for din anmeldelse.

Jim Jensen
Salgsansvarlig

Review by confirmed purchaser

super hurtig og exstrem god service

Havde købt mobiltaske onsdag før påske meget sen men fik med post allerede lørdag skulle så have byttet da jeg havde købt forkert kunne gøres inden for 18timer pga super service kan kun anbefales

Tryg Handel og sercice.

Jeg har nu bestilt vare nogle gange på Modify.dk.
God og overskuelig hjemmeside intet at være i tvivl om. Meget HURTIG levering og varene er tip top emballegeret.
Har prøvet at bestille en forkert vare, sendte den retur med den nye bestilling. Ingen problemer med ombytning og igen hurtig levering.
Jeg vil fortsat handle hos Modify og kan trygt anbefale andre, at handle her.
Winnie Svenningsen

God pris og levering!

Prisen var helt fantastisk. Og leveringen er den bedste jeg nogensinde har været ude for! 1-2 timer efter jeg har bestilt, for jeg en besked om at varen er afsendt. Jeg bestilte klokken 13.45 eller der omkring, og klokken 11.00 dagen efter lå mit køb i postkassen. Der bliver helt sikkert købt derfra igen!

Perfekt

Hurtig levering som lovet, god pris så jeg kan ikke forlange mere

Review by confirmed purchaser

Nemt at finde varen og hurtigt svar på forespørgsel.

Flot at få svar på elektronisk forespørgsel på en søndag.

Super hurtig levering

Kun plusser herfra... Det billigste sted for denne vare, og lynhurtig levering...

Det rigtige til tiden

Godt udvalg og hurtig levering

Danmarks hurtigste levering

Fantastisk intet mindre. Et cover bestilt Langfredag Ankom allerede Påskelørdag
Jeg havde egentlig først forventet levering engang efter påske.
Den slags service er en sjældenhed i dag

anbefales uden forbehold

Ingen problemer overhovedet - gode priser, hurtig levering, hurtig og fin mailsupport.
Anbefales uden forbehold.

perfekt - intet mindre

bestilte en torx skruetrækker i går aftes inden 20:00 og modtog den i dag i et maxibrev - der er mange firmaer som kan lære af modify.dk

Hurtig og god betjening

De købte vare kom prompte

Review by confirmed purchaser

God og hurtig levering Ok pris

God og hurtig levering Ok prismæssigt

Review by confirmed purchaser

En nem måde at handle på, og lynhurtig levering.

Jeg var meget tilfreds med den vare, jeg købte, og vil gerne anbefale andre at bruge jer, når de har brug for noget med mobiltelefoner og tilbehør.

Svend Andersen..

Super

Hurtig handel fik varen næste dag...
Køber gerne igen hos dem