[REPLY]
Den 20 maj bestiller jeg over telefonen en billet til afgangen den 21 maj kl. 11:30 fra Æbeltoft. Jeg får følgende reservationsnummer 13342893. Billetten er en billigbillet til 299 kr. som bliver betalt med dankort. Ved ankomsten til færgehavnen henvender jeg mig i lugen for at oplyse mit reservationsnummer. Jeg får følgende besked TRYK på den grønne knap og indtast dit reservationsnummer. Jo tak, ved tryk på den grønne knap bliver jeg ejer af endnu en billet til samme afgang til kr. 850,-. Det blev en dyr enkelttur til ialt kr. 1149,-. Jeg tror nok at det bliver over Fyn næste gang. Jeg finder jeres "service" fra lugen ganske utilstrækkelig og direkte forkert.
Hilsen
Peter Green-Andersen
Uglekæret 9
3520 Farum
p.s Jeg håber I forstår at jeg ikke kan give andet end 1 stjerner for denne oplevelse, det burde have været -5 stjerner.
Da jeg har en kæreste på Sjælland er jeg begyndt ofte at tage linie 888 derover - der er ingen problemer med bussen, M E N når vi så kommer til færgen og skal med, er der a l t i d forsinkelser! Den sidste forsinkelse var 30+ minutter, hvilket gjorde at jeg kom senere hjem end jeg egentlig havde planlagt - træls.
På færgen er der meget få pladser, og da bussen stort set aldrig er en af de første til at komme ind, er det altid passagerene fra bussen der får en dårlig siddeplads, der er ukomfortable samtidig med at der har været halv beskidt de gange jeg har været med. Desuden larmer færgen så meget at det er umuligt at føre en telefonisk samtale, hvilket jeg synes er træls når jeg i forvejen ikke bryder mig om at sejle.
"Staff"''et på færgen er som regel smilende og venlige ved kassen, men inden du kommer til kassen skal du forbi nogle sure damer der står omkring fast food, hvilket ikke ligefrem hjælper Mols Linien, på deres i forvejen lave service niveau.
Vil du gerne kunne stole på din rejseplan og være forholdsvis sikker på at nå frem i tide, selvom du i planen har indlagt lidt ekstra tid?
Vil du gerne rejse komfortabelt og med god service?
Kan du svare "Ja" til disse to spørgsmål, bør du generelt undgå Mols-Linien.
Igen, igen var der forsinkelser på dagens afgang.
Jeg tager relativt ofte med Mols-Linien, da jeg pga. bopæl og arbejde i Kbh. og familie og venner i Århus og Østjylland ofte tager Linie 888.
Busturen er der som oftest ikke noget at klage over - men turen med Mols-Linien trækker som oftest ned.
Der er ofte pladsproblemer på Mols-Linien, så folk ikke kan sidde ned, men må stå op. Generelt er færgerne heller ikke bygget til, at man ofte er en familie, en vennekreds eller lignende, der rejser sammen, så man også gerne vil sidde sammen. Der er for få sammenhængende pladser, så sådanne grupper oftest må splitter sig op.
Mad og drikke er ekstremt dyrt ombord. De nye færger er endvidere ikke videre logisk opbygget med kiosker og restauranter, så det kan være svært overhovedet at få noget - hvis man vil betale for det. Samtidig er der alt for få (åbne i hvert fald!) salgssteder, hvilket resulterer i ret lange køer. Jeg har oplevet køer op til 30 minutter.
De nye færger er endvidere ikke særligt komfortable, og jeg har endnu ikke været med en afgang, hvor de ikke har larmet meget.
Sidst er Mols-Linien stort set også altid forsinket. Jeg vil skyde på, at de pt. har været forsinket 75-85 % af de afgange, som jeg har været med. Og det er ikke blot - acceptable - forsinkelser på 5-10 min. eller forsinkelser pga. vind og vejr (som Mols-Linien ikke kan gøre ved), men tit og ofte forsinkelser på 30+ min. Den værste forsinkelse, som jeg endnu har prøvet var på over 1½ time...
Er det muligt, er der kun at foreslå, at man finder et alternativ til Mols-Linien!
Tager tit Århus-Odden færgen. Nyder virkelig de nye færger med baresso kaffe og rigtig god plads til alle passagerer, sjældent forsinkelser - dejlig afslappende.
Vi tager molslinien et par gange årligt. Det er en generel opfattelse at servicen er ringe og i bedste fald uvidende. I weekenden var vi ovre og oplevede for første gang de nye færger. De er utrolig dårlig indrettede og der er ingen kiosk!?! Restauranten var utrolig forvirrende med deres blue-lounge midt i det hele og ingen forstod hvor de skulle hente mad eller betale for den, for der var ingen tjenere der gik rundt.. Da vi skulle hjem igen får vi 2½ time før en sms med at vores færge vil være 45 min forsinket (hvordan man så kan vide det 2½ time før?), vi overvejede at køre nedenom i stedet og det skulle vi have gjort for de 45 min blev til 1½ time.. For at holde vores i forvejen trætte unger hen mens vi ventede, lovede vi dem en is når vi kom om bord, men guess what - de var løbet tør for softice og de havde ingen pindis (ingen kiosk..). Vi var mildt sagt trætte af Molslinien da vi lagde vores børn i seng kl. halv et i nat.
Det ENESTE positive der er at sige og årsagen til den ene stjerne er, at der er en Baresso om bord nu, så kan man sq da i det mindste få god kaffe.
Jeg har jævnligt fordelt over de sidste to år benyttet Mols Linien som transport over Kattegat, og har aldrig haft problemer.
Bookingen foregår nemt og gnidningsfrit på hjemmesiden, og der står udspecificeret, hvad de enkelte gebyrer og tillæg er, så ingen er snydt af ugennemsigtige priser!
Maden er relativt dyr, men ikke i forhold til andre selskaber. Den smager i grunden fantastisk, forudsat man køber dagens ret.
Sjældent forsinkelser af nævneværdig karakter, og altid flinkt og hjælpsomt personale.
Jeg har ingen fingre at pege ad Mols Linien. De fortjener 6 stjerner, hvis man kunne give dem det!
Vi tog færgen fra Odden til Aarhus i sidste weekend. De stuver folk ombord, så man sidder og står som sild i en tønde, det var ikke engang nok siddepladser til alle. Så har de inddraget hele øverste område til restaurant, der er rigeligt med ledige stole, mens folk ikke kan finde pladser nedenunder. Hvis man vil sidde i restauranten (hvilket var de eneste ledige siddepladser) skal man betale for at spise der, vel og mærket til priser på f.eks. 120kr for et stykke franskbrød med rejer, eller 60kr for et stykke franskbrød med en skive ost. Det er ekstremt overdrevne priser de tillader sig at tage for så lidt.
Desuden er stemningen generelt dårlig ombord primært fordi der er så mange folk på så lidt plads.
Mit råd til folk er at tage broen eller tag en rigtig hyggelig tur med www.kattegat-ruten.dk. Den er noget langsommere, 3 timer, men til gængæld kommer man helt til Kalundborg, der er meget bedre plads til folk og der er en god stemning så man kan faktisk kan nyde turen.
mit klippekort til 8.000 kr udløb uden forudgående varsel. tak for det!
Nå de har forlænget det efter en del vrede opkald fra mig. Men bedre sent end aldrig
Bjarke Freund-Hansen found this review useful
Aldrig har jeg oplevet noget så ringe.
Ankommer til Odden Havn - og skal parkere bilen et godt stykke fra færgen for nu har man flyttet parkeringspladsen længere tilbage end tidligere. Samtidig har man indført at man skal betale 10 kr/timen for at få lov til at parkere. Man skal trække billetten med det samme og altså vide, hvor længe man har tænkt sig at være væk. Hvis færgen bliver forsinket, ja så er det dit eget problem - fortæller Molslinien. Du kan heller ikke tillade dig impulsivt at blive en ekstra dag i Århus, da det helt sikkert iflg. personalet udløser en bøde.
Skal du være en uge i Århus, ja så koster det 500 kr. i parkering. De må jo have en skrue løs! Parkeringsafgifter betales normalt hvor der er mangel på parkeringspladser, hvilket ikke just er tilfældet på Sjællands Odde. Et argument skulle være at der er mange, der parkerer der som ikke skal med færgen. Fint hvis det er tilfældet, så lad os der skal med færgen få en p-billet når vi køber vores færgebillet.
ALTERNATIVT VÆLG AT TAGE TOGET
Bjarke Freund-Hansen found this review useful
At indføre parkeringsafgift på Odden Færgeman for gående er simpelthen en malkning af passagererne! Der er masser af pladser og en afgift kan derfor ikke have en adfærdsregulerende funktion i retning af at mindske presset på en i øvrigt kæmpestor parkeringsplads, som det kunne være i de større byer, meni ikke i vandkanstdanmark! Det kan alene betragtes som rent optrækkeri. Jeg er daglig pendler mellem Odden og Aarhus og må med de indførte afgifter lægge knap 20.000 kr oven i en årlig udgift på ca 60.000 kroner. Og det er vel at mærke penge ud af egen, private lomme, altså skal der tjenes 40.000 for at betale for en vindblæst parkeringsplads lang væk fra færgen. Er det jeres begreb af service? Det kan I smpelthen kke være bekendt! Med disse priser bliver det fremover en tur med DSB henover Fyn!
Jeg orker ikke Mols Linjens priser længere.
Henrik Olofsson Brunstedt and Bjarke Freund-Hansen found this review useful
Egentlig havde jeg en ok tur med Mols-linien, godt nok var der forsinkelse som de beklagede, så jeg sparede ikke tid, som jeg havde forventet.
Køen var meget lang til og fra færgen - men sådan er det jo vist hver gang.
Det eneste der VIRKELIG var langt ude, var 39 kr for en kop the!!! Altså vi snakker en kop kogt vand og et brev Earl Grey. Hvad sker der lige for det? (Godt jeg ikke tog deres morgenmads buffet til 129,- kr som så SINDSSYGT skuffende ud...)
Jeg regner dog ikke med at sejle med Mols-linien igen.
Bjarke Freund-Hansen and Henrik Olofsson Brunstedt found this review useful
Valgte at sejle Odden-Århus og retur i forbindelse med ferie i Nordjylland. Bestilte billetter i april med afrejse og hjemrejse i juli 2012.
Færgen var 45 min forsinket på vejen ud og 30 min på vejen hjem!
Færgen var overfyldt. Ikke siddepladser alle. Aircon virkede kun delvist. I børnesektionen slet ikke!
Blev påbudt at parkere, så jeg nærmest ikke kunne komme ud uden ridse nabobilen (ved døråbning). Hele min familie måtte ud via venstre side af bilen, da hverken højre for eller bagdør ikke kunne åbnes. Bilisten til venstre for mig turde ikke andet end at holde døren for mig - som han lige havde gjort for sin hustru - af frygt for at jeg ville ridse hans bil pga manglende plads.
Toiletforholdene var elendige. Sæben på herretoilettet lå i vasken (udrejsen) og toiletterne var generelt overfyldte undr hele overfarten.
Udrejse: 14. juli 2012 kl. 14.30 ( planmæssigt) fra Sj. Odde
Hjemrejse 21. juli 2012 kl. 13.00 (planmæssigt) fra Århus Havn
Jeg gider godt Fyn og vil antageligvis ikke vælge Mols Linien igen.
Agnete Henriksen and Henrik Olofsson Brunstedt found this review useful
Jeg skulle med færgen og bestilte og betalte, modtog en bekræftigelse. Men da jeg ankommer bliver jeg afvist færgelejet, da kvinden ved disken ikke kan finde min bestilling. Jeg siger til hende jeg har modtaget en bekræftigelse og pengene er trukket. Jeg bliver nu nødt til at tage hele vejen til Kbh.over Storebælt og komme for sent til mit møde.
Jeg bliver nødt til at planlægge et nyt møde i KBH.
Det vil sige at der er ekstra transportudgifter til mig, samt at jeg skal bruge ekstra tid, i en meget stresset hverdag.
Jeg får kontakter Mols-Linien for at få mine penge refunderet, det kan jeg ikke, men jeg kan modtage nogle fribilletter, som skal benyttes indenfor et år. Jeg har på dette tidspunkt lavet en del korrespondancer, og accepterer modvilligt, da jeg syntes det er absurd situation. Når jeg ikke har modtaget noget produkt, så kan jeg ikke få mine penge igen.
Men Jeg bruger så min retur-fribillet i lørdags, også tilbage igen søndag.
Der opdager jeg så at de kun har tildelt mig en en-vejs billet i kompensation, og får fortalt at den ikke må blive brugt i højpris-overgangene. Jeg gør opmærksom på at jeg på intet tidspunkt har taget Mols-Linien og var blevet afvist.
Jeg har på det tidspunkt allerede bestilt en vej, i et forsøg på at bestille en returbillet. Så jeg modtager så en mail om at hun har reserveret afgangen til mig om søndagen, men jeg modtager aldrig nogen bekræftelse.
Jeg siger under en af mine samtaler med kundeservice, at min printer ikke virker og om det er ok jeg fremviser bekræftelsen på min iPad, det siger hun er fint.
Der sker så det uheldige at jeg bliver fanget bag et trafikuheld i søndags og derfor kommer for sent til min afgang.
Jeg bliver oplyst om i skranken på ved begge havne at iPad ikke er nok og at jeg skulle lave en udskrift. Det eneste jeg kan konkludere ud fra det at regnskabsafdelingen på Molslinjen ingen mailadresse har, men den fagre nye verden kan jo også være svær at omfavne.
Jeg kan ikke flytte min reservation, pga. det er søndag siger de i skranken, og jeg må hoste op med 400 kr mere for at komme på færgen igen. Da jeg kontakter Mols-Linien i dag på deres havnekontor i Århus, for at få pengene refunderet, bliver jeg oplyst om at jeg har en fribillet liggende, som skal bruges inden for den næste måned. Jeg skal ikke til københavn inden for den næste måned.
Så nu har jeg betalt 1150 kr en returbillet skulle ha kostet det halve for at det kunne betale sig, og for at møde op på havnekaj, for at blive sendt over storebæltsbroen og dens afgifter. Hvor efter jeg får lov til at få en fribillet jeg ikke kan benytte.
Mit slutresultat efter mit møde med Molslinjen er at det er slutresultatet...jeg benytter aldrig den rute igen...
Henrik Olofsson Brunstedt and Bjarke Freund-Hansen found this review useful
Gennem de sidste måneder har jeg haft jævnlige rejser med Mols Linien. Det har været er behageligt break på turen og givet mulighed for fuld buffet morgen eller aftensmad eller en mere skrabet udgave, alt i mens jeg har kunnet arbejde eller slappe af til et fantastisk udsyn til Mols og den flotteste solopgang. Nogen vil mene det er dyrt, men i forhold til brændstof og broafgifter eller rejse med DSB, så er det en billig og komfortabel rejse. Selvfølgeligt kan en færge være lidt forsinket pga. vejret eller travlhed, men der kan sandelig også være lukkede broer, kø på motorvejen eller DSB forsinkelser. Jeg anbefaler varmt Mols-Linien til alle der bor nord for Aarhus.
Latterlige molslinje...
Jeg har et forslag til andre selskaber som vil tilbyde priser som er værdie. Lav et koncept som RyanAir. Lad passagerne side i bilerne de 45 min. det tager så lav 3 - 4 dæk med biler.
Informationer via web-siden inden afgang = * * * * (4 stjerner)
Tilgængelighed = * * * (3 stjerner), adgangsveje til færgen er mindre lande veje. Derfor er der mulighed for trafikprop. Da vejene til færgen en flaskehalse, kan man ikke finde alt. ruter.
Oplevelsen ombord = * * * * (4 stjerner)
Pris / kvalitet = * * * * (4 stjerner)
Afslapning ombord = * * * * * (5 stjerner), god pause på ens rejse
Havde en ret skuffende oplevelse med Mols-linien den 22. december 2010. Havde et forretningsærinde i København lige op til jul og havde bestilt færge både over og hjem. Skulle med færgen fra Odden kl. 2100 og kæmpede bravt for at nå frem til færgen til tiden. Da jeg kom til færgen var der 1½ kilometer kø, så jeg ringede til Mols-linien for at høre om færgen var forsinket og hvad der skete. Det var umuligt at komme igennem så jeg opgav. Min kone kunne på nettet læse, at færgen var 45 minutter forsinket, så der var en mulighed for, at jeg stadig kunne nå den. Da jeg endeligt kom frem til billetlugen kl. 2230 opgav jeg mit reservationsnummer hvortil damen blot svarede, at alle reservationer var blevet annulleret p.g.a. stor efterspørgsel. Hvad f....? Så jeg sad i kø i to timer fordi Mols-linien var griske og tog alle biler med og ikke kun dem der havde reserveret. Og så kunne os med reservationer bare være til grin.
Så jeg benytter ikke Mols-linien mere, for jeg vil simpelthen ikke være så meget til grin. Det er direkte skandaløst, at selskabet kan vælge at annullere alle reservationer hvis det lige passer dem, blot fordi det pludseligt var nemmere at tage alle kunder med, i den rækkefølge de kom til færgen.
Ikke så fedt at være på tur med sin lille datter to dage før juleaften og så ikke føle sig sikker på at kunne komme hjem.
Bjarke Freund-Hansen found this review useful
Nem og overskuelig hjemmeside.
Vil du betale lidt skal du være i god tid, ellers bliver billetten dyrere for hver dag der går.
Meget er sagt og skrevet om Mols-Linien siden rederiet begyndte deres færgedrift mellem Ebeltoft og Sjællands Odde den 18.maj 1966, og man kan have sin egen mening om rederiet på godt og ondt, hvad enten man sværger til katamaranfærgerne fra Sjællands Odde mod henholdvis Ebeltoft/Aarhus eller kombifærgerne mellem Kalundborg og Aarhus. Selv er jeg meget positivt stemt overfor rederiets virke og yderst velfungernede kundepleje fra personalets side.
Jeg har oplevet, når jeg har været med katamaranfærgerne (især på Odden-Ebeltoft), at personalet har været venlig og imødekommende overfor mig. Jeg kan nævne, at tjenerne i restauranten har budt mig velkommen ombord, når jeg kom op ad trappen fra bildækket på "Mai Mols". Og jeg har også oplevet, at jeg er kommet med på en afgang en time tidligere end hvad pladsreservationen sagde, da en yderst venlig dame i drive-in salget på Sjællands Odde tilbød mig overfart i samråd sammen med styrmanden på "Mie Mols".
Det sidste nye tiltag, som Mols-Linien har tilbudt deres kunder er billige billetter til 220 kr pr. enkelttur til deres katamaranfærger, da billetpriserne til netop katamaranfærgerne normalt ellers er meget dyre. Mols-Linien er helt klart et rederi, som jeg vil anbefale til andre at benytte, især og det er et anerkendende skulderklap til Mols-Linien, at de kan gå ud og tilbyde billige billetter for at lokke billisterne ombord på færgerne, især nu hvor brændstofpriserne er fløjet i vejret det sidste års tid.
Bruger Mols-Linien ca. 1 gang om måneden og helst Kalundborg-Århus, da tiden er mindre vigtigt for mig, mens jeg får 2½ time med afslapning, mad og TV-underholdning.
Det er ikke dyrt at sejle med "slow-boat" og man får endda returrabat. Har man Forbrugsforeningen gives der ydermere 9% rabat på sejlads og mad ombord.
Prisen for mad ombord er måske lige i overkanten, men til gengæld får man portioner, som man sagtens kan blive mæt af. Desuden er det altid friske madvarer.
På hurtigfærgen er madne til gengæld i høj klasse og det nye "All-Inclusive"-koncept er bare super. Spis og drik alt det du kan uden at tænke på ekstra omkostninger.
Super service om bord og ved bestilling af plads til bilen med barnevogn får man særlig plads ved indgang/elevator: det fungerer bare med et smil.
Dyrt? Da ikke set på brændstofbesparelsen ved at slippe for Storebælt! Og med det nye bonusprogram kan man jo bare samle points.
Håber, at der er fremtid for færger på tværs af Danmark for det er da en god rekreation på turen!
Mols-liniens færger Århus/Ebeltoft-Odden er for det meste en fornøjelse - pånær prisen på det sidste.