We are hiring!

83 customer reviews
Review company
  • Reviews (83)

Goede service, goed product

Na bestelling werd artikel snel en goed geleverd.

Featured review of My Sleeve

My Sleeve

heb mijn sleeve binnen 2 dagen ontvangen en ik vind deze met een woord schitterd.

heb binnen 2 dagen mijn sleeve voor mijn ipad 3 ontvangen en hij is het geld echt waard. ben er heel blij mee.ook is deze sleeve van goede kwaliteit gemaakt terwijl je bij een hoop andere sites voor een case zoek die net zo duur zijn maar dan van een slechte kwaliteit. zou zeker andere aanraden om bij deze site spullen te kopen voor je ipad. heeft ook een enorme keuse aan caces.

My Sleeve

bestelling en levering efficient afgewikkeld

zie rating van het aantal sterren

Slecht

Ik heb een iPad 1 hoes gekregen met een gat erin geboord voor de camera en ze noemde het een iPad 2 hoes.
Hij paste niet en ik heb hem terug gestuurd

• Lies
  • 3 Reviews

Past goed!

De hoes werd de volgende dag met brievenbuspost geleverd. Gebruik was meteen duidelijk. De vormgeving is goed aangepast aan de iPad! je klikt het er zo op.

Tot nu toe in orde

Wij hebben de ipad hoes terug gestuurd en wachten nog op vervanging.
Deze zou komende week geleverd worden ,tot dusver is de service goed geweest.

Goede producten en kwaliteit

Ik kan u de i pad producten van my sleeve aanraden.
Goede kwaliteit en service.

Snel en goed

Uitstekende service bestelling volgende dag in goede staat al geleverd,mijn complimenten

• JK

Perfect

Super Ipad cover

Comes highly recommended

Bij eerste poging pakketje blijkbaar verloren geraakt bij de (Nederlandse dan wel Belgische) post. Snel en vlot opgelost, goeie communicatie, product perfect verpakt. In de toekomst mijn eerste stop voor sleeves.

Perfect geregeld.

Mooi product en gemakkelijk in gebruik!
Een echte aanrader voor iedereen die veel gebruik maakt van de iPad.

Keurige service

De booq iPad sleeve was niet op voorraad. Dat stond bij het bestellen. Ik werd netjes op de hoogte gehouden dan zijn de sleeves er en word het u toegestuurd.

My Sleeve

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima webwinkel. M'n iPadsleeve is volgens specificaties geleverd en was snel en netjes verpakt bij mij thuis.

Prima geregeld allemaal!

Een aanrader voor iedere Internetshopper

My Sleeve

Binnen 24 uur had ik mijn bestelling in huis!

Dik tevreden!

My Sleeve

Super dienstverlening en dito levering!

Vlotte bestelling, snelle levering en alles goed stevig ingepakt. Niks op aan te merken. Indien op zoek naar een geschikte iPad/iPhone cover en/of hoes, aarzel niet langer maar plaats je bestelling hier.

• Bks

Snel en prima service

Inmiddels twee sleeves van Maroo besteld. Helemaal top.

goede snelle service

Prima, artikel is keurig verpakt en binnen twee dagen bezorgd.

Perfect gebruiksgemak, snelle levering

Prima, zeer aanbevelenswaardig

Uitstekend produkt

Ik ben heel tevreden met mijn Maroo Ipad hoes, die ook nog eens snel is geleverd. Hij past precies en is van goede kwaliteit

Vlotte levering

Vlotte levering. Alles in goede orde ontvangen.

Verzending binnen 24 uur

Snelle verzending, volgende dag in huis. Perfect!

Werk super

Een hele mooie kleur en is goed stevig voor om de iPad.

Arina Den haag

Ik heb de Maroo Matau II besteld en het is werkelijke een schitterende case. Heel goede service en een mooi artikel, ben superblij.

Perfect

Zeer tevreden over de website en de snelle afhandeling van de bestelling

• ML

Goed en snel

Goed en snel

Gewoon hoe het hoort.

Voelt goed aan, IPad paste perfect. Dagje na besteld
Te hebben in de brievenbus.

duidelijke info & snelle levering

Prima, info over sleeve dmv youtube filmpje heel handig

My Sleeve

Zeer tevreden, snelle service!

Snelle service en goed product.

• Ri
  • Verified buyer

Snel en correct geleverd.

Nu voor de tweede keer besteld. Alles weer prima in orde. Duidelijke site, snelle levering, goed verpakt. Als ik weer iets nodig heb, zal ik zeker weer hier bestellen.

Prima service

Prima service
Geen aan of opmerkingen

Topkwaliteit, fijn product!

My sleeve: de perfecte combinatie voor een stijlvolle, elegante, duurzame, praktische, fijne en goed vormgegeven hoes voor je iPad of iPhone ...

My Sleeve

Prima service, Snel en goede producten

Een dikke 10

Prima en snelle service

Prima en snelle service

zeer correct en betrouwbaar

My Sleeve heeft een prima site en een zeer goede afhandeling van de bestelling uitgevoerd.
Zeker aan te bevelen!

My Sleeve

Geweldig!ben er zo blij mee!

Het hoesje is nog beter dan ik had verwacht, past gewoon goed, zorgt er voor dat de iPad er ook niet uit kan vallen en de standaard is lekker stabiel! Voelt ook degelijk aan en ook het leuke design levert veel positieve reacties op.

Bestelling was echt binnen de gestelde tijd binnen en netjes, stevig verpakt. Kortom, erg positief en vooral bestellen!

Mooi en makkelijk

Leuke iPad cover. Foto wel iets andere uitstraling als product. Maar da's dan ook alles.

Prima

alleen.........is de sluiting van de Sleeve wel erg strak......

Snel, simpel, betrouwbaar

En bovendien producten die ik bij concurrenten niet heb gezien. Mooie ipad hoes.

uitstekende service

prima website en volgende dag al in huis

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.