[REPLY]
Jeg bestilte min varer forholdvis sent på en fredag og tænker jeg sikkert vil modtage min vare om tirsdagen som det ofte plejer at være når man bestiller fredag. Lørdag morgen ringer det på døren og pakken var allerede fremme. Tror aldrig jeg har oplevet så hurtig levering af en vare jeg har bestilt og køber stort set altid mine vare på nettet. På samme tid var det endda også det billigste sted på nettet. sennheiser cx400ll spiller som en drøm
Hurtig levering - JA. Modtager et produkt, der ikke virker (ikke Nemoware's fejl - men en produkt fejl) - MEN efterfølgende er Nemoware helt umulige at komme i kontakt med. Har sendt 5 mails til support - alle er kommet retur, fordi deres mailboks er fuld. salg@nemoware.dk svarer aldrig tilbage. Har ringet et utal af gange, men ingen tager telefonen.
Det er helt håbløst at man vil sælge men ikke tage forpligtigelsen.
Eneste anke var opfølgningsmail, som beskrev at varen ville komme senere end den rent faktisk gjorde, men det kan man jo godt leve med ;-)
Købsoplevelsen og pris var gode. Forsendelse sket samme dag og modtog varen dagen efter. WOW.
Fjern dog gebyrret ved dankortbetaling på 2 kr. og kom med et par rabatkode for kundernes næste køb :)
Super hurtig leveringstid for batteri til mobil telefon.
God pris.
Dog fradrag i tildeling af stjerner for opkrævning af gebyr ved brug af Visa/Dankort.
Grundet tillæg af gebyr, er en direkte prissammenligning med tilsvarende vare fra anden forhandler ikke umiddelbar mulig.
Jeg har foretaget et køb i denne forretning og har modtaget reel håndtering af bestillingen, ligesom leveringen er upåklagelig.
Jeg købte et batteri til min iPad, men det viste sig at det ikke kunne bruges til min iPad - ærgeligt, så jeg skrev at jeg ville retunere det, og fik dagen efter en besked om hvordan jeg skulle gøre - nemt.
MEN jeg fik ikke alle mine penge tilbage, som jeg ellers har krav på, det var betalingsgebyr og fragt, ikke det store beløn, men det er jo mine penge, jeg havde selvfølgelig selv betalt for at sende det retur.
Så jeg vil IKKE råde andre til at handle i den butik !!!
4/10 2012:
Jeg har sendt den taske med, og I svare ikke på mine mails !!!
Christina Dupont found this review useful
God og overskuelig website, god information.
Upåklagelig levering 1.ste hverdag efter weekend-bestilling.
Kan varmt anbefales, ligesom jeg gerne handler der igen.
Bestilte varen om formiddagen og modtog den allerede næste dag. Ingen problemer her fra.
Købte en Drone 2,0 og alt virkede som det skulle. Leveringen skete lige efter planen så kun ros.
Varen virker fint og blev leveret som lovet, ingen problemer, så kan varmt anbefale at handle hos NemoWare, jeg gør det gerne igen.
Varen kom inden for få dage. Pris og tid var som forventet.
Fuldt tilfreds og handler gerne her igen.
Bestilte to Sennheiser CX300-II stereo headset og fik dem leveret hurtigt - samt gratis levering, formentlig pga. beløbsstørrelsen (det kan jeg ikke huske).
Vil uden tvivl bruge dem igen og anbefale dem til andre.
Bestilte min vare og fik den få dage efter - ingen problemer - anbefaler gerne shoppen
Jeg har købt en AR done 2.0. Da den ankom barden tydelig præg af at have været ude af pakken og taget brug. Alt emabaleringsplastik var fjernet og den magnet der holder skjoldet på plads manglede. Føderne den står på var møgbeskidte.
Det kan være nødvendigt som onlineshop at pakke returvarer pænt ned og sælge dem igen for at få det til at løbe rundt, men det kræver man kan pakke dem så pænt ned det kke kan ses!! og at varen er intakt
Carsten Scheel and Christina Dupont found this review useful
Har handlet iPhone tilbehør hso dem to gange nu uden problemer overhovedet - og så er de billige!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Nemoware, hver gang jeg har handlet ved dem (4 gange)!
Levering indenfor meget kort tid, sågar afsendelse af mine varer på en søndag!
Seriøst godt!
Det lyder til at hvis man bestiller noget så får man det til næste hverdag. Men så snart man retter henvendelse til kundeservice så er det, det værste LORT !!!
Man kan ikke ringe til dem selvom de oplyser et telefon nr. Den bliver aldrig taget ligemeget hvormange gange man ringer.
Så sendt jeg dem 3 mails. Den ene mail løj de overfor mig direkte.
De 2 andre mails blev der ikke svaret. Jeg er ligeglad med prisen selvom de tager gebyr for at betale med kort. Men jeg skal ikke handle hos dem længere. Det kan ikke være rigtig man ikke kan få sine varer som man ellers var berettet til. Og de fik en chance til for at rette på deres fejl, og sendte dem endnu en mail og gjorde opmærksom på problemet, men det gad de ikke svare på. JEG HAR INTET TILOVERS FOR NEMOWARE !!!!
Carsten Scheel and Christina Dupont found this review useful
Super god service. Bestilte en AR.Drone 2.0 En mandag og stod med den dagen efter. Har aldrig oplevet så hurtig service før.
Så to tomler op fra mig. Og 5 stjerner
Jeg købte et headset der hedder sennheiser cx400 meget billigt ved dem og tænkte at det kunne da ikke være helt rigtigt når det var 100 kroner dyrere andre steder, men det viste sig at headsettet både blev hurtigt leveret og at det var billigt! Handler der helt sikkert igen
Alt kørte fejlfrit, og leveringstiden stemte fuldstændig med det lovede på siden.
.. de var billige, men de sendte også varen på en søndag, hvilket gjorde at jeg fik varen mandag.
Har over noget tid været rigtig ærgerlig over den dårlige holdbarhed, som TomTom's originalbatteri har... på Nemoware fandt jeg et erstatningsbatteri til 100 kr. og et skrutrækkersæt til elektronik for en anden 100 kr. - så for lidt forsendelse ekstra og noget fingersnilde, da Tomtom meget smart har klistret originalbatteriet fast (kan lirkes ud med lidt stædighed!) har jeg nu næsten en ny GPS igen. Det er nemt at finde rundt på Nemowares side og finde referencer til det der skal skiftes og varerne kommer hurtigt - prisen er den samme som andre tilsvarende sider, når forsendelsen regnes med (er gratis hos nogle af de andre) - men Nemoware havde også værktøjet, så det fik mig på krogen denne gang...