We are hiring!

• Reviews (857)

Best service

Jeg anbefaler til alle

Lynhurtig levering

Bestilt lørdag, leering mandag morgen. Produktet i perfekt stand og som lovet i online-shoppen.

Gode varer - fine priser

Varer man ikke ser alle steder, er især begejstret for neoprenforklæderne.

Altid hurtig levering

Har handlet på siden 3 gange, og har der har altid været super hurtig levering (en gang bestilte jeg varen søndag eftermiddag, og havde den mandag med posten) og ombytning.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og ingen bøvl.

Det er super nemt at handle med Notanshop.

hurtig levering

jeg kan kun anbefale denne hjemmeside , pæne varer og hurtig levering.

Perfekt :-)

Super hurtig levering, tak for det :-) Handler gerne hos jer igen :-)

Som det skal være

Ville selvfølgelig være endnu bedre med fri porto og retur, men selve service er fin.

serviceområdet firma

Jeg glemte at bestille en vare i min ordre, ringede op og fik varen tilført min ordre. Alle varer modtog jeg på min adresse dagen efter.

Alletiders!

Jeg kan kun anbefale 'NoTanShop'.
Jeg har længe ledt efter et par ventejeans der sad ordentligt og bukserne sidder perfekt, størrelsen er også helt rigtig. Jeg købte også den sødeste top med som er i god kvalitet.
Jeg bestilte i går og pakken kom allerede i dag! Så måske priserne er lidt høje som det er nævnt førhen, men med denne service er det ok. Og for mig betyder det meget at tøjet er af ordentlig kvalitet. Jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang.

NoTanShop

Varen ser ikke ud som på billedet

Varen ser ikke ud som på billedet og priserne er i overkanten, men leveringstiden er ok og kvaliteten af tøjet kan jeg ikke klage over.

Fremragende!!

Enkel bestilling, hurtig levering og tilmed retur adresse label mm. vedlagt.
Størrelserne er lidt små, sammenholdt med ex Name It (bare til information).

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, selv ved fejl. Der var én tastefejl. Men jeg fik en rigtig god service, da jeg ringede op fortalte om den tastefejl der var. Fik en ny få dage efter. Glæder mig helt vild, til at aflevere bogen til modtageren. Historien er bare super.

5 stjernet oplevelse

Det var nemt og overskueligt at bestille og varen blev afsendt samme dag - en super dejlig oplevelse!

Fantastisk hagesmæk - hurtig ekspedition

Kære ven
Se lige denne hagesmæk. Den er helt fantastisk til min søn. Lækkert blød materiale, så han stadigvæk kan flytte hovedet og selv bruge hænderne til at spise med. Den samler det op, som han ikke får i munden, og når han er færdig skyller jeg den under vandhanen, hænger den op og så er den klar til næste måltid. Eminent :)
Jeg har købt den på notanshop.dk - har endnu ikke købt andet derinde, men de har bl.a. også uv tøj.

Super hurtig levering

Nem webshop, billig fragt og hurtig levering!

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og flotte varer.

Efter 1 dag havde jeg min bestilling. Tusind tak for flotte varer, til helt rigtige priser !

Super produkt - lyn levering

Overskriften siger det hele

Hurtig levering som lovet

Gode priser, hurtig levering som lovet, så jeg modtog min bestilling dagen efter. Kan varmt anbefales og jeg vil bruge notanshop.dk fremover til bestilling af baby ting :)

Huerigt og nemt

Overskuelig hjemmeside, gode produktbeskrivelser, og utrolig hurtig levering af de bestilte varer - allerede 2 dage efter bestilling modtog vi leverancen.

Review by confirmed purchaser

Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud

Hurtig betjening og levering, dragten vi købte var lige så klar i farverne som på billedet.

Glimrende!

Hurtig levering!

Hurtig og effektiv levering

Super produkter - særligt hagesmækkene. Kan varmt anbefale køb hos Notanshop.

God kvik levering

Produktet er helt op til forventningerne

Review by confirmed purchaser

Super Kundeservice med tillid til kunden.

Jeg købte, i fødselsdagsgave til mig gravide kreste, bukser og en bluse gennem Nota shop. Da vi fandt ud af at størrelserne knap passede, ringede jeg for at forhøre om mulighederne for at bytte produktet. Der var ingen slinger i valsen om hvad der skulle ske, de nye varer blev sendt afsted mod min kæreste og jeg inden vi fik mulighed for at sende den første bestilling retur. Det bevidner i mine øjne om god Kundeservice der åbent stoler på kunden. Det gør at jeg føler mig tryg og jeg får lyst til at handle ved Notanshop igen.

FANTASTISK SERVICE

Har aldrig oplevet noget så fantastisk som hos Notanshop. Fik en UV dragt som jeg mener at den var for små, så tilbød de at sende 2 ekstra sæt (uden at betale noget) med 2 forskellige størrelser så derefter besluttede jeg hvilke af dem vil jeg beholde og sende resten tilbage.. Hurtig og top service.. kan anbefales....

Meget hurtig levering..

Meget hurtig levering - og vi fik hvad vi bestilte. Kan ikke være andet end tilfreds.

Lyn hurtig levering

Har altid varene dagen efter de er bestilt!

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering og altid perfekt service

Hurtigt og problemfrit

Review by confirmed purchaser

Godt udvalg og hurtig levering

Perfekt hvis du leder efter soltøj til voksne eller større børn.
God service og hurtig levering

NoTanShop

Super hurtig levering og let at bestille

Bestilte chokolade brun oxisun hat, oxisun svømmedragt til knægten og en swimsafe solhat. Sidst nævnte står som passer til 2-6 år og i selve hatten står der one size. Det ville være sandt hvis det var 0-2 år. Min søn er 3 1/2år og den kan godt presses ned over han hoved, men det ser og er ikke ret behageligt for ham....

super

De bedste hagesmækker!!!

Gode hagesmækker, der er perfekte til små børn

Ingenting at udsætte!

Kun lovord tilovers for Notanshop. Brugervenlig hjemmeside, billige produkter, hurtig levering. Mere kan man vel ikke ønske sig.

Meget tilfreds

Hurtig levering og alt var som det skulle være

Review by confirmed purchaser

Nem bestilling - Hurtig levering.

Varen var nem at bestillle, og der var en meget hurtig levering. God service.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og præcis behandling af min bestilling. Tak - vi handles ved en anden gang!

perfekt

Har 2 gange bestilt og dagen efter er varerne i postkassen, helt som lovet

Super netbutik

Hurtig levering og varerne svarede overens med forvenintning. Kan kun anbefale at handle her.