[REPLY]
Købte et keyboard til min notebook hos bærbar.com uden plastic-rammen, som jeg efterspurgte hos bærbar.com (som sendte mig videre til Asus der kunne tilbyde plastic-rammen for €80). Jeg ville godt have haft en guide til hvordan monteringen skulle foregå, men givet antallet af forskellige bærbare er det nærmest en umulig opgave. Godt sted at opdrive reservedele for dem med know-how.
Bestilte en strømforsynning til forsendelse inden for en uge for at spare forsendelse.
3 dage efter købet var varen til afhentning på det lokale posthus I København.
Ikke første gang jeg har handlet med Bærbar.com .
Altid hurtig levering. Køber gerne vare igen hos jer.
Overskuelig hjemmeside med stort udvalg. Nem gennemgang og hurtig og sikker levering.
Oplader til ASUS bærbar blev leveret hurtigt fra dag til dag.
Bestilte en harddisk til en bærbar PC. Nem bestilling, hurtig levering, mulighed for track og trace (se hvor din pakke er).
Fik også sms om leveringstidspunkt.
Fin service.
Fandt nemt og hurtigt det jeg søgte (dc modul til en hp) blev sendt og kom frem som forventet. Ingen klager herfra
Hurtig og prof. Levering af display til min Asus notebook. Havde displayet på lager.
Bærbar.com har jeg benyttet i mange år og de leverer altid til aftalt tid samt lav pris og uden fejl i leverancen.. Jeg kan ikke forestille mig en bedre leverandør til min virksomhed.
Skulle have en ny skærm til min søns næsten nye bærbare. Fandt den let, bestilte og havde den 2 dage efter. Super pris.
HAR DA ALDRIG PRØVET SÅDAN EN GOD, HURTIG, OG KORREKT LEVERING ..ANBEFALER KRAFTIGT TAK.
Jeg fik varen leveret meget hurtigt og reserverdelen er nok en originaldel der koster kassen hos et computerværksted. Jeg er en elektronik-tekniker og har stor erfaring med reparationer af bærbare og jeg anbefaler STÆRKT at man selv skifter f.x. et tastatur. Det tager en uerfaren c.a. 15minutter at gøre, men en time på et værksted (når de har tid til det).
Jeg er godt tilfreds med leveringen af varen, men postvæsnet er jeg utilfreds med, de leverede ikke varen til døren som de skulle, chaufføren kørte forbi vores adresse og meddelte at vi ikke var hjemme trods det at vi havde sat en hel dag af til at modtage varen, jeg har indgivet en klage til postvæsnet over det passerede, jeg syntes I skulle gøre det samme, for når der betales for at få varen leveret og Postvæsnet ikke gør er det jo SNYD.
Mvh.
Ove Olsen.
jeg havde varen 2 dage efter bestilling,og det fungerede perfekt,så det må være 5 stjerner fra mig
bestilte en skræm til en bærbar, og fik den med posten.
Bestil bare dine pc ekstra dele eller nye dele i Bærbar. Com
Der er god service
Virkede perfekt det hel og intet at klage over. V.H. Stig Jægerlund
Varen leveret som lovet. Kan anbefale at benytte bærbar.com
Fandt det rigtige batteri rimeligt nemt. Hjemmesiden med køb og efterfølgende levering fungerede perfekt. Vil bruge Bærbar.com næste gang også.
Jeg fandt hurtigt det produkt jeg ledte efter, og pakken ankom to dage efter bestilling. Der var dog gratis levering ved køb for min. 300 kr, men mange af deres ting kostede 299, og portoen var fhv. dyr. Der var ikke et eller andet mindre jeg ellers kunne have købt med fra hjemmesiden, så jeg var kommet over de 300 kr.
Manglede en strønforsyning til en HP laptop. Fandt hurtigt én der matchede hos bærbar.com, bestilte en weekend, perfekt tracking, modtog den tirsdagen efter. Hvis blot alle netkøb blev håndteret sådan var livet nemt.
jeg købte en bøsning til en medion akoya et eller andet og modtog delen men tænkte sådan en lille bitte del koster så meget jeg syntess det var en latterlig pris men eller anden måde skal man tjene penge jeg kunne ikke finde den her del på e-bay så jeg havde ikke rigtigt noget valg og da jeg modtog den var 2 konnektere bøjede lidt under transporten tror jeg og inpakningen var ret overdrevet en gigantisk konvelut med en lille luft plastikpose i sammen med delen som havde to bøjede pinde(konnektere) men jeg fik rettet dem ud og lodede den ind og min pc virkede stadevik ikke men kan ikke finde problemet men ellers var det en meget hurtig transport og det er jeg glad for jeg bestilte den søndag og modtog den tirsdag det er rimlig hurtigt
Hjemmesiden var nem men som novice var jeg usikker på hvilket nummer på min gamle skærm der var gældende- Telefonisk check med Bærbar.com var hurtigt og nemt. Varen i hus efter 24 timer - Hvad kan man forlange mere.
Skulle bruge en ny strømforsyning til laptop. Fik god rådgivning og super hurtig levering
fandt det jeg skulle bruge og havde det næste dag det er rigtigt godt!
Order and arrival correctly. No problems. Would recommend.
De ønskede varer blev leveret i tip-top kvalitet og til tiden
Jeg må nok sige at det gik hurtig med min bestilling,det skal i have meget ros for .
det var et tilfælde at jeg kom ind på jeres side så i høre med sikkerhed fra mig ,
og jeg har ladet adressen gå vidre .
Med,venlig hilsen fra Evan.
Varerne kunne blive leveret øjeblikkeligt med Post Danmark til døgnposten, hvilket var perfekt for mig
Har kun een lille ting at knurre over. Der var på lageret sket den fejl at der blev sendt forkert vare. Fik min vare en fredag og måtte derfor vente en Heel weekend på at min pc kyndige kunne tage kontakt og få den rigtige vare tilsendt. Den kom så dagen efter. Nu fungere det hele igen og fejl leveringen er returneret på posthuset. Lidt bøvlet men pyt. Handler gerne hos dem igen.