[REPLY]
,Vi er 5 søskende(seniorer) +3 ægtefæller, som i 5 år har holdt ferie i Sverige i forskellige huse. Vi forlanger min.4 soveværelser og 2 badeværelser, køkken med opvasker og gerne et stort køleskab og fryser.
Vi er lige kommet hjem fra en dejlig uge ved Falkenberg, her blev alle vore ønsker opfyldt, og lidt til, Huset var fra 1846, nænsomt restaureret, med nyt køkken med helt ny opvasker og køleskab og fryser fra gulv til loft, samt 2 nye badeværelser, dertil en dejlig have med masser af skulpturer, en sand oplevelse.
Tillige var huset billigt . Vi har bestilt og betalt over nettet, og har aldrig haft brug for Novasols hjælp, men tror på, at den er der, hvis vi får brug for det. De udlejere, vi har været i kontakt med, har alle været meget imødekomne.
Hilsen familn Pedersen fra Næstvedegnen.
Vi var - for 6år i træk - i det samme sommerhus i Skagen, denne gang i uge 23.
Huset - A01504 -er ikke just et topmoderne nyt hus, men den unikke beliggenhed tiltaler os meget.
Beliggende i klitområde med 30 meter til Kattegat med havudsigt, så er vi tilfredse.
De manglende liggestole/grill klarer vi ved selv at ta disse ting med hjemmefra.
Vi glæder os allerede til næste besøg.
Hilsen
fam.Hansen/Møller - Aabenraa/Krusaa.
Vi er lige kommer hjem fra en uges ferie på Kreta, nærmere bestemt Stavros på Nordkreta, ikke langt fra Chania.
Det var et helt igennem fantastisk hus/lejlighed med perfekt indretning til bl. a. to familier, som vi var.
Der var individuel, næsten lydløs, fjernebetjent AC i alle rummene.
Der var vistnok i alt 8 lejligheder i komplekset, næsten helt ned til middelhavet med en stor og skøn saltvandsswimmingpool med gode solpladser omkring og passende antal parasoller.
Ejerne kom forbi et par gange og spurgte om vi var tilfredse, og vi havde taget 250 € med som kontrakten med Novasol lød på, men de opkrævede dem ikke, end ikke på vores forespørgsel.
Vi kom lidt forsinket, men nøglen sad i døren, og de kom og gav os mange tips til, hvad vi kunne foretage os
Der var fuld rengøring med i prisen.
Godt gået Novasol
Er lige kommet hjem efter en uge i en dejlig og fin Novasol hytte i Hauggrend, Fyresdal i Telemarken Norge, fin placering af hytte 20 mtr, fra søen Skrevatn og fine udenoms arealer lige noget for 2 Siberian Hysky som virkelig nød livet at være hunde med på ferie. Lidt svært at finde hytten da der ingen skiltning var men sådan er det tit i Norge men så er husejer altid flinke til at hjælpe.
Jeg er lige kommet hjem efter en uge i Montaione i Toscana. Jeg havde lejet et hus med en forrygende god udsigt. Huset levede fuldstændig op til forventningerne og personalet på stedet var søde og imødekommende. Hende der var der til daglig talte ganske vist kun italiensk, men det gav ingen problemer. Huset var dejligt indrettet, var rent og pænt og havde de ting vi var stillet i udsigt. Forud for turen havde jeg et par spørgsmål som Novasol besvarede på fineste vis. Eneste lille udfordring var, at det var lidt vanskeligt at finde huset. De koordinater der var oplyst, viste os til et hus nogle få kilometer væk, men italienerne er jo flinke folk, så de viste os vej til den rigtige adresse.
Vi er lige kommet hjem fra en tur i tøcksfors en lille by i Sverige, huset var fint men rigtig gammelt og så er der noget som ikke er så smart vi havde 4 mobiler og ingen af dem havde noget signal derude så det er rigtig meget utilfreds stillet for man ved jo aldrig hvornår uheldet er ude dette syntes jeg godt at man kan få oplyst inden man bestiller huset for vis vi viste det havde vi aldrig turet at leje det
Vel ankommet til dette store og dejlige sommerhus (AO6185) skulle vi efter udpakning tænde op i grillen. Der var ingen grillstarter, så jeg kørte til den velassorterede købmand og købte en. Da vi dagen efter ringede til Novasol for at melde om et par miserable skærebrætter og en rusten si, samt om købet af den manglende grillstarter, fik vi i løbet af kort tid at vide, at ejeren ville komme med et par nye skærebrætter og en si, men at han ikke ville bekoste en grillstarter - det var ikke nødvendigt for det brugte ejeren ikke selv. Skidt pyt, det var ikke den store udskrivning.
Huset ligger 5 minutters gang til havet og min hund og jeg var tit nede for at indsnuse den friske vesterhavsluft. Man kunne også nemt komme ned til Lønstrup by, det tog ca.10 minutter at slentre der hen.
Der var rigtig mange sengepladser i huset og havde vi haft børn med, ville de have nydt at kravle op i en af de 2 hemse, der var i huset. Begge forsynet med madrasser.
Et ganske udmærket hus med små mangler
Ankommer til sommerhuset og bliver mødt af en lugt af gammelt hus der mangler udluftning,finder derefter spindelvæv i samtlige vinduer,et godt badeværelse hvis bare hele huset havde haft samme standard i køkkenet manglede en skabslåge vi har i hvert fald ikke fået mere en vi har betalt for, dejligt at vejret var med os så vi ikke havde behov for at være i huset.PS vi måtte selv ud og købe en parasol da den der var der var knækket og der fandtes ingen hynder til havestolene.
Vi er lige kommet hjem fra en eventyrlig ferie på Gotland.
Vi boede i et af Novasols Udlejnings huse , nemlig feriebolig Nr. S 42108
Hos Rune Klingvall i Hejdeby. ( Hvor Rune fortalte at huset vi havde lejet. havde været en del af et gæstgiveri i 1700 tallet hvor f.eks Carl Von Linne også havde boet??
Et hyggeligt hus fra ca. -1740 - Hvor der var fine mulighedder for at besøge alle de fantastiske steder med Bla. Rauker og Unescos bevaringsværdige by nemlig Visby
Og jeg kan blive ved med at rose det hus og Gotland. Det skal absolut opleves?
Venlig hilsen fra Hans & Lone Yvonne
Vi undres os over at tv/parabol ikke var virked da det var et 5 stjernet sommerhus som vi havde lejet, det var meget dårlig, vi måtte også have fagfolk på, rigtig træls de kunne heller ikke lave det, besked dårlig signal, det kan jeg ikke bruge til noget, så vi er skuffet over sådan et dyrt hus. Der kunne også godt have været en dvd.
Jeg lejede et sommerhus gennem Novasols hjemmeside. Mit første problem opstod, da jeg gerne ville have den rabat, som jeg kunne få gennem LIC. Da jeg ikke kunne finde ud af hvor jeg skulle taste noget på hjemmesiden for at få den, ringede jeg efterfølgende til Novasol, som oplyste mig at det var for sent, når jeg allerede havde gennemført min bestilling. Nuvel.
Det blev først rigtig slemt, da vi efter en uge i sommerhus brugte to timer på at gøre rigtig fint rent. Vi var fire voksne om rengøringen, og vi var meget grundige. Efterfølgende fik vi en mail fra Novasol, der beklagede at vi ikke havde gjort rent i huset inden vi forlod det. De pålagde os et gebyr på rengøring - der sjovt nok passede med det tilbageværende depositum, som vi havde betalt.
Jeg skrev til Novasol og stillede mig uforstående overfor ekstraregningen. Jeg bad dem dokumentere at der ikke var gjort rent. Denne henvendelse reagerede de ikke på. Da vi jo allerede havde indbetalt depositum, var det svært for os at nægte at betale for noget rengøring, som vi selv havde udført.
Jeg føler mig godt og grundigt snydt og bondefanget!
Huset var som beskrevet og dermed som forventet. Kommunikation med Novasol var fin og I ret tid, så alt i alt - perfekt. Absolut intet at udsætte på behandling og leje af hus.
Jeg syntes det er rigtig ærgerligt at deres Sommerhus udlejning har ændret sig til et Bureau der udlejer arbejdsboliger til Håndværker/arbejder, at selv Dansk Camping union har fravalgt. Et sommerhus er for feriegæster og ikke en arbejder bolig der proppes med udenlandske arbejder i ens sommerhus. Og forstil jer et lille hus på 50 m2 hvor 6 arbejder har boet der i en md. Jeg mener at det er tegn på penge grisk hed når man som ferieudlejer ændre strategi til at boligerne udlejes til udenlandske arbejder.
Vi vil aldrig udleje ud gennem Novasol længere .... Øv .....
3 stjernet hus, som kun burde være 1 stjerne! Der var meget dårlig lugt af mug i hele huset,. Det kan ikke anbefales at leje dette hus.
Vi har lige været i sommerhus i Råbjerg, et sommerhus til 10 personer (Næsehornvej 9). Der var aktivitetsrum og petanquebane samt græsplæne. Huset er fra 2012. Det er en af de bedste ferier vi har haft sammen med alle mine søskende. Og huset var bare den perfekte ramme. Vi kommer helt sikkert igen. Og så fik vi også en virkelig god service fra Novasol-kontoret. Tak for det.
Vi har haft en helt vidunderlig ferie ved Bratten strand, vil helt sikkert leje det hus igen. mvh. Agnete Maj
God ferie, men det var et rygerhus, men det var jo vores egen skyld.
Vi skulle jo havde undersøgt det inden vi rejste.
Lejede sommerhus på Rømø. De havde sat det til fire stjerner. Det dækkede over rådne terrasser, møgbeskidte gamle plastic møbler, rustne ulækre grill, overalt nusset og nedslidt. Gammelt fjernsyn med tyske kanaler ( kanaloversigten hang på opslagstavlen og novasol vil bilde mig ind at de danske er der , ikke uden en digitalmodtager )og et spabad fra førkrigstiden. Brændeovnen var ikke tømt og rengjort. Ved reklamation får man en sang fra de varme lande , det et ikke værd at døje med og jeg anbefaler dem ihvertfald ikke , næste gang lejer jeg privat.
Huset er r10296.
Jeg har haft en dejlig uge i det lille billige sommerhus... Det er 5 gang jeg er der og nyder stilheden, naturen, dyrene og vandet er bare skønt og jeg cykler nogle lange ture... Selve huset har dog nogle fejl som jeg synes burde udbedres så som en skydedør der ikke virker optimalt, vand der drypper fra rør ned på gulvet på badeværelse og en utæt vandhane på badeværelse hvor vandet løber ned i skabet under vasken... Det er et gammelt hus med meget charme men det må da ses på vandregningen...
Men jeg kommer igen næste år......
Netop vendt hjem fra en uges ophold med 3 veninder i et hyggeligt, lille hus ca. 100 m fra en fin sandstrand.
Huset var ikke luksus, men det havde de ting, der var behov for. Godt lille køkken med køleskab, mikroovn og to kogeplader. Pænt stort badeværelse med kar og brus samt bidét. Derudover var der 2 pæne soveværelser og sovesofa i stuen samt en fin terrasse.
Utrolig hjælpsom vicevært som gjorde alt for, at vi skulle føle os godt tilpas.
Gennem Novasol, men også stor involvering af ejerne, havde vi fornøjelse at leje hus i Marielyst, som på alle tænkelige måder, mere end levede op til vores forventninger, samt ikke mindst vores gæster, da huset var ramme for fest og afslapning.
Dejligt hus,og en skøn skøn plet på Fyn :-)
For 2 år siden har vi lejet et sommerhus hvor der ikke har været nogle problemer, alt var i orden...
MEN.....
Har i sidste år lejet et sommerhus via novasol. Huset var ikke gjort rent og vores depositum fik vi også alt for sent tilbage... men vi fik ikke det tilbage som vi selv havde regnet ud... Og så blev der udført nogle reparationer selve under opholdet. KÆMPE STOR MINUS -----
Nu her i år har vi igen lejet et sommerhus gennem Novasol, bare fordi vi har fundet et hus som ser meget inbydende ud. Skal afsted om en uges tid... så skriver jeg igen...
I et hus hvor man ikke måtte have husdyr ,fandt man både hundehår og tyggeben...Kontoret tror på de daværende kunder at de ikke har haft husdyr med,dog fandt vi disse ting i huset.....
Jeg har lejet sommerhuse hos NOVASOL , mindst en gange om året , i flere år, og har aldrig haft problemer , og har der været noget med huset , er det blevet ordnet med det samme .
Bruger. Dem helt sikkert igen
Har lejet hus hos Novasol mange gange. Få problemer - alle løst tilfredstillende.
Da vi booket huset på nette så det fint ud.... men hold op et ødelagt og møg beskidt hus..store fint fjernsyn...men nej det er der ikke
play station virker ikke mangler stik.
pande virker ikke til induktion.
gulvtæpper ødelagt.
stole var vind og skæve
og finde 8 rødvin glas der var ens kunne man ikke...
spindevæv mange steder
ikke særlig rent selv om novasol har dygtig folk til det..(næppe)
så pas på med VESTESKOVEN 2 ARRILD OG NOVASOL
Personalet på Rønne havn er SUPER altid venlige og smilende Klarer problemer med et smil
Der er ikke så meget digedare med Novasol det virker bare,
Vi har været i østrig og booked over Novasol, huset og opholdet var perfekt.
Byen hedder Pfaffing og huset AOE132 som har bedre standard end beskrevet.
Derfor vil vi gerne booke igen næste år hos Novasol.
Angelika,
Grenaa, Djursland
Vi har lige været i Hejlsminde hvor vi havde lejet et IKKE RYGER hus. Der stank af røg. Jeg ville ønske at man satte ikke ryger mærkater op, så eventuelle uvidende gæster bliver gjort opmærksomme på forbudet. Novasol leverede en god service, og vi har allerede bestilt et nyt ophold samme sted, dog i et andet hus, det hus vi havde lejet var ellers dejligt men der var ingen varme installation i soveværelset...... Det var iskoldt.
Med venlig hilsen Jette Rosenkilde
Vi har netop lejet et sommerhus hos Novasol på Marielyst. Vi har små tvillinger og gik derfor efter et børnevenligt hus. Det vi fandt levede 100% op til vores forventninger. Vi søgte sommerhus på forskellige hjemmesider, og endte med at booke hos novasol fordi det var dér vi hurtigst fik overblik over mulige huse/priser. De billeder vi så af huset stemte overens med det vi fandt da vi kom frem. Under opholdet havde vi et problem med husets spabad, det var selvfølgelig irriterende, men det er hvad der kan hænde. Vi kontaktede novasol som sørgede for at spa hurtig blev bragt i orden, så alt i alt var har vi fået en super god behandling hos Novasol og kan varmt anbefale dem til andre.
Super hyggeligt hus langt ude ad en markvej, i en skov - lige som ønsket:)
Der var nye møbler i forhold til billederne på nettet, så pænere end forventet:)
Emhætten virkede ikke, og der var ret støvet på alle flader derfor "kun" 4 stjerner.
Ellers yderst tilfreds.
nedenfor er mit svar på et brev sendt af Novasol, i forbindelse med at vi har lejet et sommerhus i Løgstør. Et brev som de sender uden på nogen måde at have kontaktet mig først, og hvor de påstår at vi har lavet op til flere skader i huset, hvilket er fuldstændig forkert.
-------------------------------------------------------------------------------
vedrørende: bookingnr 2646683
katalognr: L50341
periode: 02.03.2013 - 09.03.2013
Jeg har dags dato modtaget et brev underskrevet af Anne Langke, vedrørende 2 påståede skader i det sommerhus jeg lejede i ovennævnte periode.
Jeg må på det skarpeste afvise nogen former for skader i huset i den periode, jeg lejede huset.
Vi ankom lørdag til huset, vi det er min kone, vores søn på 13 og undertegnet. Min kone og vores søn tog hjem igen søndag, da de skulle passe job og skole.
Fra søndag til onsdag morgen var jeg selv i huset, dvs jeg var der stort set ikke, da jeg brugte huset som base for forretnings aktiviteter ved Limfjorden. Allerede
onsdag morgen afleverede jeg nøgler og opgørelse over forbrug.
Der er under absolut ingen omstændigheder lavet nogen former for skader i huset, og jeg vil under ingen omstændigheder acceptere nogen former for tilbageholdelse af
mit depositum. Jeg finder dette fuldstændig uforståeligt, og meget dårlig stil at påstå noget sådant.
Jeg er ikke helt klar over mine muligheder for at tilbagevise disse påståede skader, da jeg jo ikke tog billeder af hele huset inden vi overtog det. Men jeg er parat til at gøre,
hvad end det må vise sig at være nødvendigt i diverse klage instanser m.m.
Jeg er dybt skuffet over Novasol og udlejer i denne sag. Denne påstand er så uhyrlig at jeg mangler ord, vi er ordentlige og retskafne mennesker, og havde vi lavet nogen form
for skade, så havde vi meldt det, ligesom vi naturligvis havde stået ved det, såfremt det havde været tilfældet.
------------------------------------------------------------------------------------
Dagen efter får jeg et svar fra Novasol, hvori de skriver at den medarbejder der har sendt brevet har fri, men at hun er tilbage på kontoret dagen efter, og at hun vil svare mig snarest.
Det var så d. 20 Marts, hun har så stadig ikke svaret, ligesom mit depositum heller ikke er dukket op.
Ekstrem dårlig kundeservice hele vejen igennem. Huset var ikke engang gjort ordentligt rent, der lå støv over det hele, men vi valgte selv at tørre en klud henover i stedet for at klage. Nu har jeg sendt en rykkermail for svar, det regner jeg så med de gør, ellers må jeg jo starte bilen og køre derop, for mage til dårlig kunde service skal man godt nok lede længe efter.
Leide hus i Spania 2-20.03.2013. Novasol må kvalitetssikre de boliger og ikke minst det som kalles vaktmestere i boligere de tilbyr kunder. Det samme kan sies om lokale representanter fra Novasol. Denne ferien ble en total katastrofe for oss og vi vil aldri noensinne leie gjennom Novasol igjen.
Vi lejede denne hus http://www.novasol.dk/p/K13645?wt.mc_id=welcome_back i uge 8, 2013. Lækkert, nyere og rimelig velholdt hus. Servicen og behandlingen af os som kunder var på et rimeligt niveau. Vi var dog ærgerlige over at servicemanden måtte komme ud hos os 4 gange (problemer med spa), jeg måtte køre over til receptionen 3 gange (da man ikke kan maile, er hørehæmmet - og da et hørende familiemedlem ikke kunne komme i gennem + måtte hente pærer da flere var røget) og elektrikeren kom 2 gange (gulvvarmen i det lille badeværelse var i stykker og derfor var meget varm).
Spabadet virkede ikke men blev forsøgt repareret flere gange (ros til Novasol), men den kom aldrig til at virke optimalt. Jeg bad derfor om en kompensation da hele depositummet var røget til vand og el. Det kunne jeg sagtens få - de skulle dog verificere det med ejeren så der ville gå 2-3 uger. Det er ikke sket. Vi har fået 43 kr. tilbage af depositummet men kompensation er der ikke noget af.
Vi havde et udemærket ophold i hus nr.D74321 ved Fjellerup Strand i uge 11. Vejret var ikke for godt, det var hundekoldt, men det kan Novasol jo ikke gøre for, de havde dog været så flinke at tænde op i brændeovnen før vi kom så huset var dejligt varmt da vi ankom
Havde lejet et hus B70019 i Fjerritslev i uge 7 2013, da vi har pakket ud går vi papir igennem som der ligger i køkkenet, der ligger en seddel på at ALT er OK, vi glæder os til at slappe af i spaen, men da vi kommer der ud ligger der gammle kønshår i bunden af spaen, HELE huset var mej beskidt, der har ikke været gjort rent i lang tid, gammelt mad på ovnristen, og på paletterne, selv bestik skuffen har møj beskidt, døren til det lille toilet faldt af da den blev lukket, tænker lige på den seddel hvor der stod ALT OK.
ungerne kunne ikke se tv, ringede og spurgte support hvordan det skulle tændes, efter 5 opringer kom der en elektrikker og lavede det, nu har jeg fået en opkrævning på slutrengøring, trods vi fik af vide af regionskontoret at vi ikke skulle gøre rent og har en mail på det, samt opkrævning på 1000 kr. for elektrikkeren kom og lavede fjernsynet. nu er det 14 dage siden jeg ringede første gang for af fortælle min oplevelse til NOVASOL, har ikke hørt mere, mangler mit depositum retur, virkelig dårlig service fra NOVASOL. håber ikke andre bliver pisset på af NOVASOL som vi bliver.
Har den 16-3-13 fået ny mail fra NOVASOL, de fastholder at vi skal betale, utroligt at man skal finde sig i sådanne dårlig behandling, Hold jer væk fra NOVASOL.