We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4,299)

5 stjerner for kundeservice - 0 stjerner for gennemsigtighed mht faktureringer

Har haft Oister i mange år, og har tidligere i mails til kundeservice tilkendegivet min store tilfredshed med denne - og også bedt om forklaringer på fakturaer, som de så efter bedste evne har forsøgt at redegøre for.
Det ER blevet lidt bedre, men stadig under forventet standard.
Til gengæld er varen: telefoni og bredbånd helt i orden, og deres kundeservice langt over alm. dansk kundebehandling.
Jeg kontakter gladeligt pr. Mail, når jeg har problemer, og er hver gang blevet svaret i en ordentlig tone, samtidig med at medarbejderen har gjort sig umage med at forstå mine spørgsmål, hvilket jo ikke altid er lige let!
Sidst havde jeg problemer med mine abonnementer og derfor også med mine sim-kort. Efter et par mailudvekslinger forstod servicemedarbejderen, at jeg skulle "håndholdes", så han ringede til mig. Lavede aftale om, hvornår jeg var hjemme. Ringede præcis igen, som han havde lovet - og løste problemet, samt gav tilsagn om, at han ville hjælpe mig igen, når jeg i næste uge får de nye simkort.
Christian, du er en perle, og dine arbejdsgivere burde give dig en lønforhøjelse for dit engagement og din venlighed!

Upålideligt!

Mit abonnement er nu blevet spærret pga. manglende betaling selvom PBS er tilmeldt. Derefter har deres login været nede, så der ikke har været mulighed for at betale regningen.

Lort!

Hej Christian

Tak for en behagelig samtale.

Som vi talte om lader det til at der er forekommet en misforståelse da dit abonnement ikke har været spærret, dit abonnement er denne måned betalt som det skal.

Rigtig god weekend

Review by confirmed purchaser

Ok priser, men ringe kundeservice

Er egentlig ok tilfreds med deres pakker og dækning, har tre numre hos Oister, to af dem til mine børns telefoner.

Kundeservice er dog ikke hjælpsomme.
For nogle måneder siden lavede jeg en ændring så mine to børn fik en kampange pakke med 3 timers tale og 6 GB data. Jeg fandt imidlertid udaf at ændringen kun var slået igennem på det ene barns nummer da hun løb tør for data (Under skolekonflikten).
Jeg ringede til Oisterm kundeservice for at få rettet fejlen. Oister kundeservice oplyste dog bare, at det kunne ikke lade sig gøre at ændreabbonement, da de ikke bare kunne opfinde pakker! Hvis hun skulle have 6 GB data nu ville det koste 149 kr om måneden istedet for 99. Det synes jeg er lidt slapt at de ingen gang kan undersøge at der er sket en fejl.

Eller rigtigt billigt data og telefoni.

Hej Thomas

Jeg kan se at du kun har haft ændret dit ene abonnement, men der ingen ændringer er foretaget på det andet. Derfor er det stadig registreret med 3timers tale og 3GB data pakken. Som min kollega også har oplyst dig, så skal ændringer af ens abonnement eller services altid foretages på Mit Oister, som er din selvbetjeningsside.

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde dig 3timers tale og 6GB data, da abonnementet slet ikke eksistere længere.

Jeg vil anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du vil blive informeret om nye kampagner, så du derved kan slå til når det gælder.

Med ønske om en rigtig god weekend.

OiSTER

Det kan da ikke være rigtigt?

Hej!
Jeg er jo faktisk en meget glad OISTER-kunde, MEN:
Først og fremmest syntes jeg at det er en forvirrende hjemmeside og kan kun finde det jeg leder efter, efter meget lang tid... På den måde er det meget kompliceret og jeg finder nærmest flere spørgsmål end svar. Jeg opgiver nærmest, at lede efter det jeg egentlig søger. Kan i ikke gøre hjemmesiden mere overskuelig og bruger venlig? i stedet for at man skal klikke på et hav af links for, at nå frem til det endelige resultat. Jeg brugte omtrendt 1 ½ t. på at finde et link til, at bestille et nyt usb-modem, men inden jeg langt om længe fandt det følte jeg, at jeg 'GIK I RING' på hjemmesiden.Jeg ved ikke om i kan forstå min frustration, for jeg har ingen andre problemer med OISTER. Det er bare en meget træls oplevelse, hvis ikke det er til at finde på forsiden!
Tak
Venligst Rosa

Hej Rosa

Vi er meget interesserede i hvad og hvor vi kan forbedre vores hjemmeside, har du derfor nogle forslag til hvad der kan gøres bedre på vores hjemmeside så er du mere end velkommen til at skrive en e-mail til vores kundeservice, så vil dit forslag blive sendt videre.

Vi har på vores hjemmeside en søgefunktion, her kan man fx. skrive 'nyt modem' og så vil det første der kommer frem være et link til det sted på vores hjemmeside hvor man kan bestille et nyt modem, dette kan være en hjælp hvis der er noget du skal finde på vores hjemmeside en anden gang.

OiSTER

Alt for lang leveringstid på simkort

Update-->
Oister har nu brugt næsten 25 dage på at fremsende et simkort. Ingen tager affære og det eneste man hører er at det må være på vej. Skamfuld kundeservice. Der er ingen der tør tage ansvar og få løst problemet. Jeg har oplevet bedre service i den lokale kiosk! Føler mig som et gidsel hos Oister da mit nummer er porteret til dem, men jeg kan ikke bruge det så længe de ikke får et simkort frem.

Har bestilt nummerportering og idag er nummeret flyttet. Har bare ikke modtaget noget simkort. Flot Oister!

Rykkede endda ekstra for det i fredags. Fortryder da i den grad at jeg kommer tilbage til jer igen. Nok sidste gang.

Til Kristina -> Tak for svaret, men det hjælper mig ikke meget. Hvis du virkelig vil gøre noget, kan du sætte 100,- ind på min Oister konto. Det er det jeg har måtte bruge på et taletidskort.

Hej Gary

Jeg beklager meget at du ikke har modtaget det første simkort vi har afsendt.

Det første simkort blev afsendt d. 29/4 og burde derfor have været nået frem indenfor 2-5 hverdage, vi har ikke modtaget simkortet retur og det kunne derfor tyde på at simkortet er blevet væk i posten.

Det nye simkort vi har afsendt er lige på trapperne.

Hej Gary

Jeg har i dag indsat 100 kr. på din OiSTER konto svarende til 50 kr. pr. dag siden din nummerflytning er gået igennem, som kompensation for manglende simkort i henhold til vores vilkår.

Nemt og enkelt

Jeg syntes det fungere godt, dog irreterende at Oister looker af hvis du har din Notebook tændt "over night". Smart at den "tanker" selv....
Jeg er tilfreds

Peter

Hej Carl Peter

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at produktet fungerer godt og at du er tilfreds med det.

Grunden til at dit bredbånd logger af om natten, skyldes at du med dit mobile bredbånd har en dynamisk IP adresse, det betyder at du hver 24. time vil få tildelt en ny IP adresse og du skal derfor igen tilslutte netværket for at kunne få forbindelse.

super hurtig internet

virkelig hurtig net de tilbyder
vi lavede en test på min tlf og kærestens og den viste at forbindelsen var 6 gange hurtigere end TDC net. og de var 2 ens telefoner vi testede på

deres kunde rådgivning er virkelig flinke. har snakket med dem nogen gange og max ventet 5 minutter.

Hej Stefan

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at dit abonnement dækker så godt i dit område samt at du er tilfreds med den rådgivning du har modtaget.

OiSTER

Ingen problemer og gode priser!

Jeg kan i mange af de nedenstånde anmeldelser se at folk desværre - men måske med rette - giver OiSter dårlige anmeldelser! Jeg har selv ikke haft nogle problemer, men man skal være opmærksom på at skifter man til OiSter er der mange ting man KAN klare selv via login. Kan eller vil man dog ikke selv kan man ringe til kundeservice - hvilket jeg kun har haft gode oplevelser med! Det er dygtige, venlige og kompetente med arbejdere der taler med en i øjenhøjde! Havde bl.a. en god lang snak angående køb af mobilt bredbånd til et ældre familiemedlem hvor jeg fik svar på en masse praktiske spørgsmål som der ikke kunne findes svar på på hjemmesiden - spg. angående arbejdsgange og skift af ejerskab osv. - og fik hurtige og præcise svar!
Er selv utrolig glad for at have OiSter og anbefaler det kun til andre da jeg mener det er den bedste dækning til prisen!

Hej Simon

Vi er rigtige glade for at du er tilfreds med dit OiSTER produkt samt at du kun har oplevet god kundeservice når du har ringet ind til os, det er sådan vi altid ønsker at det skal være.

Føj for en service.

Har bestilt Oister BASIC d.29 april, men har dagsdato d.9 maj ENDNU ikke modtaget mit SIM kort, påtrods at jeg ringede og rykkede d.6 maj
Har nu modtaget 2 mails der bekræfter at det er på vej med 2-5 dages ventetid.
Og stadigvæk sker der INTET.
Og mit nummer blev flyttet til Oister d.6 maj. så nu kan jeg ikke bruge min mobile til noget som helst..
Syntes sgu det er alt alt for ringe, at det skal tage evigheder at modtage et freaking SIM kort !!!!
Så hvis der ikke er gevinst på Mandag d.13 maj. så syntes jeg i skal stikke det op hvor solen ikke skinner!.
For over 14 dages levering på 1 styks SIM kort = ELENDIG Service, fydaføj

Hej Morten

Jeg må beklage meget at du ikke har modtaget det første simkort vi har afsendt fra vores lager, jeg kan se at vi har fået det sendt retur igen fra post danmark og det er derfor du ikke har modtaget det, vi har dog først modtaget simkortet retur efter at du havde fået tilsendt et nyt simkort.

Jeg kan se at du modtog det andet simkort d. 10. maj.

OiSTER

kunne have blevet min død

jeg satte kort i mobil og på skærm stod der : simkort brudt sammen. havde jeg først skiftet kort den dag det gamle abb. udløb ville de ord være en katastrofe. jeg er hjertesyg med 5 ballonger og 1 baypass. I denne måned skal jeg igen til skejby ny baypass. havde jeg ventet med kortskift og hjertet var blevet være ja det ville ikke være sjovt vel. jeg sagde til sælger alt skulle ok og gav grunden men det var slet ikke ok. har nu fundet ud af via nettet at min tlf. skulle køre 3g for at virke og det gør den ikke. dette burde man havde fortalt mig så jeg af den grund kunne have valgt fra. har en sådan lyst til at sparke den sælger i røven helt til rusland. kan se her på trust at det med at få pengene tilbage er som at hælde vand i en si og det bliver der. der drejer sig om 2 abb til i alt 396 samt 126 hvor de 26 er noget underskud på konto hvilket jeg ikke forstår. kan nu ringe efter hjælp ad der er lidt tid tilbage på det gamle abb. ja oister kunne indirekte have bragt mit liv i fare. så tjek om jeres tlf kan køre 3g
hilsen manden der overlevede

Hej Karl

Først og fremmest må jeg beklage at du ikke mener at være gjort ordentligt opmærksom på at din telefon skal kunne modtage 3G signal for at kunne anvende et OiSTER simkort, vi vil bestemt se nærmere på at få det gjort mere tydeligt under tilmeldingen på vores hjemmeside.

Jeg må dog gøre opmærksom på at du fra en hvilken som helst telefon altid kan ringe til 112 med eller uden simkort i telefonen, der vil aldrig være spærret for denne funktion uanset hvilket simkort du anvender.

Jeg er ked af at du mener at kundeservice har vejledt dig dårligt, men da du tilmeldte dit OiSTER abonnement har du godkendt vores vilkår hvori der står 'Det er en forudsætning for at kunne bruge OiSTER Mobil, at dit udstyr
understøtter 3G/UMTS/HSDPA. Du kan finde ud af, om din mobil er en 3G-mobiltelefon på producentens hjemmeside eller på OiSTER.dk.'

Angående fortrydelse af dine abonnementer har jeg sendt dig en e-mail som du kan besvare, så kan vi finde ud af det derfra.

OiSTER

Snyd kunder med skjulte vilkår og vildledende praksis

Jeg skiftede til Oister sidste måned, da jeg ønskede at bruge min telefon som hotspot til at streame tv, mens indlagt hospitalet med min datter til en knoglemarvstransplantation. Vi bliver isoleret i en stue for op til 8 uger.
Jeg købte Oister 1 time plus 300GB data. Jeg blev opkrævet denne månedlige gebyr, og oprettelse. Uden varsel fik jeg også opkrævet 100 kr. Under min data kunne jeg ikke finde forklaring for denne betaling. Deres fakturaer ikke indeholder nogen oplysninger, der beskriver, hvad gebyrer er for og det gøre det ekstremt svært at kontrollere deres faktura. Fordi jeg ikke kunne forstå årsagen til 100 kr afgift jeg afmeldt mig fra Automatisk optankning. Den 1. Maj skulle jeg køb den ekstra data for vi skulle indlægges på hospital den aften.
Jeg loggede ind på min konto og klikket på knappen for at købe ekstra data. Jeg forventede at blive dirigeret til en side for at indtaste mine kredit detaljer til at betale, men intet sket, og den oprindelige web side genopstod. Så prøvede jeg igen og ingenting sket. Meget mærkelig. Jeg ventede et minut og lige pludselig fik 2 sms på samme tidspunkt at min konto var negativ og min nummer blev spærret. Det så ud som jeg har med fejl og uden bekræftelse fra Oister købt data to gange. Det vat efter kl. 15 og kundeservice var lukket. Jeg skal har min mobil med mens jeg er indlagt på hospital med min data den aften så at jeg kunne holde kontakt med min mand. Der var ingen valg men at betale de to beløb at låse op min nummer. Jeg skrevet til Oister med det samme til at forklare men de nægter at tilbage betale den en fejlkøb.
De først sagt de kunne ikke tilbage betale fordi de kunne ikke "del" de to data køb. En anden gang var det fordi jeg har begyndt at bruge data- det var ikke rigtigt når jeg har stadig 102,4 GB data ubrugt. En anden gang var det fordi jeg har trykket to gange til at bekæfte køb- heller ikke rigtig fordi det kommer ikke en "bekræft " knap frem - heller ikke knap hvor man kan betale !!!! Til sidste er det fordi man ikke har fortrydelses ret.
Så BE WARNED. Ingen fortrydelses ret med Oister, skjult opkrævning af penge og manglede information på deres webside og faktura. Jeg forslå at De donere den 299kr fra min fejlkøb og donere den til Børnenes Cancer Fonden.

Hej Janice

Jeg har i dag forsøgt at ringe til dig, desværre uden held.

Jeg må beklage at du har haft en dårlig oplevelse med OiSTER i forhold til køb af ekstra data jeg vil rigtig gerne forklare for dig hvad der er sket og hvorfor vi har gjort som vi har.

Jeg har sendt dig en e-mail hvori du kan besvare hvornår du har tid til at jeg kan ringe til dig og jeg vil herefter kontakte dig som vi kan få talt om dette.

For mig rigtig god...

Ja Oister betaler jeg hver måned, manuelt. (Posthus) Det er bare at internetsider sommetider går ned (alle før eller siden) der var ikke kontakt tli Oister lørdag fra ca.17:00 d.4-5 2013 til mandag d. 6-5 ca.0638........... Men det er i orden igen.Hilsen er der Tilfreds.....

Hej Michael

Vi er glade for at læse at du er tilfreds med OiSTER.

Hvis der er nogen specifikke ting omkring dit abonnement du vil have undersøgt så er du altid mere end velkommen til at kontakte kundeservice som vil følge op på sagen hurtigst muligt.

OiSTER

Tidskrævende fejl og ingen der tager ansvar

Fik sms og mail samme dag om underskud på kontoen (er tilmeldt automatisk optankning) med trussel om at mobilen blev lukket, hvis jeg ikke straks betalte. Jeg betalte straks og undrede mig over fremgangsmåden. I går fandt jeg så ud af, at Oister har lavet nogle fejl. Jeg mangler at få en forklaring, en undskyldning og ikke mindst en omgående tilbagebetaling af de penge jeg betalte under 'falske' forudsætninger. Så tag straks ansvar for det I gør - det er simpelthen ikke godt nok at I slet ikke informerer om fejlene.
Har så fået nedenstående svar, det er goddag mand økseskaft. Ingen undskyldning for ulejligheden og ikke svar på min og andres kritik. Der betyder bare, at jeg snarest finder en ny udbyder, der ikke sender forkerte mail og sms.

Hej Karin

Jeg kan se at du er i mail korrespondance med min kollega hvor du der har fået svar på hvilken fejl vi har haft.

Jeg kan se som min kollega også har oplyst at du på det nummer du her i anmeldelsen har oplyst kun har indbetalt den ene gang, hvis det er et andet abonnement du har indbetalt til kan du i korrespondancen med min kollega oplyse hvilket nummer det drejer sig om, så vil han følge op på det hurtigst muligt.

Mystisk

Skiftede mit abonement fra Oister til Bibob for nogle år siden.

I dag d. 6. maj, får jeg så tilsendt en mail, om at de vil spærre min Oister abonnement fordi at min betaling er fejlet... ??

da jeg skiftede mit abonnement ud med Bibob skrev jeg her til Oisters kundeservice om at få mit tilgodehavende udbetalt, jeg fik aldrig svar tilbage og aldrig mit tilgodehavende udbetalt.

Dags dato kan jeg ikke logge ind på deres hjemmeside, for at chekke om der skulle være hævet beløb på andre tidspunkter, da log ind feltet savnes på ders hjemmeside... !

Grunden til at jeg skiftede fra Oister var simpelthen ringe dækning.

Hej Steffen

Jeg kan se at du har været i kontakt med kundeservice og i har fået talt om problemet.

Det var desværre en fejl at du nu var blevet opkrævet i abonnement og dit opsagte abonnement er naturligvis helt nulstillet nu, så dette problem vil ikke forekomme igen.

De 100 kr. du havde tilgode på din OiSTER konto vil være tilbageført til dit betalingskort indenfor et par hverdage.

Vi beklager fejlen og ulejligheden.

Rykker for mangl. betaling IKKE OK

Oplever at få en rykker, for manglende betaling. Til Trods for at jeg er tilmeldt automatisk optankning! går ind på hjemmeside, hvor man ikke lige kan få adgang da funktionen er nede. Det lykkes så sidst på dagen. Får dagen efter en mail om at beløbet er trukket. Det kan jeg dog ikke se på min posteringer i banken. Så vil lige tjekke min oister konto, hvor jeg igen ikke kan logge på. Konklusion: Træls at ska' bruge tid på noget der er unødvendigt.

Hej Hasse

Tak for din anmeldelse

Vi beklager den fejl vi i weekenden havde på Mit OiSTER som samtidig forsagede at der blev sendt SMS til nogle kunder omkring manglende betaling.

Dit abonnement er betalt og du får naturligvis ikke noget rykkergebyr.

Vi er kede af de gener dette har medført.

OiSTER

Så er den gal igen, man får mail om betaling selvom man er tilmeldt betalingsservice, og Mit Oister fungerer ikke

Det er mig en gåde, at man kan drive forretning på den her måde. Som minimum må man da kunne komme i kontakt med virksomheden, så man kan få korrigeret de fejl som Oister selv har lavet. Burde ikke være for meget forlangt.

Hej Kim

Tak for din anmeldelse

Vi beklager den fejl vi i weekenden havde på Mit OiSTER som forsagede at der blev sendt SMS til nogle kunder omkring manglende betaling.

Dit abonnement er betalt og du får naturligvis ikke noget rykkergebyr.

Vi er kede af de gener dette har medført.

De bedste hilsner¨
OiSTER

ikke eksisterende kundeservice og oister som overtræder lovgivningen

Deres system er så automatiseret, så de overtræder dansk lovgivning.
Truer med lukning selvom kunden har betalt og problemet er deres skyld.
Lukning skal varsles og kan ikke bare udsendes pr. automatik.
Når der så opstår problemer, vælter ligene ud af skabet som her :

Hvis link er væk kig på oisters side med driftinformation, så forstår du panikken hos andre.

Hej Mogens

Jeg har i dag forsøgt at ringe til dig, desværre uden held.

Vi havde denne rigtig ærgerlig fejl på Mit OiSTER i weekenden i den forbindelse blev der ved en fejl afsendt rykker SMS til nogle af vores kunder, da systemet ikke med det samme havde registreret at betalingen var sket, vi beklager meget denne fejl, det skal naturligvis ikke kunne ske.

Vi har selvfølgelig ikke lukket nogen abonnementer eller opkrævet rykkergebyr på nogen af de abonnementer der var betalt og vi overholder naturligvis lovgivningen på denne måde.

Jeg må beklage de gener dette har medført.

Opsigelse

Efter flere rykkere på mail og sms, når man har en konto hvor oister selv trækker penge ? Umuligt at komme på "min side". Nej gider ikke mere, det jo ikke første gang.
Føler mig utryg ved manglende styring af regnskab.
Har pr. dags dato bedt et andet selskab overtage mit nr.
mvh Mogens Munk

Hej Mogens

Tak for en behagelig samtale.

Jeg er ked af at den fejl vi havde i weekenden har ført til din opsigelse af dit abonnement.

Vi beklager meget fejlen og de gener det har medført.

God dag

Ringe kunde service

Modtager en rykker på 19 kr. og Oister truer med at lukke mobilabonnement, kan ikke få kontakt eller logge på MIT OISTER, bare ikke godt nok.

Hej Alex

Jeg har forsøgt at ringe til dig i dag, desværre uden held.

Vi oplevede desværre en fejl på Mit OiSTER i weekenden, denne fejl har samtidig medført afsendelse af SMS'er til nogle kunder omkring manglende betaling også selvom betalingen var sket.

Vi beklager meget fejlen og vi arbejder på at dette naturligvis ikke skal ske igen.

Dit abonnement er betalt som det skal og du modtager ikke noget rykkergebyr på dit abonnement.

Review by confirmed purchaser

Ringe kundeservice - nul tjek på regninger

Er skiftet til nyt selskab!

Hej Krelle

Vi vil meget gerne i dialog med dig men da du ved oprettelse af denne anmeldelse ikke har skrevet din e-mail eller din telefonnummer kan jeg desværre ikke kontakte dig.

Hvis du under din anmeldelse angiver dit telefonnummer eller e-mail, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

OiSTER

Bare ikke godt nok Oister!!!

Jeg gå ud fra det er en server der er nede, eller en lille fejl i noget web haløj...

Tror bare at det kommer til at koste jeg en del penge. Da kunder skal kunne stole på jeres service fungere 100% hele tiden. Nu kan alle ende med ingen forbindelse til omverden og det er vel det man betaler for.

Jeg har selv anbefalet jer på http://www.let-mobil.dk men det må vi tage op til revurdering igen.

Jeg har også selv fået samme besked om manglende betaling, selv om jeg har automatisk optankning... Bare ikke godt nok Oister!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rettelse!!
Jeg kan se at i er ved at få styr på det nu. Så mit abonnement nået ikke at blive spærret. Derfor skal i have 4 stjerner for mig. Ikke 5 fordi i ikke har support i weekenden..

Hej Remy

Vi beklager meget den fejl vi i weekenden havde omkring afsendelse af SMS om manglende betaling samt problemer med log ind funktionen på Mit OiSTER.

Denne fejl skal naturligvis ikke ske og vi håber ikke at denne fejl har fået dig til at stole mindre på OiSTER.

Vi er igang med at se nærmere på processer der vil sørge for at denne fejl ikke sker igen og vi er meget kede af de gener fejlen har medført.

OiSTER

Har i styr på det !!!!!!!!!!!!!

Hvad sker der lige, jeg har også fået rykker både på mail og sms, plejer at blive trukket automatisk. Heldigvis bruger jeg ikke mit mobile bredbånd længere da jeg er skiftet over til yousee, da Oister havde utrolig dårlig hastighed i forhold til lovet, burde være i top, bor i København.. Venter bare på at bindingsperioden er færdig

Du skriver, at du ikke kan se at i har været i kontakt med mig vedr. dækning ?? Jeg har været i kontakt med jer over mail, og det enten med at i mente at en hastighed på 1 Mbit var forventeligt, selv om i lover op til 20 Mbit, jeg vil gerne vide hvor i landet man kan nå den hastighed hvis ikke i København ( jeg kan se at i ikke længere lover op til, måske fordi i endelig har fundet ud af, at det ikke kan lade sig gøre)

Hej Sanne

Jeg har i dag forsøgt at ringe til det nummer der er tilknyttet dit abonnement, desværre uden held.

Vi havde desværre en fejl i weekenden på Mit OiSTER, i forbindelse med denne fejl blev der sendt SMS til nogle af vores kunder omkring manglende betaling også selvom at der var trukket til abonnementet, jeg har undersøgt det og dit abonnement er naturligvis betalt som det skal.

Vi beklager meget fejlen og de gener det har medført.

Angående dækningen så er jeg ked af at læse at produktet ikke har levet op til dine forventninger. Jeg kan ikke se at i før har været i kontakt med os vedrørende dækningen så vi har ikke haft mulighed for at se nærmere på om der er noget der kan gøres.

Hvis du ønsker at vi skal se nærmere på din dækning så er du mere end velkommen til at sende os en e-mail med oplysninger om hvilken adresse du oplever problemer på, så vil vi undersøge det nærmere.

???????

Hvad sker der lige her? har fået en mail om at jeg skal indbetale 39 Kr... i har da før selv kunne trække på min konto. S.U.

Hej Susanne

Da du ikke har skrevet et mobilnummer eller en e-mail ved oprettelse af denne anmeldelse, kan jeg desværre ikke komme i kontakt med dig.

Hvis du ønsker at jeg skal ringe dig op kan du skrive dit nummer, så vil jeg kontakte dig.

Vi har desværre haft problemer på Mit OiSTER der har medført afsendelse af SMS omkring manglende betaling, i de fleste tilfælde har det dog været en fejl da betalingen var sket.

Vi beklager meget fejlen og ser nærmere på en proces for at dette ikke vil ske igen.

Kristina

Kan ikke logge ind og får uforklarlig rykker

Det er ikke i orden:
Hjemmesiden er nede, så der kan ikke logges på.
Modtager rykker på 89, på trods af, at alle mine numre er tilmeldt automatisk optankning.
Kan ikke få forklaring, da alt er lukket hele weekenden.
Trues med abonnementet lukkes og der skal betales yderligere gebyr.

Når man baserer sine tjenester på online funktioner og selvbetjening, skal dette bare fungere 100%. Også i weekenden.

Jais

Hej Jais

Jeg har prøvet at kontakte dig i dag, desværre uden held.

Vi har desværre haft en fejl på Mit OiSTER som har været skyld i at der er blevet sendt SMS omkring manglende betalingen selvom dette ikke har været tilfældet.

Vi beklager meget fejlen og har naturligvis ikke fået pålagt rykkere eller gebyrer på dit abonnement.

God dag

OiSTER

MIt oister og automatisk indbetaling er nede! Bliver mit nummer nu spærret?

Jeg er tilmeldt automatisk betaling. Det har fungeret fint i lange tider.

Nu har jeg her til morgen fået en mail om at jeg skylder en masse penge. Hvorfor trækker I dem ikke bare selv som I plejer!? I truer med at lukke min konto, hvis jeg ikke betaler.

Det vil jeg ikke have, så jeg går på Oister.dk for at logge på min oister-selvbetjeningsside. Men den funktion er væk eller nede!?

Nå så må jeg jo ringe til kundeservice... Nå, nej. I har jo ikke åbent i weekenden.

Nå, så ringer jeg da til noget administration, hovedkontor eller support, for at sige deres server der håndterer brugerkonti er nede og der derfor ikke kan trækkes automatisk eller logges ind. Nå, nej... Et sådan nummer findes ikke!

Konklusion: Mit nummer bliver nok spærret og/eller pålagt et lukkegebyr på 50,- kr. og der er intet jeg kan gøre ved det. Jeg gider ikke at ringe rundt til højre og venstre førstkommende mandag - for det er derfor jeg har oister i første omgang, pga. selvbetjeningsmulighederne!

kunde found this review useful

Hej Johannes

Tak for en meget behagelig samtale.

Som vi talte om har der desværre været en rigtig ærgerlig fejl på Mit OiSTER i weekenden der desværre har medført at du har modtaget en SMS om manglende betaling, selvom det ikke har været tilfældet.

Du har ikke fået pålagt rykkergebyr på dit abonnement og vi må beklage de gener dette har medført vi vil nu se nærmere på om der er noget i vores processer vi skal ændre.

OiSTER

Er super glad for Oister... Men!!

Hej Oister.
Jeg har givet jer 4 stjerner. Det har jeg fordi jeg er meget tilfreds med jer. Jeg får billig telefoni og god internetdækning, selv på steder jeg ikke fik med 3 som jeg havde før - egentlig underligt...er i ikke ejet af 3? Sidespor.. Jeg er meget tilfreds med jer, alting kører, pengene bliver trukket automatisk, ikke noget at sætte en finger på.
Men. Nu her til morgen får jeg en mail om jeg skylder 79 kr. og at de skal betales omgående for at undgå rykkere. Det er da mega underligt tænker jeg, for i trækker jo selv betalingen, og jeg har ikke afmeldt dette.. Jeg går ind på hjemmesiden for at finde ud af hvad der sker, og kan bare ikke finde "Mit Oister"? Jeg har virkelig brug for min mobil denne weekend, jeg håber ikke den bliver lukket eller noget i den stil! Og hvorfor trækker i ikke penge når jeg har tilmeldt det?
Jeg vil gerne give den 5. stjerne til er virkelig godt mobilselskab. Jeg håber derfor på respons og løsning ovenstående. Jeg har kun oplevet flinke og hjælpsomme medarbejdere i kundeservice, men... Den kan man ikke ringe til på en lørdag jo.
På forhånd tak :) - Mvh. Anja Nielsen

Hmm 5 min efter jeg skrev denne anmeldelse kom kvitteringen på min mail om i har trukket pengene. Unødig bekymring fra morgenstunden. Lidt irriterende! Men har alligevel givet den sidste stjerne.

Hej Anja

Først og fremmest tak for anmeldelsen og de rosende ord.

Vi har desværre været ramt af nogle problemer med Mit OiSTER i weekenden dette har desværre medført at der til nogle af vores kunder er blevet sendt SMS om manglende betaling, hvilket i dit tilfælde ikke har været meningen.

Vi beklager meget fejlen og vi er rigtig glade for at problemet blev afklaret.

OiSTER

Godt Selskab med god dækning, indtil man melder sig ud

Hej
Jeg har haft mit abbonoment opsagt inde ved Oister pr 04-04-2013
Der havde jeg 109 kr. på min konto

Samt med det havde jeg d. 01-04 betalt 109 kr for mit abbonoment , da mit abbonoment så er stoppet pr 04-04 er jeg så lige nu blevet meddelt at jeg ikke får nogle af de 109 kr tilbage som i havde trukket for mit abbonoment i april.. men så har jeg jo betalt 109 kr for 4 dage ? det er jo helt hen i vejret efter min mening

Havde ellers været mere end ovenud tilfreds med oister, men blev desværre nød til at skifte til telmore for at kunne købe min nye telefon, og planen var at jeg skulle tilbage til oister efter mine 6 måneders binding var færdig...
Men kan ikke se hvorfor jeg skulle skifte tilbage når de er nogle "bastards" når man er på vej væk, bare for at få en telefon, i desværre ikke kunne sælge mig?

Troede endelig man havde fundet en fornuftigt tele-selskab, en skam det blev ødelagt da man skulle væk derfra midlertidigt
Havde også tilkendegivet til oister medarbejderen jeg snakkede med om at han desværre ikke kunne love at de fik telefonen på lager, at jeg vil vende tilbage efter de 6 måneder

Hej Peter

Tak for en meget behagelig samtale.

Som vi talte om i telefonen så er det normalt sådan at når det selskab du flytter til, selv beder om at flytte nummeret til dem i midten af en måned, så vil man ikke får tilbageført abonnementet for resten af måneden, det skyldes at man selv har valgt at nummeret skal flyttes før tid. Vi vil hos OiSTER altid sætte udporterings datoen til den sidste dag i måneden sådan at det ikke konflikter med betalingen, dette beskriver vi yderligere i vores abonnements vilkår.

Da vi talte sammen nævner du dog at du har bedt om at få flyttet dit nummer før og vi kan se at der rent faktisk er sket en fejl i og med at det nye selskab har bedt om at få flyttet dit nummer til dem på en helligdag og da dette ikke er muligt er der sket en fejl.

På trods af at fejlen ikke ligger hos os, kan vi sagtens se at du har handlet i god tro og at du ikke har været skyld i nummeret først blev flyttet midt i april og vi har derfor valgt at tilbageføre abonnementet for hele april måned til dig og vi håber dermed også at du ikke forlader OiSTER med en øv følelse.

Vi håber at du fortsat ønsker at vende tilbage til OiSTER når de 6 måneders binding hos det nye selskab er ophørt.

En professionel løsning

Forlod Oister og shoppede lidt rundt, men ingen kunne leve op til det, Oister kan, og jeg valgte igen Oister. Godt produkt, god service, brugervenlig hjemmeside, konkurrencedygtige priser, ingen rod i faktureringer og en god dækning. KAN ANBEFALES!

Hej Lh

Tusinde tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har OiSTER som dit foretrukne mobilselskab, det er vi rigtig glade for.

Go udbyder!

Ikke så meget at sige, fornuftige priser, rigtig gode data pakker, det spiller!

Hej Søren

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at det hele spiller som det skal.

blandede følelser

Mit Oister simkort virkede med det samme det blev sat i, internet og mms virker også som det skal, dog er der ikke dækning alle steder har jeg erfaret.
Men at man ikke kan logge ind på mit Oister i weekenden?? fatter jeg ikke hujende fis af..
Kundeservice har været rimelig nem at komme i kontakt med, både via hjemmesiden og via Facebook.

Hej Mette

Det var ærgeligt du ikke havde tid til at snakke da jeg ringede til dig, men hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at besvare den mail jeg har sendt dig.

Vi oplever lidt ustabilitet på Mit Oister i øjeblikket, da den er igang med at blive opdateret. Dette skulle gerne blive løst hurtigst muligt. Mit Oister virker alle ugens 7 dage, 24 timer i døgnet.

virkelig noget lort

nu sidder jeg her og har haft oister i en uges tid og er virkelige skuffet over det kan ikke komme ind på min mobil pga min pin kode. Jeg har så siddet på deres hjemmeside for at logge ind på mit oister og kan ikke finde det har brugt tre timer på at finde det nu så jeg vælger så at skrive en email til dem hvor det skriver
Mit OiSTER har åbent døgnet rundt, hele året rundt. Følg linket her:
når jeg så klikker på deres link står man på en blank side som jeg os kan stå på i tre timer så hvis jeg var jer ville jeg holde mig langt væk fra det har virkelig fortrudt jeg har valgt dem men skifter og ligeså snart deres langsomme kundeservice kontakter mig på min mail. Det kan godt ske at de er dobbelt så billige som andre men det er så os 4 gange så lort som alle andre så alt i alt hold jer fra dem en skam man ikke kan give noget stjerne for de har squ slet ikke fortjent nogle.

Alexander Pedersen

P.s deres netværk sutter os har haft telmore telenor og call me på ingen af dem har jeg oplevet at folk falder ud i en samtale men det er har jeg allerede prøvet på deres inden for en uge.

Hej Alexander

Da jeg rigtig gerne vil i dialog med dig, har jeg prøvet at ringe til dig flere gange, men uden held. Jeg har derfor sendt dig en mail, som jeg håber du vil svare tilbage på.

OiSTER

Imponerende priser og suveræn service!

Oister er først og fremmest meget billigt, og det er en af grundene til jeg flyttede. Mobilnummer -flytningen skete smertefrit og hurtigt. Med mit simkort, fik jeg alle de oplysninger jeg skulle bruge.

Efterfulgt havde jeg nogle spørgsmål vedrøende mit abonnement, så jeg benyttede Oisters Facebook side til at sende en privat besked. Efter et par timer var mine spørgsmål allerede besvaret!

Jeg kan varmt og klart anbefalde Oister!

Hej Frederik

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at alt har foregået som det skulle, og du kan anbefale os til andre.

Ekstrem god service

Aldrig fået så god service før! Kanon kundesupport! Kan varmt anbefales.

Hej Emil

Tusinde tak for din gode anmeldelse.

Det er virkeligt dejligt at høre, du er glad for vores kundeservice.

Review by confirmed purchaser

fair pris god/venlig kundesevice.I gang uden problemer

Flytningen til Oister forløb problemløs, alt klappede,som jeg blev det lovet

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse

Dejligt at alt bare har klappet som det skulle ved overflytning til OiSTER, vi håber du fortsætter med at være glad for at være OiSTER kunde.

Manglende MMS-modtagelse

Jeg er stort set tilfreds med Oister. Dog er det irriterende, at vi (min samlever og jeg) ikke kan modtage MMS. Jeg indrømmer, at det er lidt ældre mobiltelefoner vi har men det virkede inden vi skiftede til Oister. Vi har henvendt os flere gange hvor vi har fået en opdatering, men det virker stadig ikke. ØV

Hej Svend

OiSTER

Flinke og venlige kundeservice og meget bedre netverk end telenor når man skyper

De er billigere , bedre lyd og færre udfald når man taler i skype og ditto med mobil

Skod de ikke har 4 G men, men de har 3G i metroen , det kan de andre ikke tilbyde .

Men deres træk af penge er lidt underligt , de søger altid for at der er et saldo på 60 -
100 kr , men de har aldrig snydt med pengene . Så den særhed er ok he he .

Eneste snyd er opkald til 70 numre koster 50 øre pr min og ikke trækkes fra min taletid og brokker mig til alle med 70 numre og fortæller om jeres lille svinestreg med 3hi G , hos de andre selskaber koster det ikke ekstra og tages fra taletid. Og beder dem goggle opkald til 70 numre fra mobilselskabet 3 og så kan de se jeres lille svinestreg. Men fordi i er skide flinke i kundeservice og bedre netværk end telenor , meget mere stabilt får i 4 stjerner og et los bagi over jeg skal straffes for ringe til min bank og andre selskaber ..22 april ja søde Kristina det er misforståelser fra forum vrøvl du har ret ang. 70 numre .SORRY

Hej Heinz

Tak for din anmeldelse og tak for en behagelig samtale

Som vi talte om i telefonen så betaler du ikke for opkald til 70 numre hos OiSTER, det bliver derimod trukket fra din taletid, det har hele tiden været sådan, så der har desværre været tale om en misforståelse.

Jeg er rigtig glad for at vi fik udrettet misforståelsen sådan så du nu er klar over at du kan kontakte 70 numre så meget du ønsker, uden at blive overtakseret for det.

Fantastisk

Skiftede fra TDC til Oister og kan kun være tilfreds. Jeg har endnu ikke oplevet problemer med signalet på nogen måde.

Har 50 timers tale + 25 gb data og det dækker præcis mine behov.

Må sige jeg er yderst tilfreds med det hele..

Hej Kenny

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er super glade for at høre at du er tilfreds med dit skift til OiSTER og at du i den forbindelse har fundet en pakke der dækker dit behov.

Elendig dækning !

Har nu haft Oister i 2-3 uger, ig må sige at jeg er pænt utilfreds med dækningen. På deres hjemmeside står der at dækningen i Storkøbenhavn burde være et af de bedste i landet, men det er da ikke sådan jeg har oplevet det. Jeg havde Telenor før i tiden hvis dækning altid var i top. Men på min tlf. har netværket nu tendens til nogle gange at skrive "TDC Netværk E" og så skifter den til at søge efter et netværk, og så går den tilbage til "3DK" med kun 1 lille streg for dækningen. Det er til tider meget frustrerende da man ikke kan modtage opkald hele tiden og at man nogle gange får en masse sms'er lige efter hinanden. Desuden er det også mærkeligt at jeg ret ofte har oplevet at jeg har fået en sms hvor der står at et pågældende tlf nummer har ringet til mig uden at lægge en besked, selvom jeg under mine indkomne opkald ikke har fået noget.
- Udover det med nettet er det egentlig også et fint nok selskab (hjemmesiden stinker!! og mangler informationer! og indeholder fejl"..

Rhita_14@hotmail.com

Hej Rhita

Det var ærgerligt at du ikke havde tid til at tale da jeg ringede, jeg har netop sendt en e-mail til dig.

Når du besvarer e-mailen med de oplysninger jeg har bedt om, vil jeg se nærmere på dækningen for dig.

Du må i e-mailen også meget gerne skrive hvad du mener med at der er fejl på vores hjemmeside, så vil jeg naturligvis se nærmere på det også.

Hej Rhita

Meget tilfreds

Skiftede fra Telia til Oister for ca en uge siden. Skiftet gik nemt og Oister gav god information under forløbet.
Fik et abonnement til den halve pris, og indtil videre har jeg kun oplevet at jeg har en bedre dækning end med Telia.
Derudover er det meget nemt at lave ændringer til sit abonnement på deres hjemmeside.

Hej Sofus

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for din gode oplevelse, og du nyder vores selvbetjening mht. ændringer af abonnement og services, på vores hjemmeside.

Rigtig god weekend.

Ustabil dækning

Nu bor jeg ude på landet, og her er dårlig dækning. Men synes Oister er lidt dårligere :-(

Men dækning af alle selskaber er dårlig herude i Skringstrup (8832 Skals)

Hej Eva