[REPLY]
Man bliver nemt forvirret på hjemmeside.
Samme produkt i flere størrelser og pakninger, er ikke overskuelig
Men ringer man så til kundeservice, får man SUPER vejledning.
Har netop bestilt et større parti foder og allerede dagen efter bestillingen stod der to paller i carporten.
Den store omstrukturering af produkter, hvor nye produkter er kommet til, men hvor også eksisterende produkter skifter navn, har dog været kilde til en del frustration.
Derudover har flere påtalt at der ikke længere er lynlås i posens top, samt håndtag i siden.
Det bestilte kommer lynhurtigt og kvaliteten er super god
Hej med jer. jeg har for første gang bestilt hundefoder hos jer. Bestilling via internettet er dejlig nem og forståelig. Men leveringen kan godt være et stort problem når man som jeg tager hjemmefra hver morgen ca. kl. 07:15 og er hjemme igen ca. kl. 17:00. Så kan det være meget svært at modtage en sæk foder der bliver leveret mellem 08:00 og 16:00. Men det lykkedes, men det tog næsten 14 dage.
Jeg synes at i skal se jer om efter en anden vognmand der kan levere på mere specifikke tidspunkter og også om aftenen, da jeg går ud fra at hovedparten af jeres aftagere er ganske almindelige danskere der har et arbejde der skal passes.
Oliver's giver god service, og foderet er i top. Jeg køber foder hos Oliver's da jeg vil støtte et firma som ikke tester deres produkter på dyr.
Det er nemt at bestille, og også en god ide med pointshoppen. Og ikke mindst hunden elsker maden og de gode godbidder der bliver lagt i posen som en overraskelse
Har brugt Oliver´ gennem flere år. Foderet passer godt til vores hund.
Leveringen er perfekt.
Der var ikke noget at sætte en finger på ved hele forløbet
godt tilfreds med servicen i Oliver's, de leverer til tiden, og er altid flinke på telefonen
Velsmagende mad, godbidder i pakken. Min hund er glad for maden fra Oliver's.
Det er super gode produkter, hurtig levering, let hjemmeside, og hvis noget går galt, rettes det med et "smil". Min hund elsker de sprøde lunger som Olivers leverer!
Jeg er blevet anbefalet Olivers af en veninde og har bestemt ikke fortrudt det. Bestilte søndag og allerede onsdag havde jeg varerne. Skønt når man har en lille hund der ikke vil spise. Vil klart anbefale andre at købe Olivers.
Jeg var ved en fejl komme til at afgive to ordre samtidig. Jeg blev ringet op morgenen efter da olivers ville tjekke om jeg virkelig skulle have begge ordre. De annulerede fejl ordren og returnerede pengene til min konto. Sjældent har jeg oplevet så god en service!
Det var bare så nemt at lave en bestilling af foder til min hund. og allerede næste eftermiddag havde min hund indtaget sit første måltid Olivers´s hundepiller.
Synes Olivers er et fantisk firma. Bedste service, Bedste levering og de bedste produkter jeg nogensinde har fået til min hund! Super :) +++
Jeg er rigtig glad for for Olivers og har ingen intentioner om at skifte. Min hund er glad for det og har masser af energi. Jeg anbefaler det altid til andre hundeejere, der spørger mig, og nogle har endda skiftet. Det eneste, der kunne ændres er, at min hund ikke er så glad for tyggestangen, som vi får med gratis - selvom det selvfølgelig er fedt med en gratis gave! Så noget mere snasket, der lugter grimt, som tørret oksehals, ville være fedt. Desuden ville det være rart at vide bare cirka hvornår pakken bliver leveret så jeg er sikker på at være hjemme. Alt i alt, tak for et lækkert produkt og god service!
Er glad for olivers, hunden syntes godt om godbidderne.
Med det fodre hunden får vil den ikke, den har aldrig været særlig madglad, men her er den direkte frastødende over for det, den vil verken spise det som hundemad eller godbidder når vi træner
Rigtigt fint men nem hjemmeside og god beskrivelse af produkt. Hurtig levering efter 2 dage, på bornholm.
Altid en god og venlig vejledning, samt rådgivning. varene afleveres hurtigt og der er en ekstra lille ting med til den firbenede. Kan dyret ikke lide maden, byttes det uden problemer.
Jeg har fodret med Olivers i ca 5 år og med stor tilfredshed. Jeg anbefaler til alle mine hvalpekøbere :D
Kan klart anbefale Olivers. Utrolig venligt og hjælpsomt personale.
Super lækkert . Både foder og godbidder/ben bliver spist som varder slik :) Vil helt klart anbefale det til andre !
Ved en eventuel reklamation sættes alt i gang for at gøre kunden tilfreds
Jeg kan kun anbefale Olivers foder og godbidder til alle som elsker sine hunde, altid frisk og godt pakket, min hund er enorm glad for foderet,
Kommer altid til tiden, bestillingen er mega nem at foretage og betalingen
ligeså, kan kun anbefale det til alle
Mvh.
Rita Jensen
Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille, god kvalitets foder til hundene, kommer lige til døren. Alt i alt meget tilfreds og dermed min faste leverandør.
Altid god service og hurtigt levering
Gode produkter og så er det altid super hyggeligt, når der er en gave med til vovserne.
Kan varmt anbefale Olivers, Min hund elsker dette produkt. Servicen er god og hurtigt levering.
Hurtig nemt og sikkert som altid. levering først på aftenen, så det viser at man går seriøst ind for at få afleveret til tiden, så tak til transporteren også.
Mogens
det er rigtigt dyrmad og kattegrus.og meget nemt at bestille og få det hjem til døren
Jeg har brugt Olivers til mine dejlige hund siden jeg fik ham. Og det bliver jeg ved med.
Super god service, det er nemt at bestille varer på webshoppen, og foderet blev leveret til tiden (bestilte fredag aften, og vi havde foderet tirsdag formiddag). Jeg vil bestemt anbefale Oliver's til andre, da foderet også er super godt, og vores dyr (både hunde og katte) er begejstrede for det.
Vil anbefale jer Olivers da der er noget for enhver smag og str. Gode priser, hurtig levering. Deres mad er godt for huden ingen kløen og giver en blank pels.
Det er let at bestille varer via web-shoppen. Levering sker efter få dage. Varerne er pakket hver for sig. Der er foder og godbidder mv. til en ok pris.
Hunden synes godt om foderet - vi veksler mellem kylling og fisk-udgaven.
Foderet er godt og forholdsvis billigt. Til gængæld er det brand irriterende at man ikke kan afhente personligt. Foderet bliver leveret, gratis, men leveringen er upræcis. Nogle gange går der en dag andre gange to dage. Buddet læser ikke kommentarerne for levering. Hvorfor der har været eksempler på at posen bare er smidt foran hoveddøren.
Fin service og gode varer præcis som vovsen kan lide det :-)
super fin service, havde et par spørgsmål om produkter, som blev besvaret hurtigt via mailen. Maden kom dagen efter.