We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,641)

Review by confirmed purchaser

Jeg er absolut ikke imponeret.

Der er alt, alt for mange tekniske udtryk, ordbogen slet ikke kan hjælpe med.
Især sammensatte ord og betegnelser.
Og det er der jo netop mange tekniske udtryk/ord/betegnelser, der er.

Ordbogen.dk

Ordbogen.dk er let at anvende og har dækker klart et almindeligt ordbogsbehov. Det bedste nye feature er off-line-versionen. Det gør det nemlig nemt at benytte ordbogen i toget eller andre steder uden netadgang.

Review by confirmed purchaser

Som at plukke et stort, blodrødt og dugfrisk æble, du er bare nød til at have et bid

Ordbogen.com er uundværlig for mig i mit job som Salgschef, hvor 90 % af mine kunder er uden for DK. Ordbogen ligger altid og slumrer i baggrunden på min pc, den kan og bliver motioneret rigtig mange gange på en dag. Men, der er altid et men; den kan ikke aktiveres på min pc samtidig med at denne anmeldelse er åben, hvilket krystalklart beskriver hvor meget jeg faktisk bruger den.

Kære Morten

Det varmer om hjertet at starte dagen med så poetisk en anmeldelse :)

Hvis du gerne vil se andre hjemmesider, mens du bruger ordbogen, vil du få rigtig stor glæde af at downloade vores ordbogsprogram til din pc - så kan du enten have det som en bjælke i toppen af skærmen, der folder sig ud, når du vil bruge det, eller du kan have det fremme som sidepanel hele tiden, som jeg selv har. Du finder ordbogsprogrammet her: http://www.ordbogen.com/downloads/#Ordbogsprogrammet.

God, men for dyr

Andre ligesågode ordbøger på nettet er gratis

Kære Søren

Jeg beklager, at du finder vores produkt utilstrækkeligt. Det er ikke vores oplevelse, at de gratis ordbøger, du kan finde på nettet, er sammenlignelige med vores, hvad angår ordforråd, løbende opdatering og stabilitet.

Vores abonnement inkluderer fx også sproglig support, hvor du kan få hjælp til oversættelse af nye eller ukendte ord, som vi derefter føjer til ordbogen. Den omtalte support kan bl.a. kontaktes via chat mandag-torsdag kl. 8-21 og fredag til 15.30. Vi sidder klar til at hjælpe dig på http://www.ordbogen.com/support/#redaktionen.

Review by confirmed purchaser

Det bør være muligt at få en fyldestgørende faktura som privatperson

Jeg har brugt ordbogen.com gennem mange år via mit arbejde og er utrolig glad for funktionen. Nu er jeg startet som selvstændig oversætter og har derfor købt mit eget abonnement på ordbogen.com. Idet jeg kun er en person, kan det ikke svare sig for mig at købe som virksomhed, og jeg har derfor købt som privatperson. Efterfølgende viser det sig så, at jeg ikke kan få en fyldestgørende kvittering med angivelse af mine data samt udspecificering af grundpris og moms, hvilket er nødvendigt for at fakturaen kan anerkendes som gyldig i Spanien, hvor jeg bor og arbejder. Jeg synes det er for dårligt, at det ikke kan lade sig gøre at få udstedt en fyldestgørende faktura, blot fordi man køber som privatperson. Enten bør dette laves om, eller der bør gives mulighed for at købe en enkelt licens, hvis man er en enkeltpersonsvirksomhed.

Kære Benedicte

Det er godt at høre, at du har glæde af Ordbogen.com i dit arbejde.

Kan jeg bede dig skrive din mailadresse og/eller dit brugernavn til support@ordbogen.com? Så vil vi prøve at se, om vi ikke kan løse dit problem.

Hurtig og effektiv service

Fik med det samme adgang til de ordbøger og apps, jeg havde brug for. Opfølgende service hvis man har prolemer er også helt i top. Kvaliteten af opslagene er også i orden, og som professionel oversætter er det dejligt, at man også kan få indflydelse på indholdet.

Nemt og inspirerende redskab

Ordbogen.com er virkelig god og hjælper mig til at variere mit engelsk. Meget nemt og inspirerende redskab. Har tidligere brugt den på jobbet og købte den nu privat i 1 måned til en særlig opgave. Oplevede at der var lidt uklarheder omkring password da jeg skulle logge ind første gang, noget som måske kunne gøres mere brugervenligt?

Kære Maria

Tak for de pæne ord.

Kan du huske, hvad der var uklart under dit første login? I så fald må du meget gerne skrive det i en mail til support@ordbogen.com, så vi kan undersøge, hvad vi kan gøre ved det.

• Slagelse, DK
  • 6 Reviews

Det virker bare

Har kun haft positive erfaringer med brug. Kan kun anbefales.

Review by confirmed purchaser

Adgang til dine ordbøger hvor som helst - det eneste du behøver er internetadgang

Som professionel oversætter har jeg købt abonnement på Bilkenberg & Højbys fransk-dansk ordbog. Jeg har haft den på cd-rom i mange år og været utrolig glad for den. Da cd-rommen ikke laves længere, og den gamle version ikke kan bruges i de nyere Windowsversioner, havde jeg kun løsningen via www.ordbogen. Jeg er desværre skuffet over online versionen, da den ikke forekommer at være lige så dybdegående som cd-rommen. Der er færre forslag til termerne og færre eksempler, og den er ikke så nem at søge i som cd-rommen. Jeg kan kun håbe på forbedringer hen ad vejen.

Kære llarsen

Mange tak for de pæne ord - og bemærk: Du behøver IKKE længere internetadgang for at bruge vores ordbøger. Du kan tilkøbe offlineadgang til alle dine ordbøger, inkl. Blinkenberg & Høybye, her: http://www.ordbogen.com/shop/?first=1#cat-16.

Hvad angår indholdet af vores udgave af Blinkenberg & Høybye, er det min forståelse, at den er i overensstemmelse med redaktørernes ønsker. Derfor håber jeg, at du vil skrive til os, hvis du oplever, at der mangler noget specifikt, så vi kan tage det op med vores it-afdeling og/eller B & H's redaktion. Du må meget gerne skrive til adressen for vores eksterne redaktioner på eksterne@ordbogen.com.

I øvrigt er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig til vores support på chat (www.ordbogen.com/support/#chat) eller mail (support@ordbogen.com).

Smooth...

Det fungerer let og smertefrit.

Review by confirmed purchaser

dansk-arabisk og v.v. For småt!

Det er et problem ved den udgave, man downloader på andet end smartphone, at det er skrevet alt for småt. For mit vedkommende kan jeg kun læse den arabiske skrift (i dansk-arabisk) med en lup.

Herudover er det en god hjælp foruden fx min engelsk-arabiske ordbog, men der mangler dog meget ordforråd.

Kære Bente

Mange tak for din feedback.

Kan jeg ikke bede dig skrive til vores suppotere på support@ordbogen.com, så vi kan prøve at forstå præcis, hvad dit problem går ud på, og se, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig?

Meget velfungerende

Ordbogen fungerede fuldstændig upåklageligt. Jeg havde købt offline versionen og det var nemt at finde ud af. Ganske tilfreds :)

Kanont!

Prisen kunne dog godt sættes lidt ned.. Det er trængt på SU:)

Fuld tilfredshed

Jeg vil fuldt anbefale ordbogen.com. Den er nem at bruge og der er gode forklaringer på, om det er det ene eller andet ord, man skal bruge, hvis man er i gang med en oversættelse.

Professionelt og inspirerende

Ordbogen.com er et virketligt professionelt værktøj, som dækker medt bred og jeg bruger ofte betydningsordbogen som inspiration til præsentationer hvor man har brug for at målrette budskabet til mennesker med forskellige læringsstile og indfaldsvinkler.

Review by confirmed purchaser

Den eneste ordbog jeg har brug for

Har brugt Ordbogen.dk gennem en del år, og den har ikke skuffet mig endnu. Jeg er læge og bruger den mest til videnskabeligt brug, men min datter har også brugt den til sine engelsk opgaver, og den har virket fint til begge del. Meget hurtig og nem at bruge.

Review by confirmed purchaser

Offline versionen havde mange problemer

Jeg købte kun programmet for at kunne bruge offline versionen til en eksamen, hvilket mange andre fra mit hold også gjorde. 10 minutter inden eksamens start havde stort set alle stadig problemer med at få programmet til at virke, på trods af at det havde virket problemfrit dagen tidligere derhjemme. Mit virkede dog til sidst, og derefter var jeg super glad for at have købt produktet.

Kære Christine

Jeg er ked af at høre, at produktet drillede offline. Du må meget gerne sige til dine holdkammerater, at de kan skrive til support@ordbogen.com, og meget gerne sende deres telefonnummer med, hvis de vil kontaktes af en tekniker, så han kan undersøge, hvad der skete. Det gælder selvfølgelig også dig selv, selvom du fik det til at virke.

Review by confirmed purchaser

Rigtig god. Skønt med mulighed for månedskøb .

Meget tilfreds. Var faktisk udenfor at den i flere situationer var bedre end Gyldendals ordbøger.

En del besvær

Jeg købte jeres standard pakke med engelsk ordbog her inden jeg skulle til engelsk eksamen og havde meget besvær med at få offline versionen til at fungere (ja den havde eg også købt og betalt for! 10 kr)
Hver gang jeg loggede af nettet kunne jeg ille bruge ordbogen. Offline versionen fungerede ikke selvom jeg havde betalt for den.
Pludselig dagen efter fungerede den når jeg slukkede for nettet, men det var
Meget frusterende at man ikke kunne få det til at fungere når man havde betalt for det og skulle til eksamen to dage efter!
Har aldrig fundet ud af hvorfor det ikke fungerede og hvorfor det pludselig gjorde

Kære Anne

Mange tak for din feedback.

Jeg beklager, at installationen af offlineversionen af din ordbog har drillet, og er selvfølgelig glad for, at det løste sig inden eksamen.

Mit bedste bud på, hvad der skete, er, at Ordbogsprogrammet i forbindelse med en genstart automatisk har downloadet din ordbog til offline brug, hvorefter det har virket, som det skulle.

Vi ved i hvert fald at enkelte brugere har oplevet noget lignende, hvis deres ordbogsprogram ikke er sat til at opdatere automatisk, og arbejder derfor på en løsning, der kan få dette trin i processen til at glide lettere.

Skulle du få brug teknisk hjælp en anden gang, står vi til rådighed på vores supportchat alle hverdage, 8-21 mandag til torsdag og 8-15.30 om fredagen. Du kan åbne chatten direkte fra ordbogsprogrammet eller via http://www.ordbogen.com/support/#chat.

Review by confirmed purchaser

Ordbogen der har ALLE svar (...næsten)!

Jeg har abonneret på ordbogen.com's dansk-engelsk, engelsk-dansk ordbog i tre år nu. Jeg er det, man vel kan kalde en "erfaren sprogbruger" når det gælder engelsk, da jeg har en kandidatgrad i netop engelsk. Det er yderst sjældent, at rdbogen.com ikke kan hjælpe mig med opslag, når jeg har brug for det - og dér, hvor den må give op, er som regel i forhold til special-udtryk f.eks. indenfor musik eller historie. En stor og meget let tilgængelig hjælp i nærmest enhver sammenhæng. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Kære Ida Marie

Tak for de pæne ord.

Vi kan også hjælpe dig, når du skal oversætte specialudtryk! Du kan chatte med os alle hverdage, 8-21 mandag til torsdag og 8-15.30 om fredagen. Du kan også skrive til engelsk@ordbogen.com - vi glæder os til at høre fra dig.

Meget tilfredsstillende service.

Jeg fik alt det jeg skulle bruge med meget få klik og indtastninger. Er vild med at man kan hente ordbogsprogrammet og bruge ordbogen offline hvilket er en kæmpe fordel når man skal bruge det til en eksamen hvor man ikke må gå på nettet.
Jeg købte det med en rabat gennem mit medlemsskab gennem DM, men det var i forvejen super billigt når man bare vælger det hen over nok måneder.

tilfredsstiillende

virker fint, perfekt at bogen kan bruges uden internet...dog mangler nogen få ord.

Kære Johanne

Tak for de pæne ord.

Husk at du kan chatte med os alle hverdage, 8-21 mandag til torsdag og 8-15.30 om fredagen. Så hvis du står og mangler et ord, kan vi hjælpe dig med det samme!

Super god ordbog!

Jeg synes det er en hammer god ordbog og jeg kan klart anbefale den til alle. Jeg synes bl.a. den er rigtig god da jeg har specialet problem med at stave, og så kommer den med et forslag til ordet, altså man behøver ikke stave ordet helt rigtig for den kan hjælpe til at finde ordet.

Dækker dagligt sprogbrug tilfredsstillende

Dækker dagligt sprogbrug tilfredsstillende - men er mangelfuld, hvis der spørges
uden for dagligt sprogbrug.

Kære roermose

Nu ved jeg ikke præcis hvilken af vores ordbøger du refererer til, men de fleste af vores ordbøger dækker primært sprogenes centrale ordforråd, men alle ordbøgerne udbyggees løbende. For Ordbogen.coms egne ordbøger (fx vores egen engelsk/dansk/engelsk) gælder desuden at vi rutinemæssigt tilføjer mere "smalle" ord på vores brugeres efterspørgsel.

Mangler du konkrete ord, kan du med fordel benytte dig af vores chat som er åben alle hverdage, 8-21 mandag til torsdag og 8-15.30 om fredagen. Så finder vi et svar til dig med det samme. Du kan også skrive en mail og få svar senest den efterfølgende hverdag. Mailadresser og adgang til chatten kan bl.a. findes på http://www.ordbogen.com/support/#redaktionen.

Dejligt nemt

Der er ikke noget ved at stave forkert. Nu har jeg en ordbog, ved hånden.

Det fungerer bare!

Ordbogen.com er er et rigtig fint alternativ til andre ordbøger og den fås både som online og offline version. Den har et bredt indhold af ord og begreber og er let anvendelig. Man kan chatte med deres support hver dag til kl. 21, så der er rigtig god service!

HURTIGT, NEMT OG BILLIGT

Det var en ven i nøden !!

Kan ikke leve uden!

Ordbogen.com er skide smart at bruge til skolen - hvis du altså har internet. Ordbogsprogrammet som kan downloades syntes jeg personligt ikke er så godt, jeg har endnu ikke, efter 2 samtaler med ordbogen's support fået det til at virke offline, dog er de meget flinke og hjælpsomme.

Selve ordbøgerne er en meget stor hjælp til afleveringer som jeg ikke ville undvære, i f.eks. spansk kan man se alle bøjningerne for et ord.

Superb

Er yderst tilfreds og vel nærmest uundværlig i mit sidste folkeskoleår

Et godt værktøj

Meget nyttigt og god service, som man hurtig bliver en naturlig del af ens "værktøjskasse". Lidt irritation når systemet brokker sig, hvis man slår ord op for hurtigt efter hinanden - det må kunne gøres bedre.

Godt og billigt produkt!

Det virker bare. Der er dejligt mange eksempler på brugen af de ord man slår op - og det er endda muligt at søge på udtryk og vendinger. Let og hurtigt. Vil anbefale ordbogen.com til enhver tid.

Troværdighed

Her er tale om en butik der holder hvad de lover.

Dejligt værktøj

Jeg kan ikke undvære rimordbogen når jeg skriver sange.

Review by confirmed purchaser

Det virker som det skal for mig

Det er hurtigt og nemt at bruge

Ganske OK.

Har været bruger af ordbogen.com i længere stykke tid og synes det er en meget god tjeneste. App'en er nem og overskuelig, samt hjemmesiden.
Den engelske ordbog er rigtig god, den tyske udmærket, men den franske er på grænsen til ubrugelig. Langt mere end hver anden gang jeg slår op i den franske ordbog finder jeg intet. Så bliver jeg nåd til at slå det op i Larousse eller andet.
Derfor har jeg også stoppet mit abonnement hos dem og gået over til Gyldendal istedet, som har en LANGT bedre fransk ordbog.
Men hvis du ikke bekymre dig om fransk, kan jeg klart anbefale den, specielt til engelsk.

Kære Jakob

Mange tak for de pæne ord.

Hvad angår vores franskordbog, er der tale om en mediumordbog, der primært dækker det centrale ordforråd. Vi føjer dog løbende nye ord til ordbogen ved at registrere, hvilke ord flest brugere slår op uden held, uanset om der er tale om centrale eller specialiserede gloser.

Ud over vores egen franskordbog, har vi desuden Blinkenberg-Høybyes dansk-franske og fransk-danske ordbog, som burde kunne dække de flestes behov.

Uanset hvilken ordbog du har, gælder det desuden, at får du brug for en oversættelse her og nu, kan du chatte direkte med en sprogmedarbejder mellem 9-21 mandag-torsdag og til 15.30 om fredagen - så får du svar med det samme. Du finder chatten her: http://www.ordbogen.com/support/#redaktionen. Du kan også skrive til fransk@ordbogen.com og få svar inden for en arbejdsdag.

Hurtigt og nemt

Det hele gik rigtig stærkt, jeg bestilte og abonnementet virkede stortset med det samme.

Review by confirmed purchaser

Bredt udvalg af ord og forklaringer

Rigtig god side, hvor de fleste ord og forklaringer findes

Hurigt og nemt

Nem, nem, nem :)

Review by confirmed purchaser

simple and easy to use, good suggestions

you get what you are looking for, sometime you have to look twice though

forkert definition af feminist

Ordet feminist er forkert defineret. I Ordbogen står feminist beskrevet som: 'kvinde, som kæmper for at skaffe kvinder magt over mændene som en reaktion på tidligere tiders undertrykkelse af kvinder' . Jeg er ikke klar over, hvor Ordbogen har fundet den definition på ordet feminist henne, det lyder nærmest som en bodegadefinition af ordet og hører under alle omstændigheder ikke hjemme i et opslagsværk, der skal forestille at være seriøst. Under alle omstændigheder er den forkert.

22. april 2013

Kære Anne

Du er ikke den eneste, der er blevet stødt over den nævnte definition i Den Danske Netordbog, heller ikke her på siden, og vi har også skrevet til redaktøren for en udtalelse, men har endnu ikke fået kontakt.

I mellemtiden kan jeg fortælle dig, hvad vi selv ved: Ordbogen.com udbyder i skrivende stund 45 ordbøger på vores hjemmeside fra et dusin forskellige forlag. Vi redigerer altså langtfra alle vores ordbøger selv. For eksempel er det Dansk Sprognævn, der suverænt styrer, hvad der skal stå i Retskrivningsordbogen, ligesom Politikens redaktører bestemmer over Nudansk Ordbog - også på www.ordbogen.com. Den Danske Netordbog redigeres og styres tilsvarende af Center for Leksikografi på Aarhus Universitet. Netordbogen er korpusbaseret, hvilket os bekendt vil sige, at alle definitioner i ordbogen afhænger af, at redaktørerne har fundet eksempler i faktiske tekster på, at ordene bruges i de betydninger, der fremgår.

Afslutningsvis vil jeg for en ordens skyld understrege, at den første (og dermed primære) definition af "feminist" i Den Danske Netordbog er "person, som kæmper for at få indført ligestilling mellem kønnene". Denne betydning inkluderer to (autentiske) eksempler, inklusive et, der illustrerer, at mænd også kan definere sig som feminister.

Jeg håber på at kunne vende tilbage med redaktørens eget svar snarest.

---

24. april 2013

Kære Anne

Så fik vi fat i Center for Leksikografi, som har revideret artiklen, så det fremgår, at der i betydning 2 er tale om et skældsord, som ikke nødvendigvis har nogen betydningsmæssig forbindelse til ordet "feminisme".

Ændringerne vil kunne ses på Ordbogen.com senest i forbindelse med De Danske Netordbøgers næste rutinemæssige opdatering 5. maj, men vi arbejder på at kunne opdatere den specifikke artikel allerede i dag.

Hilsen