We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (54)

Super tur til Tallin

Super tur til Tallin, Pissup kan klart anbefales:-)

Pissup Rejser

En tur man ikke husker men aldrig vil glemme !

Tak for en uforglemmelig tur, hvor alt var planlagt perfekt, og der var ikke noget at sætte en finger på, og lige meget hvad vi spurgte om, så ville vores guide gerne sørge for at det kunne lade sig gøre.
Vi blev modtaget rigtig godt og ført rigtig godt godt i byen og oplevede rigtigt hvordan det er at gå i byen i Budapest, og vi synes at det var en ovenud fed weekend.
Kan helt klart anbefale til alle som vil ud og have en uforglemmelig weekend med druk strip og skydning med våben !
Don't think, just do it !!

Genialt koncept!

Vi var 6 gutter afsted til Budapest, på den helt store tur, Guiden var serviceminded og hotellet var fedt. skygning og strippere hvad mere skal der til! Det hele var Over alt forventning !
Kan klart anbefales !

Pissup Rejser

Ubeskriveligt! - Fedeste oplevelse se at komme afsted!

Virkelig virkelig ekstremt fed oplevelse! , hvis ikke du har vært afsted endnu syntes jeg dælme i skal gøre jer selv den tjeneste at komme afsted med det samme! , det er en oplevelse i aldrig vil glemme men måske heller ikke huske! ;)

Pissup Rejser

Intet mindre end... Jah, hvad sker i Budapest, bliver i Budapest!

Fantastisk ture jeg har haft med PissUp. Ja, skriver ture i flertal, for når man først en gang har skud med en AK47'er, siddet i en Hummer-limo med meget let påklædte damer eller fået et godt st..p-show, mens man sidder og spiser store bøffer, så skal man afsted igen.
Ser allerede frem til min næste tur i februar.

Når man er ved at blive lidt for voksen og lidt for sat og seriøs, så er det godt med en årlig PissUp-tur, hvor man kan give den gas med drengene.

Gør det! Du vil ikke fortryde!

Tak for fantastisk tur

Vil trygt anbefale pissup til alle der ønsker en fed og gennemført drengerøvstur! Kunne ikke forestille hvordan det skulle kunne være planlagt bedre.

Ypperlig fest

Pissup og deres crew gjorde helgen i Berlin fantastisk for oss

Pissup Rejser

Perfekt pakkerejse med fremragende service

Perfekt pakkerejse med fremragende service og rådgivning både før rejsen og under opholdet! Kan klart anbefales.

Pissup Rejser

Tak for en super-tur og på gensyn.

En suveræn tur, med et smil på læben fra første sekund.

Alle aktiviteter blev kørt lige efter skemaet. Hotellet var upåklageligt, og forstående overfor vores til tider højlydte adfærd :)

Eneste minus, var omkring en del bøvl med papirerne månederne inden afgang.

Vi skal afsted igen:)

De finder de rigtige byer hvor service stadig er noget man gerne vil arbejde for til rimelige penge.
De sørger for at man som gruppeansvarlig føler sig tryg.
De ved hvilke knapper der skal trykkes på for en god tur skal "opstå".
Kort sagt det var en fornøjelse at rejse med Pissup og hermed også en særlig tak til vores Budapest guide Kati for et super arbejde.

Pissup Rejser

godt og hyggeligt drenge røvs arrangement , men med små mangler.

rigtig hyggeligt arrangement, det var lidt kort i forhold til hvad vi troede, og også en smule dyrt i forhold til hvad priserne normalt ligger i i Prag. men god og frisk guide, og god stripper.
men i skal måske fortælle folk, at ham der skal være en del a showet , ender lige så nøgen som hende. bare så man lige er forberet på det.

Väldigt Bra!

Finns inget att klaga på, resan var nära perfekt. Priset var väldigt billigt, och vi hade väldigt kul. Guiden var utomordentligt bra och engagerad.
Kan verkligen rekommendera!

Til at stole på...

Alle aftaler blev overholdt og der var ingen problemer undervejs.

Helt igennem perfekt!

Alle aktiviteter for en stor gruppe blev booket via Pissup Rejser og det fungerede 100% fra start til slut. De havde styr på alle aftalerne, som blev overholdt ligesom de forud for afrejsen var både tilgængelige og ikke mindst behjælpelige. Det blev en herretur i verdensklasse.
Vil trygt anbefale dem til alle!!!!

super godt

Var en super god oplevelse at rejse med pissup. de var meget hjælpsomme både før vi tog afsted men også da vi var i byen. vi skulle bare sige til så skulle de nok hjælpe.
Det er ikke sidste gang jeg vil bruge dem

Success herretur til Budapest

Vi er en gruppe på 6 der hvert andet år tager på herretur og for første gang rejste med Pissup til Budapest. Pissup var bejhælpelige med at anbefale billige flybilletter til Budapest via Malmo med Wizzair...t/r ca.650DKK. Derudover brugte vi pissup til arrangere aktiviteter som crosser-eventyr, gokart, Kalashnikov skydning, Stripcrawl, m.m. Alt i alt en super fed herretur. Kan varmt anbefale crosser eventyr på quad bikes som foregik ude på landevejene og endte på noget der mindede om en militærbase. Vejret var perfekt med masser af regn aftenen forinden så banen var fyldt med mudder. Perfekt til mud-drifting og til at sprøjte kammeraterne til.

Pissup er gode til at hjælpe med at finde de rigtige aktiviteter ligesom de overholder aftaler og er hurtige og prof i deres kommunikation. Kan varmt anbefale dem som rejsearrangør.

Eneste minus er at deres website er lækket til vores kærester/koner som ikke længere tror på vi mødes for at diskuterne ornitologi...haha...once Pissup, always Pissup!

Morten Joch and Tom Kristensen found this review useful

svensexa

Lätt bästa svensexan!!!!!!!!!! Allt annan kan slänga sig i väggen. Nästan så jag funderar på att gifta mig så det blir en till resa med Pissup!

Thumbs up...!!!!

- og tommlefingrene kan slet ikke komme ned igen!!
Jeg var afsted med Pissup Rejser og jeg kan kun sige at det er en MUST DO for alle!! Den fedeste tur!
Udover alle de gode arangementer, var der styr på turen ned til mindste detalje. Dette gælder både flyrejsen, modtagelse i lufthavnen, super professionel guide som ledsagede os diskret på hele turen og indkvartering på lækkert hotel. Derudover var der tilpas mix af aktivitet, underholdning og tid til en kølig drink i solen.
Alt i alt en super fed tur, som jeg kun kan varmt anbefale.
Jeg skal afsted igen. Jo før jo bedre! :o)

Tom Kristensen found this review useful

Pissup Rejser

Fede oplevelser til små penge

Jeg kan på det varmeste anbefale alle at tage en tur med Pissup Rejser. For første gang havde jeg overladt ansvaret til en rejseguide/leder og det bliver absolut ikke sidste gang. Alt spillede, lige fra ankomst til afgang i lufthavnen. Jeg er meget imponeret over den service og de events vi fik på vores tur til Ungarn. Vores events var håndplukket efter vores egne ønsker, hvilket var super cool.Jeg har ikke tidligere oplevet et bureau der har kunne sammensætte aktiviteter efter eget ønske til så skarpe priser.

Pissup Rejser

Endelig et rejsebureau som har styr på tingene!

Destinationen var Budapest, varighed fredag til søndag. Programmet var stramt, men alt klappede 100% fra da vi satte os i flyveren hen over weekenden indtil vi var retur søndag middag. Gode arrangementer, lækre restauranter og oplevelser til en MEGET MEGET fair pris. Det er ikke sidste gang jeg har været med Pissup Rejser.

PISSUP BUDAPEST!!!

Hey guys. først og fremmest tusind tak for en helt igennem genial tur til Budapest.. det var fanme rock n roll!! herfra skal lyde de varmeste anbefalinger, hvis i gerne vil prøve en rejseform hvor drengerøven er i hovedsædet, så lad PISSUP klare det for jer... For mit vedkommende skal det helt sikkert prøves igen!! Kanon, vi ses snart gutter!

Breathtaking

Har lige været på weekend tur med Pissup og jeg kan kun sige jeg var åndeløs fra første øjeblik

Super fedt x 1000

Pissup rejser kan klart anbefales som drengetur, alt klapper perfekt med hjælp fra søde super guider da vi var i Budapest!

Se at få booked jeres rejse ved PISSUP.dk !!! :-)

Pure awesomeness

Fremragende tur, der var godt sat sammen.

Phantastisk herretur

Har efterhånden været på adskillige fede forlængede weekendture med Pissup rejser og nydt godt af de fede aktiviteter de tilbyder. 5 stjerner herfra for kvaliteten af alle de spændende ring vi prøvede, den gode service og den lette arrangering af hele turen.

Pissup Rejser

Den fedeste tur med drengene!!!

Vil gerne sige tak til Pissup Rejser for den fedeste tur nogensinde. Vi var 25 drenge i Krakow og alt spillede fra start til slut.

Servicen inden var perfekt og rådgivningen omkring hoteller og især arrangementerne var lige i øjet. Kan anbefale alle at blive hentet i partybus i lufthavnen, Partysporvogn og fest på hjuldamperen;-)

Velarrangeret

Pissup har virkeligt styr på tingene og deres arrangementer klapper bare som de skal

Pissup Rejser

Alt hvad en mand kan drømme om

Efter at have haft fornøjelsen flere gange at opleve Pissups gode service og vilde arrangementer, kan jeg på det varmeste anbefale Pissup til alle drengerøve!! Turene er som skabt til vilde drengeture og deres arrangementer er både bedre, vildere og ikke mindst billigere end hvad man selv kan planlægge.

DO IT!!!

Pissup Rejser

Gennemført ned til mindste detalje.

Pissup Rejser skal have maksimalt score, da jeg har rejst med selskabet 4 gange og hver gang har fået det jeg på forhånd havde betalt for. Den 5. stjerne skal de have, fordi jeg har fået det jeg ville have - og mere til. Hver gang er jeg kommet hjem og tænkt: "YES, det var en fed weekend."
Vi er en gruppe drenge der tager en tur med Pissup Rejser hvert år!
Jeg skal rejse med dem igen i 2012.

Fantastich

En rigtig god oplevelse!

Mads Thorsdal found this review useful

Tur for 5 til Talinn

Vi havde en super god tur, og selv om alt ikke var 100 % perfekt, søgrede vores super guider for at alle hyggede sig mere end nok.

Vi er allerede ved at se på den næste tur.

Fotoet er af vores super guides, som vi kun kan takke for en konge tur.

Og hvem ville ikke være tilfredse med dem.

Fedeste tur ever

Vi var en masse drenge afsted til Polen og vi havde en fantastisk tur! Kan klart anbefales!

Morten Joch found this review useful

Super fed tur

Det var en super tur, Irina og Mike var de bedste guider, der blev virkeligt sørget for os.

Drengerøvstur i verdensklasse

Har været med på en lang række af pissups rejser og er aldrig blevet skuffet! Det er virkeligt utroligt, hvad man kan få for relativt få penge. Klart nogle af de bedste, sjoveste og ikke mindst vildeste ferier jeg nogensinde har været med på.

Leverer hvad de lover: 100% drengerøvstur

Jeg har nu været på to ture med PissUp til hhv. Krakow og Budapest, og har kun gode ting at sige om det. Rent praktisk fungerede det helt som det skulle og der var styr på tingene fra vi landede til vi lettede. Alt spillede og kørte som vi var blevet lovet og havde betalt for. At det så oven i hatten var nogle af de vildeste ting vi så lavede, gjorde ikke oplevelsen mindre god: strip i hummerlimo, strip i almindelig limo, casinotur, ude og køre cross, skyde med sniper, AK47, Magnum .44 etc.

Kan kun anbefale folk (drenge) at de mindst én gang i livet prøver sådan en tur. Før jeg tog afsted anede jeg ikke, hvor fedt det f.eks. er at skyde. Livet er for kort til at lade være - og så tager det kun en weekend!

Drengerøvs tur x 1000000

Suveræn tur, vi prøvede alt hvad en drengerøv kan drømme om - i Østeuropæisk målestok:-)

Gigant griner

HAHAHA. Den tur var alt for griner. Damer, Damer, Damer- lidt skydning. Flere damer. Masser af damer. Lidt bobslæde. Derefter... Damer.

En drømmeverden

vildt!!!

Champagne, limousiner og strippere i et væld! var så åndsvagt vildt at jeg ikke kunne lade vær at sidde med åben mund og være forbløffet op til flere gange på en weekendtur! :)