Super god forhandler af nye og brugte Film
Play.com er et godt at handle når man som jeg leder efter musik og film til en billig pris. Play sælger både nye og brugte titler. Prisen på en cd ,film eller bog, starter fra ca 10 kr, og forsendelsen er gratis. Når man søger efter en cd eller andet, kan man vælge om man vil købe en ny ,eller en brugt udgave. Vælger man at købe nyt sendes varen ofte fra Jersey. Jersey ligger i Europa men er ikke med i EU, så husk toldregler, ved køb over 80 kr. De brugte ting sælges via tusindvis af forhandlere over hele verden. En forhandler har kun få titler, mens andre forhandlere har i titusindvis af brugte titler at vælge i mellem. Køber man en brugt cd eller dvd, kan man læse om standen på plays hjemmeside, om den er risset, coveret mangler, eller om den er som ny. Hver forhandler har en kunde tilfredshed sadistisk, som man kan læse andre køberes vurdering af sælger. Jeg køber altid hos den forhandler der har de højeste tilfredsheds point. Jeg køber som oftest fra forhandlere i England, da der ikke er told på vare fra EU. Jeg køber også engang i mellem fra USA, men her kommer der told og 160kr post Danmark gebyr på, hvis pakken koster over 80kr, og bliver snuppet i tolden. Så uden for Eu køber jeg altid for under 80kr af gangen. De 30 cd og dvd film jeg har købt ind til nu, har alle levet op til min forventning. Cd og dvd bliver som ofte sendt i boble kuverter, en af gangen, hos de fleste forhandlere. Men en sjælden gang kommer alle ting fra en forhandler i en pakke. Leverings tiden kan være fra 1 dag til 14 dage, alt efter hvor i verden man bestiller, sine vare, men normalt tager det ca 5 dage, efter forhandleren har sendt varen. Man betaler med visa kort, og handler i Euro. Jeg kan kun anbefale Play.com til alle som jagter billigt musik og film.