We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (492)

Review by confirmed purchaser

God kvalitet og OK priser.

Ordrede spillekort, hvor jeg skulle bruge kort med mærker i alle 4 hjørner. Jeg fandt de helt rigtige og til en OK pris. Meget hurtig respons og hurtig levering.

fin service, hurtig levering

Fik tastet forkert lev. post nr. Ringede ind lørdag og kom igennem. Informerede om mit ordre nr. og fik varerne tirsdag.
God og hurtig serive.

Fint

Hurtig levering, fint produkt

Levering i top fra Pokershop.dk

Rettidig og korrekt levering. Godt og bredt udvalg af varer.

Anbefalesesværdig

Anbefaler gerne Pokershop til andre, hurtigt levering, god hjemmeside med fine og smarte funktioner der hjælper mig i min bestilling

Super

Alt super ikke noget at klage over.

godt

der var en god info om forsendelsen og varerne var hurtigt fremme

Helt igennem super service

Jeg bestilte en tabeltop og et sæt jetoner til min kæreste i fødselsdagsgave. Varerne kom allerede 2 dage efter min bestilling
- jeg havde ellers bestilt i god tid, da man ofte kan opleve, at leveringstiderne ikke er som lovet (det var de dog i dette tilfælde: -).
Desværre var der en fabriksfejl på tabeltoppen, hvilket Pokershop selvfølgelig ikke kan gøre for. Jeg kontaktede dem mandag og sendte billeder af fejlen og uden problemer allerede 3 dage efter, sidder vi nu med en ny flot og fejlfri tabeltop.
Pokershop har hver dag opdateret mig omkring, at en fragtmand hentede den defekte top og hvornår de sendte det nye.
De svarer hurtigt på deres henvendelser og yder en super service.
Hvor er jeg bare glad for, at jeg valgte jer og det er bestemt ikke sidste gang der bliver handlet på pokershop.dk :-)

En super tilfreds kunde, med en super tilftreds kæreste der allerede har testet toppen og jetonerne :-)

Let og overskueligt.

Fik mine varer hurtigt og uden problemer.

Review by confirmed purchaser

Super god og venlig service

Har handlet 2 gange med Pokershop - og begge gange har servicen været i top. Hurtig og venlig.

Review by confirmed purchaser

Gode varer og hurtig levring :)

Der er alt hvad man har brug for til poker til fine priser.

Review by confirmed purchaser

Jeg er yderst tilfreds...

Jeg fik hvad jeg skulle have, hurtigt og til en god pris..

Meget hurtig levering

jeg lavede en ordre ca kl 1400 og fik varerne næste dag kl 0900 hurtigt

Det fungerer bare!

Jeg bestilte et sæt Bicycle kort, og de ankom 2 dage efter, præcis som jeg forventede. Selvom jeg valgte at sende det med brev var pakken uskadt.
Enkelt og perfekt.

Review by confirmed purchaser

hurtig levering og flotte produkter

Jeg var meget tilfreds med de produkter jeg modtog og leveringen var meget hurtig

pokershop.dk

Det var win- win for mig

Var inde for at se om jeg kunne få et godt tilbud på nye pokerchips og ja super lækkert sæt til en god pris så super tilfreds.

Glimrende butik

Jeg anbefaler Pokershop. Hurtig levering, god kommunikation.

Perfekt

Lav pris og rask levering.

Review by confirmed purchaser

Bestilte kort samt en kortblande maskine.
Da maskinen desvære gik i stykker efter et par dage, tog jeg fat i pokershop, der straks sendte en ny.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og super ekspedition og fremsendelse!

Hurtig og super ekspedition og fremsendelse! Ingen problemer.

Målestok for god kundeservice

Både shop og kundeservice kan bruges som målestok for hvordan shopping på nettet skal håndteres. Alt kan anbefales.

super

Er kun yderst tilfreds

Top klasse service!

Super hurtigt ekspedition, shoppede en god sjat jetoner, og spurgte for sjov om ikke de smed en gratis alu kuffert med oven i, hvilket de sq gjorde! De glemte så at sende den med ordren og eftersendte den uden nogen beregning!! Jeg klapper stadig i mine hænder! Handler helt sikkert igen her!

Let og hurtigt!

Jeg skulle bruge en kortblandemaskine til mine forældre i guldbryllupsgave. Søgte på emnet og pokershop dukkede op. Det var let at bestille, men det blev 2. valg, da mit 1. valg desværre var udsolgt. Få dage efter lå pakken i min carport.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og en god pris

Jeg har købt en roulette. Den blev leveret dagen efter bestillingen og jeg føler at varen havde en fair pris.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og alt var i orden

Pokershop er bare nr.1

God service, godt udvalg, og lyn hurtig levering.

overskuelig hjemmeside

hurtig og effektiv produktsøgning.

Lynhurtig levering :-)

varene kom dagen efter de var bestilt. Super

Review by confirmed purchaser

Jeg syndes det er en nem hjemmeside den er enkel og flot og leveringen er hurtig og man bliver godt informeret om hvor langt ens pakke er

Super kundeservice

Havde købt et sæt spillekort for ca 5 år siden. Det blev dog først taget i brug for ca 14 dage siden. Desværre var det ene af kortene defekte. Da jeg kontakte pokershop.dk, blev jeg lovet et erstatningskort, på trods af købet blev foretaget langt tilbage. Pokershop.dk opdagede imidlertid at de ikke havde et erstatnings kort der matchede. Tilgengæld sender de mig et helt nyt dæk spille kort.
Det syntes jeg er super service.

Poker til tiden!

Super god service :-D.

God og hurtig levering

Nem og sikker bestilling på nettet og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

God og hurtig service, der er intet at klage over.
Bestilte 2 ting hver for sig, og fik dem i samme kasse, kan ikke være andet end God service.:)

Review by confirmed purchaser

Hvis der er fejl, bliver de rettet omgående!

Købte 3 sæt pokerchips, og lidt andet. Opdagede flere fejl på en del chips, og da jeg mailene til dem, fik jeg omgående sendt nye chips som erstatning. Ingen diskusion, eller brok! Fed service, og pokershop.dk kan jeg klart anbefale.

Hurtigt, effektivt og problemfrit

Handlen hos pokershop gik hurtigt og effektivt. Siden er overskuelig. Jeg fik en mail samme dag om at varerne var afsendt med tilhørende tracking nummer. Problemfrit!

Alt fungerede perfekt

God overskuelig hjemmeside. Omgående ordrebekræftelse. Varerne modtaget to dage efter.

Review by confirmed purchaser

Nemt og hurtigt at bestille på hjemmesiden, leveret til døren hurtigt og effektivt.

Review by confirmed purchaser

Gode priser, god service og rask levering :)

Har ikke funnet noen andre pokersider på nett med så gode tilbud som pokershop.dk. Her kommer jeg til å kjøpe alt annet utstyr jeg måtte trenge.

Review by confirmed purchaser

På alle måder helt i top!

PokerShop.dk er venlige, hurtige (meget!), flexible og billige.
Virkelig en "role model" for internet handel