[REPLY]
De posters kwam op de afgesproken dag binnen, de kinderen vonden ze super, fleurt toch de kamers helemaal op!
Prima zaken doen zo.
Alles prima geregeld, behalve dan dat me te kennen was gegeven dat het minimaal twee weken zou duren voordat m'n bestelling zou worden eleverd, terwijl de ingelijste poster al na enkele dagen werd geleverd!
Tijdige levering, goede verpakking. Enige minpunt is één waar posters.nl weinig aan kan doen maar die ik toch wel graag vermeld. De poster sticky dots werken niet op elke muur even goed. Helaas is hierdoor een poster na een tijdje aan de bovenkant losgegaan wat tot gevolg heeft gehad dat er scheurtjes en deuken in de (deur)posters zijn gekomen.
Houd er rekening mee dat je dus veel (lees: minimaal 8) dots moet gebruiken voor een poster wil hij goed blijven hangen.
Posters waren heel erg mooi, goed verpakt en goed aangekomen
Groot assortiment, goede prijzen, snelle en correcte levering! Helemaal goed, zeker een aanrader.
Ik heb 7 posters besteld en deze arriveerden keurig verpakt binnen 2 dagen. Ik ben zeer tevreden!! Ik zou dit bedrijf aanraden aan iedereen!!
Ik heb nu bijna 2 weken geleden via posters.nl een poster besteld. Omdat ik deze op vrijdag had besteld, had ik aangegeven via de website dat ik deze graag op een vrijdag wilde ontvangen, omdat ik toen een vrije dag had.
Vrijdag de gehele dag gewacht, geen aflevering van een poster. Zaterdag hetzelfde verhaal. Gehele dag thuisgezeten in afwachting van de poster. Wederom geen aflevering. Uiteindelijk is de poster maandagmiddag bij de buren bezorgd, omdat ik niet thuis was. Waarom deze mogelijkheid bieden op de website, als het niet kan worden waargemaakt?
Beste heer Faas,
Hartelijk dank voor uw Beoordeling.
Onze excuses voor de voor u vervelend verlopen aflevering.
Wij zullen spoedig met u contact opnemen om deze kwestie met u te bespreken.
Team Posters.nl
Poster uitgekozen op de zeer duidelijke en makkelijke site, hierna besteld en betaald. De poster werd zeer snel daarna bezorgd en hangt alweer geruime tijd in de kamer van mijn zoon. Alles dus prima geregeld en mijn zoon en ik zijn zeer tevreden, bedankt!
Maandag poster besteld, woensdag was de poster er. Gelukkig maar want zoon was do jarig! Bedankt dus!
ik had een poster en een lijst besteld en snel ontvangen
maar de poster was verkreukeld mailtje gestuurd
met foto van de poster
gelijk een mailtje terug met excuses en dat er een nieuwe poster wordt toegestuurd die verwacht ik ook snel binnen te hebben
prima service!!!
Ik heb een poster met wissellijst besteld en werd keurig de volgende dag geleverd. Min puntje is dat de lijst niet recht is en er een klein scheurtje zit in het plastic van de wissellijst. Als de poster in de lijst zit valt het nauwelijks op dus laat ik het zo. Verder tevreden.
Duidelijke website, voldoende betaalmogelijkheden en een prompte levering van het bestelde.
Blijkbaar zat er een foutje in het systeem, want ik kreeg niet de juiste poster opgestuurd (een andere poster werd wel prima geleverd).
Ik heb er over gemaild en er werd zeer adequaat gehandeld.
Namens mijn zoon, snelle levering en alles in zeer goede staat. Hij is super blij met zijn posters.
Bedankt!!
de poster ziet er echt uit, zoals op de site.
werd keurig verpakt thuis bezorgd,vier dagen na de bestelling
6 M pixel bestanden van mijn Nikon D40 werden verrassend gedetailleerd afgedrukt op bv. 100x90cm, zie bijgaande foto.
Over de kleurweergave ben ik zeer tevreden.
De levering geschied zeer snel, maar je moet wel thuis zijn,
anders kun je de prints pas 4 dagen later ophalen.
Ik ben zeer te spreen over mijn bestelde poster.
Prijs was redelijk bezorging uitmuntend en zeer goed verpakt.
Ik kom zeker weer terug
Ik ben zeer tevreden over mijn bestellingen die ik heb geplaatst afgelopen week.
ik ben tevreden over het gehele proces van bestellen tot levering
Ook de bezorging is ook zeer goed,
ik kan een ieder aanraden een bestelling te plaatsen ik zal ook zeer zeker wel weer wat gaan bestellen bij poster.nl
Op een vroegere bezorging dan afgesproken na verliep het contact zeer goed.
Kwaliteit van de poster op canvas (150 x 100) van een eigen foto is boven verwachting.
Wij hebben het thomas behang binnen 1 dag al binnen gekregen, wat wel een minpuntje was dat het in 12 delen was (soort puzzel stukjes) en niet gewoon in banen
Poster via internet bekeken , besteld en gekregen .
Betaling en bezorging was prima geregeld . De
bestelling kwam al de volgende dag !
Ik heb de poster met wissellijst woensdag besteld en hij is netjes op donderdag (op mijn werkadres) afgeleverd. Thuis het pakket opengemaakt en bleek er een scheurtje in het plastic van de wissellijst te zitten. Toch de poster ingelijst en het scheurtje was daardoor minimaal te zien. Dus verder niets meegedaan. Is sowieso waarschijnlijk lastig om aan te tonen dat het scheurtje er al zat.
's avonds (rond 19.00u) besteld, volgende middag in huis!
Mijn zoon kon zijn geluk niet op!!
Thnx!!
Ik heb 2 euro bij moeten betalen om de zending op een zaterdag af te laten leveren. Vervolgens netjes de hele (!) zaterdag thuis geweest en niets ontvangen. Pas op woensdag werd de poster voor het eerst aangeboden. Weg twee euro : niet doen dus!!
Beste mevrouw Keizer,
Ik zie inderdaad dat u voor zaterdaglevering heeft gekozen, dit is normaal gesproken een gegarandeerde levering waar u extra voor betaald.
Wij zagen in de Track&Trace gegevens dat het pakket inderdaad niet op zaterdag is bezorgd, onze excuses hiervoor. Wij hebben telefonisch contact gehad met GLS en waarschijnlijk is er iets misgegaan met de scan van de sticker.
Wij zullen nog even telefonisch contact met u hierover opnemen en uiteraard storten wij de toeslag van de zaterdaglevering aan u terug.
Team Posters.nl
Snelle service en mooie fotokwaliteit.
En voor een betaalbare prijs..
2 dagen na de bestelling hing de foto al aan de muur.
goede service,snelle levering,goed verpakt en correcte klantvriendelijkheid.
helaas vrij hoge verzendkosten.
maar dat weerhoudt mij er niet van om ooit weer uit het ruime assortiment iets te kiezen
Leuk assortiment, hoewel er niet alles bij zit wat ik zoek haha, maar dat is omdat ik wellicht een wat specifieke smaak in posters heb.
Al 2x iets besteld en is beide keren goed verlopen! Goede kwaliteit, prima prijs. Zeker tevreden over dit bedrijf! :-)
Erg goed en betrouwbaar. Compleet en goed bedacht bestel systeem.
Een dikke 10+
Goede service en Uitgebreid assortiment,
zeker een aanrader,tot de volgende keer.
Tijdige levering, goed verpakt en poster zoals verwacht, goede kwaliteit
Ik ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van de posters. Ik ben alleen iets minder te spreken over levering omdat ik had gehoopt op levering de volgende werkdag maar dat is helaas niet gelukt.
Het bestelproces verloopt prima, het is echter wel vreemd dat je hoge verzendkosten (alsof het om pakketpost gaat) betaalt voor iets wat in een reguliere postenvelop verstuurd wordt waar slechts 1 postzegel op moet. Dat is erg jammer.
Beste William,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Het spijt ons te lezen dat u niet geheel tevreden bent, in uw geval zijn al de lage verzendkosten van € 2,95 berekend. Wij begrijpen dat het misschien vreemd oogt omdat er slechts 1 of 2 postzegels op moeten. Echter hier zitten ook verwerkingskosten bij in berekend.
Wij zullen nog even telefonisch contact met u op te nemen om dit nader toe te lichten.
Team Posters.nl
Veel keuze en de posters werden fraai ingelijst geleverd op de gewenste dag.
zeer tevreden!
snel en netjes bezorgd.