[REPLY]
Proshave.dk har leveret hurtigt og præcist. Meget nem hjemmeside at navigere i. Kan jeg kun anbefale:-)
Nemt og overskueligt med den rette Info krydret med super hurtig levering.
... og tilmed et rigtigt godt forum, hvor man kan finde mange gode tips omkring barbering fra ligesindede.
Fin side med gode tilbud og hurtig levering.
Anbefales.
Jeg kender et blad
der vil gøre dig glad
jeg bruger det selv - igen og igen
det sku' du også - det sku'du prøve
min gamle ven.............
Proshave.dk er let og finde rundt på og der er gode guider og beskrivelser!
virkelig en fed hjemmeside der kan give oplevelsen af hvordan rigtige mænd barberede sig, dengang mænd var mænd og en DE skraber eller straight razor var alle mands eje.
Da jeg først fandt frem til Proshave på nettet var det let at bestille og købe den ønskede vare. Leveringen var også perfekt på min adresse l tidsmæssigt som lovet. Ligeledes de informationer jeg modtog undervejs var værdifulde.
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Havde bestilt 4 tuber tandpasta og modtog gratis en 5. prøvetube uden at have bedt om det.
Fra køb til levering gik alt som det skulle. Super hurtig levering. A++++
Jeg modtog mine produkter hurtigt efter bestilling, så det var helt ok. Da jeg så åbnede for mine produkter, lignede det at emballagen var slidt på flere af tingene. (Havde bestilt 5 produkter i alt). Værst var det dog, at den shavette som jeg havde bestilt IKKE var ny. Den var særdeles slidt og krakkeleret.. Jeg er bestemt ikke tilfreds.
Jeg synes proshave er en billige og har et bredt udvalg. Jeg valgte en af begynderpakkerne og den er jeg rigtig tilfreds med.
Jeg bestilte tirsdag formiddag og allerede om onsdagen modtog jeg pakken. Så super hurtig levering og super kvalitet.
Modtog et tube barbercreme hvor hætten efter nogle dage knækkede. Fik refusion uden problemer.
Gode produkter, hurtig levering. Proshave er blevet en af de sider jeg checker ud hvis jeg leder efter et eller andet barbergrej eller creme/sæbe. Vil fortsætte med at handle der.
Nemt og gode priser . Jeg bestilte torsdag aften og fik pakken lørdag , super .
bestilte lørdag og fik mine varer tirsdag.
Professionel service fra start til slut. Produkterne var som lovet og leveringstiden var lynhurtig! Kan klart anbefales!
Har intet negativt at sige. Alt var som det skulle være.
Perfekt !! Så enkelt kan det siges....
Hjemmesiden er fantastisk. Det er tydeligt, at folkene bag, virkelig brænder for den daglige barbering.
Jeg bestilte søndag og modtog pakken tirsdag. Det var den rigtige vare, og den var forsvarligt pakket ind. Det er svært at pege på noget, de kunne have gjort bedre.
Bestilt søndag, modtaget tirsdag. Kan ikke være bedre.
Hvis barbering skal være en super oplevelse er Proshave.dk meget anbefalelseværdig! De har super lækre produkter og et dejlig forum hvor man altid kan spørge om råd.
Jeg købte en Mitchells Wool Fat barbersæbe, og er bestemt ikke blevet skuffet!
Alt forløb planmæssigt, fik de bestilte varer til tiden, plus en ekstra pakke Derby extra.
Du i skulle også prøve at handle hos Proskave ,en meget meget flot og hurtig måde
man får sine vare meget meget flot prøv det !!
Godt udvalg, gode priser og en rar og intuitiv hjemmeside, der er god både for at kigge og hurtigt søge hvad man behøver!
Der er ikke så meget at komme efter. Jeg handler alle mine barberblade på denne side, da de er billige og faktisk ret gode.
Gode produkter, billige priser og hurtig levering.
Ordentlige varer til fair priser.
Hurtig levering og en god og enkel hjemmeside.
Alt gik, som det skulle. Havde håbet på afsendelse samme dag, som jeg bestilte (bestilte kl. 14.54), men det tog lige en dag før pakken blev afsendt. Derfor de 4 stjerner.
Jeg bestilte søndag og modtog tirsdag.
Der var som sædvanligt en lille gave med i pakken.
Jeg kan kun anbefale proshave. :)
Hej.
Har nu handlet flere gange hos Proshave og er endnu ikke blevet skuffet. De holder leveringstiden. Desuden har de et hav af gode og interessante varer :)
Fik leveret det, jeg havde bestilt super hurtigt - og priserne stærkt konkurrencedygtige. Ikke sidste gang at jeg har handlet hos ProShave. :-)
Alt forløb som det skulle og modtog vare som forventet.