[REPLY]
selvom vi bestilte dagen efter en helligdag og endda en fredag, blev varen afsendt med det samme
Har nu handlet hos Proshop.dk i lang tid og det fungere helt fint
Super fed detalje at man kan følge sin ordre på mail.
Proshop benytter sig ikke af medarbejdere til at checke om varerne der sendes til kunden passer med det der bliver bestilt på hjemmesiden. Når kunden så får leveret en forkert vare pga. fejl på virksomhedens hjemmeside, så er det Proshops holdning at fejlen er kundens problem, selv når virksomheden har taget penge for varen. Denne opfattelse er stik imod reglerne på området og kræver urimelig hård kamp at komme igennem med. Kontakt til forbrugerstyrelsen hjælper dog på problemet. Vær forberedt på at tage kampen op, for der er ingen ansvarlighed eller kundeservice med i prisen.
Fornuftig side at lede efter stumper på og gode priser. Jeg kom til at vente lidt på mine stumper, men det er udelukkende min egen skyld, da jeg havde valgt RAM der var i restordre.
Jeg bestilte vare der var på lager, og da jeg skulle bruge delene regnede jeg med at de ville komme de par dage efter som stod på jeres side, Da jeg ikke hade modtaget noget 5 dage sener kontaktede jeg GLS for at finde ud af hvor det blev af, men de hade ikke fået noget fra jer til mig. Da jeg så efterfølgende kontaktede jer fik jeg af vide at det ikke var komme på lager endnu og ikke var sendt, ikke nok med det, så den dato hvor i skrev at de ville komme på lager og blive sendt, kom og kig og først 2 dage sender fik jeg en besked om at pakken var sendt. Så jeg er MEGET utilfreds med den service jeg har fået fra jeres side af.
God service, med god rådgivning. Nemt at bestille, dejligt at kunne følge ordren på mail. Hurtig levering. Super
Har altid fået godt god service hos dem, svar altid på min e-mail. Selv de ikke altid er de billigst, så vil jeg hellere købe hos dem.
Har handlet med Proshop mange gange, altid tilfredsstillende. Denne gang havde jeg dummet mig og bestilt noget, jeg alligevel ikke kunne bruge - fik det sendt retur og mine penge tilbage uden problemer.
ANBEFALER PROSHOP!!!
Fuld ud tilfreds mangler bare lidt flere oplysninger har skrevet til butikken og spurgt om det kan bruges til YOUSEE og det kunne den men det kan den ikke nu er den pakket ud så må jeg se om jeg kan komme af med den igen
Hej Proshop.
Jeg har inden for kort tid handlet hos jer 2 gange. Begge gange er jeg blevet utroligt positivt overrasket. Alt har fungeret og den ene gang fik jeg endog varen 1 dag før end i havde lovet. Tak endnu engang for den fine service.
En meget tilfreds kunde
Bestilte en vare i starten af maj og fik den inden for den aftalte tid og til en god pris. Varen blev leveret af GLS helt ind i vores stue. God service.
Alle tiders forløb, nemt og smertefrit. Der er ingen grund til at holde sig tilbage - Proshop leverer som lovet.
jeg modtog pakken og den var helt som forventet. men er kommet til at bestille det to gange da jeg ikke fik en ordrebekræftelse første gang
Produktet levede desværre ikke op til den forventede kvalitet, men super service fra Proshop i håndteringen heraf. Kan kun rose Proshops kundeservice!
Hurtig levering, korrekt vare, etc. Som Arnold/Terminator ville have sagt: No problemo!
Har handlet her mange gange, der har aldrig været problemer. -Heller ikke med returvarer
Jeg har kun godt at sige om Proshop, priserne kunne dog godt få et lille hak ned, jeg handlede kun her fordi jeg skulle ha' - CPU-Bundkort-Ram og kabinet, jeg kunne få det billigere ved at handle 3 andre steder, men så var jeg ikke sikker på at få det på samme tid, hvis jeg kun skal ha' en ting køber jeg hvor det er billigst, og det er desværre ikke altid hos Proshop.
Det kabinet jeg gerne ville ha' var der lidt problemer med at få, men efter en telefon samtale fik jeg et andet et som jeg er godt tilfreds med, så alt i alt er jeg godt tilfreds med handlen.
Bestilte et Samsung TV. Fik leveret et andet meget billigere TV. Retur uden problemer, men irriterende. Fik mail - at der nu stod penge på min konto til udbetaling, hvorfor jeg fik opfattelsen af, at firmaet ikke kunne levere, hvorfor jeg købte TV et andet sted.
Et par dage efter fik jeg mail og sms, at nu var mit TV afsendt.
Telefonisk kontakt til firmaet,derefter på posthuset hvor jeg nægtede modtagelse. TV retur til afsender.
Få dage efter var mine penge tilbage på kontoen.
En træls oplevelse - men hvor der arbejdes, laves der fejl, og jeg kan kun konstatere, at firmaet har handlet professionelt, og jeg kan kun anbefale firmaet, og vil selvfølgelig handle der igen.
Stor ros til dem jeg havde telefonisk kontakt med.
Den bestilte vare til rigtig tid og pris
Alt hubben virker som den skal
Jeg bruger den med en raspberry pi
Alt lige efter bogen--leverings tid og forløb kan ikke gøres bedre.
Handler gerne hos Proshop igen.
hvis du ønsker et stort udvalg og konkurrence dygtige priser,så er det hos Proshop.dk du skal handle.
Fra jeg bestilte til jeg fik det, gik der over 1 mdr. Troede faktisk den var blevet glemt.
Men nu har jeg tingene og prisen var god.
hurtig forsendelse. de sender varen med det samme hvis de har alle vare på lager og så er de også billige. nogen ting er dyre men samlet set fik jeg mit køb 300 billiger ved dem en ved den billigste på ved at søge på edbpriser
og de har fået gratis forsendelse det er bare enubeder godt nok skal man vendte 3 dage. men der er gratis
Det som irriterede mig en del ved denne handel var, at bare fordi der var een helligdag iden aktuelle uge (om torsdagen), skulle der gå over 1 uge før jeg modtog varen (blev bestilt mandag). Det er bare ikke godt nok. Om det skyldes langsom ekspedition fra Proshops side, eller fra Postdanmark, skal jeg ikke kunne afgøre, men det kan andre sikkert afgøre.
new hard disks, perfect condition, careful packaging, fast shipment, pleasure to shop.
Har handlet hos Proshop for første gang. Fin overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Kan godt anbefales.