[REPLY]
Jeg kan helt klart ikke anbefale Quickpay til andre som ønsker et betalingssystem..
Vi prøvede først at bruge dem da de var billige selvom jeg var blevet rådet af en mand ikke at tage dem, men jeg synes de virkede flinke og hjælpsomme da jeg ringede til dem, så jeg valgte at bruge dem...
Hvilket jeg TORTYDER meget i dag..
Systemet fungerede ikke til min webshop og de brugte over en uge på at finde en løsning men uden held, og vi hørte kun fra dem hvis vi selv spurgte hvor langt de var og om de havde fundet ud af det.
Til sidst sagde vi at nu måtte det stoppe for vi havde altså en forretning der skulle løbe rundt og vi kunne ikke blive ved med at vente på dem.
Så vi måtte finde et andet betalingssystem som hedder (Epay) det tog dem kun 3 timer for at hele vores hjemmeside var oppe at køre og vi har intet problem haft med dem, de er så hjælpsomme derinde.
Nu vil jeg selvfølgelig gerne have mine penge tilbage fra Quickpay da de ikke har kunne levere det som de har lovet de kunne levere, men NÆÆÆÆÆ NEEEJ de vil ikke af med de penge vi har betalt til dem... De mener bestemt ikke de skal betale de penge tilbage som vi har betalt for en ydelse vi ikke har fået... både mig og dem som laver min hjemmeside har sendt dem flere mails men uden at få et svar tilbage, først da jeg blev sur fik jeg et svar om de ikke havde modtaget mine mails og jeg måtte sende en ny, og nu er jeg bundet til at blive hos dem til d. 1/7-2013 eller rettere at skulle betale til dem uden at få noget for mine penge. Hvad er det for noget svinerig?
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM...
Det kan godt være de er søde i telefonen men så snart de skal af med penge eller man har brug for hjælp så er de smuttet med DINE penge...!
Quickpay's betalingsgateway duer bare... De har hurtig svar på deres support og man kan få ting ændret hvis man har en god grund til det. Deres mobilvenlige betalingsvindue virker super godt, hvilket bliver mere og mere vigtigt. Jeg anbefaler dem :o)
Sender regninger der ikke hænger sammen. Efter lang kamp sender de en kreditnota. men pludselig pudser de inkasso firma på os ( det samme inkasso firma som har været under stor kritik i rabatten fordi de fusker ) og man kan ikke få noget som helst svar på noget som helst.
Magen til ligeglade folk, fuldstænding uden samvittighed og med kun penge på hjernen skal man lede længe efter.
Pas på hvis i handler med disse fuskere
100005151372784 found this review useful
Mangler du et betalings modul til en shop, evt Magento som er det vi bruger?
Så kan jeg klart anbefale Quickpay. Deres Magento plugin er rigtig nemt at sætte op. Det er nemt at følge med i, og administrere transaktioner i deres backend, og så er deres kundeservice ganske enkelt eminent.
I får hermed mine varmeste anbefalinger
Henrik Oldenborg - Web ansvarlig
www.kaffeteriet.dk
Vi har ikke haft de samme oplevelser som nogle har haft. Bestilling, køb og betalig samt efterfølgende support var lige i skabet. Vi er glade for Quickpay på vores shop. Vi har også erfaring med andre gateways såsom ePay m.fl og kan kun sige at det hele var klappet og klart og uden problemer.
Ufaligt dårlig support, har oplevet man flere gange skal tage kontakt over samme problem og det er ufaligt furstruerne når man efter 1,5time på chatten at det chat system de bruger sluger så meget ram på en OSX maskines browser at ens browser faktsik dør... og man skal genstarte browseren.
Her opstod probelmet i abo. serivces delen, og de kan ikke forklare noget som helst om det, de kan ikke give løsning på det og ens måde man skal lave det på bliver rigtig gimt lavet fordi supporteren ikke lige helt forstår hvad der sker nogle gange skal man tro at de der sider på chat supporten er indkompetente mensker uden sans for forretnings drift.
Så service nivuet er ikke spicelt godt må jeg indrømme, når det så er sagt er deres gateway ok, men skal du være helt sikker på at du ikke midster noget og intet forsvinder eller bliver lavet om, så ska det ik være quick pay, vil du bare have en billige løsning og kan finde dig i skod services/support men ok kontrolpanel, så er quickpay fint nok.
Bestilte hos dem og alt virkede fint, kontoen var klar med det samme. Dog var jeg allerede nød til at stoppe med at benytte quickpay efter kun cirka 3 dage. Men det var af teksniske årsager og nogle misforståelser som var skyld i det. Jeg fik mine penge sendt tilbage uden et eneste ord fra quickpay, selvom kontoen havde været "udsat" for test bestillinger :)
Kun positivt på trods af korte kundetid. Glæder mig til at vende tilbage når euroline + visa/dankort tingen virker. Hvis ikke det tager alt for lang tid endnu :)
Vi står og skal have en rigtig dankort terminal på vores webshop og det var Quickpay meget behjælpelige med. Derudover gav de 4 måenders kredit, så vi kunne nå at få det implementeret ordentligt på siden! God service!
Jeg er super tilfreds med QuickPay og har udelukkende kun haft gode erfaringer med dem.
Jeg arbejder p.t. på første projekt med betalingsservice og QuickPay har været yderst behjælpelige med de udfordringer som jeg nu har haft, værende ny bruger af deres system.
De er altid til at få fat på, og har fået support på problem selv efter lukketid sent en hverdag.
Rygterne om QuickPay holder stik: pålidelige, rimelige og god service.
Dan Storm found this review useful
Som udvikler har jeg anvendt QuickPay til flere projekter og har kun gode oplevelser med både support og implementering.
QuickPay leverer en stabil og stærk løsning med en bred vifte af betalingsmuligheder til en fantastisk pris.
Kun varme anbefalinger herfra.
Vi havde et problem med at man ikke kunne refundere penge i mere end én ombæring.
Vi skrev til dem på live supporten, og fik svar blot éet minut efter.
Super service.
Jeg har brugt Quickpay i over 3 år og har aldrig haft problemer med systemet. I marts måned skiftede jeg til ny hjemmeside og det var nemt at flytte quickpay med, så jeg har kun rosende ord til Quickpay.
Jeg har brugt Quickpay et par år. Det er billigt, stabilt og man får god service. Man kan godt nok kun skrive til deres support, men når jeg har kontaktet dem, har jeg fået svar meget hurtigt.
Jeg har overhovedet ikke noget at udsætte på Quickpay. Det kører lige efter bogen..... Jeg er meget tilfreds.
Synes quickpay betalingssysteme er hurtigt og fleksibelt.
Kunne dog godt tænke mig, hvis det var muligt at lave en direkte integration til ens webshop, så man bliver redirectet over til en anden side for at skulle betale.
Men ellers et kanont system, hvilket er grunden til, at vi bruger det i Orango.nu
Vi har benyttet quickpay i 12 år - og vi kan klart anbefale dem - hurtig og god service, og sikker håndtering af vores betalinger på familieadvokaten.dk
Har brugt quickpay lidt mere end et halvt år, og so far ikke haft nogle problemer. Syntes den bringer lykke hver gang man åbner, da man jo
skal indløse en indbetaling. Kunne lige så godt have givet 5 stjerner.
MVH
www.webshoppen-schebye.dk
Vi har nu brugt Quickpay i vores webshop www.manifik.dk i 4 år - vi har ALDRIG haft en fejlet transaktion og alt har bare fungeret
Lige fra starten med prøveperiode til betaling og opsætning har jeg været tilfreds med Quickpay. Altid hjælp at hente hos supporten.
Vi har i benyttet Quickpay som betalingsgateway siden 2005 uden ét eneste problem - i hvert fald ikke problemer, som har været deres skyld.
Deres professionalisme kan VARMT anbefales.
Jeg skiftede fra Epay til Quickpay, og jeg har ikke fortrudt. Hos Quickpay får jeg API-adgang, håndtering af Dankort, håndtering af Visa / MasterCard / Diners for 150 kr. måned. Jeg har skrevet med support af og til og fået svar i løbet af få timer.
Vi bruger Quickpay i vores webshop, Tuffkids.dk, og vi har ikke oplevet problemer af nogen art. Vi har brugt systemet i snart et år, og tidligere ejer af en webshop vi købte havde også brugt Quickpay i mange år, uden problemer og har anbefalet dem til os.
Vi anbefaler Quickpay og skulle vi vælge igen, vil vi til enhver tid vælge dem:-)
Jeg bruger Quickpay til min shop, winedeal.dk
Allerede i idéfasen til winedeal.dk blev quickpay tænkte med som en mulighed, og da der var mulighed for 3 måneders test uden betaling fik jeg rig mulighed til at undersøge quickpays muligheder inden jeg tok en endelig beslutning.
Winedeal.dk's opstart blev også udsat i forhold til planen. Quickpay havde stor forståelse for dette, og lod mig opsige aftalen i testperioden, for så at oprette en ny konto, når winedeal var klar, og dermed få nye 3 måneder gratis, det er en god starthjælp til en lille virksomhed.
De gange jeg har haft spørgsmål til support, har jeg også fået et hurtig, høflig og kompetent svar indenfor kort tid.
Jeg vil anbefale andre at bruge quickpay som betalingsgateway.
Jeg har brugt Quickpay til min webshop Ilovepaper.dk i snart 2 år og har lige fra starten været ekstrem tilfreds.
Jeg oplever meget sjældent nedbrud af nogen art - og typisk ligger årsagen ikke hos dem. Tilgengæld så informerer Quickpay meget hurtigt om issues, årsagerne og en forventet tid på løsning.
Deres kundeservice svarer lynhurtigt og er altid åbne for nye vinkler på tingene.
Jeg kan kun give Quickpay mine varmeste anbefallinger til andre webshops.
Nu har jeg brugt QuickPay i næsten et år, og har endnu aldrig haft problemer af nogen art. Det fungerer bare helt som det skal, i modsætning til min seneste betalingsgateway.
Jeg fik "automatisk" Quickpay som betalingsplatform da jeg valgte min webshop løsning.
Da jeg ikke havde nogen erfaring overhovedet med den slags, var det en nem løsning. Det viste sig hurtigt også at være en rigtig god løsning.
Installationen var let, og alt virkede upåklageligt fra første færd. Det har det nu gjort i 5½ år. Ikke et eneste problem har der været.
Jeg har netop valgt Quickpay som min betalingsgate og har været fuld tilfreds med den service jeg har modtaget allerede.
Jeg har flere gange ringet og fået god og brugbar telefon support, deres system er meget enkelt og smart udviklet, så næsten alle kan benytte det uden den store videnskab.
Jeg giver jer de varmeste anbefalinger og ser frem til fremtidig godt samarbejde.
Jeg har ingen problemer med Quickpay, som jeg synes kører gnidningsløst og uden problemer. Skulle et enkelt problem opstå, har jeg ikke haft support problemer.
Dette firma er ganske godt tilfreds.
Jeg bedte om en trial til quickpay, men skulle betale. Det synes jeg er dårlig stil, da jeg ikke har brugt quickpay overhovedet. Det virker heller ikke til, at jeg kan få mine penge tilbage, selvom de nok godt kan se, at jeg ikke engang har brugt systemet en enkelt gang.
Vi har brugt QuickPay i snart 1 år og de levere en fantastisk service. Det er let at bruge og vi har aldrig oplevet nedetid. Supporten svarer altid hurtigt og effektivt.
Der er ikke noget at sætte en finger på - QuickPay kan kun anbefales!
Daniel Petersen found this review useful
Jeg bruger QuickPay på alle mine kunders e-handels sider og det vigtigste for mig er at det er så tæt på 100% oppetid som muligt. Den eneste nedetid jeg har oplevet er når PBS har fejl og det er QuickPay super hurtige til at melde ud om.
Deres support mail virker og der er hurtigt svar det meste af døgnet - kæmpe plus ift. en tvingen support tlf. med smalle åbningstider!
Kører med quickpay betaligsmodul på Dreamshop2u.dk og synes godt om det - det ser ud til at fungere fint for kunderne. Og med mange at de nye tiltag de har leveret er det et super produkt
reboli.dk bruger Quickpay i flere webshops. Det har hele tiden fungeret super, og deres Drupal-modul kører også fremragende.
Ved behov for udvikling og support har de altid responderet hurtigt og positivt. Vi har samarbejdet om videreudvikling af modulet, og også dette har fungeret rigtigt godt.
Vi giver vores varmeste anbefalinger!
Syntes Quickpay er super godt, vi har nu brugt det i snart 5 år, og det har altid været stabilt, de har altid været til at få fat på hvis man havde spørgsmål eller lignende selvom der ikke er telefonsupport, føler vi bestemt ikke det som en mangel... især nu hvor der er livesupport også.
Eneste lille minus er at vi nogle gange føler man er overladt til sig selv når man roder med moduler til webshops, og der skal man nok lige vide lidt om det hvis man begiver sig ud i det efter min mening....
Har brugt Quickpay i snart 4 år nu, og har aldrig haft problemer med noget. Support svare meget hurtigt på mails, med brugbare svar. Kan kun anbefale Quickpay.dk
Utroligt at man kan få service og stabilt produkt til så lav pris.
Har været med til at installere og supportere Quickpay på mere end 20 online løsninger. Det spiller rigtig godt og der er hurtig reaktion på supportmails.
Vi skiftede fra DIBS til Quickpay, og det har vi ikke fortrudt. Quickpay er et enkelt transaktionssystem til et fast fee, hvilket er meget mere fair end DIBS´ kommision per transaktion. De gange vi har haft brug for dem har de været hurtige til at svare på Support