Review of redcoon Danmark ApS

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig ringe reparations-tid, service, etc.

Jeg havde købt en mus til mig selv til jul, den virkede fint nok de første 5 mdr, den begyndte da at hakke (det var fuldstændig umuligt at ramme nogen som helst knapper) og jeg sende den til reparation, det tog en mdrs tid, halvanden måned, så fik jeg den igen med en seddel der stod på tysk, som jeg ikk forstår en brik af.

Jeg kontaktede kundeservice og de sagde jeg skulle kontakte madcatz.com fordi det var dem der havde lavet dem. en uge efter har jeg stadig ikke fået svar fra hverken redcoon eller madcatz og jeg er godt træt af det snart er 2 mdr jeg ikke har haft nogen mus..

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, musen har kostet mig 750 kr eller sådan noget, og er total ubrulig..

Det værste er det er en generel fejl på den mus har jeg fundet ud af gennem google.. og Redcoon nægter stadig at gøre noget som helst.

Jeg håber på at få kontakt fra Redcoon hurtigst muligt for jeg orker det sgu snart ikke mere.

September 23, 2011
Unprompted review

Reply from redcoon Danmark ApS

Kære Anders Christensen
Beklager hvis din mus stadig ikke virker som den skal. Ud fra din reparationsrapport har værkstedet desværre ikke fundet fejlen, da de testede musen. Vi foreslår, at musen bliver afhentet hos dig og sendt retur til os, så vi kan teste den og tage sagen op med Madcatz. Kontakt venligst vores servicecenter for en ny afhentning.
Mvh. Maria

Advertisement