[REPLY]
Quick delivery product as described.
Når nu kaffen smager, så man hører englene synge, er det så kaffe-engle, der er på spil? Aeropress får den bedste smag frem i de friskmalede bønner. Kan kun anbefales. Det er for øvrigt den måde, vi har lavet kaffe på de seneste tre år. Vores første Aeropress fik vi af vores søn, der bor i USA, og ganske pludseligt var vi afhængige, men på den gode måde. Vi fandt frem til firmaet Rigtig Kaffe, da vi har brug for at supplere med bl.a. filtre. Dejligt, at det også har kunnet lade sig gøre i Danmark.
Jeg fik god service i forbindelse med valg af maskine. Her stoppede den gode service så. Nu et år efter køb og adskillelig besøg hos Rigtig Kaffe og en række uventede regninger på service og ekstra tilbehør, i form af kalkfilter, fedttabeletter og en dyr rensning (på trods af at jeg havde bedt dem ringe INDEN der løb timeløn på) er jeg meget træt af deres manglende råd ved køb og efterfølgende ansvarsfraskrivelse. Jeg har 100% overholdt alle retningslinier vedr. rensning/rengøring mv. Nu er rådet at jeg skal rense min maskine hver uge! Jeg bruger åbenbart en for fedtholdig kaffe (købt i Føtex) og vandet indeholder åbenbart for meget kalk (det viste jeg nu godt og netop derfor har jeg fulgt brugsvejledningen til punkt og prikke). Tjaaa, jeg er åbenbart blevet klogere og de er ihvertfald blevet rigere ved ikke at vejlede mig ordenligt. Flot webshop, men skindet bedrager...
Skader på produkt. da det er en gave kan vi ikke nå at bytte tamperen. så nu må vi vente på modtagerens reaktion.
Jeg anbefaler gerne alle til at handle hos Rigtig Kaffe, der er den rigtige god service som alle kunder gerne vil have.
Jeg er meget tilfreds med denne Kaffemølle jeg har valgt at købe, den lever virkelig op til mine forventninger. Jeg er envidere meget tilfreds med at man bestiller varen og at leverigsbetingelserne overholdes, for der er jo ikke noget mere irriterende at gå og vente efter varen man har købt, og ikke dukker op.
SÅ MEGET TILFREDS; ANBEFALER GERNE AT HANDLE HOS RIGTIG KAFFE. :-)
Helle
Bestilte min længe ønskede ismaskine onsdag eftermiddag før torsdag (Kr.Himmelfartsdag). Fredag morgen ringede posten på døren, havde en solidt indpakket kasse med ismaskinen til mig. Det kalder jeg da service.
Jeg bestilte min mælkeskummer om mandagen og allered tirsdag havde jeg, det var hurtigt..:-)
Jeg har flere gange handlet på Rigtig Kaffe og hver gang er pakkerne blevet leveret hurtigt og proffesionelt - uanset pakkens størrelse.
God overskuelig hjemmeside og meget hurtig levering.
Bestilte i weekenden, og min nye espressomaskine kom tirsdag!
Ingen problemer overhovedet. Samme dag jeg bestilte, blev min vare sendt. En enkelt hverdag, så blev den leveret. Jeg kunne finde svar på alle spørgsmål på hjemmesiden, og ellers vidste jeg hvor jeg kunne henvende mig med andre spørgsmål. Virkelig godt og effektivt!
Rigtig kaffe holdt hvad de lovede og ringede mig op, da jeg havde bedt om forsendelse til døgnboks, hvilket ikke kunne lade sig gøre. Pakken blev alligevel sendt samme dag. Kunne have fået 5 stjerner hvis døgnboks havde været mulig.
Helt perfekt og hurtig betjening - produkterne var som lovet
Ingen problemer i køb og leverance. Hurtigt og sikkert.
Om de er gode til at håndtere problemer, ved jeg ikke. Der opstod ingen ;-)
lynhurtig levering, konkurrencedygtige priser, kvalitet for pengene.
Min stempelkaffekande var smadret ved levering, heldigvis var min kone klog nok til at åbne pakken da postbuddet stod i døren og så at den var istykker, så hun nægtede modtagelse. Jeg afventer stadigvæk de sender en ny.
Talte med en rigtig god med arbejder om hvilken maskine jeg skulle have. Det havde han godt styr på. Bestilte maskinen om mandagen og den kom tirsdag. Meget let.
Bestilte en vare søndag, og fik den leveret med aften omdelingen tirsdag.
Så alt gik som det skulle.. ingen problemer herfra.
super betjening og yderst venlig kundeservice medarbejdere.
Levering i topklasse - bestilling den ene dag levering dagen after
Vi indgik sidste år en aftale med Rigtig Kaffe om x antal kaffeposer pr. måned i et år. De sidste 4 måneder af aftalen har vi modtaget kaffeposer, alle med samme udløbsdato. Dette fortæller vi Rigtig Kaffe, da vi gerne vil have nye poser med frisk kaffe og ikke gammel kaffe.
De mener ikke det er deres problem, da vi har en fast aftale som nu er afsluttet, for der står jo ikke det skal være frisk kaffe der bliver leveret. Intet at gøre, bare ærgerligt.
Fed virksomhed at handle med, nej tak!
Thomas Jacobsen, Elsebeth and Lisa found this review useful
Jeg har købt en ret dyr espressomaskine på hjemmesiden, som her var til salg billigere end på nogen andre sider jeg fandt. Desuden glemte jeg at bestille nogle ekstravarer i første omgang, og da jeg skrev til dem, om det kunne lade sig gøre at få det med i den "store" pakke, var det intet problem. Varerne modtog jeg dagen efter, og alt var pakket forsvarligt.
Jeg vil varmt anbefale denne side, da man ofte skal bruge mange penge på sådan noget grej, og derfor gerne vil være sikker på, at firmaet er troværdigt.
Var i tvivl om hvilken model jeg skulle købe. Kundeservice var så flinke, også til at forklare for sådan en som mig, som er en rigtig begynder!
Rigtig god service på min ordre - afsendt samme dag som ordren blev lagt, og dermed svaret på min bøn :-)
Ringede om kaffekværn og fik anbefalet en der fuldt dækkede mit behov.
Desværre fik postvæsnet sendt pakken til en forkert omdelingscentral, så det betød en ekstra dags forsinkelse.
Men vigtigst af alt, produktet lever fuldt op til forventningerne og Rigtig kaffe har særdeles kompetente og vidende medarbejdere.
Jeg fik pakken allerede få dage efter jeg havde bestilt varen!
Bestilte foodprosessor tirsdag og fik den torsdag
Rigtig god oplevelse.. Maskinen er også perfekt
Overskuelig side. Lækre produkter. God service og lynhurtig levering. Super godt 😄
Dejligt at handle via en webshop som har forstået hvad service handler om. Der er en rigtig god kommunikation fra shoppen fra det øjeblik man sender ordren, og levering gik hurtigt.
Produktet lever på alle måder op til mine forventninger, det er taget i brug og jeg er glad. Jeg burde måske have tænkt over, hvor lille mængde 4 kopper ekspressokaffe egentlig er og have købt en større kande, for det hele bliver jo varmt og det er ikke dødnemt at lave to kander lige efter hinanden. Men den fås heldigvis også større i samme shop :)
Hurtig og effektiv levering og kompetent rådgivning om produkter
Jeg er meget positivt overrasket over at mine varer bliver leveret dagen efter bestillingen! Ikke mindst fordi en del af bestillingen skal bruges til en gave, så tak for det.
Men er det gået for hurtigt? Det var de forkerte glas (farven) jeg modtog. Og det er sket før. Dog bliver jeg glad for den forkerte farve, og vælger at beholde glassene.
Bestilt om mandagen og leveret om tirsdagen, hurtigere kan det ikke gøres, tak