[REPLY]
Hvad regner i med?
At få leveret, Haché burgere ud med en leveringspris på hele 299,- ????
I er jo vanvittige.
Jeg har benyttet Roomservice flere gange, lige siden de åbnede for flere år tilbage. Man kan mene hvad man vil omkring udbringningsprisen på 79 kr de fleste steder, det har jeg personligt valgt at acceptere.
En ting jeg dog aldrig kommer til at acceptere, er at Roomservice selv tager et mark-up på mad prisen, som jeg mener er fuldstændigt urimeligt. Så længe denne mark-up vil være at finde, har de ikke mig som kunde eller min anbefaling at drage nytte af.
I have waited two and a half hours for food, which is far later than they said. I have called twice and on two occasions I was hung up on before speaking as they tried to deal with the sizeable queue.
PS: The food arrived three hours after the order. My wife tried calling and did not get through, but noted that the queue got shorter in bursts. Clearly they often manage, but this is appallingly bad.
Jeg vil aldrig igen benytte roomservice.dk
De leverer ikke til aftalte tid, lige nu er de over 1 time forsinket og de tager ikke telefonen når man ringer til dem. Jeg er nu 2 gange været i kø i over 10 minutter og når jeg er den første i køen bliver jeg smidt af efter et par minutter.
Magen til firma skal man lede længe efter. Vi har afbestilt maden både via e-mail og via hjemmesiden.
Det var den hyggelige Valentins aften med sushi. Den kommer så til at stå på rugbrødsmadder. Kl er nu 20:31 og vi bestilte maden kl 18.17.
Leveringen kom kl 21:04 hvor vi nægtede at modtage den.
Efter denne oplevelse og en klage direkte til roomservice.dk fik jeg en e-mail fra deres kundeservice. De beklagede den oplevelse og service, læs mangel på service, vi havde modtaget og ville gerne byde os på en gratis middag fra Wokshop. Dette tilbud tog vi så imod i fredags. Vi havde betilt maden via en e-mail til kundeservice og aftalt levering til kl 19:00. Vi fik en bekræftigelse af bestillingen i løbet at 5 minutter og maden blev leveret præsis kl 19:00. Dette var helt klart en god oplevelse, men jer er stadig ikke sikker på at jeg tør benytte roomservice.dk med mindre jeg har noget andet i køleskabet som jeg kan spise, hvis de ikke lige har tænkt sig at komme den dag.
.. med garanti ikke den sidste gang vi prøver at få leveret med roomservice. Dog må de oppe sig med leveringstiden samt kvaliteten af maden ved ankomst.
Maden er simpelthen ikke varm nok, halv lunken burger og kolde pommesfrites er ikke lige sagen.
Vi håber det var en enkelt svale og forsøger igen snart.
Hvis Pizza og andet grill mad ikke altid lige er sagen så er Roomservice helt sikkert noget for dig!
God udvalg fra mange gode resturanter :-)
Jeg plejer ikke at være den store tilhænger af madudbringning, da dette ofte er alt for dyrt og næsten aldrig lever op til det man forventer. Men med tømmermænd, snestorm og træthed måtte jeg prøve det, da dovenskaben sejrede. Jeg havde hørt at roomservice skulle være godt, fra en kollega og prøvede det idag. Fik leveret varm, lækker mad til tiden! Det må jeg sige, jeg er ganske godt tilfreds med!
I har hermed fået jer en ny kunde! Fortsæt den gode stil.
På vej hjem, glemt at købe ind, børn sover mor og far vil ha lidt lækkert. Roomservice leverer det vi vil ha, når børn er lagt så er der Hygge med præcis det vi vil ha, på vores præmisser, fedt koncept keep it up guys.
Jeg har nu benyttet Roomservice igennem et helt år både på jobbet og privat og må sige at maden altid har haft en vis standard samt leveringen foregik indenfor en time. Når maden bliver leveret er det altid af en venlig chauffør som ofte også kan svare på eventuelle spørgsmål vedrørende maden og hvilke restauranter der er "ekstra" gode. Har tidligere benyttet andre udbringningsfirmaer, men har ikke oplevet en så god behandling andre steder :)
Dejligt med et koncept og en side der gør det dejligt nemt at få lækker mad når man trænger til lidt selv forkælelse.
Synes et er et rigtigt godt koncept. Dejligt til en aften hvor man er sløj eller ikke magter at gå ud.
Generelt skal man bestille i lidt go tid på aftener hvor der er travlt.
Hørte om RoomService fra en kollega, der ofte har benyttet dem via arbejde.
Konceptet er meget mere end blot udbringning. Jeg har nu to gange været i en situation, hvor jeg som arrangør af større mødesituationer har skullet sikre fokus på arbejde, og at ALLE får en god oplevelse med deres måltid. Det er ganske enkelt alle pengene værd, at benytte roomservice til dette formål, fremfor at skulle afbryde alt, eller sidde med kedelige pizzaer eller hvad man ellers ville kunne finde på.
Dette er min første anmeldelse på trustpilot, men jeg giver den med glæde til roomservice og deres venlige ansatte.
Super dårlig oplevelse ved mit forsøg på at benytte jer.
Efter at have brugt lang tid på at lave min bestilling, signe ind og forsøgte at gennemfører bestillingen, oplyser I "postnummer midlertidigt lukket". Hvorfor spørg i ikke om mit postnummer, når jeg går på hjemmesiden eller logger ind med min konto og ser min adresse ??? Sikkert fordi I ingen respekt har for kundernes tid - det er ikke ok ...
Et op kald til jer bekræftede jeres manglende interesse for jeres kunder. Her blev kort oplyst at der pga mindre personale (=manglende styring) ikke kan leverer til "ydre zoner". I øvrigt forklring på hvorlænge "midlertidig" er og ingen hjælp til hvad jeg så kunne gøre... dårligt, rigtig dårligt
Jeg fandt efterfølgende et alternativ levering fra restauranten som jeg vil benytte fremover !!!
Ingen service = ingen kunder - til Room"service"
Et godt alternativ til JustEat.
Lækre burgere fra Halifax bragt til døren. Maden var stadig varm sprød. Skal helt klart prøves en anden gang.
Man skulle tro at når man betaler mere for levering, så vil man få det til tiden og maden er varm.
Det fik vi ikke... Vi fik tilgengæld forskinket mad og samtidig var maden næsten kold.... Virkelig elendig service!
Vi måtte selv ringe og rykke... Hvis man er forsinket kan man som det mindste ringe og sige det... Men at maden næsten var kold er det værste!
De går så meget op i at de er "gode steder" man bestiller fra, men de pizzaer vi fik, kunne vi ligeså godt have købt nede hos vores lokale shawarma købmand....
Kan i hvert fald ikke anbefales!
Generelt ofte for sent - men denne gang helt grelt.
Endvidere umuligt at komme i kontakt med dem - var "nr. 1 i køen" i næsten 40 minutter, før jeg gav op.
Samtidigt kunne mit problem have været løst uhyre enkelt; jeg blev i tvivl efter min bestilling om jeg havde fået bestilt til samme dag, eller en anden dag, og i deres mail-bekræftelse skriver de ikke tidspunkt for afhentning. Den sms-bekræftelse, de lover vil komme, modtog jeg aldrig.
Har netop brugt Roomservice til bespisning af en større gruppe mennesker og alt fungerede upåklageligt. God mad og hurtig levering :)
Jeg synes det er en god oplevelse at handle med Roomservice og maden kan jeg ikke klage over. Det virker også som nogle rigtig flinke medarbejdere. Jeg er ovenud tilfreds! :-)
Jeg har ved flere lejligheder, når tiden var knap, valgt at bestille maden hos Roomservice. Det har været nemt og bekvemt at få maden leveret på adressen. God løsning, hvis du har inviteret gæster, arbejdet trækker ud og du ikke kan nå dine indkøb. Kvaliteten er i orden og man slipper for en kedelig pizza eller lign.
Så til Roomservice er der kun at sige; tak for hjælpen!
Jeg har flere gange benyttet roomservice til at levere maden - især når vi har gæster. Jeg synes udvalget måske kunne være lidt større, men de restauranter der er derinde har mad af meget høj kvalitet - og selvom vi bor et stykke udenfor Kbh. centrum har vi altid fået til tiden.
Det er en fornøjelse endelig at kunne få takeaway mad af ordentlig kvalitet og ikke kun pizza og kebab som var vores eneste mulighed før roomservice.
Bestilte mad via Roomservice.dk, have bestilt det til kl. 19.00, men kom først kl. 19.30. Prøvede forgæves at komme igennem til deres kontor, men fik at vide at man var nummer et i køen - og kom aldrig videre. Prøvede også at sende et mail, men det var ligeledes forgæves. Jeg synes at det er for dårligt at man ikke ringer folk op og siger at maden er forsinket. At man så får leveret kold mad er fuldstændig uacceptablet. Det er dyrt nok i forvejen. Man forventer i det mindste god service. Selve maden er der ikke noget i vejen med, men jeg gider ikke at betale så mange penge for dårlig service og kold mad. :-(
Maden er altid af rigtig god kvalitet, men det er ikke i orden at priserne på maden er højere på roomservice end den er på selve restauranten og udover det, så tager de i mit tilfælde 99.- for udbringning.
De to gange vi har bestilt fra Roomservice har maden været kold. Det koster alligevel 79,- for at få sin mad - så må den sgu gerne være varm...
Jeg var med i et selskab hvor vi fik mad ude fra gennem roomservice.
De har jo de flotteste samarbejdspartnere og udad til ser det hele fantastisk ud. Men hvad nytter det hvis maden er kold.
Mit råd til jer, hvis i stadig vil lokke folk til at købe gennem jer:
1. Ned med leveringsprisen
2. Sørg for at have varmekasser med til restaurationerne
Hermed undgår maden bliver kold og kedelig som vi piger fik den sidst.
Håber i tager det til jer!
Hilsner
Sofie
Det seneste års tid, har jeg brugt roomservice flere gange. Kvaliteten af det man får bragt, er der ikke en finger at sætte på, da det kommer fra gode steder.
Men forsinkelse af udbringningen sker så ofte, at det matcher DSB på en dårlig dag.
Jeg håber virkelig de strammer op på lovet og den reelle leveringstid i fremtiden.
Super lækkert med denne slags take away - har dog kostet mig alt for mange penge i tidens løb :-)
Dog kan leveringstiden forhåbenligt forbedres til kunder som bor centralt i Kbh.
Jeg har brugt Roomservice en del gange efterhånden, og egentlig synes jeg konceptet er rigtig godt tænkt. Men jeg har ofte oplevet, at min mad var iskold når den kom, og det er også sket, at de er kommet væsentligt senere end lovet med maden. Til de priser de kører med, er det absolut ikke acceptabelt. Som sagt synes jeg idéen er god, men jeg må indse, at jeg har handlet hos Roomservice for sidste gang.
Jeg har bestilt hos Roomservice et utal af gange og jeg har ALTID været 100% tilfreds med deres koncept, udbringningen og kvaliteten af maden når den er ankommet.
Når jeg har bestilt varmt mad har det altid været dejlig varmt og smagt helt fantastisk.
Når jeg har bestilt kolde retter som feks. sushi så har det altid stået pænt i æskerne og ikke hulter til bulter kastet rundt som jeg har oplevet med andre take-away firmaer.
Jeg syntes 100% jeg får hvad jeg betaler for og selv om udbringningen er lidt dyr i forhold til andre udbringningssteder, så er det også nogle helt exceptionelle gode restauranter der er tilknyttet Roomservice!
Jeg forsætter med at "like" konceptet!
Ydermere har jeg aldrig oplevet at maden kom indenfor den lovede tid.
Er heller ikke specielt begejstret for udvalget af restauranter, samt deres regel om minimumbestilling, når nu man trods alt betaler minimum 79 kr for levering.
Fjollet og prætentiøst. Bruger ikke roomservice igen.
Jeg har prøvet det en enkelt gang efter at nogle venner nærmest er blevet afhængige af det.
Der er et godt udvalg af forskellige restauranter og priserne er også rimelige ift kvaliteten. Udbringingen er lidt dyr (79 kr for bestilling over 250 kr) men til gengæld kommer det pakket i gode plastikbokse der vel sagtens kan genbruges.
Jeg bliver nok ikke en kunde der vender tilbage ofte, men jeg kommer ihvertfald til at bruge det igen.
Hvis det var delivery cph, (som er opkøbt af roomservice) havde de fået 5 stjerner. Der oplevede jeg aldrig forsinkelser - og er blevet ringet op - med status, hvis det var ved at være "op over". Men har oplevet en del mindre forsinkelser med Roomservice. Og det var umuligt at komme igennem på telefon. Dog for det meste en fin service.
Update okt. 2011. De har justeret priserne til et niveau, hvor jeg ikke længere finder konceptet interessant. Tillagt selve prisen på udbringen, som i mange tilfælde er over hvad det ville koste at få bragt med en taxa, er priserne på selve maden også en tand dyrerer. Så jeg er gået fra at bruge deres service ofte - til en sidste udvej, ved overarbejde og lign. Så justere min anmeldelse fra tre til to.
Jeg har benyttet roomservice og er stærkt tilfreds.
Deres resturenatudvalg er godt og bliver udbygget. Det er et super alternativ hvis man ikke længerer gider halv-klamme pizzaer [henvisning fjernet]
Prisen for udbringning er ok, specielt når kvaliteten er så høj.
Selve hjemmesiden er også god og overskuelig. Siden er tilpasse til de enkelte resturearter's menuer. Rigtigt godt.
Man kan både får (relativt) billig burger/sushi eller rigtigt fin gourmet mad.
Er man træt af at få bragt maden fra det lokale pizzeria og vil gerne have noget lidt bedre, men stadigvæk uden at skulle flytte sig væk fra sofaen.
Så kan man bruge Roomservice til at få maden bragt ud fra en række restauranter i København.
Det koster 69 kr, så det er også lidt dyrere end det lokale pizzabud, men det må man jo så afveje imod madudvalget.
Man kunne også bestille lidt kioskvarer, som slik og sodavand, når de nu alligevel var på vej til ens dør.
Hjemmesiden var fin, fakturaen ganske pyntelig at se på og maden kom på minuttet.