We are hiring!

Review company
  • Reviews (10)

Featured review of Sallings Vinforsyning

Pålidelig

De to leveringer jeg har modtaget var ekspederet omgående efter ordreafgivelse. Dette er bemærkelsesværdigt idet ordrene var på en relativ sjælden vin fra en mindre vingård på Sicilien,, en vin jeg først smagte på øen.

Sallings Vinforsyning

Altid god og venlig betjening.

Pris og kvalitet ok.
Aftaler bliver overholdt.

Sallings Vinforsyning

Det rigtige sted at handle vin

Søren Salling sammensatte endnu en vinmenu til nytår. Helt perfekt og fantastisk.
Tak for det.
Altid god og behagelig betjening og vejledning. Kan varmt anbefales.

Sallings Vinforsyning

Super service, og gode vine....

Hos Sallings Vinforsyning er der altid en god og afslappet stemning. En super god viden, og altid det rigtig valg.
Handler der meget gerne, og kan kun anbefale det til andre.

Sallings Vinforsyning

God vin og kvik levering

Salling klarede bøvlet med fragtmanden - tog telefonen, straks jeg ringede. Den biodynamiske vin fra Alsace er glimrende. Også til den lidt høje pris.

Top kundeservice

Jeg får altid god service hos Sallings Vinforsyning, og har gennem tiden anbefalet flere venner at lægge vejen forbi.

Sallings Vinforsyning

Super service til den rigtige pris

Handler ofte hos Sallings Vinforsyning, altid gode priser og super service i forhold til levering!

100 % top oplevelse

Fantatisk spændende site med stort udvalg. Hjælpsomme på telefonen ved spørgsmål. Alt i alt 100 % top oplevelse

Super vine

Mange spændende vine, som man ikke ser andre steder

Verdensklasse

Supergod service og vin i topklasse

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.