Review of SAS

Rated 4 out of 5 stars

Sure stewardesser og lækker business class på A340

Dyrt og dårligt. Hvis jeg skal fra Billund til London med SAS skal jeg først en tur med Cimber til København. Det samme gælder hvis jeg skal til Barcelona eller et hvilket som helst andet sted.

Flyver kun med SAS når det er allermest nødvendigt. Primært fordi at SAS konsekvent forsøger at undgå Danmarks næststørste lufthavn og dermed tvinger jyderne til at foretage ekstra flyskift.

Men det værste er at skulle ydmyges af en sur stewardesse foran alle de andre passagerer på grund af en bagatel. Jeg synes generelt at kabinebesætningerne virker trætte og nedladende overfor passagererne.

Det skal siges at det efterhånden er ved at være nogle år siden at jeg sidst har fløjet med SAS. Dengang var det på strækningen BKK-CPH, hvor jeg var ekstremt positiv overrasket over deres lounge i Suwarnabhumi og deres lækre businessclass på A340. Til gengæld var prisen næsten 50 % dyrere end Thai.

19/01/2012
Har lige givet SAS en stjerne mere. Oplevede for første gang rigtig god service på ruten mellem Budapest og Kastrup. En storsmilende kaptajn der vinkede til gæsterne fra cockpittet og noget skønt kabinepersonale der viste overskud. Måske er de ved at komme efter det :-)

07/08/2014
Nu får SAS lige en ekstra stjerne igen, igen. Denne gang for deres fornuftige sammenhæng mellem pris og kvalitet på SAS-PLUS. Jeg brugte SAS på BLL-CHQ og BLL-NCE i forrige kvartal og begge gange var jeg meget tilfreds med sammenhængen mellem pris og kvalitet. Bedste tidstabel, bedste pris, fleksible billetter og meget god kabineservice. Der mangler dog stadig lounge adgang i BLL og NCE - sådan noget skal man ikke spare væk på C klasse.

July 13, 2011
Unprompted review