Første oplevelse med Saxo var en fødselsdagsgave-leveringen lå midt i vores indkørsel- godt nok pakket ind i plastik-men pakken kunne tydeligt ses fra gaden, kunne have været væk.
Næste oplevelse, bestiller en bestemt forfatter, får ordrebekræftelse på begge titler, men da pakken kommer er det kun den ene bog der er af bestilte forfatter, den anden var af en forfatter jeg overhovedet ikke har interesse i.
Måske et smart salgstrick for at sælge mere. Det er for dyrt at returnere-koster næsten lige så meget som bogen!
SLUT med at handle hos Saxo
October 22, 2012
Unprompted review
Reply from Saxo
Hej Inge Mathiasen, Tak for din anmeldelse. Jeg beklager din uheldige oplevelse hos os. Vi sender ganske rigtig pakkerne med flexlevering, når man vælger vores BASIS-levering. Vi ser det som en service, at man kan spare en tur på posthuset, da pakken kan leveres på adressen, selvom man ikke er hjemme. Det er en leveringsform rigtig mange kunder er glade for, men i visse tilfælde er det ikke den mest hensigtsmæssige leveringsform, hvorfor vi nu også har udvidet mulighederne med en PLUS-levering. Uanset hvad, er det bestemt IKKE meningen, at den skal sættes midt i indkørslen. Det vil vi naturligvis undersøge nærmere! Skulle uheldet have være ude og pakken var forsvundet eller på anden vis være blevet beskadiget, ville vi i samarbejde med vores pakkedistributør selvfølgelig have sørget for at finde en god løsning til dig. Du skal naturligvis have, hvad du har bestilt og købt.
Jeg kan se, at du har bestilt antikvariske bøger. Vi oplever desværre nogle gange datafejl på vores brugte bøger, hvorfor nogle titler står under en forkert forfatter. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon - så vil vi være behjælpelige med at få den returneret.
Jeg beklager din ulejlighed i forbindelse med dette køb, og håber samtidig, at du vil give os en chance til.