Review of SE Energi & Klima

Rated 3 out of 5 stars

Ikke godt nok

Vi bestilte for godt 6 mdr. siden fiberbredbånd og tv fra Sydenergi, da det lød som et rigtig godt og spændende produkt til en rimelig pris.
Og jovist virkede det ganske fint i starten men der gik ikke længe, inden de første problemer meldte sig.
En tvboks, der skulle genstartes og opdateres ugentligt - en internetforbindelse, der levede sit helt eget liv.
Ganske vist var kundeservice rare og hjælpsomme - bortset fra at problemerne aldrig blev løst. Til sidst fik vi tilsendt nye tvbokse, i håb om at det ville hjælpe. Pludselig får vi så en ekstra regning på ca. 3000,- for ikke returneret udstyr. Fair nok, hvis ellers kundeservice havde fortalt at det skulle sendes retur samt sendt returpakker/labels, som vi sidenhen kunne læse på nettet, at de ville sørge for. Nu er abonnementet opsagt og igen venter vi på at modtage returkasser/labels, så vi kan sende udstyr retur. Chancerne for at vi igen vil vælge fiberbredbånd hos Sydenergi, er meget meget små.

November 1, 2012
Unprompted review

Reply from SE Energi & Klima

Hej Ann

Vi har forsøgt at kontakte dig via Trustpilot, da vi ikke kan finde dig i vores systemer ud fra det kundenummer, du har opgivet. Da vi lever af at have tilfredse kunder, er det selvfølgelig beklageligt, at vi ikke har været i stand til at kunne levere det forventede i dit tilfælde. På din profil kan vi se, at du er bosiddende i Skjern, hvor vi endnu ikke har rullet fiberbredbånd ud og tænker på, om der kan foreligge en misforståelse?

Den normale procedure er, at vi sender en returkasse med udstyret. Hvis vi ikke modtager udstyret, sender vi et rykkerbrev til kunden og adviserer, at vi vil opkræve beløbet for boksene på næste regning. Hvis vi stadig ikke hører eller modtager noget, så kommer udstyret på regningen. Er dette ikke fulgt i dit tilfælde, må du meget gerne kontakte os på 70 11 50 20. Så skal vi gøre, hvad vi kan for at rette op på det.

SE

Advertisement