lige det der ekstra *****
Bestilte et par Hestra Army Leather 3-finger skihandsker (str. 9) hos Seuf, da det ud fra deres hjemmeside var nogen, som var på lager. I resten af DK, og jeg har tjekket mange steder, er den pågældende skihanske i restordre. Så jeg var jo bare glad over, at jeg fandt denne "lidet tilgængelige" handske hos Seuf. Men 2 dage efter at have afgivet min ordre, fik jeg en mail, hvor Seuf desværre måtte meddele mig, at vare - som i resten af DK - var i restordre fra Hestra's side. Æv, tænkte jeg, og mine tanker gik straks mod 2 stjerner her på Trustpilot. Jeg kontaktede imidlertid Seuf for at høre om jeg kunne få et skøn på, hvornår de så kunne have "min" handske. Det var så desværre først i uge 7, og da skiferien er med afgang i uge 7, så ville dette blive for usikkert.
Men her kommer vi så til, hvorfor Seuf alligevel scorer 5 stjerner alligevel: Jeg blev tilbudt den dyrere Gore-tex handske i stedet. Og det sagde jeg naturligvis ja tak til, hvorefter jeg havde handskerne dagen efter leveret til døren.
Så fra de oplagte 2-3 stjerner grundet en ikke helt opdateret hjemmeside vedr. lagerstatus, så er det da super, at man har så meget fleksibilitet og kundeflair, at man ender ud med at give kunden en god oplevelse alligevel.
Way to go, Joachim (fra Seuf).