We are hiring!

11 customer reviews
Review company
  • Reviews (11)

elendigt

. Vi var et par som var nysgerrige.Vi betalte 113 kr for vip medlemsskab på Sexhunt for en måned. Havde kun været der i 3 dage.
Vi sætter et smukt billede ind fra naturen med anemoner som vores profil billede forside men men. (Dette må man åbentbart ikke) For adminstrator slettet det. Vi får ikke en jordisk chance for at sætte nogle billeder ind på privat koden.
Vi svarer tilbage at vi har opdaget mange falske profiler og andre uægte profil billeder. Man kan simpelthen med det blotte øje se det er billeder fra feks tv1000 eller falske porno billeder der er sat ind.
For dårligt vi har betalt 113 kr og så bliver vi smidt ud af jeres komplot der fra Sjælland. øv øv

Sexhunt "snyder"!

Vi undrede os over at vort abonnement bare fortsatte, efter køb af en enkelt måned. Det viste sig så at Sexhunt havde fået vore betalingsoplysninger, og derefter tilmeldt os et løbende abonnement, UDEN vores viden, og derfor bare trak penge på vores konto!

Hvordan f.... kan det lade sig gøre?! Det balancerer i den grad på kanten af svindel!

Sådan noget er bare ikke i orden! Det skal fremgå aldeles tydeligt, at man er tilmeldt et løbende abonnement, og man skal aktivt kunne fravælge det inden man går videre på siden.

Lusk af første grad! Endvidere var det ikke særligt nemt at finde mulighed for at fravælge abonnementet på siden, da vi først opdagede det.

ELENDIGT

..elendigt............mage til pis skal man lede længe efter.........Og så giver folk penge for at være der..Hvad sker der dog..

Super frække oplevelser....

Kan kun anbefale sexhunt til andre. Men som alle andre sider af den slags skal man have fornuften med.
Personligt har jeg fået god respons og i min aldersgruppe (40 og opefter) har der ikke været mange fakes.
God stemning på chatten og mulighed for chat mellem 2 hvis ikke alle andre skal læse med.
Søger du frække oplevelser er det helt sikkert stedet...

Hilsen Rose39

elendigt sted

De siger en masse men der sker intet og 9 ud af 10 profiler er nogen som de har lavet

lækker side

har været på sexhunt nu i et år og må sige jeg er meget tilfreds .det gode ved siden er at den stadig ejes af en person som gerne hjælper da han ikke har det som en pengmaskine som visse andre scoresider.chatten er bare perfekt for os da vi når vi vil lave show selv kan vælge hvem der må se med.
siden er nem for nye og finde rundt i og på chatten er alle gode til at tage imod nye og hjælpe dem igang.
vi har ingen problemmer haft med at finde hvad vi søgte på siden lige fra 18 år til dem på vores egen alder
med venlig hilsen dorthe og john

Glimrende chatside

Vi har været på flere sexsider gennem de sidste ti år og kan kun rose SexHunt.
Deres webcam chat kører perfekt med forstørrelse af cambillede.
Normalt er 80-90% på cam om aftenen lækkert ( det sker ikke andre steder).
Moderatorer der altid er klar til at hjælpe, som alle andre iøvrigt.
Kontakt har vi ikke haft problemer med SMF.
Vi kan kun anbefale siden.
Fake profiler undgåes nok ikke helt på sådanne sider, men har kun oplevet at alt der kan gøres imod dem bliver gjort.

PS. Den er billig i medlemskab.
Barracuda

Så mange fake profiler

Jeg kom desværre til at købe et medlemsskab (350 kr.), før jeg fandt ud af at stort set alle profilerne i min aldersgruppe (18-30 år) er fake. Jeg ved ikke om de selv opretter disse fake profiler eller om de bare er utrolig dårlige til at fjerne dem, men det er i hvert fald misledende.

Det virker som om at SexHunt.dk er et site fuld af godtroende mænd der alle har købt VIP, og få kvindelige profiler med næsten ingen aktivitet. Der skal gøres meget ved sitet før at det er værd at betale for en profil!

Super side

Oprettede en bruger og havde kontakt indenfor 10 min. Er meget glad for siden som absolut virker professionel og bliver holdt "clean" for falske brugere og spam.
Er fuldstændig uforstående overfor den anden anmeldelse, må være en som syntes rønnebærrerne er sure.

Sååå useriøs!

Jeg er helt forbløffet over så mange fake profiler der er på den side. Tror de mangler folk, og derfor selv opretter en masse.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.