[REPLY]
Jeg bestilte nogle varer en lørdag, men ændrer derefter mening og skriver til dem (stadig om lørdagen) for at få annulleret min ordre.
Fem minutter senere modtager jeg mail om at min ordre er annulleret (første gang jeg har oplevet et firma som gør sådan noget når det ikke er hverdag).
Jeg opretter derefter en ny bestilling (hvor jeg endda får mængderabat på den ene vare).
Tirsdag eller onsdag ringer de til mig for at fortælle at postDK har returneret pakken til dem pga. nogle problemer med leveringsadressen (hvad det helt præcist gik ud på ved jeg ikke). Men at de straks sender den til mig og jeg modtager pakken dagen efter.
Så alt i alt vil jeg sige perfekt information (at jeg blev informeret med det samme om problemerne med levering) og service (hurtig respons og håndterer mails i weekenden).
Har brugt dem 1 gang og var ret skuffet og den bestilte produkt da jeg ikke mener det levede op til produktbeskrivelsen.
Valgte dog at beholde det da beløbet ikke var ret stort.
Vil nok kigge mig om efter et andet sted næste gang jeg skal bruge noget inden for denne produktvifte.
Bestilte en edderkoppeskræmmer og den kom efter få dage.
Hurtig levering, det kan vi li´ :-)
Jeg købte en Bananflue-fælde, som overhovedet ikke virkede,
så mailede jeg en reklamation, og bad om at få pengene tilbage, men jeg fik aldrig svar på henvendelsen
/Preben