We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (6,690)

Review by confirmed purchaser

Rätt delar till ett bra pris

Delar som beställs håller förväntad eller till och med högre kvalité.
Även om det ibland kan vara lite krångligt att hitta "rätt" del på hemsidan så har det hittills alltid kommit delar som passar. Delarna levereras snabbt och bra emballerade.
Men det största pluset är nog de mycket låga priser!

Review by confirmed purchaser

Snabb service och bra produkter ;)

vänligt bemötande och kanonsnabb leverans

Review by confirmed purchaser

Förbannat dålig kvalité på produkterna!

Jag beställde ett dörrstopp av er till en Volvo S70-99. När jag sedan skruvar dit dörrstoppen vilket sker med två muttrar och en bult så går genast den ena bulten som är fastsvetsad i dörrstoppet av och jag använde inte något spärrskaft och då SKA det inte gå att dra av bulten! Rent ut sagt bara skit.

Grymt snabb leverans!

Bra o snabb service, länkarmararna jag beställde var över förväntan! Kommer beställa fler saker från Skruvat.se

Lungt, men svårt

Gjorde en felbeställning. Kunde inte ändra efter "kassan". Int bra det,.
Gammal man.

Review by confirmed purchaser

Hittar verkligen inga fel!

Bra leverans tid, perfekta grejer, enkelt att betala och lätt orgenterad hemsida! 5/5!!

Snabbt!

Grejerna kom fort, tog precis 2dar

TOPPEN BETYG

blixt snabb kontakt och leverans,mycket bra vara,SUPER NÖJD,jag kommer absolut att handla här i gen,rekommenderas varmt,

Enastående snabbt.

Toppen butik. Rätt priser, snabb leverans, lätthandlat. A++

Review by confirmed purchaser

Väldigt nöjd med mitt köp.
Bra kvalitet och snabb leverans.

Review by confirmed purchaser

Fel produkter under respektive bilmodell

Sökte på mitt registreringsnummer och fick upp modell specifika reservdelar. När jag fick hem bromsbeläggen så passade de inte på min bil. Om ni har köpt en exakt lika dan reservdel tidigare från Skruvat, fortsätt men om ni inte har gjort det, handla hos en lokal reservdelsförsäljare som ni kan lita på.

Ej komplett orderbedömning.

Regnumret måste vara anpassad till individuell bil och inte till en grupp

Review by confirmed purchaser

Tycker det fungerat mycket bra!

Fick hjälp med frågor, ska nu bara prova om dom passar.

Vilket skämt.

Vid två olika tillfällen uteblir eller försenas leverans trots bekräftelse om lagersaldo.
Vid första tillfället registreras tydligen inte ordern trots bekräftelse och tack för din order på hemsidan, märker det några dagar senare när jag upptäcker att jag inte fått något bekräftelsemail , Beställer igen, Denna gången fick jag mail, alla saldon gröna. tre veckor senare dyker mina grejer upp, detta efter flertal mail om ändrad leverans tid.

Vid andra tillfället uteblir leveransen helt, trots bekräftelsemail om att allt fanns i lager.
När jag en vecka efter ringer och frågar vart mina grejer blir av så skyller dom på något fel i deras system, så trots vetskap om fel i systemet blir inte min order behandlad, fast att den stod som under plock. Dom lovar att skicka men min order blir annullerad ?!?!?!?WTF?!?!?!?
Fick lägga en ny order som även den tar typ en vecka innan jag får mina grejer.
Missade min verkstadstid, fick körförbud på bilen, var tvungen att gå till en dyrare verkstad för där finns ju alltid lediga tider.
OJ, glömde jag nämna att en av artiklarna var felplock också?

Kundtjänsten är Clueless, tar typ 2-3 dagar på sig att svara på mail. den första vet inte vad den andra har sagt, osv. Skyller på sjukdom, så tydligen jobbar där bara en person eller så är dom alla sjuka samtidigt.
Mumlar något luddigt om ersättningsanspråk, skickar ett sånt som resulterar i följande: INGENTING !!!!

Nej du, tror jag låter amatörera vara i fortsättningen och håller mig till Vparts.se

Review by confirmed purchaser

Delar saknas, andra passar ej.

Saknade en vindrutetorkare som levererades efter tel samtal. Inga splince på den nu levererade torkaren.

Motorbussning passar ej, fel sorts luftfiltet.

Snabb leverans, men vad spelar det för roll när allt bara blir fel.

Review by confirmed purchaser

En leverans till jobbet en leverans för avhämtning vid samma ordertillfälle jag ville haft båda till jobbet

Bra förutom leveransen. En artikel kom till jobbet en leverans fick jag hämta på utlämningsställe, jag hade velat ha båda leveranserna till jobbet, då jag gjorde min order vid ett och samma tillfälle

Hej Göran,

Det stämmer att olika varor skickas på olika sätt.
Om man inte aktivt väljer att få sina reservdelar skickad hem eller till jobbet så skickas det till ditt närmsta Schenker Privpakombud.
Man kan få de både hem eller till sitt arbete mot ett tillägg. Då väljer man och betalar extra för det i kassan.
När man beställer däck så levereras de alltid med företagspaket, dvs direkt till den adress som man angett. Det beror på att ombuden inte får hantera däck. De är för tunga och otympliga.
All information om hur paket skickas från oss kan man läsa om här: http://www.skruvat.se/shipping.aspx och här: http://www.skruvat.se/TyreHelp.aspx?section=3

Review by confirmed purchaser

Lättvindigt och bra att hitta rätt delar till bilen.

Billigare på det mesta till bilen dock inte allt. Värt att jämföra med först. Rabatterna som står på hemsidan gäller inte alltid när man kommer till kassan.

Review by confirmed purchaser

leveransproblem fel info på hemsida

Svårt med leveransen. Grejorna OK men info på hemsidan inte OK när man uppger i lager som inte stämmer.

Hej Per,

Det stämmer att vi hade fel i vårt lagersaldo på en av varorna i din order. Det ber jag om ursäkt för!
Vi hann dock få hem den saknade delen redan samma dag så vi kunde få iväg din order inom utlovad tid.
Vi har över 250’000 unika artiklar i sortimentet och skickar runt 2000 paket varje dag och även om vi gör allt för att vårt lagersaldo ska stämma så kommer det alltid att finnas fel.

Snabbt

Lätt hittad hemsida, snabb leverans och billig frakt.

Bra priser

Review by confirmed purchaser

Snabba leveranser bra priser.

Beställde däck o stötdämpare till min bil, de kom på ett par dagar.
Helt suveränt perfekt passform. Bra priser.
Tack skruvat!

Ordningsamt

Bra service snabba levranser

Ingen returhantering

Istället för spegelglas fick jag bromsskivor levererade. Jag registrerade ett returärende på webben samma dag. Det var 13 dagar sedan och returärendet har inte börjat hanteras ännu. Jag har en stor låda med saker i lägenheten som inte är mina och som jag inte blir av med.

Hej Björn,

Det verkar inte bättre än att vi missat ditt returärende vilket jag ber om ursäkt för!
Jag har tagit hand om det nu. En ny order med rätt delar är på väg till dig och en fraktsedel är skickad så du kan returnera delarna utan kostnad.
Om du har några vidare frågor eller funderingar så kontakta kundservice så hjälper de dig.

Review by confirmed purchaser

Kanon så länge varorna finns i lager.

Ett kanon och ett kalkon. Första ordern kom otroligt snabbt eftersom sakerna fanns hemma i lager. Dagen efter beställde vi ytterligare varor som vi nu väntat på i 2 veckor och dessa varor skickas inte förrän alla kommit hem, tyvärr missade vi denna information på hemsidan och om vi vetat detta hade vi inte beställt. Vi hade bråttom med sakerna och fick ändå åka och köpa dessa på en annan firma.

Bra,billigt och snabbt!

Fantastiskt bekvämt.

Billigt och smidigt

Enkelt och bekvämt att beställa, lätt att hitta delar och snabb frakt, gillar att frakten är låg och samma oavsett vad man beställer

Review by confirmed purchaser

Varför köpa dyrt när det finns billigare fullvärdiga alternativ!

Jag behövde nya alu-fälgar till min bil de billigaste hittade jag hos skruvat.se. De var några tior dyrare än begagnade fula fälgar hos bildskroten. Nu sitter de på min bil och ser fina ut. Skruvat.se lovar leverans på 3 -5 arbetsdagar, jag beställde på torsdag fick fälgarna på måndag, alltså 4 kalenderdagar. Superbt!

Review by confirmed purchaser

Fungerar utmärkt, snabb leverans.

Utmärkt! Ställde en fråga per mail, fick ett snabbt svar. Leverans 2:à dagen. Rekommenderas.

Review by confirmed purchaser

Rätt saker men lång leveranstid

Fick vänta en vecka på sakerna minus lördag söndag. Är ny kund o skulle få frakt fritt men det fick jag inte. 2 stjärnor för rätt saker ialf

Bra service!

Snabb leverans samt bra kontakt så man visste var paketet befann sig!

Snabbt levererat till Lycksele

Bra gjort! Ska nog beställa mer om det är nåt som går sönder på bilen.

Leverans

Bra leveranstid men det var för mycket olika delar till en och samma sak.

asbra passform

Köpte stylingblinkers till min v70 och kunde inte önskat mig bättre passfom för mina pengar. Snudd på bättre än nytt :)

Funkat bra!

Snabb leverans bra priser

Review by confirmed purchaser

I lager och snabb leverans

Fungerade klockrent, köp leverans montering

Review by confirmed purchaser

Mycket bra och billiga reservdelar till vettiga priser

Är mycket nöjd med Skruvat . se går snabbt och smärtfritt få det man behöver till rimligt pris

Review by confirmed purchaser

Enkelt att beställa och snabb leverans ( samt bra pris )

Bra pris, snabb leverans och enkelt att beställa

Dåligt

Fick felkod direkt på luftmängdmätaren som jag köpte av er.. "För hög signal" ska väll inte vara fel på nya saker?

Mycket pålitlig sida!!

Snabb leverans med bra kvittens kommer handla igen!!