We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (410)

Fantastiskt!

Hittade precis det jag ville ha till ett vettigt pris! Fantastisk kundsupport!

Review by confirmed purchaser

seg leverans men skön säng

En riktigt skön säng, dock så var leveransen försenad och vi fick själva ringa firman som kör ut för att få den hemkörd och bära upp allt själva.
Annars en riktigt skön säng!

Allt stämde!

Sleepo var verkligen trevliga att ha att göra med. Det som visades på hemsidan med förklarande text motsvarades helt av den vara jag fick hemsänd. Dessutom var kundtjänsten mycket serviceinriktad och trevlig.

Mycket bra produkt!

Har köpt bäddmadrass hos sleepo och den är helt underbar!

Snabb leverans - inget strul

Smidigt, snabb leverans inom utlovad tid med hemkörning. Möjlighet att handla på faktura för de som gärna inte vill betala med kort vid näthandel.

Dålig återkoppling

Mycket lång leveranstid utan återkoppling är inte något plus.
Fick veta att min leverans skulle komma vka 21 av kundtjänst vid beställningstillfället.
Vecka 22 ringde jag och kundtjänsten hade ingen info att ge ang min leverans. Kvinnan i kundtjänsten frågade leveransmottagningen och fick veta att ingen säng kommit. Då kontaktades underleverantören som meddelade att den skulle komma vka 23 till lev mottagningen och sedan transporteras upp till Umeå. Hur kan det få vara så att kundtjänsten inte får veta när leveransförseningar inträffar och hur kan det få vara så att ingen info meddelas ut till kunden. Ni har ju mailadress!!!
PS varför skicka önskemål om omdöme före leveransen är gjord? Sjukt!

Hej Eva,

Tack för din recension.

Vi är medvetna om den bristande informationen som har varit i fallet med din beställning. Vi beklagar verkligen den felaktiga informationen som vi har haft och som vi har vidarebefordrat till dig.
Självklart ska vi i vanliga fall få uppdaterad information från vårt lager ifall leveranser blir försenade. I det här fallet har informationen brustit, och vi kan bara beklaga detta.

Vad gäller recensionsutskicket så skickas det till alla kunder ett visst antal dagar efter beställning, oavsett leveranstid på det beställda. Detta gör att en del får utskicket innan de har tagit emot leveransen, och en del efter. Man har då möjlighet att recensera köpet så långt som det har kommit, och om inte slutleverans har gjorts så kan man således recensera köpprocess och eventuell kundtjänstkontakt.

Återigen beklagar vi att du har drabbats av både försenad leverans och dålig leveransinformation. Vi hoppas att du trots detta kan bli nöjd med den nya sängen.

Mvh,
Sleepo.se

Snabb service

Det gick smidigt o snabbt att få hem min nya bäddmadrass, nu sover jag som en stock!

Hej Johan,

Vad härligt att höra att du gillar din nya bäddmadrass, och att du är nöjd med leveransen av den.

Vi hoppas nu att du får många sköna nätter på den nya madrassen, och att vi får se dig åter hos oss på Sleepo.se i framtiden.

Review by confirmed purchaser

Billigt, snabbt och korrekt!

Billigast på prisjakt! Kom snabbt till Schenker utlämningsställe nära mig och allt stämde med vad jag hade bestält!

Hej Anniken,

Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss på Sleepo.se, våra priser och leveranser. Tack för att du tar dig tid att recensera din beställning.

Review by confirmed purchaser

Kontakten med kundtjänsten känns super bra- man är väl bemöt.

Många glada gubbar för glad och sakligt bemötande när man ringer och ställer frågor. Den glada rösten i telefonen gjorde min dag! Samtal 14 juni kl.13.00.

Hej Anna,

Tack för den jättefina recensionen av vår kundtjänst och vårt kundbemötande!
Vi är glada att du uppskattar det bemötande du fick vid kontakten med vår kundtjänst.

Vi hoppas att du är nöjd med din beställning från Sleepo.se, och vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till Sleepo.se i framtiden.

Felfritt

Vettig hemsida, hyfsat snabb leverans och inga problem. Dessutom känsla av kvalitet i produkten.

Hej Magnus,

Tack för din recension av ditt köp hos Sleepo.se.

Vi hoppas att ni blir riktigt nöjda med den nya sängen, och vi önskar dig välkommen tillbaka till Sleepo.se i framtiden.

Review by confirmed purchaser

Väldigt bra och snabb service och trevligt bemötande!

Vänlig kundservice och snabb handläggning!

Hej Eva-Karin,

Vi är glada över att höra att du är nöjd med vår kundservice och det bemötande du har fått från oss. Vi uppskattar att du tar dig tid att recensera ditt köp hos oss på Sleepo.se.

Vi hoppas att ni blir nöjda med den nya sängen, och vi önskar dig välkommen tillbaka till Sleepo.se i framtiden.

Review by confirmed purchaser

Sleepo massa plus! Bring bara minus!

Det var jättemycket strul med leverans pga Bring som krånglade en massa. Fick vänta 3 veckor på att få hela sängen eftersom de missat några kollin vid första leveransen. Och lite till strul förutöver det men men...

Tack vare trevligt och gott bemötande hos sleepo, som visade stort engagemang och var mycket service inriktade, fick jag tillslut min säng. Som var jätteskön. Så sleepo får massa plus, det enda som drog ner det var leveransen. Dock är det ju inget sleepo kunde påverka mer än att försöka skynda på det vilket de gjorde! :)

Tack sleepo, tack vare ert enormt sjyssta bemötande och gulliga personal kommer jag troligen handla fler gånger.

Hej Therese,

Tack för att du tar dig tid att recensera ditt köp hos Sleepo.se.

Vi är väldigt ledsna över de problem som uppstod i samband med leveransen av din nya säng, och vi har självklart tagit vidare ditt ärende med vår transportfirma, för att undvika att sådana här misstag sker igen.

Vi är glada över att du trots alla problem känner dig nöjd med ditt köp hos oss på Sleepo.se, och att du kan tänka dig att återkomma till oss trots det inträffade. Vi hoppas att du uppskattar den kompensation som vi gav dig som plåster på såren för problemen, och vi ser fram emot att se dig som kund på Sleepo.se igen i framtiden.

Nöjd

Enkelt att handla, snabb leverans. Litet minus för förpackningen - plastpåse som inte skyddar mjuka varor tillräckligt.

Hej Maria,

Tack för din recension av ditt köp hos Sleepo.se.
Vi är glada att höra att du uppskattar vår hemsida och våra leveransvillkor.

Vi håller just nu på att titta på möjligheterna att ändra och förbättra vår emballering, och tar tacksamt emot dina synpunkter på hur detta kan göras bättre.

Trevligt bemötande

Bra o tydlig vägledning vid frågor. Trevligt bemötande o hjälpsam personal.

Hej Helena,

Vi är glada att höra att du uppskattar vår kundservice och att du fick hjälp med de frågor du hade.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya säng. Vi önskar dig även välkommen tillbaka till Sleepo.se.

Bara +++++

Köpte en kontinental säng från sleepo.se.
Vid leverans skadades en del av Bring Express.

Kontaktade Sleepo.se som nu ordnat med ny leverans av ny del samt att leverantör skall hämta upp trasig del.

Fick använda trasiga delen och även reklamera den.

enda som var lite jobbigt är att man måste montera beslagen till benen själv men det måste man hos de flesta.

Kan bara ge varma rekommendationer om Sleepo.se

Hej Jesper,

Stort tack för din fina recension av ditt köp på Sleepo.se.

Vi är glada att du trots den skadade delen vid leveransen känner dig nöjd med oss på Sleepo.se, och att du uppskattar våra reklamationsprocesser.

Vi hoppas att du sover riktigt gott i din nya säng, och att den nya delen gör sängen ännu lite bättre så snart den har levererats till dig.

Vi ser fram emot att möta dig hos oss på Sleepo.se igen i framtiden.

Otroligt nöjd

Snabb leverans och bra kvalitet. Rekommenderas!

Hej Alexandra,

Stort tack för din recension hos Sleepo.se.

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter och leveransvillkor.

Review by confirmed purchaser

Smidigt att beställa och snabb leverans!

Har inte fått leveransen än för beställde igår :), men det var väldigt enkelt och smidigt att beställa. Bilderna på produkten var bra och tydliga, och så också produktfakta.

Hej Malin,

Tack för din recension av ditt köp hos Sleepo.se.

Vad kul att du gillade vår hemsida och att du lätt hittade det du sökte. Vi hoppas nu att du blir nöjd med den nya sängen som du har köpt och att vi får se dig hos oss på Sleepo.se igen i framtiden.

Review by confirmed purchaser

säkrare leverans beträffande innehåll och hantering

Jag köpte en spjälsäng + madrass.
Vid leverans av ett tilltufsat paket var det bara spjälsängen. Den som levererade ringde sitt lager och efterfrågade madrassen. De skulle återkomma under dagen med besked. Ingen hörde av sig så nästa dag ringde jag Sleepo. De kollade och konstaterade att madrassen försvunnit och skickade en ny.

Hej Mats,

Vi är ledsna över att du inte fick din kompletta order vid det första leveranstillfället.
Vi har tagit ditt ärende vidare till vår transportfirma som bara kan beklaga att en del av din beställning fastnade på vägen och inte kom fram samtidigt som sängen.
Samma dag som du hörde av dig till oss om den saknade madrassen så skickades en ny till dig på post, och vi hoppas att du har förståelse för att leveransproblem dessvärre kan uppstå men att vi försökte lösa det inträffade så snart som möjligt.

Vi hoppas att du i slutänden känner dig nöjd med dina varor och din beställning hos oss på Sleepo.se. Vi önskar dig samtidigt välkommen tillbaka igen i framtiden.

Review by confirmed purchaser

OERHÖRT TREVLIG KUNDTJÄNST! LYHÖRDA! SERIÖSA!

Första gången som jag beställde en säng ifrån SLEEPO.SE och jag ångrar inte en enda sekund, jag fick KVALITET och en av de bästa priserna på marknaden!
Då vi ringde så fick vi ett välbemötande av personlig kundtjänst från en trevlig tjej som
vi planerade ihop vilket datum som vi ville ha sängen, och allt gick som planerat!
Vi kommer definitivt att beställa med ifrån denna toppen företag, nu när vår första beställning gick EXAKT som vi ville.

Hej Anosh,

Stort tack för din fina recension på ditt köp hos oss på Sleepo.se!

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med bemötande från vår kundtjänst, såväl som leverans och kvalitet på den säng som du har köpt.

Vi ser också fram emot att se dig hos oss på Sleepo.se igen.

Review by confirmed purchaser

Snabb leverans, perfekt säng till bra pris!!

Beställde en växasäng där det ingick madrass. 3-4 dagar senare kom leveransen hem till oss. Perfekt!! Snabb leverans och till bra pris! Jag återkommer igen!

Hej Sandra,

Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss, våra leveranser och priser.

Vi ser fram emot att se dig hos oss på Sleepo.se igen i framtiden!

Kanon bra service

Jag har varit i kontakt med Sleepo via deras chat samt per telefon. Jag har fått strålande bemötande samtliga gånger. Jag kan varmt rekomendera Sleepo. Tusen tack för perfekt service.

Hej Irena,

Vi är väldigt glada över att du är nöjd med bemötandet som du har fått från vår kundtjänst. Stort tack för din fina recension!

Bra märken.

Rimlig leveranstid, snygga grejer och bra märken. Gillar att ni har House Doctor, de har mkt snyggt.

Hej Eric,

Tack för din recension hos Sleepo.se.

Vi är glada att höra att du gillar våra leveransvillkor och våra produkter.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt nya sängbord och att vi får se dig hos oss på Sleepo.se igen i framtiden.

bittert

riktigt dåligt med leveranstiden, har väntat i snart 2 veckor på att få mitt paket. och har dessutom inte hört något mer om det skickats eller ej. Riktigt dåligt tycker jag.

Ett jättebra online företag

Jag tycker fraktfritt är mycket mycket bra!!

Hej Christina,

Tack för din fina recension av ditt köp hos Sleepo.se.
Vi är glada att höra att du uppskattar våra leveransvillkor.

Lång leveranstid

Vid beställning angavs 1-4 dagars leveranstid. Verklig leveranstid 11 dagar. Hade aldrig lagt ordern om jag vetat att jag skulle få vänta så länge.

Uselt och ett klassiskt sätt för E - handeln att locka ordrar till sig.

Hej Mathias,

Leveranstiden på den vara som du har beställt hos oss är 4-9 vardagar, vilket också är den leveranstid som stod på den orderbekräftelse som du mottog på mail efter att du hade genomfört till beställning.
Anledningen till att leveranstiden var 4-9 vardagar vid tillfället för din beställning var att den vara du beställde för tillfället var slut på vårt lager. Lagerhållna varor har annars en leveranstid på 1-4 vardagar.

På den åttonde arbetsdagen utifrån när du lade din beställning fanns ditt paket klart för utleverans hos ditt postombud, vilket gör att leveransen höll sig inom den utsatta leveranstiden.

Vi hoppas nu att du har lite mer förståelse för våra leveranser och leveransvillkor.
Vi hoppas också att du är nöjd med din vara från Sleepo.se.

Review by confirmed purchaser

Mycket snygg o skön säng från sleepo är absolut att rekommendera.

Med en händig karl så gick det på ett kick att montera o sätta på plats.

Hej Teresa,

Vad kul att höra att du känner dig nöjd med din nya säng från Sleepo.se!

Vi är glada över att du kan rekommendera oss vidare till nära och kära, det uppskattar vi.

Vi önskar dig välkommen tillbaka till Sleepo.se igen i framtiden.

Otroligt dåligt.

Så oerhört tråkigt att behöva vänta och få inte mindre än 3 olika tider att förhålla sig till då leverans skulle ske. När väl bilen kommer får jag veta att eftersom jag inte har en bomnyckel har jag att välja på att bära sängen själv eller få straffavgift och vänta på ny leveransomgång. Ingenstans på hemsidan stod detta att läsa. Hoppas på snabb återgäldning då jag erlagt avgift för att få sängen inburen i lägenheten.

Hej Carl,

Vi beklagar återigen de problem som inträffade i samband med din leverans, och som vi talade med dig på telefon om tidigare.
Som vi nämnde kommer vi självklart ta ditt ärende vidare med vår transportfirma för att se hur vi kan förbättra vårt samarbete med dem, samt för att undvika att liknande saker händer igen.
Vi hoppas att den kompensation som vi erbjöd dig känns som en bra ersättning för det inträffade och att du trots problemen gällande din leverans överlag känner dig nöjd med ditt köp hos Sleepo.se.

Drömkvalitet!

Handlar inte ofta men alltid hos Sleepo då de har bästa kvaliteten.

Hej Annette,

Vad kul att höra att du uppskattar kvaliteten på våra varor.

Vi är väldigt glada att över att ha dig som en stamkund hos oss på Sleepo.se, och ser fram emot att se dig hos oss igen i framtiden!

Mvh,
Sleepo.se

Väldigt bra.

Mycket fina saker till bra pris. Bra med leverans och kvalitet på sakerna.
Mycket bra rekomenderas

Hej Hanna,

Stort tack för din fina recension av ditt köp hos Sleepo.se.

Vi är glada att höra att du uppskattar vårt sortiment och våra villkor.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din beställning från oss och önskar dig välkommen tillbaka till Sleep.se i framtiden!

Review by confirmed purchaser

Lång leveranstid 15 dagar utan att varorna är leverarade från sleepo.

Är det problem med leveransen är det vanlig hövlighet att man meddelar det till kunden, men ICKE.

Hej Sune,

Tack för att du tar dig tid att recensera ditt köp hos Sleepo.se.

Leveranstiden på de bäddmadrasser som du har beställt hos oss är 8-12 arbetsdagar. I och med att maj har bjudit på några helgdagar så kan leveranstiden uppfattas som något längre än vanligt, vilken den dock inte är när man räknar utifrån arbetsdagar.
Din leverans nådde vår transportfirma på den 11:e arbetsdagen utifrån din beställning, och vi kan nu se att utkörningen av madrasserna är beräknad till idag. I och med det mottager du din leverans på den 13:e arbetsdagen utifrån dagen då du lade din beställning.
Skulle något problem ha uppstått som skulle ha försenat din leverans skulle vi självklart ha upplyst dig om detta, men så har det alltså inte varit i det här fallet.

Vi hoppas nu att du har fått lite mer förståelse för våra leveranser och hur man beräknar våra leveranstider.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med dina nya bäddmadrasser från Sleepo.se.

Väldigt bra!

Bra sajt, schyssta priser, fraktfritt, brett sortiment!!

Hej Anders,

Stort tack för din recension av ditt köp hos Sleepo.se.
Vi är glada att höra att du uppskattar våra villkor och våra produkter.

Vi önskar dig välkommen tillbaka till Sleepo.se!

Väntade läääänge på sängen

Skriv det du tycker
När den äntligen kom så levererades en 140 cm madrass till en 120 cm säng.
Ringde Sleepo , skulle ta en vecka att få den utbytt till rätt storlek. Fick tillåtelse att sova på 140 madrassen tills den rätta kom. Balanserade på ena sidan, rädd att falla ut sängen på överhänget, €n vecka BLEV TILL 3 VECKOR, men nu känns det ganska okey.
Tycker en kompensation vore på sin plats, kanske en sänggavel skulle ändra mina känslor till något mer positivt

Hej Peggy,

Tack för att du tar dig tid att recensera ditt köp hos Sleepo.se.

Vi ber verkligen om ursäkt för den långa leveranstiden som uppstod innan du fick din slutliga korrekta beställningen, p.g.a. den felaktigt skickade bäddmadrassen.

Självklart ska vi kompensera dig på ett sätt som du känner dig nöjd med. Vi kommer omgående skicka ut en vara till dig som finns i vårt sortiment, som vi hoppas kommer kännas som ett litet plåster på såren för den långa väntetiden.

Vi hoppas också att du nu till slut sover riktigt gott i din nya säng, och önskar dig välkommen tillbaka till Sleepo.se i framtiden.

Lyhört och bra

Hon lyssnade på vad jag sökte. Föreslog och tillsammans fattade vi ett bra val.

Hej Ola,

Tack för din recension av ditt köp hos Sleepo.se. Vi är glada över att vi tillsammans kunde komma fram till en madrass som skulle passa dig bra.

Vi hoppas nu att madrassen blir riktigt bra i din säng och att vi får se dig åter hos oss på Sleepo.se.

KANONFÖRETAG!!!!!!

Ja jag återkommer definitivt!!! Bra priser,riktigt snabb bra service o snabba leveranser!!!
Finns bara positivt o säga enligt mig.
Med vänlig hälsning.
Tony Å

Hej Tony!

Stort tack för ditt fina omdöme av Sleepo.se. Vi är glada över att vi kunde hitta en produkt som du kände dig nöjd med, och att våra priser och leveransvillkor föll dig i smaken.

Vi hoppas nu att du blir riktigt nöjd med den nya madrassen. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden.

Bra pris

Jämförde produkten på andra sajter, och Sleepo var klart billigast!

Hej Anna,

Vad kul att Sleepo.se låg bäst till vid prisjämförelse på den säng som du köpte hos oss. Vi strävar alltid efter ett så stort utbud som möjligt till så bra priser och villkor som möjligt, och är glada över att detta uppnåddes vid din beställning.

Vi hoppas att ni är riktigt nöjda med den nya sängen och önskar dig välkommen tillbaka till Sleepo.se i framtiden.

Snabbt och bra!

Min TM- madrass levererades till dörren inom 5 dagar. Detta trots att det var helgdagar emellan. En liten miss bara. Fick ringa efter fakturan som skulle sänts i samband med leveransen. No big deal.

Hej Lennart,

Tack för din fina recension av ditt köp hos Sleepo.se.
Vi är glada över att du uppskattar våra produkter och leveransvillkor.

Fakturaproblemet ber vi om ursäkt för, vilket berodde på ett tekniskt fel den dagen som gjorde att inte din första faktura skickades ut som den skulle. Det var skönt att vi snabbt kunde lösa detta för dig i alla fall.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till Sleepo.se igen i framtiden.

Perfekt!!

Kungsängen tog 3800:- för en madrass special tillverkad till barnsängen. Sleepo tog 649:- !! Samt kalas bra säljare. Rekommenderas starkt!!!

Hej Oscar,

Vi är väldigt glada över att höra att vi kunde hitta en madrass till er som ni kände er nöjda med. Vad kul att ni uppskattar våra priser och vår kundtjänst, det glädjer oss!

Hoppas nu att madrassen kom riktigt väl till pass och att vi får se dig och din familj på Sleepo.se igen i framtiden.

Bästa internetbutiken!

Sleepo.se har en fantastisk kundtjänst som ställer upp till 100% även efter leverans.
Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera alla att handla på sleepo.se.

Hej Anocha,

Stort tack för din fina recension av Sleepo.se.

Vi är väldigt glada att höra att du uppskattar vår kundtjänst, och att vi kunde komma fram till en lösning för din sängbeställning som du känner dig nöjd med.

Vi hoppas att vi får se dig hos oss på Sleepo.se igen i framtiden!

Review by confirmed purchaser

Bra service, snabb leverans!

Jag har inget att klaga på överhuvudtaget. Bra och snabb service samt snabb och smidig leverans. Jag är jättenöjd!

Hej Helena,

Vad kul att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss på Sleepo.se. Vi är glada över att du uppskattar vår kundtjänst och våra leveransvillkor.

Vi önskar dig välkommen tillbaka till Sleepo.se i framtiden igen.

Bra kommunikation från Sleepo

Produkten motsvarade förväntningarna.

Hej Karl Nils,

Vad kul att höra att du är nöjd med kommunikationen du har haft med vår kundtjänst. Vi är också glada att höra att den nya bäddmadrassen passade dig bra.