We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (386)

Supernöjda!

Bra sängpris och snabb leverans!

Hej Zaneta,

Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss på Sleepo.se, våra priser och våra leveranser.

Vi hoppas att vi får se dig åter hos oss på Sleepo.se i framtiden.

Review by confirmed purchaser

En God sömn nu jag fått-Det var en bra vinst på denna lott!

SÄNGEN HELT PERFEKT!

PRYDNADSKUDDARNA PASSAR FINT DÄR DOM ÄR!

TOFFLORNA SITTER SKÖNT OCH VÄRMER GOTT!

BÄDDMADRASSÖVERDRAGET är på vädring, (fick det idag), men
det blir nog också bra.

Hej Kurt,

Vi uppskattar att du tar dig tid att recensera ditt köp och dina varor hos Sleepo.se.

Vad kul att höra att du är nöjd över alla dina produkter.

Vi hoppas att du sover riktigt gott i din nya säng och dina nya sängkläder, och önskar dig samtidigt varmt välkommen tillbaka till Sleepo.se i framtiden.

Bra!

Bra trots att de skickade fel vara. men snabb korrigering gällande det samt när det var fel pris på fakturan. Över lag väldigt nöjd!

Hej Pernilla,

Stort tack för din recension av ditt köp hos Sleepo.se.

Vi är glada att du uppskattar vår service trots felskicket som uppstod, och att du i slutändan blev nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig välkommen tillbaka till Sleepo.se igen i framtiden.

Riktigt dålig information

Obegriplig webbsida. Ingen svarar när man ringer, lång leverenstid, man hinner ångra sig .
Så gör nog även jag. Utnyttjar distanshandelslagens ångerrätt. Gästerna som skulle sova i de nya lakanen kommer ikväll.
Att behöva vänta i över en vecka är oacceptabelt.

Hej Kristoffer,

Det är tråkigt att höra att du finner vår hemsida svår att orientera på. Ifall du har några frågor gällande vår hemsida så är du alltid välkommen att kontakta oss.

De produkter som du har beställt har en leveranstid på 7-9 vardagar, och när du idag skrev din recension hade det gått 3 arbetsdagar sedan du lade din beställning. Det är tråkigt ifall du anser att den här leveranstiden är längre än du hade förväntat dig, men hoppas att du uppmärksammade leveranstiden redan när du lade din beställning.

Ifall du önskar avbryta din order hjälper vi dig gärna med detta. Återkom i så fall med en bekräftelse till oss via Trustpilot, mail eller telefon så makulerar vi omgående din beställning och fakturan som skapades i samband med din beställning.

Review by confirmed purchaser

produkt enligt beskrivning- snabb leverans

inga anmärkningar.
produkten anlände i perfekt skick inom några dagar.

Hej Emilia,

Tack för att du tar dig tid att recensera ditt köp hos Sleepo.se.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden.

Bra service

Vill verkligen göra kunden nöjd och är supertrevliga

Hej Linda,

Vad kul att höra att du är nöjd med vår service och vår kundtjänst.

Vi hoppas att du också blir nöjd med dina nya sängkläder och att vi får se dig åter hos oss på Sleepo.se i framtiden!

Bra bemötande

Bra produkt och fin kvalitet på sängen!

Hej Cecilia,

Stort tack för din recension av ditt köp hos Sleepo.se.

Vi hoppas att vi får se dig åter hos oss igen i framtiden.

Supernöjd

Jag är supernöjd med mitt köp. Fin vara. Snabb leverans.

Hej Anita,

Vad kul att höra att du är nöjd med din beställning hos Sleepo.se.

Vi är tacksamma för att du tar dig tid att recensera ditt köp.

Vävning

Saknar bedömning av hur tät väven är i lakanet och lite mer om var den kommer ifrån

Med vänlig hälsning, ai

Hej Allan,

Tack för att du tar dig tid att recensera ditt köp hos Sleepo.se.

Vi försöker alltid att visa så mycket produktinformation som möjligt på vår hemsida. Produktinformation såsom vävning, trådtäthet och ursprung är information som vi får från våra leverantörer och vid de tillfällen då våra leverantörer inte har tillgång till den här informationen kan vi dessvärre heller inte föra den vidare till våra kunder.

Ifall det är någon specifik produkt som du vill ha mer information om får du gärna ta kontakt med oss för att vi ska kunna förhöra oss om detta hos våra leverantörer.

I övrigt så hoppas vi att du är nöjd med dina nya sängkläder från Sleepo.se.

Kanon säng

Fick sängen i lovad tid och bra bemötande av bring som levererade allt var med och inget att klaga på kanon site & säng

Hej Göran,

Vad kul att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss på Sleepo.se!

Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att recensera våra produkter och vår transportfirma.

Vi ser fram emot att möta dig igen på Sleepo.se i framtiden.

Review by confirmed purchaser

höga fjäll och djupa dalar.

Negativt:Leveransen tog 30 dagar innan jag hade varan hemma i bostaden.Själva transporten tog ca 20 dagar.Fick man lida för att man bor i glesbygden i norrland.
Mycket dåligt.
Betyg 1

Positivt:mycket bra och snabba svar av Sleepo angående varor och leveransen.
Uppskattar även att leveransen är hem till bostaden.
Betyg 5.

Slutbetyget blir därefter 3

Hej Mikael,

Vi tackar för att du tar dig tid att recensera ditt köp hos Sleepo.se.

Som vi talade om på telefon tidigare idag så beklagar vi verkligen att du har fått vänta så länge på leveransen, och vi har varit i kontakt med vår transportfirma för att säkerställa att leveranstider aldrig ska behöva vara såhär långa igen.

Vi är glada över att höra att du trots den långa leveranstiden känner dig nöjd med den service som vi har gett dig. Vi hoppas också att den kompensation som vi erbjöd dig för den långa leveranstiden kändes som ett bra plåster på såren.

Vi ser fram emot att se dig som kund hos oss på Sleepo.se igen i framtiden, för att vi ska ha möjlighet att ge dig en mer positiv bild av vårt leveransflöde.

Sämsta nätbutiken

Dålig service!

Hej Amne,

Vi tycker det är tråkigt att du känner dig missnöjd med din beställning hos Sleepo.se.
Som vi har talat om på telefon tidigare så har vi en returrätt på 14 dagar, och under den här tiden har du som kund full rätt att returnera varor som du inte vill ha, förutsett att de är i oförändrat skick.

De här villkoren är vi tydliga med på vår hemsida för att du som kund ska ha all information du behöver. Dessa villkoren ska du som kund även godkänna innan du genomför ditt köp.

Du har valt att återkomma till oss först två månader efter att du har fått din leverans, och har därmed sedan länge förbrukat din returrätt.

Vi som företag har många förpliktelser till dig som kund, men det är även viktigt att våra kunder läser igenom våra villkor och förhåller sig till dessa. I ditt fall har vi som alltid förhållit oss till våra villkor och regler och tycker så klart att det är tråkigt ifall du inte förstår oss här.

Tänk på, för din skull, att alltid läsa igenom våra villkor, som vi tydligt visar på vår hemsida under http://www.sleepo.se/kundtjanst.

Review by confirmed purchaser

Sleepos kundtjänst sover inte...

Torktumlaren åt upp vårt stora duntäcke och vi behövde nytt omgående. Hittade Sleepo som hade fantastikt bra erbjudande. Då vi inte hade möjlighet att känna själva på de olika täckena ringde jag deras kundtjänst för råd. Dom var trevliga, kunniga och hjälpte mig att snabbt fatta rätt beslut kring vilket täcke vi skulle köpa. Då det var 8 minusgrader ute och vi behövde leverans omgående såg dom till att arrangera leverans tills nästa dag. TACK SLEEPO!

Hej Daniel,

Tack för att du tar dig tid att recensera ditt köp hos Sleepo.se.

Vi är glada över att höra att du uppskattar vår service och våra leveranser. Vi hoppas nu att ni är riktigt nöjda med det nya täcket och att vi får se dig åter hos oss på Sleepo.se i framtiden.

Review by confirmed purchaser

Enkelt att beställa och snabb leverans.

Bra sida, enkelt att beställa. Snabb leverans av en vara med hög kvalitet.

Hej Maria,

Stort tack för din fina recension av ditt köp hos Sleepo.se.

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra leveranser, vår hemsida och de sängkläder som du beställde från oss.

Vi önskar dig välkommen tillbaka till Sleepo.se i framtiden.

Perfekt

Har bara haft sängen 1 dygn, men är väldigt nöjd med mitt köp!

Tack Sleepo

Hej Viktor,

Vi är glada att höra att du är riktigt nöjd med din nya säng.

Vi hoppas att du får sova många sköna nätter i sängen och att när du ska köpa fler saker till ditt sovrum ser Sleepo.se som det naturliga valet för dig.

Review by confirmed purchaser

Snabb korrigering - tack för den!

Jag skulle köpa ett par dunsockor. När jag hade gjort betalningen såg det ut som att den inte hade gått fram. Så jag upprepade beställningen + betalningen.
Inom ett halvt dygn fick jag frågan från det alerta företaget om jag verkligen skulle ha två omgångar dunsockor. Naturligtvis skulle jag inte det.
Jag uppskattar mycket att Sleepo ställde denna kontrollfråga, det var vaket gjort, och jag slapp därmed besväret med att returnera det ena exemplaret.
Jag är med andra ord helnöjd med min kontakt med Sleepo. Saken blir inte sämre av att produkten jag köpt och fått fullt ut motsvarar mina förväntningar.

Hej Anders,

Vad kul att höra att du är nöjd med vår service från vår kundtjänst. Vi är glada över att vi tillsammans kunde reparera misstaget som gjordes vid din beställning, och framförallt är vi glada över att du är nöjd med dina nya dunsockor.

Vi ser fram emot att se dig hos oss på Sleepo.se igen i framtiden!

Nöjd till 100%

Jag beställde en säng från Sleepo. Leveranstiden var relativt snabb och jag fick den inburen till lägenheten! Jättebra! Däremot var det dålig förklaring på hur sängbenen skulle monteras men ett mail senare fick jag ganska snabbt och bra svar från Sleepo med en förklaring. Sängen blev ihopmonterad och vi sover som änglar svävandes på moln. Sängen är alldeles perfekt och jag är jättenöjd med både köpet och servicen från Sleepo! Tummen upp!

Hej Efosa,

Tack för att du tar dig tid att recensera ditt köp hos Sleepo.se.
Vi är glada att höra att du uppskattar våra leveransvillkor och vår service.

Vi är också glada över att du fick ihop sängen på ett bra sätt till slut. Vi arbetar med att kunna erbjuda tydligare och enklare monteringsanvisningar till monteringen av våra sängben, och uppskattar att du har gett oss feedback detta.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss på Sleepo.se i framtiden!

nöjd kund

det var jättebra service och trevligt personal , och har varit lätt att köpa säg till min son . tack ska ni ha att ni finns . och jag kommer att handla mer från er

Hej Tedros,

Tack för din fina recension av ditt köp hos oss på Sleepo.se. Vi är glada att höra att du uppskattar vår service och kundtjänst.

Vi hoppas att din son blir jättenöjd med sin nya säng.

Vi önskar dig välkommen tillbaka till oss igen i framtiden.

Hur enkelt som helst!

Enkelt och smidigt. Varor som var slutsålt på andra siter hade ni fortfarande i lager!

Hej Ragnhild Maria,

Vi är glada över att höra att du hos oss hittade de varor som du var ute efter!

Vi hoppas att du sover riktigt gott i de nya sängkläderna och att vi får se dig hos oss på Sleepo.se igen i framtiden.

Sover gott

Allt fungerar bra och leveransen kom som lovat. Sover gott i sängen

Hej Eva,

Tack för att du tar dig tid att recensera ditt köp hos Sleepo.se.

Vi är glada över att höra att du sover gott i din nya säng och att leveransen fungerade som utlovat.

Review by confirmed purchaser

Bra service och bra grejer

Säng med tillbehör för bra pris kom inom utsatt tid

Hej Niclas,

Vad kul att höra att du är nöjd med vår service och våra produkter.

Vi hoppas att den nya sängen kom väl till pass och att vi får se dig åter hos oss på Sleepo.se igen i framtiden.

Review by confirmed purchaser

Sängen får du bära in själv...

Beställde en barnsäng med madrass. Sängen och madrassen skickades från två olika lager så madrassen fick jag hämta trots att det var hemkörning. Sedan var det fel storlek på madrassen. Jag påpekade detta och fick naturligtvis den rätta skickad till mig, men det tog en vecka. Lite väl mycket anser jag. Leverans av säng skulle komma en torsdag förmiddag. Jag satt hemma och väntade, men ingen säng dök upp. Vid ett-tiden ringde någon och sa att de hade glömt kvar den på terminalen. Störande när jag satt hemma och väntade... Den kom senare på kvällen. När sängen väl kom så var det en ensam kille som levererade den. Han kunde inte bära in den. På förmiddagen hade jag varit ensam hemma med en bebis så det var tur i oturen att sängen inte kom då för då hade han ställt den på en pall utanför dörren. Nu när de kom på kvällen var min man hemma och kunde hjälpa till. Men detta är inte vad jag kallar hemkörning, då tycker jag man ska bära in varan också. Till slut fick jag även åka till ombudet och lämna tillbaka den felaktiga madrassen.
Visst var varorna fina, men det var allt för mycket krångel för att jag ska handla mer utav Sleepo.

Hej Petra,

Vi beklagar verkligen alla de problem som har uppstått i samband med din leverans.
Att en madrass med fel mått har skickats till dig tar vi så klart helt och hållet på oss, och kan inte mer än beklaga att vår lagerpersonal har gjort ett felplock vid din leverans. Den nya madrassen med det rätta måttet skickade vi ut till dig så snart vi fick ditt besked om att du hade fått fel madrass, och är ledsna ifall denna leverans tog längre tid än du hade förväntat dig.

Vad gäller problemen vid leveransen av sängen är detta självklart något som vi ska ta upp med vår transportfirma. Vid sådana här problem uppskattar vi ifall du som kund hör av dig till oss direkt, för att vi omgående ska kunna lösa det inträffade. Vårt mål är alltid att lösa problem som uppstår för våra kunder omgående, men då behöver vi också information så snart som möjligt för att vi ska kunna hjälpa till med detta.

Vad gäller leveransen som till slut genomfördes så är inbärning inte något som ingår vid leveransen. Den leveransinformationen som står att läsa på den produkt som du har köpt är: "Vi levererar produkten till din port om du bor i lägenhet eller fram till tomtgräns om du bor i hus". Vi hoppas att du efter att ha läst detta har förståelse för leveransen av sängen.

Vi hoppas så klart att vi får se dig åter hos oss på Sleepo.se i framtiden, och att vi då ska ha möjlighet att ge dig en mycket mer positiv uppfattning av oss och vår transportfirma.

2 sängar till priset av 1

Lätt att få information och priser som är oslagbara och dessutom vårkampnaj, köp nu betala efter midsommar. Skönt att sitta hemma och jämföra produkter samt priser och dessutom få leverans till dörren utan avgifter. Fick leverans och tyvärr var det fel färg på en av sängarna vilket Sleepo efter telefonsamtal rättade till, men vid nästa leverans var det fel mått på sängen, och då blev det problem, fick prata med företagets VD och efter en lång diskussion skickade de rätt säng med express leverans, vilket de först vägrade då det enligt Sleepo var omöjligt att boka budfirmor efter kl 12.00 samt att det skulle innebära stora kostnader, dessutom var det männskligt att göra fel, men 2 ggr på samma kund tycker jag är lite väl magstarkt. Nu efter många turer har vi rätt sängar.

Hej Per Inge,

Vad kul att höra att du är så nöjd med Sleepo.se!

Vi uppskattar verkligen din fina recension av våra betalalternativ, vår information på hemsidan och våra produktpriser.

Vi hoppa att du får sova riktigt gott i din nya säng och att vi får se dig åter hos oss på Sleepo.se i framtiden.

Nöjd!

Bra pris, bra produkt, enkelt!

Hej Siri,

Tack för din recension hos Sleepo.se.

Vi är glada över att du känner dig nöjd med ditt köp hos oss.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till Sleepo.se igen i framtiden!

Review by confirmed purchaser

Har fortfarande inte fått min säng

Bring levererar varannan månad verkar det som och då till kunder som inte har ett jobb att sköta, ett barn att lämna på förskolan eller några andra förpliktelser. Med andra ord bör Sleepo byta till en mer flexibel budfirma.

Hej Sofia,

Det är tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd med de villkor som våra transportfirmor kan erbjuda.
Vi samarbetar med flera olika budfirmor för att kunna erbjuda våra kunder så snabba och smidiga leveranser som möjligt. Trots detta måste vi anpassa oss efter de scheman som finns hos transportbolagen, där olika postnummer och adresser levereras till under olika dagar och tidsintervaller.

Vi hoppas att vi får se dig åter hos oss på Sleepo.se i framtiden, och att om liknande problem då skulle uppstå med våra transportfirmor får du gärna kontakta oss direkt för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig att lösa problemen med leveransen.

Vi hoppas också att du trots problemen som du upplevde vid leveransen är nöjd med din nya säng.

Review by confirmed purchaser

Har aldrig sovit så bra som nu

Finns inget att klaga på hos sleepo. Snabb leverans och bra produkter. Är hur nöjd som helst, rekommenderar starkt.

Hej Gun,

Vi är glada att höra att du känner dig nöjd med ditt köp hos Sleepo.se.

Vi hoppas att du sover riktigt gott i din nya säng, och att vi får se dig åter hos oss på Sleepo.se i framtiden.

Review by confirmed purchaser

Mycket bra sida med bra priser!

Kan bara rekommendera att beställa från Sleepo.se. Vi fick hem vår säng med fri frakt på ca 10 arbetsdagar utan problem och sängen är det bästa köp jag gjort på länge.

Hej Mattias,

Stort tack för din fina recension av ditt köp hos Sleepo.se.

Vi är glada att höra att du är nöjd med din nya säng och vi hoppas nu att du får många sköna nätter i sängen även i framtiden.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till Sleepo.se.

Fungerat bra.

Allt har fungerat efter förväntning.

Hej Roland,

Tack för att du tar dig tid att recensera ditt köp hos Sleepo.se.

Vi är glada över att höra att din beställning har motsvarat dina förväntningar.
Vi hoppas också att du sover gott i dina nya sängkläder.

Vi önskar dig välkommen tillbaka till Sleepo.se i framtiden.

Sämst

Skulle fått sängen en specifik dag och jag fick mail från er att den skulle komma just den dagen men så ringer dom och säger att den inte kommer den dagen utan några dagar senare så jag avbeställde rubbet. Inte okej!

Godnatt

Hej Paul,

Vid beställningar hos Sleepo.se är det viktigt att du som kund noterar den utsatta leveranstiden på den vara som du är intresserad av. Vi försöker alltid att hålla oss inom den utsatta leveranstiden, och det är också viktigt att våra kunder har förståelse för att den leveranstiden som står på hemsidan är den som vi arbetar efter.

Självklart försöker vi i möjligaste mån att leverera så snabbt och smidigt som möjligt, men leverans tidigare än den utsatta leveranstiden är inget som vi kan garantera.

Vi tycker självklart att det är tråkigt att du inte känner dig nöjd med vår utsatta leveranstid, samt med det faktum att vi inte kan boka in en specifik leveransdag då det beror på vår transportfirmas leveransschema.

Vi hoppas att du har hittat det du sökte på annat håll istället.

Vi önskar dig en trevlig helg.

Mvh, Sleepo.se

Nöjd kund!

Är mycket nöjd . Snabb leverans. Bra säng till ett mycket bra pris.

Hej Ing-Britt,

Tack för din fina recension av ditt köp hos Sleepo.se.

Vi hoppas att du sover riktigt gott i din nya säng. Vi önskar dig även välkommen tillbaka till oss på Sleepo.se igen i framtiden.

Review by confirmed purchaser

Underbar bemötande precis som sängen

Mycket trevliga och sätter kunden i förstahand REKOMMENDERAS

Hej Sebastian,

Stort tack för att du tar dig tid att recensera ditt köp hos Sleepo.se.

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med servicen från oss, samt med din nya säng.

Vi hoppas nu att du får sova många sköna nätter i din nya säng, och att vi får se dig hos oss på Sleepo.se igen i framtiden.

Review by confirmed purchaser

Dårlig informasjon om leveransetid på forsinket produkt

Vi har bestilt en seng som vi etter å ha purret på leveransen fikk beskjed om først kom om 6 veckor pga at produktet var utsolgt hos leverandøren.

Dette sto det ikke no om når vi bestilte varen hos dere - det synes jeg var dårlig service.

Mvh.

Aleksander Gjerde

Hej Aleksander,

De flesta varor som vi har till försäljning försöker vi hålla på vårt lager och ha en så kort leveranstid som möjligt. I de fall då varor tar slut hos våra leverantörer och vi därför inte kan hålla den vanligtvis relativt snabba leveranstiden uppdaterar vi alltid leveransinformationen på den berörda produkten.
På den vara som du har beställt står det under leveransinformationen på produktsidan "Leverans under vecka 14", för att du som kund ska ha rätt leveransinformation redan innan du väljer att beställa.

Vi beklagar ifall den här informationen inte har nått fram till dig vid din beställning.

Du har alltid möjlighet att avbeställa din order ifall du inte har möjlighet att vänta på din beställning. Då är du alltid välkommen att höra av dig till oss igen. Det får du självklart även göra om du har några ytterligare frågor gällande din beställning.

Annars hoppas vi att du blir nöjd med den nya sängen.

Perfekt!

Har rekommenderat Sleepo till alla jag känner!
Superenkelt och smidigt att beställa. Köpte en jättefin säng till kampanjpris som levererades snabb och dessutom bars in i min lägenhet.

Hej Magnus,

Stort tack för din fina recension av ditt köp hos Sleepo.se.

Vi är glada över att höra att du är nöjd med din nya säng och att leveransen av den gick enligt dina förväntningar.

Vi ser fram emot att se dig åter hos oss på Sleepo.se.

Fantastisk service

Har fungerat klockrent, leveransen skedde i 2 delar, min fru tog emot transportören ifrån Bring och han var exceptionellt trevlig och hjälpsam. Såpass trevlig att hon skrev ett inlägg på Facebook om det.
Kan inget annat än rekommendera att köpa ifrån Sleepo.se

Hej Henrik,

Vad glada vi blir över att servicen och leveransen i samband med ert köp har levt upp till era förväntningar!

Stort tack för din fina recension, samt att ni rekommenderar oss till nära och kära.

Vi hoppas att ni är riktigt nöjda med er nya säng och era sängkläder från Sleepo.se. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss igen i framtiden.

Bra bemötande

Jag är väldigt nöjd med Sleepo. Tvekade först på att köpa säng online men bra produktfakta/bilder i kombination med snabba svar på frågor via e-post gjorde att jag "vågade". En klar 5a till Sleepo. Leveransen kom på 12e arbetsdagen.

Sängen jag köpte var Kinnabäden Orion continental. Verkligen en superskön och estetiskt snygg säng. Ger betyget 4:a, och det som drar ned från en 5:a är monteringsanvisningen till benen/hörnbeslagen samt att beslagen inte känns helt anpassade till ramen. Skruvarna som följde med är kraftiga och väldigt svåra att skruva i. Två att skruvarna blev förstörda och gick inte alls att dra i, och på en av ramarna sprack träet ganska rejält. Efter att ha slitit med de två första belagen (har en bra skruvdragare) insåg jag att här måste förborras. Sagt och gjort, och det gick väldigt mycket bättre med övriga beslag. Detta bör framgå i beskrivningen!

Vi valde Medium, och upplever jag upplever den som ganska mjuk (75 kg) medan tjejen (52 kg) var helt lyrisk och älskade den. En prisvärd säng som klart rekommenderas. Bäddmadrassen är helt underbar.

Hej Daniel,

Stort tack för din fina och tydliga feedback på ditt köp hos Sleepo.se.

Vi är glada att höra att du är nöjd med köpet trots att du var aningen tveksam till sängköp på internet innan du valde att handla hos oss på Sleepo.se.

Vad gäller monteringen av sängbenen som följer till sängen så ska det inte behöva gå till så som du har beskrivit. De flesta av våra sängleverantörer väljer att inte förborra hålen till sängbenen, för att inte riskera att sängbenen blir ostadiga när man väl fäster dem i sängramen. För att benen ska sitta optimalt ska de därför skruvas rakt in i ramen vid montering, utan att förborrning ska behövas. Sängramen ska absolut inte spricka vid montering.
Ifall det är så pass stora sprickor i ramen att ni tror att detta kan påverka komforten på något sätt får ni gärna kontakta oss gällande detta, för att vi ska kunna hjälpa er att eventuellt byta ut skadade delar.

I övrigt hoppas vi nu att ni sover riktigt gott i er nya säng. Enligt era vikter har ni valt precis rätt fasthet. Skulle det vara så att du efter att ha sovit i sängen i några veckor fortfarande tycker att sängen känns för mjuk får du gärna ta kontakt med oss gällande detta, då vi alltid kan hjälpa dig att byta fasthet på sängen.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till Sleepo.se!

Review by confirmed purchaser

Bra produkt och leverans om dock lite lång

Jag är mycket nöjd med produkten och även en fin leverans.
Det enda var att leveransen tog för lång tid. Varan lämnade lager mycket snabbt, men gick inte att spåra, och jag tror varan blev liggande nånstans i nån vecka innan den gick vidare därifrån.

Hej Susann,

Vi är glada över att höra att du är nöjd med din nya säng och att leveransen av den gick bra.
Vi beklagar att leveransen drog ut något på tiden jämfört med leveranstiden som vi informerar om på vår hemsida. Vi försöker alltid att hålla oss inom den utsatta tiden och ber om ursäkt för att vår transportfirma hade sängen kvar på sin terminal några dagar längre än vanligt.

Leveransen av din säng är en av de nordligaste vi någonsin har utfört, och vi är väldigt glada över att du har valt att handla hos oss på Sleepo.se, för att vårt villkor "fri frakt i hela Sverige" verkligen sätts på prov, då sängen har fraktats över 200 mil från vårt lager och hem till dig!

Billigt OCH Bra!

Hittade en säng mycket billigare än på konkurrenters sidor. Leveranstiden var helt ok men leveransen kom ändå flera dagar tidigare än så. Mycket nöjd kund som säkert kan tänka mig att handla härifrån igen.

Hej Dennis,

Stort tack för din fina recension av ditt köp hos Sleepo.se!

Vi är väldigt glada att höra att du känner dig nöjd med leveranstid, priser och vår service. Vi hoppas att sängen har kommit väl till pass för hela familjen och att vi får se er åter hos oss på Sleepo.se i framtiden.

Respekt

Jag har blivit så väl bemötande att det värms :)
Smidigt hela vägen, allt var helt enkelt perfekt bra!!!
Rekommendera detta
Tack personalen som jag chattade med, super trevligt

Med vänlig hälsning, Eva Kristin

Hej Eva Kristin,

Vad härligt att höra att du känner dig så nöjd med bemötandet från vår kundtjänst! Vi strävar alltid efter att ta emot våra kunder på bästa sätt och är glada över att du uppskattar vår service.

Vi hoppas att du sover riktigt gott i din nya säng och att vi får se dig åter hos oss på Sleepo.se i framtiden.

Review by confirmed purchaser

Stort utbud, rimliga priser, snabba svar på mina frågor!

Ni har verkligen snabb och god service!
Mycket snabb och proffesionell orderhantering! - Utöver detta bra vara till bra pris!

Hej Bengt,

Stort tack för dina fina ord gällande din beställning hos oss på Sleepo.se.

Vi är väldigt glada att höra att du uppskattar vår service, vårt utbud och våra priser. Det betyder mycket för oss.

Vi hoppas att du sover gott på den nya bäddmadrassen och att vi får se dig hos oss på Sleepo.se igen i framtiden.

Super nöjd

Beställde en junior bilar säng. Väldigt snabb leverans. Är även mycket nöjd med sängen, även donen nöjd.

Hej Susanna,

Tack för din recension av ditt köp hos Sleepo.se.

Vi är glada över att höra att du och din son är nöjda med den nya sängen!

Varmt välkommen tillbaka till Sleepo.se i framtiden.