Super support og fin hjemmeside.
Jeg bestilte noget iceman tøj hos smartguy. Det var nemt at finde den vare jeg gerne ville have. Hjemmesiden er meget overskuelig med flotte billeder og god tekst. Bestillingen kørte fint i gennem og to dage efter havde jeg mit tøj.
Jeg havde dog ikke prøvet at bestille en jakke over nettet før. Så ved min fejl havde jeg bestilt en jakke i en lidt for lille størrelse :-( Så jeg måtte sende den tilbage igen og få den byttet. Det var rigtigt godt at der var en retur seddel og en post seddel med i pakken :-) Så det gjorde det rigtigt nemt at returnere vare med posten.
Der gik en dag, så fik jeg en mail om at den anden jakke var på vej til mig. Så det var jo super hurtigt og en god oplevelse. To dage efter fik jeg min nye jakke og den passede rigtigt godt. Så min oplevelse har været at deres support er en af de bedste. Det har givet mig et rigtigt professionelt indtryk af smartguy som virksomhed.
Jeg anbefaler klart Smartguy! Det er klart det bedste jeg har prøvet endnu. Man kan slappe af som kunde, og nyde forløbet.