[REPLY]
Jeg har handlet på solo's hjemmeside og det var så nemt af finde det jeg søgte, bestille og betale og 3 dage efter fik jeg leveret mine vare.
Jeg havde en super oplevelse ved min handel med Solo. Hurtig levering, billigere ind butikkerne og fragtfrit.
Det er utroligt nemt at sidde derhjemme og bestille. Tøjet svarer til de beskrivelser som ligger derinde. Tøjet kommer direkte til døren få dage efter det er bestilt. Nemmere kan det ikke være. Hvis der er noget man har bestilt i forkert størrelse eller det ikke lige var det man regnede med, sender man bare retur med den returseddel der medfølger. Det er der ingen ben i :-)
De har en super service, og svarer hurtigt på ens spørgsmål. Kan helt klart anbefales
god og hurtig ekspedition fuld tilfreds og størelsen passer perfekt bestemt ikke sidste gang jeg handler her
jeg synes du skal prøve at handle på solo.dk, da jeg bestilt 3 par bukser en tirsdag og fik dem allerede samme fredag, og skal lige sige at det var helligedag om tordagen.
Jeg fortrudt den ene par og sendt dem tilbage og fik pengene samme dag som de fik bukseren i hænderne. det eneste var at de havde ikke fortalt mig det at de havde sæt pengene ind
Mange lækre ting at vælge imellem - let og overskuelig hjemmeside. Bestemt ikke sidste gang, jeg handler over nettet.
Altid en hurtig og godt service flot arbejde til alle .. :-)
Farven på billedet matchede, hurtig levering.
Intet at sætte en finger på :)
Har lige købt fede bukser og et lækkert tørklæde 😊. Fedt tøj til rime lige penge,kan varmt anbefales 😉
Oplevelse i top, super tilfreds :-)
Jeg modtog varen allerede dagen efter jeg bestilte. Meget hurtig ekspediton, og varen svarede fuldt ud til min e forventninger.
Fedt tøj, lækkert desigs og til rimelige penge
God guide. Hurtig levering. Stort udvalg for enhver smag
For det første er det nemt at handle hos Solo, man sidder i ro og mag der hjemme og bestiller, hjemmesiden er nem og overskuelig. Solo er hurtig med levering. Ofte super gode tilbud:-)
Hold da op jeg er imponeret over den korte leveringstid, fik varen dagen efter. Vil bestemt handle hos SOLO igen :) og så er det bare super jeg kan gå i en fysisk butik og bytte, hvis der er behov for det.
Hurtig levering og varen så ud som på nettet, jeg er helt sikkert meget tilfreds og har købt på SOLO flere gang.
Jeg var lidt ked af butikkerne ikke har de samme vare som nettet. Plus at jeg kun få en tilgodeseddel for retur varer. Ellers ok
Fin hjemmeside, hvor det er let at finde de ønskede varer, lynhurtig bekræftelse og levering, og så kan der byttes i lokal butik, hvilket er et absolut plus.
En meget overskuelig hjemmeside, hvilket gør det nemt at bestille varer. Der er en vældig hurtig levering lige til døren, kan klart anbefales at handle hos Solo.dk.
Ikke i tvivl om at jeg ville gøre det igen, det fungerede bare
Varerne blev leveret i løbet af to dage. Og de levede til fulde op til mine forventninger til dem. Jeg vil helt sikkert benytte Solo.dk en anden gang.
Nemt at bestille, hurtig levering + jeg fik gratis fragt, fordi jeg købte over 500 kr :)
Jeg har fået god service hurtigt levering og jeg var glad for den varer
Jeg har bestilt :-)))
Mvh Majbritt
Kan varmt anbefale at handle ved Solo.dk
Vil til hver en tid anbefale andre at købe tøj m.m. via solo.dk! Webshoppen er meget brugervenlig, leveringen lynhurtig og kundeservicen i top. Jeg har fået rigtig god hjælp til ændring af ordre, og ikke mindst hurtig hjælp da en del af bestillingen manglede. Det gør intet at der sker fejl - det kan ske for alle - det vigtige er hvordan man retter, og det har Solo.dk gjort meget hurtigt! En enkelt gang har kvaliteten af varen ikke været tilfredsstillende, dette var der heller intet problem med, jeg fik meget hurtigt mine penge refunderet. 5 stjerner er fuldt fortjent! :-)
Jeg har handlet hos SOLO flere gange og der har aldrig været problemer. Hurtig levering og nemt at bestille.
Bestilt over nettet om formiddagen og leveret næste dag - fantastisk.
Jeg har udelukkende oplevet god service - god kvalitet, - og så er der nem adgang til at bytte ( meget godt,-især v. nethandler)
Overskuelig web shop og hurtig levering. Nemmere bliver det ikke - og så kan lade sig inspirere til at købe mere, end det der var planlagt!
Jeg havde bestilt en Pulz buksedragt hos et andet firma, som endte med at brænde mig af, så jeg stod uden tøj til min kusines bryllup.
Solo.dk blev min redning. På deres hjemmeside fandt jeg samme buksedragt, desværre med en levering på ml. 3-5 dage, hvilket betød at jeg ikke kunne nå at få den inden brylluppet. Jeg ringede til kundeservice og fik fat i Michael (mener jeg han hed) Han ville gerne hjælpe med en haste ordre, så 24 timer efter min bestilling, kom posten med min nye buksedragt! Som BTW sidder helt perfekt og er så fin.
Jeg har kun roser til Solo.dk og specielt deres kundeservice. Tak for hjælpen og tak for at rede mig for en tøjkrise :)
Celina W and Anh Ly found this review useful
Jer modtog pakken meget kort tid efter bestillingen, og det var godt.