Dårlig service
Skulle have stillet nogle låse om. Talte først med en medarbejder hos Stark i Helsingør, og fik at vide, at jeg bare skulle komme forbi med låsene - intet problem. Ringede dog alligevel i forvejen den pågældende dag for at sikre mig, at der var tid - jeg skulle afmontere låsene i mit hus, så huset ville stå åbent i mellemtiden. Fik at vide af telefonmedarbejderen, at jeg bare skulle komme forbi - intet problem.
Da jeg så kom hen til Stark (med mit hus stående åbent i mellemtiden) fik jeg først lov til at vente en halv time, da den pågældende medarbejder var til frokost. Og der var ingen andre der kunne lave nøgler. Ikke optimalt, men ikke slemt i sig selv.
Da medarbejderen så kom tilbage, var han meget lidt hjælpsom. Men tog da lidt modvilligt imod låsene, og sagde at der ville gå mindst en time. I stedet stillede han sig hen og talte privat med en anden medarbejder...efter at have ventet de første 10 minutter i forretningen, besluttede jeg mig derfor for at komme igen senere. Så jeg spurgte medarbejderen, om han kunne ringe til mig, når låsene var klar, og det lovede han da i det mindste.
Tog i mellemtiden hjem og hentede en postkasselås, som jeg havde glemt i første omgang. Den skulle også gerne stilles om til samme nøglesystem. Efter ikke at have hørt tilbage fra medarbejderen efter noget tid, kørte jeg tilbage til Stark, så jeg var der mindst en time før lukketid. Ville ikke risikere at være uden låse på huset den pågældende nat.
Da jeg var kommet derhen nægtede medarbejderen at lave den sidste postkasselås, fordi han ikke havde så lang tid tilbage på arbejde. Så måtte jeg komme igen i morgen hvis det skulle være.
Men de andre låse var i det mindste færdige, så jeg spurgte hvorfor han ikke havde ringet som lovet. Han gad ikke engang svare på spørgsmålet, men sagde bare at jeg kunne hente låsene ved kassen.
Nå, men jeg hentede låsene ved kasssen (med undtagelse altså af postkasselåsen som han nægtede at stille om) og kom hjem med dem.
Hvorefter det viste sig, at han havde glemt at stille en af låsene (hoveddøren) om til det nye system..!
Kunne ikke forestille mig det meget værre. Elendig service og jeg har betalt for et produkt, som jeg ikke har fået. Efter den behandling har jeg ikke lyst til at bruge 2 x 20 minutters kørsel på at tage ned og brokke mig. Så vil jeg hellere finde en låsesmed, hvor jeg kan få stillet de sidste par nøgler om.
Reply from STARK