Review of STARK

Rated 1 out of 5 stars

Forvent INGEN SERVICE hos STARK i Bjerringbro

Der er ingen service at hente hos STARK i Bjerringbro, medmindre man er håndværker eller en bekendt af medarbejderne - ofte er der to medarbejdere om at betjene en enkelt kunde ... selv hvis der er tale om køb af en have grill !!!!!!!!! Private kunder bliver ignoreret.
Virkelig, virkelig et ubehagelig sted at opholde sig som "privat" kunde.

April 21, 2013
Unprompted review

Reply from STARK

Kære Kate.
Jeg beklager rigtig meget, at du har haft en dårlig oplevelse i STARK Bjerringbro. Det er absolut ikke acceptabelt, at du oplever en manglende service, og at du føler dig ignoreret, når du kommer som kunde i forretningen. Det har jeg i dag indskærpet over for alle medarbejdere og vil sørge for, at det ikke kommer til at ske igen. Alle vores kunder er velkomne i forretningen, og alle skal betjenes på lige vilkår og med samme tilgang. Det gælder naturligvis for både private og håndværkere.

Denne sag går bestemt ikke ubemærket hen, og jeg vil meget gerne høre fra dig, så vi kan få talt episoden igennem og finde en god løsning på din oplevelse. Du er meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 82 52 70 60 eller kontakte mig på mail: lt.bjerringbro@stark.dk.

Jeg håber at se dig her i STARK Bjerringbro igen og beklager endnu engang din oplevelse i forretningen.

Lars Thorstensen
Trælastdirektør