Review of Stepnote

Rated 4 out of 5 stars

Alt for mange forhindringer for Mac-brugere

UPDATE: 4/1 2011

Tak for det rigtigt pæne og forklarende svar
Jeg må indrømme jeg var altså lidt træt af det hele der, fordi klokken var mange og jeg havde regnet med at det tog 2 sekunder. Så derfor alt vreden. I kan selvfølgelig ikke gøre ved at jeg henter det forkerte program og jeg fik den opfattelse at det ikke burde virke på Firefox, og det ku jeg ikke forstå. Så det giver god mening.
Jeg synes jeres koncept er genialt så det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger det.
Og en anden gang skal jeg nok henvende mig, hvis det driller :)

________________________________________________________________
Jeg synes det er helt fair at man ikke kan lave et nodeaflæsningsprogram til alle browsere, men jeg var lidt skuffet over at det ikke var lavet til Chrome, men det blev meget værre.

Jeg ku se på listen over browsere, at de dækkede firefox, fair nok, tænker jeg og trykker hent.... så lidt senere ser jeg det er browserdownload og ikke programdownload :S
Mig tilbage igen og downloade programmet.....

Indtil den plugin så IK virker til Macs Firefox fordi programmet til Mac så kun virker i Safari. 3 browsere og mange frustrationer senere får jeg så endeligt nodeaflæsningsprogrammet til at virke, og så finder jeg ud af at man ikke kan printe til pdf, hvorfor jeg så ikke kan få det printet ud.... spild af tid og penge.

Jeg synes det er ærgerligt ellers for konceptet er rigtig godt, men deres serviceniveau i at hjælpe, særligt mac-brugere, er altså for lavt.

Betalingen gik ok, og de gør da også meget for at man ikke falder i det forkerte hul. Men det er naivt at forvente at nogen som helst vil bruge en time på at læse "husk lige det her" og "kig her hvis sådan og sådan" osv. Det må kunne gøre mere simpelt og bedre.

Kan ikke sige mig fri for at ville prøve lykken igen en anden gang. Men så bliver det nok ikke fra en Mac Computer :(

January 3, 2011
Unprompted review

Reply from Stepnote

Hej igen Line

Selv tak, det manglede da bare :-)

Jeg kender godt når man sidder på de sene timer og forventer noget skal virke med det samme og så gør det bare ikke som man vil, så bliver man ikke glad.

Du er altid meget velkommen i vores butik igen.

Rigtig god dag

Bedste hilsner
Bo Lauenborg
Stepnote

_____________________________________________________________

Kære Line

Tak for din feedback, jeg er ked af den tid du måtte sidde og bokse med det før det virkede, normalt har vores Mac brugere ingen problemer med Scorch men det er klart at der kan opstå problemer når der er tale om freeware og tredjepart software.

Det program du skal installere for at benytte digitale noder hos os og de fleste andre hedder Sibelius Scorch og er et freeware program fra udgiveren Avid i USA, et af verdens førende inden for nodeprorammer og andet musik software.

Da det er et freeware program fraskriver vi os ethvert ansvar vedr. kompatibilitets problemer i vores betingelser da vi ikke har indflydelse på programmets funktioner og egenskaber samt problemer der kan opstå for brugere.
Til gengæld har brugere på vores site adgang til hjælpe sider vedr. problemer der kunne være med installationen eller brugen af programmet.

Yderligere har du mulighed for at ringe eller skrive til os for hjælp, men dette har du ikke benyttet dig af så vidt jeg kan se, det ville jeg ønske du havde, for så havde vi selvfølgelig hjulpet dig og ydet dig al den service du kunne have behov for.

Under Hjælp http://nodebutikken.stepnote.dk/hjaelp_forside.html ved punktet "installation af Scorch nodeviser" har vi et afsnit kun for Mac brugere og installation af Scorch nodeviser hvor der tydeligt står at du skal gå til producentens side for at installere programmet. Dette står også som information inde på den enkelte node.

Umiddelbart lyder det som om du har forsøgt at downloade og installere fra det afsnit der omhandler Windows og så kan jeg godt forstå det går galt.

Firefox på Mac har vi aldrig haft problemer med så det undrer mig at det ikke virker hos dig, faktisk er det Safari der nogle gange giver problemer.

Ang. printning til Pdf så er det et krav fra forlagene at der kun printes til printer da du ved printning til Pdf jo i princippet kan sprede noderne på Internettet og derved omgås Copyright således kunstnerne ikke får deres andel af salget af nodematerialet.

Da du ikke har kunnet benytte din node har jeg annulleret din ordre og krediteret dit køb.
Dette er iøvrigt standard for alle der har problemer med vores digitale noder der resulterer i at de ikke kan benytte dem - det behøver man ikke at give dårlige anmeldelser på Trustpilot for at få:-)

God dag, håber at se dig i butikken igen.

Venligst
Bo Lauenborg