We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,521)

Båtgardiner

Tack,för ett bra mot tagande per telefon,och snabb leverans. Trots data trassel hos
er,och råden jag fick var bra. Så det blev jätte fina båtgardiner.

Mycket bra!

Jag älskar tyger, band och knappar! På stoff & stil finns mycket härliga grejer och man blir så inspirerad! Jag kan sitta med katalogerna i timmar och planera, önska och drömma. Varje gång hittar man någon ny detalj att bli inspirerad av och de låga priserna gör det hela ännu roligare!

Review by confirmed purchaser

Ni har en hel del att välja på.

Jag tycker att ni kan ordna så det går att betala via banksidan. Jag vill inte lämna ut mitt kortnummer när jag handlar på nätet. Det är många företag som man kan betala via sin banksida och det borde ni också kunna ordna för era kunder. Jag skulle handla oftare hos er om det hade varit möjligt.

Mycket bra

Kunde varit bättre om man kunde göra en efterbeställning via internet på samma order istället för att göra en ny å betala frakt på.
Annars är jag nöjd!

Review by confirmed purchaser

Bra service men lång leveranstid

Bra och tydlig hemsida, bra att ni visar bilder på kläder sydda i tyget, lättare att köpa på nätet då man får en känsla för fall osv. Lite för lång leveranstid tycker jag, annars perfekt!

Review by confirmed purchaser

Brett sortiment på tyg och tillbehör

Enkelt att handla på nätet , men utan en katalog vill jag inte vara. Inget slår att kunna sitta och bläddra i katalogen och sen gå in på nätet och beställa.

Stoff & Stil

Tvär bra leverans och smidigt

Review by confirmed purchaser

Ett kvalitetstyg till ett bra pris

Tyget som jag köpte hos stoff och stil såg ut precis som bilden i katalogen,det gick lätt att beställa på nätet och leveransen var snabb.Nu hänger gardinerna uppe och stolsitsarna är klädda med det nya tyget.

Bra varor

Jag beställde en vaxduk. Den var kanonfin och snabb leverans var det. Mycker bra.

Jag älskar STOFF & STIL

Den påminner om en butik jag arbetade i under många år

Omdöme

Jättebra att man kan beställa via postförskott men anser att avgift och porto är på tok för dyrt. Detta gör att jag inte kommer att beställa via postförskott igen. Annars var allt toppen.

Anna Wiberg

Reply from Stoff & Stil SE

Kostnaden för postförskott är 119:- medan portot vid kortbetalning kosta 69:-.
Vi jobbar för att kunna erbjuda faktura i framtiden.

Snabb & säker service

Jättenöjd med leverans & produkt, inget millimetersnålande med tyglängderna, det uppskattas!

Helt okej

Har beställt några gånger från er och är helt klart nöjd med produkter och hjälp jag fått.
Det enda jag kan tycka är att det känns opersonligt. Jag tror heller aldrig att jag får något brev eller ens en liten katalog eller mail från er om jag inte handlat på länge. Så det kanske ni borde jobba mer på?

Men helt klart bra produkter, fina bilder och fina ideer på kläder och heminredning.

bra och snabb leverans

Ganska bra urval av tyger och garn

Perfekt!

Kan nog inte bli bättre!

TOPPEN!!

Har ett stort utbud till bra priser. Leveranserna är snabba.
Kundtjänst otroligt hjälpsamma :)
Rekommenderar denna butik till alla som älskar att sy.

Review by confirmed purchaser

Då jag gång på gång på gång kan sitta och surfa runt bland butikens utbud-då är butiken lyckad!

Mycket nöjd!
I somras fann jag Stoff och Stil under ett besök hos svärmor, en slump att jag såg Er skylt från E6:an. Vi hann precis svänga vid avfarten, parkerar bilen och kliver in i butiken och blir lycklig som ett barn i en godisaffär!

Supersnabb leverans

Blev otroligt positivt överraskad över den snabba leveransen trots att jag beställde mitt i julveckan. Imponerande!
Är det något jag skulle önska så är det större utbud av barntrikåtyger, gärna ekologiska.

Review by confirmed purchaser

Snabb leverans och bra priser!

Kvalitetstyg till bra pris. Snabb leverans. Bra att det finns allt för sömnad hos Stoff o Stil.

Review by confirmed purchaser

första gången jag beställde var jag jätte nöjd men inte andra gången

Allt funka hur bra som helst inga konstigheter men andra gången jag beställde blev jag besviken. Beställde bla 10 st rullar elastisk tråd å 2 st utav trådrullarna hade bara ca hälften av vad de andra 8 hade. Känns som jäkligt dålig stil. Tycker man ska få det man beställer.

Reply from Stoff & Stil SE

Det måste vara fel på varan. Returnera dem till oss så byter vi givetvis.
Tveka inte att höra av er om något är fel. Det är viktigt för oss att få informationen och att vi har nöjda kunder.

Review by confirmed purchaser

Ett varierat sortiment som inte är slaviskt bundet till senaste modet

Jag har bara beställt en gång och är mycket nöjd. Tyvärr tog det betydligt längre tid än var det gör inom andra postorderföretag. Därför hann jag inte sy nya gardiner innan julhelgen.

Bra kvalité

Fina tyger av bra kvalité, dock lite lång leveranstid.

Review by confirmed purchaser

Bra kvalitet och otroligt snabb leverans

De tyger och sytillbehör jag beställt håller alla hög kvalitet, till ett mycket bra pris. Mitt paket anlände dessutom så mycket snabbare än vad jag förväntade mig.

Enkelt och smidigt

Jag tycker att webshopen är bra och både betalning och leverans gick som en dans!

Toppen!

Bra produkter till bra pris, snabbt och smärtfritt, tack!

Bra företag

Jag fick ett tips av en vän som syr mycket, vi diskuterade medeltidskläder och svårigheten att hitta bra enkla mönster, då föreslog hon "Stoff och Stil" och därmed blev jag er kund....

Bra pris Bra service

Bra utbud med bra priser
Ordrar skickas snabbt

Review by confirmed purchaser

Snabb frakt, hade produkter jag inte kunde hitta någon annan stans!

Älskar stoff och stil, kommer fortsätta beställa hos dom i framtiden. Jag fick min beställning snabbare än beräknat och det var billigt.

Review by confirmed purchaser

som ett stjärnskott varorna kom

Snabbt och profsigt och bra artiklar. Det kan nog inte bli mycket bättre

Alltid att lita på!

Helt underbart att handla hos er! Bra sortiment och snabb leverans även under snökaos! Enda grejen jag anser drar ner betyget från full pott är att företag inte kan köpa varor mot faktura utan bara skolor och kommuner. Annars är allt glimrande!

Bra service

Bra service efter att det krånglat med lösenord via beställning på hemsidan och via telefon fick jag hjälp av en trevlig person.

Mycket nöjd!

Bra service! Fick varorna inom perioden de var lovade :)

Review by confirmed purchaser

Snabb leverans och rätt vara levererades. Dock tycker jag att hemsidan är aningens svårnavigerad. Tog mig en stund att komma på att dragkedja inte var ordet som gällde utan blixtlås och därefter var det lite knöligt med längder och väldigt korthuggen beskrivning. Nu kanske man inte kan skriva så mycket om en dragkedja men det finns definitivt mer information än den som stod på hemsidan!

Trevligt bemötande

Det är alltid ett trevligt bemötande och snabb leverans. Jag är fullständigt nöjd med allt

Review by confirmed purchaser

Prisvärt, snabbt och snyggt!

Mycket nöjd. Snabba leveranser och hyfsat billigt, jämfört med andra leverantörer.

Dessutom är produkterna bra.

Review by confirmed purchaser

Snabbt, enkelt och kundvänligt!

Allt har fungerat bra. Servicen är perfekt och varorna är till full belåtenhet. Bra jobbat!

Kvalitet

Kvalitet till bra pris!! Nackdelen är dock fraktkostnaderna

Review by confirmed purchaser

Dyr svårt att förstå beskrivningen

Mycket dyrt för en skjortbeskr. Inte tydliga instr.

Reply from Stoff & Stil SE

Om det är något i instruktionerna som är svåra att förstå så är vi tacksamma om du kontaktar oss. Dels för att vi vill hjälpa dig och del för att vi då kan justera så det blir tydligare i vår beskrivning!

Review by confirmed purchaser

Bra men segt och smutsigt.

Lite väl lång leveranstid.
Tyget var ordentligt smutsigt på flera ställen.

Reply from Stoff & Stil SE

Leveranstiden ska vara ca 6 dagar! Vi beklagar om tyget var smutsigt, kanske har förpackningen skadats! Om du inte klippt i det ännu så har du full bytesrätt till felfri vara. Alternativet är om du kontaktar oss att du provar att tvätta det.

Är Mycket Nöjd

Varför nöja sig med annat, När man har allt på samma, En bra Kundservice, Snabba Leveranser, Bra Priser O MYCKET BRA KVALISORTER.
Inte Mycket Att Klaga På.
Mvh En Mycket Nöjd Kund...