[REPLY]
Jeg bestilte mønstrene jeg ønskede tirsdag og de var i min postkasse om torsdagen.
Mønstrene var til arbejde med, så jeg er god tilfreds
er meget tilfreds med deres service jeg havde allerede tingene dagen efter jeg bestilte dem
Det er nem at bestille på nettet og varen bliver leveret hurtig
Jeg er desværre ikke helt tilfreds.
Selv om det jo ikke helt er Stof og Stil`s fejl, så trækker det nu alligevel ned for mit vedkommende.
Den 16.-4. får jeg sms fra Post Danmark om, at der er en pakke på vej fra Stof og Stil og at jeg får en ny sms når pakken kan hentes.
Jeg får bare ingen ny sms - modtager intet!
Så jeg er træt af, at Post Danmark er de eneste til at omdele pakker!
Men selve min vare er jeg tilfreds med. :-)
Leveringen gik superhurtigt, og det hele var med i første levering. Helt sikkert et sted jeg bestiller igen.
Varerne er helt i orden og hurtig afsendelse.
Men 65kr !! for levering UDEN omdeling???
Så kan man da i det mindste forvente at de vælger den rigtige døgnpost, så man ikke skal køre hele byen rundt efter pakken!
Det er jeg sgu skuffet over.
At handle med Stof og Stil på nettet har været en rigtig god oplevelse. Varen levede op til mine forventninger, og leveringstiden var kort. Det er første gang, jeg handler med Stof og Stil, men det er absolut ikke sidste gang.
Charlotte Hagedorn
meget venlig betjening hvis man har spørgsmål
men portoen er MEGET HØJ
Hej Stof og stil.
Tak for pakke som jeg modtog for nylig.
Jeg er meget glad for det der er kommet,og jeg er igang med at sy og strikke .
Vh.
Ruth Holst jensen
Det var nemt at bestille på hjemmesiden, og pakken blev hurtig sendt. Der er kun en ting der undre mig, hvorfor bruge Post Danmark, når GLS koster det halve.
Fine varer, men lidt lang tids levering.
hej alle jeg vil godt lige fortælle jer alle om mit sidste køb hos stof og stil over nettet det er faktisk ret godt men den der gør at de ikke for alle 5 stjerne er at en af de ting som jeg have bestilt og betalt for ikke var med i parken
Ingen problemer - hurtig levering og varerne levede op til mine forventninger! Dette er tredje gang jeg har handlet hos stof & stil!
det er en super firma at handle ved. overskuelig hjemmeside og superservice, jeg er meget godt tilfreds med firmaet og dens handlebetingelser.
Varene var som jeg forventede og var pakken var pakket forsvarligt ind
Leveret til tiden indeholdende korrekte varer i korrekt klippet længde/bredde.
jeg var positiv overrasket. Hurtig levering og god service. Billigt med oplægning.. Herligt
Fik leveringen til tiden og med det bestilte indhold, helt uproblematisk. Dog var det irriterende, at det ikke blev leveret til det nærmeste posthus. Bor i en geografisk stor kommune, nær den ene kommunegrænse, hvilket er svært at læse ud af adressen for andre, så evt skal der være en funktion, hvor man selv kan afkrydse hvilket posthus i kommunen man vil afhente hos?
Du kan trygt handle hos Stof og Stol. Nem netbutik og varerne er som du forventer. Hurtig levering og du får simpelthen lyst til at købe flere varer og handle der igen.
Hurtig levering og lille pakke lige i postkassen, dejligt det vil jeg prøve igen.
God vejledning gennem telefonen.
Var pakket forsvarligt ind.
Har ikke taget hul på stoffet inu, så kan ikke sige mere.
Jeg fik mine varer leveret hurtigere end lovet, så jeg kan kun anbefale Stof og Stil
Hurtig leveringstid og varerne (stålbøjler) er lige som de skal være. !
Varen er i top kvalitet - billig - hurtig ekspedition
Kærlig hilsen
Jeg har lige handlet i Stof og Stil og det var sku ok. Hurtigere levering end forventet.
Flotte metervarer. Og til en rimelig pris, god og nem hjemmeside
Overskuelig og attraktiv hjemmside og upåklagelig service
Anbefalet!!
Jeg kan kun anbefale stof og stil, det er altid en fornøjelse at ringe og bestille stof, det er en dejlig og afslappet betjening, ingen følelse af, at man er til ulejlighed og skal ud af røret hurtigst muligt, god tid til sjov og god vejledning, hvis man er i tvivl.
Post Danmark derimod lader meget tilbage. Det er en dårlig service, at man selv skal kunne finde ud af,hvornår ens pakke er klar, ingen udbringning mere og tårnhøj porto.
Det syntes jeg, er for dårligt.
Men rigtig god betjening fra stof og stil, og jeg fik min pakke, og ved nu, hvordan jeg skal forholde mig. Vil helst ringe og bestille mine varer, da jeg bedst kan overskue det på denne måde. 1000 tak for det!!!!!
Nemt at bestille, hurtig levering og ingen problemer med varene.
Mit stof kom hurtigt og det lignede præcis billederne på hjemmesiden :)
Jeg ville sætte pris på at Stof og stil gør kunderne opmærksom på at en levering kun er til det måske nærmeste posthus. Det ville derfor være et forsøg på service at sende en e-mail med pakkens postsøgningsnr, ellers ved man jo ikke, hvornår man kan henvende sig for at få sin pakke udleveret.
Birthe Jakobsen
Aksel Møllers Have 14 4. th.
2000 Frederiksberg
Intet at klage over - jeg bestilte let mine ting og fik dem leveret lige til døren - ingen dikkedarer..
Postvæsnet kan ikke finde ud af at levere til nærmeste posthus; de leverer endda til et posthus i et helt andet postnummer og langt fra min adresse.
Derfor gav det utroligt meget bøvl, at jeg ikke kunne vælge til omdeling, som forsendelsesmåde, kun "uden omdeling".
Dette problem kendte S&S angiveligt til i forvejen.
Alligevel har de ikke tilføjet muligheden at få omdelt pakken.
Ellers ville jeg have givet 5 stjerner...