We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (48)
Strawberrynet

Great delivery, great customer service

I've made 5 orders at Strawberry and I was satisfied on all purchases.

Super gode tilbud!!

Super god service!
Jeg har bestil derfra et par gange. Og ja der penge at spare de har tit tilbud!! hvilket man altid får af vide i form af en email!! Og det har altid kommet inden for få dage. Der har aldrig været problemer med produkterne.
De gange jeg har fået pakker derfra har der været en gave med rigtig lækkert! :)

Strawberrynet

Positiv udvikling. Har aldrig haft problemer med dem.

Varerne bliver i dag sendt igennem Sverige. Derfor skal der ikke længer påregnes Told på priserne. + At priserne nu også kan ses på dansk, med den danske moms.

Derfor ikke længere en mere regning på posthuset inden vare kan udleveres. Nu er det direkte til døren hver gang.
Levering er også hurtigere nu.

Go' side overholder altid deres ordre, og altid en ekstra gave med i pakken.

Har handlet der så mange gange at, jeg allerede for mange år siden opnåede: Special Loyalty Discounts på 10%. *Har aldrig haft problemer med dem.

Strawberrynet

Customs charges and poor site security

Please read many reviews on other sites regarding this company. Many customers have been overcharged, not refunded for incorrect items or been scammed. I used the site in the past and had no issues or to pay customs charges. On this occasion, I was asked to send a scanned utility bill in order to process my order, despite my transaction going through online. Most sites use vericard system etc. I sent the copy but my order was delayed anyway and only when I wanted to cancel it was the product miraculously despatched on the same day. I waited almost 2 working weeks for the product delivery and was then lumbered with a customs charge, almost half of the product price. In summary, not worth the hassle, use other sites to order your products or buy on high street as it may be cheaper in some cases.

Super god service!

Jeg har bestil derfra et par gange. Og det har altid kommet inden for få dage. Der har aldrig været problemer med produkterne, undtagen en gang hvor jeg havde bestilt en eyeliner fra Elizabeth Arden hvor du bruger en pensel også selve "eyelineren" er ved siden af. Penslen var i pakken undtagen eyelineren. Jeg skrev så til dem og fik svar næsten med det samme. De beklagede og sendte en hel ny uden jeg skulle betale noget som helst! Og det gik endda hurtigt. Tror ikke de har noget at gøre med at det hele ikke var i pakken. De kan jo have fået den sådan. Men om det var deres fejl eller ej, så håndterede de det godt. Og jeg fik mit produkt uden videre problemer. Det er da god service! Jeg kan virkelig anbefale dem. For de er gode at handle ved også når der er noget man er utilfreds med. :)

Strawberrynet

Currency? What's that and what difference does it make...?

Last week I placed an order and I accepted charges in USD (shipment made to the US). Strawberrynet.com charges me in EUR - but the "Grand Total US$" is stated as USD in currency. This means a difference to me of approx. 16$USD. I have tried explaining this situation to Strawberrynet.com but all I get is standard e-mails asking me to change country site etc. To me it does not explain the change in currency and I did not accept charges in EUR. Once charges have been made to me creditcard it can not changed is the feed back from Strawberrynet.com.

Fungerede fint i starten

Har handlet hos dem nogle gange og har som sådan været godt tilfreds, MEN efter at de har i lagt samtlige afgifter ind i deres priser er det lige der det ikke kan betale sig på ret mange af deres produkter.

Levering er fin, man skal dog påregne en noget lang leveringstid.

ikke fornøyd

Det er kanskje et godt utvalg med lave priser, men det hjelper lite med så lang leveringstid.
Jeg ventet i 2 mnd (!!), og når jeg endelig fikk pakken fant jeg ut at jeg manglet flere ting. Dette hadde dem ikke tatt seg bryet av å informere om tidligere, selv om jeg hadde mye kontakt med firmaet i mnd før jeg fikk pakken min.

Skal aldri handle her igjen, anbefaler andre også å finne en annen side.

Strawberrynet

Gode varer, små gaver, liidt lang leveringstid.

Strawberrynet.com har et pænt stort udvalg, men er ikke de billigste netparfumerier.
De har også en sjov detalje med, at køber man parfume alene, skal der betales fragt, men sammen med bare én anden vare bliver fragten gratis.??

Parfumerne er helt klart originale.

Peter, Morten Ingemann Thaysen and Nadja Fri found this review useful

Strawberrynet

Always good and well priced

Great prices, the products are always correct and the charges are dealt with easily meaning you don't get hidden extras.

Strawberrynet

altid god service og hurtig levering

har handlet hos strawberry en del gange...de er ikke altid billigst, men der er stensikker levering og altid til tiden

Strawberrynet

Fin hjemmeside men med lang leveringstid.

Strawberrynet.com har et udmærket udvalg af mærker. Man skal dog ikke regne med at spare penge ved alt hvad man køber derinde. Jeg gav 30 kr mere for en øjenskygge palet på strawberrynet.com end jeg skulle give for den i matas. Deres leveringstid er lidt lang. Ellers synes jeg det er en fed hjemmeside med alt inde for skøndhed.

Udemærket

Udvalget er stort, og varer leveres rimelig hurtigt i forhold til de ikke sendes fra Danmark. Er ikke i tvivl om deres produkter er ægte, og har bestilt både make-up og parfumer derfra.

Ganske udmærket

Bestilte en parfume og den ankom omkring en uge efter. Det var sgu lækkert. Bestilte før jul så en refill til min Kanebo eyeliner. Kunne ikke tracke ordren, men der gik små 3 uger, før jeg modtog pakken. Lige lovlig lang tid. Men det er billigt og pålideligt.

Strawberrynet

Fake MAC på Strawberrynet...

Dog har jeg aldrig selv bestilt fra Strawberrynet, men jeg skulle selvfølgelig lige ind på siden for at se hvad de havde at byde på. Og hvad bliver jeg mødt med? Èt øjekast, og straks ser jeg fake MAC produkter. Det siger vel lidt om hvor troværdig deres "mærker" er?

• Longyearbyen, NO
  • 6 Reviews

Reliable

They're simply the best.
Delivery, customerservice...nothing to complain about :)

Strawberrynet

Min yndlingsbutik på nettet!

Strawberrynet har 9 ud af 10 gange præcis det produkt jeg søger og gratis levering er SKØNT! Ofte er produkterne endda pakket ind i gavepapir og det er rigtig hyggeligt at modtage gaver til sig selv :) Leveringstiden har været upåklagelig (nogle gange ned til 3 dage selvom det blev sendt fra Hong kong!) Et sted jeg har handlet i flere år og altid vil vende tilbage til

Strawberrynet

God hjemmeside, men lang ventetid.

På strawberryNET.com, kan man finde næsten ALT inde for skønhedsprodukter/parfumer, og det brager med gode tilbud!

Konceptet med, at jo mere man køber jo billigere bliver det, er lige noget for mig ;-)

Kundeservice er som det skal være.

Det ENESTE minus er at ventetiden er uudholdelig.
Dog kan man se på den lyse side og sige, at den lange ventetid er med til at spare dig for at betale told (i hvert fald i Danmark)

Alt i alt kan Strawberrynet.com klart anbefales, men hvis du står og mangler noget lige nu og her, så skal du nok hellere købe det et andet sted.

Fantastisk

Intet andet simpelthen :-) Pålidelig, stort udvalg hurtig ekspedition, og nogen gange dejlige luksus prøver med :-)

Strawberrynet

Min yndlingsside på nettet!

Jeg elsker at handle på strawberrynet.com! Deres varer er billige, og priserne er inkl. porto, så der kommer ikke andre gebyrer på; prisen der er angivet er det man skal betale. Og dog. Hvis man køber mere end tre produkter får man 5% rabat. Og så får man jo også loyalty bonus som varierer alt efter hvor mange gange man har handler der. Så det kan kun blive billigere end den pris der er angivet ud for varen. Og det er blevet endnu bedre efter de har ændret procedurerne, så alle varer nu bliver indfortoldet i Sverige, og så sendt til Danmark derefter, så man ikke skal ligge ud for told, moms osv.

My favorite!

Been shopping there for more than 5 years now. 9/10 times satisfied

Strawberrynet

Reliable company with great customer service

Very happy with the purchase on strawberrynet.com!
My order arrived within 8 working days, carefully packaged, including all of the items I have ordered and a small customer appreciation gift from strawberrynet.com. I have ordered Sisley, Helena Rubinstein, and Juvena cosmetics, and all of them are authentic in original packaging. I would for sure shop at strawberrynet.com again.

Mariana

Udmærket :)

Godt udvalg af varer til en ret god pris.
Dog er leveringstiden på 1½ uge ret lang, og derfor kun 4 stjerner.

Men selvfølgelig har jeg sparet lidt penge, så hvis man kan leve med den lange leveringstid, ja så er strawberrynet.com et godt sted at købe sin make up, parfume osv.

Tror godt jeg kunne finde på at handle der igen :)

pragtfuldt

jeg har købt rigtig meget hos Strawberry. Der har aldrig været problemer. Deres priser er særdeles rimelige, shipping er gratis, og man kan opnå meget rabat. Jeg er dedikeret fan af Strawberry :-)

Hege found this review useful

Strawberrynet

Mere end gode priser -- men for lang leveringstid og svingende produktudvalg

Strawberrynet er lidt af en klassiker. Leder man efter en specifik herreduft i Danmark, skal man tit lede længe. Heldigvis kan man så smutte ind på Strawberrynet og købe den dér istedet.

Leveringen er gratis; det samme er gaveindpakning. Derudover er der et rigtigt godt fordelsprogram, der er baseret på, at man benytter den samme e-mailadresse ved gentagende køb. Derved kommer man til at kunne spare op til 10% af salgssummen.

Man skal ikke lave nogen brugerkonto, hvilket freakede mig lidt ud til at starte med. Men efter at jeg har set at systemet faktisk virker, er det ikke et problem for mig mere.

Med hensyn til leveringstiden kunne den godt være bedre. Så vidt jeg kan se, sender de tingene fra Hong Kong, via Tyskland og Sverige til Danmark. Det er en lang vej og man skal altså væbne sig med tålmodighed. Weekenden inkluderet, går der nok en uges tid før ens varer kommer. Men til gengæld har du sparet nogle penge.

• Alex
  • Bowling Green, US
  • 11 Reviews

Great choice of cosmetics and frangrances

One of my favourite fragrance and cosmetics stores - super fast shipping and good discounts and free gifts if you buy 3 or more products.

Strawberrynet

Super service, godt udvalg og generelt meget fornuftige priser

Jeg har handlet med Strawberrynet.com i adskillige år - og der er fuldt hus, hvad stjerner angår fra min side. Der er fire stjerner for troværdighed, service og et ganske imponerende udvalg.

Den femte stjerne skal de have for den forholdsvis nye praksis, at de forudbetaler dansk moms, så kunden får varerne tilsendt uden videre.

Tidligere har de uden diskussion refunderet momsafgiften, hvis kunden dokumenterer, at den er blevet pålagt, den økonomiske del har derfor aldrig givet problemer, men administrativt har det forårsaget en del bøvl på begge sider.

Skønt udvalget er enormt, er det dog langt fra sikkert, at den foretrukne creme eller læbestift er at finde på 'hylderne', og er den der, bør man alligevel se sig omkring, for det er ikke givet at Strawberrynet er billigst i forhold til andre webshops.

Det de klart vinder på er:

- gratis levering - hvilket kan være en vældig ekstraudgift i andre webshops.
- generelle rabatter på udvalgte (mange) produkter.
- deres loyalitets program - hver ordre bliver arkiveret under din mailadresse, og man optjener ret hurtigt blivende rabatter. Man får jævnligt newsletter fra Strawberrynet.com og i blandt dem er der ind i mellem ekstra rabatter at hente.

Og ja, der kan nogle gange gå over en uge med levering - men man kan ikke få alt her i livet. Varerne kommer trods alt fra den anden side af jordkloden

Strawberrynet

God service - men lang leveringstid.

Det er en super hjemmeside med et stort udvalg, og priserne er bare fristende og lave.
Dog er leveringstiden lang, hvilket grunder til de fire stjerner.

Strawberrynet

Alt for laaaaang leveringstid!

Fin hjemmeside med et stort udvalg. Dog tager leveringen alt for lang tid! De får derfor kun 2 stjerner - den éne for de gode priser og den anden for deres udvalg.

Rigtig god butik

Super billig når det gæler parfume, og de har altid betalt min toldregning i de tilfælde hvor det har været nødvendigt. Super service

Perfect

Good prices, and quick delivery. They have finally handled the Danish tax and duty stuff. So there is no delay due to customs or additional taxation anymore, Finally!

Super - Super :)

Fordele:
- De har et enormt stort udvalg af rigtig mange kendte og dyre mærker.
- 8 dages leveringstid - i alt - de sender det som regel samme dag, som ordren modtages.
- De forudbetaler moms (der er ingen told makup), så man sparer Post DKs 150,00 kr. gebyr for fortoldning
- Du sparer omkring mellem 30-50% på mange af deres varer.
- Du får yderligere rabatter jo flere gange du handler.
- Du kan spore pakken fra de sender den, til dit lokale postkontor modtager den til omdeling
- Du får pakken udleveret direkte - intet brev fra Post DK om pakke på posthuset
- Jeg har bestilt hos dem en del gange, og har aldrig oplevet noget, jeg var nødt til skulle sende reklamation over.

Ulempe:
- Du kan ikke returnere parfume varer

Konklusion:
Det er så nemt, hurtigt - og meget billigere. De kan VARMT anbefales.

Strawberrynet

Fantastisk god og høflig service

Det er første gang jeg handler her og kan kun sige at jeg er positivt overrasket. Pakken blev sendt afsted dagen efter jeg havde bestilt den og jeg fik mail med track and trace nummer så jeg kunne se hvornår den kom til min by.
Da pakken ankom var der bundet en sløjfe omkring, så jeg følte nærmest at det var en gave( selvom jeg jo godt vidste hvad der var indeni..)
Det er en utrolig god service at de refunderer toldafgiften - da jeg havde sendt toldpapirer pr. mail fik jeg dagen efter en mail hvor de undskyldte(!) at der godt kunne gå 10-14 dage før jeg fik pengene.
Der gik dog kun 3 dage før pengene stod på min konto, så jeg vil helt klart handle her igen.

Kan bestemt anbefales

Strawberrynet har en meget god service.Men det kan bestemt osse kun betale sig at købe creme og kosmetik,fordi told blir betalt tilbage, ellers ville det slet ikke kunne betale sig at handle der,( jeg taler ikke om perfume )

Har købt her fra mange gange og har kun positive oplevelser

Har købt her fra mange gange og har kun positive oplevelser

Strawberrynet

meget billigere end i DK, hurtig service, gratis fragt, god loyalitetsskabende rabat

Hvis man ved, hvilke produkter man skal bruge, kan man lige så godt købe dem i HongKong og spare en del på udgifterne. Der er gratis fragt.

De varer jeg har fået, har været nydeligt emballeret, ingen diskussion om autencitet, helt identiske med dem, jeg ville have købt i DK. De sender promte afsted fra HongKong og ca 10 dage efter har man sin pakke.

Butikken siger at de bestræber sig på at betale evt told, men det er de ikke forpligtet til at gøre. Visse anmeldere her klager over besværet i den forbindelse. Jeg synes, man skal være glad, hvis man får de penge tilbage. Men ellers kan jeg anbefale at holde hver enkelt ordre under 165 kr, for så skal man nemlig iflg skattevæsenet hverken betale moms eller told.

Strawberrynet

Fantastiske priser, hurtig levering og de betaler tolden

Hjemmesiden er ikke for køn, men de har stort set alt og til nogle rigtig gode priser. Derudover er det så fantastisk at de betaler tolden, hvis du sender en mail til dem om det, så det er virkelig værd at vente på :)

Strawberrynet

Super billigt og rigtig god service.

Rigtig gode priser og en fordelagtigt rabatordning. De lever fuldt op til hvad de lover på hjemmesiden. Har handlet hos dem flere gange og været meget tilfreds samtlige gange.

Strawberrynet

Holder generelt hvad de lover - ved større pakker kan det tage lidt ekstra tid med transporten.

Is Strawberrynet your company?