We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (359)

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig levering... :-)

Super god service, bestilte en model som åbenbart var udgået, der blev ringet en time efter afgivet bestilling, at de sendte en lidt nyere og dyrer model, uden beregning! Det sgu det man kalder service.. Et døgn efter jeg havde bestilt den stod den på mit spisebord, meget hurtig levering.. Kan klart anbefales!

Fanastisk service !!

Bestilte torsdag og fik leveret fredag morgen. Det kan vist ikke blive bedre

Hurtig og personlig service

Om aftenen bestilte jeg en symaskine. Næste morgen blev jeg ringet op med besked om, at bestillingen ikke gik igennem. Det var heldigt for mig, for hvis jeg blev ringet op kun en time senere, kunne jeg ikke svare. Det viste sig i øvrigt, at den model, jeg havde bestilt, allerede var udsolgt. Men jeg fik tilbudt en anden, som både var nyere og dyrere, nøjagtig for samme pris. Dagen efter blev symaskinen leveret på min arbejdsplads. Sådan! Yderst professionelt og menneskeligt.

Super service!

Købte demo overlocker på nettet, dagen efter blev jeg ringet op vedr. levering, for at gøre det så nemt for mig som muligt, fik 4 ruller tråd med uden beregning.
Super betjening, hurtigt og nemt, kan helt sikkert anbefales.

Perfekt - God service før og efter handlen

Dumme spørgsmål besvares gerne :-)

Super levering.

Bestilt fredag og posten kom mandag med min symaskine.Hurtigere kan det vist være. Hyggelig samtale overbeviste mig om at det var et rigtigt valg. C.A. Green

Super oplevelse

Rigtg god oplevelse. Kompetent vejledning i valg af maskine, stort udvalg og hurtig levering (jeg havde maskinen dagen efter bestilling). Maskinen lever fuldt ud op til det lovede og jeg er meget glad for den.

Alle tiders god behandling

dejlig hurtig problemfri levering

Super priser, hurtig service

De har et stort udvalg og deres priser er lave.
Hurtig levering og ingen fragt omkostninger.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og god pris

Modtog min symaskine 2 dage efter køb til en fabelagtig pris. Jeg er tilfreds!

Review by confirmed purchaser

Symaskinebillede forskellig fra modtagne maskine

Jeg købte en Singer Symaskine - en gave til mit barnebarn. Desværre ser symaskinen anderledes ud i virkeligheden end på det billede, jeg valgte symaskinen ud fra.
Jeg synes det var dejligt at stinglænge og stingtype var på to adskilte hjul. Sådan var det så ikke på den tilsendte symaskine - selvom stelnummer var det samme
Lianne Ervolder

hurtig levering

Bestilte over nettet - opringning ca 10 min senere at ordren var ekspederet - symaskinen blev leveret næste dag klokken 15.30.
Og det er faktisk fra den ene ende af landet til den anden. Stor ros

Review by confirmed purchaser

Modtog maskinen allerede dagen efter bestilling.

Review by confirmed purchaser

Rigtig venlige, og meget god service, og jeg har fået en meget god maskine.
Der skal du købe din næste maskine!

super service

har handlet der 2 gange nu og der er super service.

Perfekt

Kjærgaard leverer en upåklagelig service! Varen leveret dagen efter bestilling! Tak!

Super forløb

Fundet godt tilbud på symaskiner.dk - bestilt og leveret, uden nogen problemer overhovedet.
Jeg tror der blev etableret et fast kundeforhold - ingen grund til at købe i supermarkeder længere...

Fin handel

Jeg fik hvad jeg havde bestilt og før jeg havde forventet det, så ingen problemer her. Jeg handler der gerne igen.

Review by confirmed purchaser

nålen er allerede knækket.

OK symaskine men desværre er nålen allerede knækket efter nr 2 dag.

Reply from Kjærgaard Symaskiner ApS

Hej Jane

Det er nu ikke unormalt at nålen knækker, især hvis det er kraftigt stof du syer igennem. Du kan på vores hjemmeside se en guide, hvor der beskrives hvilken nål der passer til hvilket type stof. Nedenstående link beskriver nåletyper (På engelsk). Husk i øvrigt at skifte nål jævnligt, vent ikke til nålen knækker - nåle bliver slået flade over tid, så opstår der problemer. Nålen er jo "hjertet" i maskinen.

Jeg håber guiden hjælper dig, eller så tager du blot kontakt til os - så vil vi gerne hjælpe dig!

God syning!

Mvh Mikkel Holm Christensen - Kjærgaard Symaskiner

Review by confirmed purchaser

En god og problemfri handel

Jeg har tillid til ekspertise og troværdighed i firmaet.

Review by confirmed purchaser

Købte en symaskine på nettet. Kørte til Hjørring for at hente den. Fandt ud af at det ikke var den maskine, jeg ville have. Vi fandt en anden, der passede mig bedre. Tak for god service.

Review by confirmed purchaser

Nordjysk service når den er bedst

En levende forretning med en medlevende kundeservice. Dertil kommer en hurtig og problemfri levering af varer bestilt på nettet, samt særdeles konkurrencedygtige priser. Kun godt at sige.

Mikkel Christensen found this review useful

Fedt!!

Kanon, kanon og atter kanon :)

Super hurtig levering

bestilt om fredagen
fik den om mandagen
venlig kundeservice

Nemt og lynende hurtigt

Bestillingen gik nemt og varen blev leveret meget hurtigt

Super hurtig levering

Det kunne have været ret med lidt mere info omkring produkterne, på deres hjemmeside, men ellers er jeg meget tilfreds og glad for min handle:D

Review by confirmed purchaser

Rigtig god service og vejledning, samt hurtig levering af symaskine.

Jeg havde bestildt en symaskine men blev derefter ringet op, hvor de fortalte at det var sket en fejl på deres hjemmeside og den pågældende symaskine ikke længere var på lager/ i produktion. Men jeg blev tilbudt den nye model til samme pris som den gamle model plus lidt ekstra nåle og spoler.

Review by confirmed purchaser

Super vejledning og hurtig ekspedition

Jeg ringede fredag eftermiddag og blev af en venlig og kompetent medarbejder vejledt mht. køb af symaskine. Jeg bestilte, og mandag blev pakken leveret. Imponerende!

Intet at klage over

Hurtig levering, produktet i top og god information - kunne ikke forlange mere ;-)

Superb behandling!

Alt gik som jeg forventede, levering to søgnedage efter bestilling og varen er i orden.

super service, og hurtig levering

super service, og hurtig levering

Det går bare hurtigt

Alt ekspederet til min fulde tilfredshed

Perfekt handel

Bestilte min symaskine i Påsken - og fik den leveret 2 dage efter Påske. Ingen problemer.

Perfekt service.

Hurtig levering til adr. uden probl.

hurtig handel og levering

er meget tilfreds med køb af min symaskine og den service man få når man ringer

super - og gratis forsendelse

hurtig, korrekt, og billigt........

super

fik min maskine næste dag og den er som ny som de lovet glæder mig til at komme i gang med at sy på den. vil varmt anbefale denne butik

Super tilfreds!

Jeg kom til at bestille 2 symaskiner i stedet for én, et enkelt opkald og det var ordnet. Prisen var langt bedre end mange konkurrenter, og der er gratis fragt, hvilket også er et stort plus! Jeg modtog den allerede dagen efter, selvom jeg troede, at jeg først ville få den efter påske. Så alt i alt en super god oplevelse, jeg handler helt sikkert hos Kjærgaard symaskiner igen :-) *****

Kjærgaard Symaskiner ApS

Forrygende service og hjælp!

Jeg oplevede udelukkende en forrygende service i forbindelse med køb af overlocker. Hjælpsomhed var i top, hurtig fragt, prisen i bund og servicen var ufejlbar! Sjælden god service!

Fin og hurtig ekspedition

Er en meget tilfreds kunde.