[REPLY]
Ved nyligt afhentning af bestilt MC batteri, fremgik det ikke ved bestilling at batteriet
ikke er påfyldt syre ved levering hvilkjet ekspedienten ellers påstod. Da jeg før jeg forlod butikken, chekkede dette viste det sig at batteriet var uden syre. Ekspedienten beklagede og fandt 2L syre frem som kostede 69 kr/L ekstra ! At ekspedienten tager fejl er en ting, men at det ikke klart fremgår ved bestilling at batteri uden syre koster 399 kr og at syren der hører til for at batteriet fungerer koster 2 x 69 kr der ud over er decideret dårligt. Se dog at vær lidt prof og giv de nødvendige oplysninger på jeres net shop hvor jeg bestilte varen.
Dårlig imformation angående angående levering af bestilt knallert.Medarbejderne ved ikke hvad de sælger og udleverer(Ren til grin)Kunne ikke engang fortælle mig hvor oliepåfyldningen var..
Det var nemt at finde den ting , jeg havde brug for og lige så let at bestille.
Jeg fik omgående tilbagemeddelelse og besked dagen efter om, at varen var sendt.
Fik varen straks efter pinse.
Det var en rigtig fin og positiv oplevelse, og jeg kan anbefale firmaet til andre.
m.v.h.
Inge Holmer
Dags dato den 21. maj kl. 2203 har min datter, Britt Larsen der bor i Helsingør, stadig ikke modtaget sin fødselsdagsgave, der er i morgen den 22. maj. Der er bare ØV ØV idet I oplyste, at der kun var en dags leveringstid.
En stjerne er da bare for meget
Henning Larsen
H.Larsen@stofanet.dk
Mob. 26374155
Tlf: 98174155
Manglede et par enkelte stumper til min Volvo 940. De var ikke på lager hos min lokale thansen - men de kunne bestilles fra centrallageret til levering nogle få dage senere.
Selve bestillingen var let og helt ukompliceret. Jeg modtog efter bestillingen en sms med et leveringstidspunkt, som var hurtigere end den lovede på hjemmesiden! Helt perfekt!
Fik igen en sms, da stumpene var klar til afhentning i butikken.
Det hele fungerede perfekt! Nemmere kan det ikke blive.
Jeg bestilte på nettet en pakke "antihylekit -nederst side" til mine thule wingbars tagbøjler, som uheldigvis hyler utåleligt (det fulgte ikke med i pakken, da jeg købte dem). Pakken kostede 89 kr. og indeholdt ca. 30 cm gummiliste - kun nok til 1 ud af de 4 sider. Det burde have fremgået af listen og der burde være mulighed for at købe sådan noget i metermål. Jeg nægter at give 360 kr for en meter gummiliste - så jeg ty'r i stedet til gaffatape.
Hurtig bestilling, bekræftelse og fin betjening i butik! Anbefales!
Overpris på nyt cylinder med rust - Men god service
Varen kom hurtigt, og det var nemt at bestille på hjemmesiden.
Der bestillles til afhentning og man får en tilbage melding om at varen er klar til afhentning på et bestemt tidspunkt så netdelen fungere.
Dog havde butikken ikke tingene klar de skulle først findes da man stod i butikken. Enten bør man skrive at det er sådan at det foregår eller også skal varene ligge klar når man står der.
jeg er meget tilfred om bestilling
Fantastisk service lev. fra dag til dag.
Dog et lille minus, sælger fik oplyst hvilken bil og årgang radioen skulle sidde i, men han glemte at sælge mig en antenne adapter, jeg fik oplyst de andre numre og bestilte det på nettet, men ærgerligt at man mangler adapter når man har pillet den anden radio ud en søndag eftermiddag.
Dejligt at det går som smurt når man handler med T. Hansen, men lidt træls at Post Danmark ikke kan levere varen, men jeg handler helt sikkert med T. Hansen igen.
Skulle have nye bremsegreb til min cykel, varenummer 230201012 -
1. var de ikke på lager i Sønderborg - 2. gang ble den bestilt hjem, men der var kun en i pakken 3. gang blev de sendt til mig - men igen kun en i pakken 4. gang var jeg i butikken i gen, men nu var de pludselig udsolgt. Det kostet mig 100 km forgæves kørsel! og jeg har stadig ikke fået de ønskede bremsegreb. Fremover handler jeg hellere ved cykelhandleren...
Super fint - hurtig levering og montage
Jeg købte en MTB til min ældste over nettet. Det var overraskende nemt, jeg blev opdateret med SMS både til afhentning og da cyklen var samlet - Cyklen var af overraskende god kvalitet og god, hjælpsom og effektiv betjening. Jeg har faktisk nævnt dette overfor en del af mine venner.
Nem at orientere sig på hjemmesiden. Hurtig bekræftelse og opfølgning på ordren. Afhentede i butikken - god service.
Delen lovet fremme den 22. maj. Allerede 14. maj var delen klar til afhentning.
hurtig og nemt at bestille på hjemmesiden, men selvfølgelig passer tingene ikke altid så perfekt som original-varer gør.
det med levering i butikken er rigtig fint. men dimsen virkede kun kort tid. :-(
Jeg købte et batteri til min MC og fik at vide det var klar til brug.
Dagen efter da jeg ville montere det, opdagede jeg der ikke var syre på det.
Da havde Butikken lukket, og der gik 2 dage inden jeg kunne få mc ud at køre igen
God service og flinke medarbejdere
delende var af en god pasform og komplet ledningsnet pgo hot 50 det passede perfekt tændspole +div andre dele alt i alt en god købsoplevele var lidt skepsis mht kvaliteten
men det må jeg tage hatten af for håber osse vis delende bliver defekte at de bytter med et smil
Fin service fra start til slut, god leveringstid og varen virker bare!
Nemt at finde produkt og 48 timer senere var mine nye hjul monteret. Nemt, hurtigt og effektivt. God service med et smil i Silkeborg. Karakter: 12
Selv om jeg havde glemt at der kun er en bremseskive i pakken ,fik vi det klaret
uden problemer
Oplevelsen var O.K. Men da jeg fik mailen at mine varer var klar til afhentning var varene ikke pakket endnu. Personalet var hurtig til at få det pakket.
M.V.H. Erik Aa
Man køber en vare som så ikke lever op til forventningerne
Man lever varen tilbage men får ikke pengene tilbage
Da de ikke har nok penge i kassen så de bliver sat ind på ens dankort
Man modtager 3 mail på at pengene vil ført tilbage på kontoen
3dage senere er de stadig ikke kommet tilbage på kontoen
Det er utilfredsstillende
Det er dejligt nemt at handle online.
jeg købte sommerhjul til min bil incl. montering. Jeg fik en tid til afhentning af varen og troede at denne tid også gjaldt montering. Der tog jeg fejl, man skulle bestille tid til montering særskilt
Dette var den eneste lille fejl ved en ellers god og behagelig oplevelse af at handle på "nettet".
Jeg har altid fået god behandling og service hos T. Hansen. både når jeg henvender mig i butikken og når jeg bestiller en vare i webbutikken. Tidsfrister er altid overhold.
Bestilte en 12V > USB konverter på nettet, til afhentning i butikken, blot for at være sikker på at jeg ikke cyklede forgæves, forretningen ligger trods alt på en omvej, i forhold til min normale rute; fik god SMS info
Man forventer en del når man bestiller vare på nettet nu til dags, jeg syntes thansen lever godt op til kravene...
1.: man ødelægger sine ting
2.: man bruge en dag eller to på at finde ud af hvad der er galt
3.: man bestiller varen på www.thansen.dk
4maks 2 dage senere ligger den ved den nærmeste thansenbutik eller foran ens egen dør.!
5.: og hvad forlanger i til prisen.. varene er fine og deres vare er ikke dårligere end så mange andres..
Jeg har været godt tilfreds med at handle hos dem ind til videre, og har da tænkt mig at fortsætte. Da man aldrig møde bøvl..