[REPLY]
Alles is goed vooral de webshop alleen de verzending zou wat sneller mogen soms moet je een week wachten op je spullen.
Overzichtelijke site, eenvoudig te bestellen. Goede service en begeleiding tot en met de levering ( in mijn geval in Frankrijk).
Voor iedere klusser 'n zeer uitgebreid assortiment
voor je bestelling is het een prima zaak echter als je vragen hebt wordt het moeilijk
dan kunnen ze nog een hoop leren van andere sites
Het gemak van thuis winkelen en de dag aanbiedingen zijn interessant .
Het bestellen en afrekenen ging makkelijk, en levertijd was goed en op tijd
zeer goed prijs technisch en levering ga zo door
Eerste bestelling op 18 maart geplaatst van een Dewalt DCK285M3, deze was op voorraad volgens de website. Levering op 27 maart .
Tweede bestelling op 11 april van een DCK285M3, een DCH214M2, DCG412N en enkele Fein multimaster zaagbalden. Voor de zekerheid nog eens gevraagd als alles op voorraad was zoals vermeld op de website, per mail. Alles kon geleverd worden in 1 of 2 dagen. Op 26 april nog altijd geen nieuws, dan maar mail gestuurd: de DCG412N en DT9292 borenset gratis bij de boorhamer DCH214 waren niet op voorraad.
Dan maar gevraagd dat de beschikbare onderdelen opgestuurd worden.
Op 29 april levering gekregen van de boorhamer en een verkeerde set IPV van de DCK285M3.
Op 1 mei kwam de haakse slijper DCG412N aan.
De verkeerde set moest retour en de juiste kon niet opgestuurd worden voor deze terug was. Was dringend dus ondertussen nog een set ergens anders gekocht.
Juiste set DCK285M3 aangekomen op 13 mei.
Nog een mail gestuurd IVM de DT9292 die ik nog altijd niet ontvangen heb maar nog geen reactie gekregen, wel een Update dat de bestelling voltooid is ...
Op de website staat alles onder op voorraad, blijkbaar is deze helemaal niet up to date, en wordt eerst verkocht en dan zien we wel ...
Jammer want de prijzen zijn wel de beste die ik vind, ik vraag me af hoe de service verloopt indien nodig.
Bestellingen zijn interessant als het niet dringend is en als je het niet erg vindt om 1 maand voor levering de goederen te betalen.
Snelle levering, helaas de verzegeling van de originele verpakking was al geopend (meegeleverde batterijen waren al in het apparaat aangebracht). Bij ontvangst van het pakket was dit niet waarneembaar omdat het een doos in een doos was.
(betreft een bosch meet apparatuur tot 50 meter, helaas met de batterijen die erin zaten is een bereik een zichtbereik met de laser maar beperkt tot 10 meter), Nu maar nieuwe batterijen aanschaffen kijken of deze dan beter werkt.
Website zeer duidelijk, betaling duidelijk en makkelijk en snelle levering
Punt van verbetering is melden wat de leadtime is tot aan verzending. Heeft nl enige dagen geduurd en dat geeft bij mij als klant wat onzekerheid.
3de bestelling in deze shop denk ik. Heel overzichtelijke webshop, prima toestellen, scherpe prijzen, 2% Ogone korting, gratis levering... Wat kan een mens nog meer verwachten van een webshop?
Snel gekregen, zeer goed prijs. Ik bestel bijna alles en ben altijd tevreden
Wij hebben alle sterren in gevuld als het aan ons ligt kregen je er tien.
wij zijn zeer tevreden over het artikel wat wij gekocht hebben bij jullie
En ook over de service zijn we zeer te vreden
Bijvoorbaat onze dank
Ans Roedts
Goed te vinden op internet en is de keuze overweldigend.
Heb al 5 items gekocht en telkens komt de bestelling opmerkelijk op tijd en bovendien ook nog met duidelijke tracking.
1 minpuntje. Het telefoonnummer klopt niet, maar je wordt wel weer doorverwezen.
Voor de 2e keer zaken gedaan met Toolnation en weer helemaal tevreden. Snelle levering, scherpe prijs helemaal OK. Aanrader!
Jullie mogen zo volgen
moest er zeer lang op wachten en vaak na bellen en mailen, het is me zeer tegen gevallen en ik weet niet of ik nog wel weer wat ga bestellen op deze manier heb ik daar geen zin in .
TOP TOP TOP@!
Perfecte oplossing na defecte machine. Levering kon worden teruggestuurd via UPS, echter door haast zelf naar Toolnation gereden. Bij aankomst direct geholpen en nieuwe machine meegekregen die eerst werd getest. Nieuwe machine werkt feilloos.
slecht omdat het product op de site staat als voorradig terwijl ik er alsnog een maand op kon wachten en als je dan mailt met een vraag is er geen vervangend product wat sneller geleverd kan worden krijg je gewoon geen antwoord
de aflevering door ups was op de dag goed alleen jammer dat de precieze tijd van aflevering nergens uit op te maken was zodat je verplicht aan huis gebonden was
Alleen jammer valt nooit in te loggen met ons emailadres
terwijl wij met ons email adres op de hele wereld kunnen inloggen en bestellen
mvg Ton delsink
Alles, van bestelling tot levering, loopt heel vlot en de prijs is ongezien!
Alles snel en zakelijk, overzichtelijk afgehandeld
Prijs kwaliteit ben ik echt tevreden, ook de mogelijkheden om verschilende selectie's te maken voor een vergelijking. Snelle levering en correcte service.
Op 30 april heb ik Toolnation de FEIN Multimaster FMM 250Q top besteld,
deze is op 03 mei geleverd door UPS.
Niets anders dan lof voor deze snelle levering.!!
Snelle service, alles top, 1 punt van verbetering. Standaard de factuur meesturen i.p.v enkel de pakbon.
Alles prima verlopen en als klein kritiekpunt kan genoemd worden dat het moment van leveren niet erg duidelijk is. Op het moment dat er geleverd gaat worden komt er een correcte procedure op gang en verloopt alles prima. Houdt wel rekening met een levertijd van ongeveer een week, op zich niet heel erg want aan het belangrijkste wordt voldaan, nl leveren wat besteld is! Keurig.
de bestelling werd keurig netjes en optijd afgeleverd tegen de beste prijs die ik kon vinden
Wanneer je iets wilt hebben hoop je het te kunnen vinden.
Dat kon ik bij Toolnation. Wanneer je dan kunt zien dat het op voorraad is, dan hoop je dat je het snel in huis hebt. Ik had het binnen 2 werkdagen in huis. Dat is een ervaring die ik nog niet bij vergelijkbare internetwinkels heb meegemaakt. Ook de prijs en kosten waren lager dan bij andere aanbieders.
Gewoonweg super, onklopbare prijzen en snelle leveringen.
De dag nadien kan je al meteen volgen wanneer de levering zal aankomen.
Ookal vergeet je een onderdeel te estellen kan je gewoon nieuwe bestelling doen en aangeven dat ie moet worden toegevoegd bij je vorige order. Doen ze niet moeilijk om. Super service
Wij waren zeer tevreden over Toolnation. Enkel het adres (in Belgie) stond correct ingevuld maar werd blijkbaar toch (automatisch?) aangepast naar NL zodat UPS pas een dag later heeft kunnen leveren... Desondanks toch levering naar Belgie op 5 dagen tijd dus wij zijn zeer tevreden. Zowel Toolnation als UPS hield ons per mail op de hoogte en Toolnation was ook telefonisch vlot bereikbaar.
Als je gereedschap correct en snel geleverd wilt zien, kan ik Toolnation aanbevelen. Ze waren bij mij niet bekend doch via goolge boven gedreven. Een aanrader.
De bestelling online ging vlot en zonder problemen. Enkele dagen later stond de koerier reeds aan de deur. Het was wel even schrikken toen we de paketten goed bekeken. Het leek alsof er een foute machine was geleverd. Er stond een slijpmachine op de doos en het moest een zaag zijn. Maar voor de verzending was alles degelijk ingepakt en daardoor zat de plastic box met de zaag in een (andere) karton doos.