[REPLY]
Hej köpte en 4 s i butiken i Halmstad för drygt en månad sen, efter några veckor får jag problem med den och går in i en butik i Sthlm som säger att det saknas skruvar i botten på den och delar är utbytta.
Du får ta det där du köpt den, åker till butiken i Halmstad där den är köpt, dom skickar ett mail till 3 reklamationsavdelning som efter påstötningar skall ringa mig, enligt butiken.
I ställer kommer ett mail från kundtjänst där dom erbjuder en utbytes telefon istället för en ny. Jag har betalat och köpt en ny telefon men dom har levererat en begagnad renoverad ej komplett och erbjuder en till sådan. Vill varna andra för detta
Beställde 3Bredband Premium (4G), blev lovad 64 säkra mbit sek såklart, men jag påstod att det är omöjligt att få full styrka.. Dom nekade mitt påstående och förklarade att i värsta fall skulle den fall ner på 32 mbit/s på ett 3G nät, som igentligen inte bör hända för att 4G var inga problem i området. Jag tänkte, fine! Visste lite dyrare men skönt med snabb uppkloppling. Fick 10-15 mbit/s.. Visst det fungerar, men håller ej vad dom utlovat i detta scenario.. ÖKA SIGNALSTYRKAN SÅ DET BRINNER!!
Hjälpsamma suport men här i Vålberg utan för Karlstad,,, glöm tres mobil,,, sms kommer fram en halv dag senare trots de blir sänte,, Täckning på Balkongen. Vad skall man med ett guldnr,,,, ingen täckning och är nu uppe på 27!!!!! tlf-skojare.
Internettet är bra annars.
Jag vet inte men jag trodde för 5år sedan tre var framtiden,,, men jag är i dag mera tvekan till om de klarar sig,, för de verkar inte utvekla täckningen och har gjort en del kund misser bla i Danmark ,, och erbjudanden verkar vara de samma
obs trevlig personal
Förutom att dom stänger kl 18 så har 3 den bästa kundtjänsten jag har haft att göra med
Tre för kampen för nöjdare kunder..Inte på mitt fall..Men det låter väl bra i reklamsammanhang.Desvärre gör de inte det i verkligheten.Jag var kund hos de i flera år,när jag före Julen beställde en Nokia N9 så kom en begagnad telefon hem till mig!!!Före ägarens alla email,kontakter,SMS fanns kvar i telefonen....Snacka om integritetskränkning.Så jag måste säga nöjdare blev jag inte däremot blev jag skitförbannad!
Jag vill inte ens ge en stjärna till företaget efter detta men man måste ge en ialafall här.
(Vid intresse kolla Youtube där jag har lagt upp film om det med namnet:
Tre sålde begagnad Nokia N9 som ny ! )
The worst service I ever had. Will never recommend anybody to buy Tre service. very bad net coverage, unresponsive customer support and expensive. The monthly invoice is never understood, even the TRE G sellers can not explain it.
I ealier recommneded Tre to three of my freinds and they bought the ervices. I regret that and I will never do it again for Tre.
Ingen på företaget har koll på nått! Lämnade in en telefon för rep och fick besked om dyr kostnad på nästan ny telefon. 3 ville inte betala fast det solklart var en fabriks-skada på skärmen.
Min familj på 4 abonemang har lämnat 3 och rekomenderar INGEN att skaffa det heller.
Trist att man behöver vänta flera veckor på mobilen utan att kunna utnyttja abonemanget på nya mobilen direkt, annars riktigt bra erbjudanden. 350 spänn månad är sjukt bra med mobil på köpet.
Jag är för det mesta nöjd med 3 och vill inte byta till något annat.Täkningen är det enda som jag kan tycka borde vara bättre,där ligger telia ett stegföre. En extra stjärna till tjejerna och killarna som tar imot,dom är alltid så hjälpsamma.
När jag skulle köpa ny telefon hade mitt gamla abonnemang bindningstid kvar men det var ingen bindning för att betala gamla telefonen. Säljaren var oförskämd och jag skulle också vara tvungen att ha kvar mitt gamla abonnemang parallellt med det nya. 3 aldrig mer.
Idag använder jag Universal Telecom, billigt och bra!
De utelämnar information inför ändringar av avtal. Vi anmälde pe deras inrådan flytt av ett abonema från privatperson till vårt företag. Då avslutade de vårt privata abonnemang och öppnade ett annat företagsabonnemang med helt andra avgifter utan att meddela det. Den skyhöga fakturan kom som en överraskning. Dessutom tvingades vi byta APN i och med att vi bytte abonnemangsform för att datatrafiken skulle fungera. I samband med det försvann internetdelningsfunktionen från abonnemanget. Vi är inte nöjda med någon del av den här affären! Vi ångrar det djupt och avråder andra från att teckna företagsabonnemang med Tre!
Löste en försäkring i samband med mitt abonnemang.
Vi hade inbrott i ett låst rum, var av jag förvarade min telefon i av pga högre säkerhet.
Tror ni försäkringen gäller? Icke då!
Mer besviken kan man inte bli!! Täckningen är katastrof och kundtjänst står INTE för sina åtaganden gentemot kund! Nu måste jag dra detta vidare för att slippa TRE för all framtid!
Tre var först ut med att erbjuda "roaming-fria" förhållanden för oss som ofta åker över Øresundsbron.
Detta var föredömligt.
Tre var också först ut med flatrate och hanterbara kostnader för mobilt internet.
Som kund undrar man ofta om man verkligen befinner sig på en fungerande marknad, eller om det statliga monopolet har bytts ut mot ett oligopol. Samtliga mobiltelefonoperatörer ger intryck av att ständigt försöka sig på bondfångeri - och ständigt göra det svårt för kunden att förutse priset för avtalad tjänst. Tre är knappast bättre, och antagligen inte sämre, än någon annan.
har haft Tre som operatör i flera år och är jättenöjd med dem. Bra täckning och låga priser, perfekt!
Här kan man bli ordentligt lurad av snabbkäftade säljare som lovar mer än bolaget kan hålla.
Eller så undviker de att säga allt.
Fall 1/ Vi fick en begagnad telefon som ny (fanns bilder på sim kortet)
FAll2/ Mobilt bredband neb ingen täckning i FARSTA postnummer 12349
Så här vill man inte handla mer.....
Bekir found this review useful
Men det som hände för en tid sedan när hela 3 slogs ut, särskilt när jag har mobil och hemtelefon på 3, inte bra !
Jag tog ett abbonemang hos tre där jag fick hemtelefonen kopplat till mobilen. Under ett års tid har jag haft problem med att det inte fungerar. Folk har inte kunnat nå mig, tutat upptaget, kan inte svara meddelande, kopplas till fax eller så var där ingen signal på telefonen.Intenet fungerade den första månaden, sen någon enstaka gång. Telefonen är skickad för kontroll och uppdaterad. Hjälpte inte. Har bytt kort tre gånger och provat annan telefon, inget hjälpte. Har lagt ner minst tio timmar i telefon och kört ca 30 mil. Fick många olika löften via telefon men ibland så var det ingen som visste vad den andra hade lovat.
Om du sitter i soffan i stan så fungerar 3 bra men så fort du tar bilen och åker utanför stan så suger 3 rejält. Jag beställde en 3 växel till firman. Tror jag förlorade åtskilliga 100-tusentals kronor på missade samtal (orders). Och när jag ville beställa en repeater för att förstärka signalen så var det himla krångligt att lösa.
En mobil växel fungerar bara i stan, räkna med att det straffar sig om du försöker få med jobbet till landet. Att inte ens kunna ta samtalen när man har stora annonser ute finns bara ett ord "tomtar" som inte vet vad de säljer!
Har blivit nonchalant behandlad och ingen förståelse för kundens problem med företaget ingen servicemässig personal.Ni har blivit för stora och tappat känslan för vanligt folk och deras klagomål låt er personal ta en charmkurs det kan dom behöva.
Har haft 3 sedan 2004 och både som mobiloperatör och mobilt bredband.
Aldrig haft problem med dom.
Alltid fått hälp om det varit något och dom har alltid löst det!
Skaffade 3 mobilt bredband för snart 9 månader sedan. Vi valde att ta deras L abonnemang efter som vi har en tonåring hemma, tyvärr får vi ut en max hastighet på 2 och ska kunna få ut till 16. Har klagat flera gånger men får ingen hjälp och tyvärr är vi låsta i 24 månader, kommer inte att fortsätta vid 3. Nu tar det ca 15 minuter att få upp en sida vilket är totalt oacceptabelt!
Vi har tre mobiltelefoner från 3. Funkar jätte bra.
MEN, mobila bredbandet är överhört dåligt! Bor du i Trollhättan (Skogshöjden)... KÖP INTE 3!
Fick lovat upp till 16 Mbit, men i realiteten är det upp till 4.5 Mbit, men oftast 3 Mbit. Köpte bredbandet på utav en försäljare på en galleria, och berättade var jag bodde, och det var inget problem sa försäljaren. Egentligen är jag nöjd bara det kommer upp till 6Mbit. Men efter man har köpt, och man berättar för 3's kundtjänst att produkten inte klarar av det utlovade, så skrattar dom nästan högt, att jag kan vara så naiv att tro att jag någonsin få 10 eller 16 Mbit.
Jag har 24 mån bindningstid. :-( Ser fram emot att dom om ett år kommer att ringa för att fråga om jag vill förlänga abonnemanget :p
3 bredband via radiouppkoppling bra erbjudande med telefoner.
Bredbandet kopplar ned var och varannan dag och måste startas om.
Tidigare och dyrare bredband via telefonledning fungerade bättre.
Funger oftast väldigt bra men dock också det ända som vi kan använda på hemmaplan, de övriga operatörerna fungera inte på landet där vi bor.
Deras bredband med router fungerar mycket bra, jag upplever det tom bättre är ett par av de bolag som marknadsför sig med att ha bredband via telefonkabeln och via väggen!
Har 3 mobilt bredband med medium hastighet. Det är defenetiv bekvämt att ha ett mobilt bredband. Speciellt när man som jag ofta är på resande fot. Dock har min erfarenhet att signalen kan vara ganska dålig på vissa ställen som gör att uppkopplingen blir fördröjd och att bredbandet ibland arbetar sakta. Men tycker att 199 kronor i månaden inte är så "illa pinkat" och ett överenskommligt pris.
Smidigt och bra internet mobilt i Malmö. Bra priser och en bra kundtjänst de gånger man behövt kontakta dem. Helt klart nöjd med dem idag.
Dålig kundservice, då uppföljning av ärenden inte finns... speciellt i butikerna.
annars bra tjänster och välfungerande
Har haft andra operatörer (man lär så länge man lever) och det har varit högre kostnad och lägre service. Hos Tre är det lägre kostnad och bättre service.
Avancerad portal med bra självhjälp, dessutom kommer jag alltid fram till kundtjänst snabbt. Har 3 mobilt bredband och når oftast upp nästan i utsatt hastighet, 5/1 mot 7,2/1 tror jag, även med medioker täckning.
Snabbt byte av mobil när den förra gick sönder, snabb leverans och helt enkel ett underbart bemötande av support.
Företaget har vänlig och inte påflugen support, allt funkar som det ska, och täckningen på nätet är stor. Kan knappast bli bättre.
TRE är som alla andra stora företag bra då allt flyter på men om man anser sig orättvist behandlad som i mitt jag glömde att betala en faktura och fick en "påminnelse" - avgift då är dom riktigt dåliga på att göra kunden nöjd. Personerna i supporten "kunde" inte göra något och efter drygt 5 samtal orkade jag inte längre tjafsa och betalade avgiften på 160 kr även om jag antagligen kunde reklamera osv. Det är väl så dom tjänar sina pengar, långa byråkratiska system som man måste igenom om man vill ha rätt i något.
Tycker det är ett pinsamt försök de har börjat med att köra reklam om att de försöker få nöjdare kunder. Kanske att någon högt upp i ledningen vill det men i så fall går inte informationen vidare ner till vanliga supporten eller så har de alldeles för lite makt att göra något bra för kunden.
Johannes Danielsen found this review useful
Min beställning försvann så när produkten(HTC Desire) efter lång väntan skulle levereras men aldrig dök upp var det bara att göra en ny beställning och vänta en månad till. Nöjd med tjänstera i slutändan.
Finns ingen bättre leverantör för mobil och bredband,funkar över förväntan o bra priser!
Det sämsta mobilabonnemanget jag någonsin stött på, dyrt och med noll täckning. Slutade med att jag reklamerade hela skiten i maj men ändå 4 månader senare skickar de fakturor som vi kommit överens om att jag skall slippa. Oseriöst företag med seriösa problem.
Ni har bra kund relation men tyvär är täckning inte lika bra som på telia.
Jag har haft många operatörer under åren men ni är bland dom bättre