We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,761)

Såerdetdetvigør:)

Når jeg skriver "så er det det vi gør" er det fordi jeg ved du kan købe rigtig gode ting til en fornuftig pris.
Du kan også sælge det tøj du enten er træt af, eller dit fejlkøb, som vi desværre af og til har.
Du kan være heldig at finde det stykke tøj du har ledt efter og ikke har kunnet finde, til en god pris.
Du kan også få en hyggelig dialog med mennesker du ikke kender via Trensales.

Trendsales

Enkelt, tryg og nem second hand :)

Der findes alt mellem himmel og jord på Trendsales, både tilbehør til boligen, tøj, sko og mange andre kategorier. Trendsales påtager sig ansvar for en sikker handel hvor både køber og sælger kan føle sig tryg. Det er super smart, nemt at bruge og der er mange penge at spare. Jeg anbefaler det varmt til alle :)

Top dollar

Let og hurtig handel. Når først jeg har fundet det jeg søger, kan jeg foreslå en pris, hvis jeg synes det er for dyrt ell. lign, når først handelen er indgået går der max 2 dage, så har jeg varen i postkassen :-)

Hej Tatjana

Mange tak for de flotte fem stjerner.

Det glæder os, at du sætter stor pris på Trendsales.

Maria, Trendsales Support

Trendsales styrer ;-)

Jeg er meget tilfreds med trendsales, som fungerer fuldt ud efter hensigten. . Jeg har solgt mange ting af mine egne, som så igen har givet mig råd til at købe ekstra til mig selv ;-) Jeg har kun haft så gode oplevelser med at handle og sælge og kan klart anbefale trendsales til andre - til hver en tid....
Synes at det er så genialt at kunne komme af med sine evt. fejl-køb her :-)

Hej Susanne

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt, at vi alle kan få gavn af hinandens fejlkøb og hele tiden have råd til at købe nyt eller brugt på Trendsales. Vi ønsker dig nogle gode handler i fremtiden.

Maria, Trendsales Support

Ukompliceret

Meget nem og sikker måde at handle på

Hej Hanne

Skønt at høre, det er vi rigtigt glade for! Tusind tak :-)

Useriøst

Jeg har oprettet en bruger på Trendsales.
Efter at have oprettet et par salgs annoncer, vil jeg prøve at fremhæve disse, via Trendsales tilbud om "Klip"
Men min betaling bliver afvist gang på gang. Jeg kontakter kundeservice, og de har 2 dage efter, stadig ikke fundet ud af, hvorfor jeg ikke kan benytte mit kort på deres side.

Jeg opretter yderligere to annoncer, med nye, uåbnet, sterile farvede kontaktlinser uden styrke.

De bliver efterfølgende slettet af Trendsales, med begrundelsen:

"Vi har desværre måttet lukke din annonce, da vi vurderer, at produktet kan have en potentiel sundhedskadelig virkning (...)"

Samtidig kan man på Trendsales, som privatperson købe bl.a. en PIERCING PISTOL!
Et værktøj, der:

Pkt. 1 Er uhænsigtsmæssigt at lavepiercinger med generelt.
Pkt. 2 Giver høj risiko for infektion,i så fald en ikke proffesionel privat person forsøger sig med "Køkkenbords" piercinger
Pkt. 3 Er et værktøj der aldrig vil være/blive 100 % sterilt, da det ikke kan autoklaveres.

Så at kontaktlinser betragtes som potentielt sundsheds skadeligt, men ikke ovenstående er mig dybt ubegribeligt.
Jeg har på baggrund af dette, oplevelsen af Trendsales.dk som værende useriøst

Kenneth found this review useful

Hej Heidi

Vi er rigtigt kede af, at du er kommet lidt skævt igang på Trendsales, og jeg kan se, at du pt er i dialog med en kollega vedrørende dit betalingskort, som ikke virker på Trendsales.

Det er helt korrekt, at vi ikke tillader kontaktlinser på Trendsales. Det er nogle produkter, som bør købes via autoriserede forhandlere, da de forkerte produkter kan gøre stor skade - og derfor har vi helt fravalgt salg af kontaktlinser på Trendsales. Det fremgår også af den liste over ikke-tilladte varer, som findes på sitet: http://www.trendsales.dk/page/guides/disallowed-items.

Med hensyn til piercing-pistoler, så er det bestemt heller ikke tilladt på Trendsales. Jeg har prøvet at gennemgå sitet, og kan ikke finde det omtalte produkt blandt åbne Trendsales-annoncer, men du er meget velkommen til at melde annoncen til os, så kan vi få den lukket.

Vi er kede af, at du vurderer os som useriøse på ovenstående baggrund. Selv syntes vi, at Trendsales er en alt andet end useriøs markedsplads, for vi gør rigtigt meget for at skabe sikre og trygge rammer for vores mange brugere. Men det betyder også, at vi værner meget om hvilke annoncer, der er tilladte hos os, og så er det selvfølgelig beklageligt, at du ikke er opmærksom på, at eksempelvis kontaktlinser desværre ikke er tilladt.

Vi hører som sagt meget gerne fra dig vedrørende den pågældende piercing-pistol, og er der andet, vi kan gøre, må du meget gerne skrive til os via den igangværende supportsag.

Du ønskes en rigtig dejlig dag herfra, og så håber jeg ellers, at du alligevel bliver glad for at være hos os :-)

Anbefalelsesværdigt

Perfekt koncept.
Og virkelig fin og hurtig kundeservice.

Trendsales

Super sted at handle og købe, - kun +++++ herfra !

Jeg er dagligt inde på trendsales, for at se, om der er købere til mine ting. Samtidig leder jeg altid efter et godt nyt køb. Jeg må sige, at jeg
nærmest er blevet afhængig.

Man kan kun ELSKE trendsales

Har handlet der snart 100 gange og der har aldrig været noget. Rigtig søde sælger og er jeg det mindste i tvivl om noget, er der altid en der står klar med et svar. Det bedste sted i verden at købe second hand produktet ;) ALLE kvinder burde have en profil der inde, de aner ikke hvad de går glip af:)

Trendsales

super sted hvor jeg finder spændende tøj.

Fede mærkevarer som regl er sælger til at handle med. Sikkerhed og let at surfe rundt.

Aldrig problemer på Trendsales - dog meget skrammel

Trendsales har altid fungeret problemløst for mig!
Desværre ligger der rigtig meget "skrammel" derinde, hvilket gør det besværligt og dyrt at få fremhævet sine ting og solgt dem. Det er ærgeligt at der er så mange brugere der bruger Trendsales som en loppemarkedsbod.

Hej Kristin

Vi er rigtig glade for at høre, at du aldrig har haft problemer med Trendsales - og skulle det ske, håber vi, at du vil gøre brug af vores support, som altid sidder klar til at hjælpe :-)

Hvad angår de varer, der sættes til salg herinde, er det rigtigt, at der sælges mange forskellige ting herinde. Vi ønsker, at der skal være plads til alle på Trendsales - og således skal der være plads til såvel luksusvarer som mere "almindelige" varer.

Da vi har fuld forståelse for, at mange brugere gerne vil "sortere" efter behov, har vi lavet søgefunktionen, så man som bruger har mulighed for at målrette sin søgning - dette kan være i forhold til et specifikt mærke, en specifik varetype eller varens stand. Således vil folk, som søger på det mærke, du har en vare til salg i, få vist din annonce frem for mange andre annoncer af andre mærker osv. Dette, håber og tror vi, er med til at hjælpe vores brugere til at kunne sortere efter interesse og behov. Man kommer dog desværre nok aldrig udover, at man vil støde på varer i sin søgning, som man ikke har interesse i.

Såfremt du har nogen forslag til forbedringer i denne henseende, er vi naturligvis meget lydhøre, da det jo altid er i vores interesse at optimere tilbuddene på Trendsales.

Amalie, Trendsales Support
Trendsales

Seriøs handelsside, mange gode salg og køb er lavet på Trendsales !

Jeg er en glad bruger af Trendsales, - der er god service når man henvender sig og man kan altid finde svar under Support.
Jeg har gjort mange super gode køb og salg på Trendsales og vil til enhver tid anbefalde siden til andre. Selvfølgelig må man forvente gebyrer for denne service og jeg betaler gerne lidt for at man kan søge hjælp hvis der skulle blive problemer med en handel i ny og næ.
Tak Trendsales ;0)

super super side

har kun godt at sige om trendsales. MEGET seriøs side. nemt at finde rundt i. og mange gode ting tilsalg.

hvis skal nævne et lille minus er det deres gebyrer. men det må man regne med der koster lidt når man bruger TS handel.
ellers kun masser af +++++++++++++++++ herfra

Super tilfreds

Super side.. Gebyrerne er jo hvad man kan forvente..

Skuffet, vred og møg-gal :-(

Jeg har lavet mange rigtig fede handler på ts, på trods af latterlige høre gebyrer på det ene og et andet. Men sidste handel var bare dråben.

Jeg havde lavet en byttehandel. Den anden part havde fået min pakke og jeg afventede hendes - en bluse. Da den efter flere dage ikke var dukket op - trods henvendelse til modpart, afgav jeg neutral smiley. Jeg havde i forvejen tjekket hendes smiley'er og kunne se, at flere havde samme oplevelse som mig.
Da hun efterfølgende afgiver smiley til mig, er hun så fræk at afgive sur smiley og påstå at hun har indleveringattest ifølge aftale. DETTE VAR IKKE AFTALEN OG DET FREMGÅR INGEN STEDER AT JEG HAR INDVILGET I DETTE!!!!

Jeg kontakter hende og beder om dokumentation på dette. Det kan hun ikke give. Hun kan kun fremvise, påstår hun, en attest med en 10 dage SENERE dato end den hun påstår er lavet på den oprigtige dato.

Jeg klager til support, da jeg ikke vil finde mig i at hun direkte lyver på en smiley, men får at vide at support intet kan gøre ved smiley - på trods af at jeg kan dokumentere at HUN F***** LYVER!!!!! Support vil kun lave smiley om, hvis personen SELV kontakter ts og beder om det.
Jeg appellere flere gange til modtager om at ændre den, men hun blev ved at påstå at hun havde gjort alt rigtig.

Jeg blev simpelthen så gal, at jeg lukkede min konto hos ts. Jeg HADER når folk lyver og når jeg tilmed DIREKTE KAN DOKUMENTERE AT HUN LYVER OG IKKE FÅR RET, ja så kan jeg faktisk ikke bruge ts til noget, ØV!!!

Hej,

Vi er naturligvis meget kede af at høre, at du er utilfreds med Trendsales. Vi kan se, at vi har været i dialog med dig omkring sagen, og vi kan kun gentage, at vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Dog hverken kan eller vil vi gå ind og ændre i vurderinger, da disse udelukkende er udtryk for jer brugeres interne handelsoplevelser, hvilket vi ikke har noget at gøre med som sådan. Vi kan derfor kun ændre en afgivet vurdering, hvis vi får besked herom fra den, der har afgivet vurderingen.

Såfremt vi gik ind og blandede os, ville vurderingssystemet miste sin troværdighed. Vi kan derfor kun opfordre til, at man kontakter sin handelspartner med henblik på at få denne til at ændre vurderingen. Alternativt har man også altid mulighed for at kommentere på en afgivet vurdering, hvis man er VIP-bruger. På den måde har man mulighed for, at give sin udlægning af sagen.

Vi beklager som sagt, men håber på din forståelse. Hvis du ønsker uddybning eller har andre spørgsmål, må du endelig kontakte vores support.

God handelsform :) men dyre gebyrer :(

Trendsales er et godt og sikkert sted at handle, men er bare irriterende med de høje gebyrer på trendsaleshandel for både køber og sælger.
Tit bliver en handel 10-20 kr dyrere end man først havde antaget pga. Gebyr ved handel og gebyr ved betaling med kort.

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse - om end vi er kede af, at du ikke er helt tilfreds med os.

Vi har valgt at bygge Trendsales op efter en model, hvor man kun betaler for de ydelser, man ønsker at gøre brug af. Det betyder, at vælger man at gøre brug af vores betalingssystem og lave en TrendsalesHandel, så vil der blive pålagt et gebyr på handlen. Gebyret udgør for købere 2% af det samlede handelsbeløb, mens det for sælgere er mellem 4-6%, alt efter om man er privat eller erhvervssælger, og om man ønsker at hæve pengene direkte ud til ens bankkonto frem for TrendsalesKonto.

Fordelen ved at handle via handelsformen TrendsalesHandel er, at man automatisk er beskyttet af Trendsales køber- og sælgerbeskyttelse. Det betyder, at går noget galt i en TrendsalesHandel - modtager du som køber f.eks. ikke din vare - så vil køberbeskyttelsen dække det fulde handelsbeløb, og du vil modtage dine penge inden for 4 dage, såfremt betingelserne for køberbeskyttelsen er opfyldt. Herved er du reelt stillet i samme situation som før, du indgik handlen med sælger.

Ønsker man ikke at bruge vores betalingssystem, kan man altid vælge en anden handelsform som f.eks. overførsel via netbank eller at mødes og handle. Dog er der så ikke samme sikkerhed, da vi ikke har mulighed for til at tilbageføre pengene, hvis noget går galt i en handel.

Med hensyn til gebyrer ved betaling af kort, så er det sådan, at der ved indsætninger pålægges et mindre transaktionsgebyr til NETS. Gebyret afhænger af, hvilket betalingskort du vælger at benytte. Vælger du f.eks. at indsætte 100 kr. med et almindeligt Dankort/VisaDankort vil gebyret udgøre 1,10 kr.

God fornøjelse med siden fremover :-)

Louise, Trendsales Support

Godt/Og knap så godt....

Jeg synes at Trendsales er fantastisk godt koncept, og det fungerer fint, dog med få irritationer-Der er ikke så megen hjælp at hente, hvis man som sælger, er uheldig at støde på useriøse købere. Jeg har brugt TS en del, og har hver gang været yderst tilfreds, både som sælger, og køber, men i to tilfælde, hvor jeg er sælger, oplever jeg, at TS klart tilgodeser Købers rettigheder, uden at gå konkret ind i sagen, og rent faktisk se objektivt på handlen.
Support svarer på henvendelser, dog, har jeg to gange oplevet den frustration, at når emne feltet skal udfyldes, med annonce nr, kan det ikke lade sig gøre, da man får denne tilbagemelding: ugyldigt annonce ID-Hjælp, og når man så ikke kan få indsendt sin klage/anmodning om hjælp, under den korrekte rubrik/emne, så er der altså ingen hjælp at hente.
Som sælger vil jeg mene, at det kan være yderst ubehageligt, at opleve en uretfærdig køber, der til fulde groft udnytter sin ret/u-ret.
Man kan altid oprette en TS Dialog, TS`s eneste måde at gå ind i en eventuel sag, der har udviklet sig, hvor man selv skal fungere som mellemled, i mellem modparten, og dernæst afvente 10 dage, indtil SUPPORT afgiver en dom, som, ligegyldigt retfærdigt udfald, eller ej, SKAL efterleves af begge parter. Jeg har indtil videre været glad for at benytte Trendsales, og vil stadig benytte dette super gode koncept, men der trænger virkeligt til en grundig oprydning/forbedring af Sælgers rettigheder.

Hej Selvi

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du overvejende har haft gode oplevelser på Trendsales. Samtidig er det naturligvis beklageligt, hvis du føler, at vi ofte tilgodeser køber uretmæssigt i dialogsager - dette er bestemt ikke vores intention, og vi gør alt, hvad vi kan, for at afgøre indkomne dialogsager objektivt og retfærdigt. I den sammenhæng skal det siges, at det derfor er meget vigtigt, at både køber og sælger fremviser så megen dokumentation som muligt, da dokumentation i sidste ende vil være afgørende. Vi ved desværre ikke, hvilke sager du omtaler. Dog er det vores erfaring, at nogle sælgere kan føle sig uretfærdigt behandlet, hvis de er nødt til at erstatte en mistet vare grundet manglende indleveringsattest. I sådanne tilfælde er det naturligvis forståeligt, at man som sælger føler, at det er ærgerligt at skulle erstatte en vare, som man ved, man har sendt - dog er sælger den eneste, som har mulighed for at dokumentere sin del af handlen, da køber aldrig vil kunne dokumentere, at vedkommende ikke har modtaget en vare. Derfor vil ansvaret for at kunne dokumentere afsendelsen altid påhvile sælger. Vi ved ikke, om det er en sådan uheldig situation, du er kommet i - men har du nogen spørgsmål til afgørelse af en sag, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os med henblik på en uddybelse.

Hvad angår muligheden for at kontakte os, er vi kede af at høre, at dette har voldt dig problemer. Såfremt du igen får problemer med en henvendelse, er du meget velkommen til i stedet at skrive til support@trendsales.dk - da vil din mail blive sendt videre i systemet.

Vi håber, at dette gav dig svar på dine undringer - og har du nogen konkrete idéer til forbedring, modtages disse meget gerne på supporten.

Rigtig god dag til dig :-)

Amalie, Trendsales Support

Privat handel, uden komplikationer

Det er en rigtig god side, hvor man både kan være køber og sælger. Jeg har nu fået solgt to mobiler gennem Trendsales, og har i den forbindelse været yderst tilfreds med et gnidningsfrit forløb, hverken fra køber eller min side. Og de har den smarte mulighed for at lave en handel gennem dem, dog med en omkostning, så man er fri for at have nogen oplysninger liggende hos fremmede folk.

God online basar-stemning

Det er så fedt at kunne købe næsten nye varer så billigt. Det er hyggeligt at handle person til person, jeg oplever rigtig god online-stemning

vender gerne tilbage til TS

hej, jeg er meget tilfreds med TS og vender gerne tilbage igen.

rigtig god hjemmeside

ærlig og nem fantastisk hjemmeside. bliver ved med at vende tilbage til den

perfekt!

Jeg vil anbefale TS til alle, de yder en kanon service, og er rigtig gode til interne diskussioner derinde, eneste der irriterer mig grænseløst er behovet for helside reklamer, som sommetider er umulige at lukke, både fra pc, og mobil.

Hej Rebekka

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for at bruge Trendsales :-)

Med hensyn til reklamerne, så vil vi give dig ret i, at mange af dem er til mere gene end gavn, og det beklager vi mange gange. Vi har valgt at have reklamer på siden for på denne måde at fortsætte med at holde gebyrer og priser så lave som muligt og for fortsat at sikre, at brugeroprettelse og annonceoprettelse er gratis. Vi evaluerer dog løbende problematikken for at sikre, at vores brugere får den bedst mulige oplevelse på siden.

Hvis du oplever problemer med at lukke reklamerne både på computer og mobil, så må du endelig kontakte vores support, så vi kan undersøge, om det skyldes nogle tekniske opsætninger, som skal ændres.

Louise,
Trendsales

jeg har næsten god oplivelse med at handle hos trendsales.

Jeg handler meget og mange tink hos trendsales og jeg har næsten ingen problemme.men at handle, hos trendsales.

Super

Er så taknemmelig for at trendsales findes. Super fantastisk side, nem og overskuelig o har man problemer har man hurtigt svar fra kundeservice ;0). Fantastisk side, som jeg bruge flere gange dagligt.

Hej Marie,

Tusind tak for de fem funklende stjerner! Hvor er det dejligt at høre, at du har gavn af Trendsales - det er præcis, som det skal være :-)

ingen slinger i valsen

godt udvalg og sikker handler

Reply from Trendsales

Mange tak for den flotte anmeldelse - du kan tro, at den varmer! Det er skønt at se, at du er tilfreds med Trendsales :-)

Fin, men dyrt

Det er en meget velfungerende side, men at man både skal betale vip medlemskab og også gebyr når man køber eller sælger. Og gudhjælpe mig også hvis du skal have pengene overført til din egen konto.
Nu sælger jeg den smule jeg har og vil fremover vælge Ebay, hvis jeg skal købe. Der skal køber ikke betale gebyrer.

Karin found this review useful

Hej Maria

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, du synes, at Trendsales er velfungerende :-)

Med hensyn til VIP medlemskab, så er Trendsales opbygget på en sådan måde, at man som privat bruger selv bestemmer, om man vil være VIP medlem, eller om man i stedet vil være almindelig standardbruger. Sidstnævnte er gratis. Det er klart, at der er visse fordele ved at være VIP, men man kan sagtens vælge at købe og sælge sine ting på Trendsales uden at skulle betale et VIP medlemskab.

Herudover er det sådan, at vælger man at benytte sig af Trendsales betalingssystem, så pålægges der et gebyr ved hver TrendsalesHandel, man foretager. Når man vælger at benytte sig af en TrendsalesHandel (og betaler gebyret), så er man automatisk dækket af Trendsales køberbeskyttelse. Det betyder, at går der noget galt i en handel (modtager du f.eks. ikke din vare, eller lever denne ikke op til beskrivelsen), så har du mulighed for at gøre indsigelse og få dine penge retur, hvis sælger ikke vil vedkende dig ansvar. Trendsales Køberbeskyttelsen dækker det fulde handelsbeløb, inkl. originale forsendelsesomkostninger, og du vil få pengene tilbage indenfor maksimalt 4 dage.

Det er derudover også rigtigt, at der bliver pålagt et mindre gebyr, når man hæver penge ud fra ens TrendsalesKonto til ens bankkonto. Dette gebyr er 1 kr. per foretaget hævning, og beløbet udgør bankernes gebyr i forbindelse med overførslen. VIP-brugere på Trendsales kan gratis hæve fra TrendsalesKontoen til egen bankkonto.

Vi håber, at du har held til at få solgt dine varer på Trendsales, og har du spørgsmål eller andre kommentarer, er du altid meget velkommen til at skrive til vores support :-)

Louise,

Kanon hjemmeside.

Jeg handler rigtig meget ved Trendsales, har ingen dårlige oplevelser, hverken som kunde eller storforbruger:-)
Jeg kan kun anbefale den.

Perfekt

Sikkert, købt, nyt, gammelt og solgt

SUPER STED FOR KØB AF BRUGT TØJ

Dette er stedet til at købe tøj. mange mærke varer til rimelige penge. Her kan du købe godt tøj til dig selv eller dine børn. Hvis man betaler med en TS handel, så blive man ikke snydt. Trendsales står inde for det.
Er aldrig blevet snydt endnu. Handlet meget.
er meget godt tilfreds... This is the place for everyone with hang to clothes

Trendsales

Fantastisk god og sikker måde at handle på

Super fed internet handel. Oceaner af varer, og så er det sikkert ;-)

Overraskende

Jeg har hørt mange tale om Trendsales, men jeg blev alligevel helt vildt overrasket over hvor fint det fungerer.

Fint med forbehold

Er og har længe været bruger af Trendsales.
Alt i alt et meget velfungerende site så længe man kan finde ud af styre udenom de brugere der ikke kan/vil efterleve sitets reglement samt de brugere der har en forkert opfattelse af deres egne varer.

Tip: SPØRG om ALT hvad du kunne tænke dig at vide. særligt hvis annoncen er med mangelfuld tekst eller dårlige/lånte billeder.
Ellers ender du nemt med en dårlig handel der koster en masse bøvl.

Hatten af for sitets meget servicemindede og hjælpsomme support afdeling :)

Reply from Trendsales

Mange tak for de fire fine stjerner - dem sætter vi stor pris på :-)

Vi er glade for at høre, at du er en trofast og generelt tilfreds bruger af sitet.

Vi er helt enige i, at useriøse brugere giver dårlige oplevelser, og derfor går vi meget op i, at vores brugere overholder reglerne. Hvis ikke, medfører det selvfølgelig konsekvenser.

Husk på, at du altid er økonomisk dækket, når du handler via Trendsales og eksempelvis modtager en vare, der ikke lever op til det på annoncen beskrevne. Det kræver blot, at du opretter er sag i vores TSD-system.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores support, som altid sidder klar til at hjælpe så godt de kan :-)

Anna,

Nemt at shoppe

Der er et stort udvalg og det er nemt at søge og få en handel i hus.

Trendsales

Sikker handel, nej det tror jeg ikke lige....!

Jeg har været kunde hos Trendsales siden 2004, og må indrømme at der er kommet rigtig mange gebyrer til hvis man vælger at handle via en sikker handel, altså en TS handel. Men hvor sikker er denne handel?

Jeg købte et par brugte støvler af en anden bruger inde på trendsales. Da jeg modtog dem og prøvede dem på sad de for stramt omkring min nyopereret fod. Jeg valgte derfor at sælge dem igen indenfor en lille måned (da jeg havde fået taget mig sammen), og oprettede en tro kopi af den annonce som jeg havde købt dem via, dvs samme billeder, tekst osv.

Der meldte sig hurtigt en køber, og vi aftalte pris og fragt. Dog var køber utilfreds, og klagede til trendsales, og fik medhold i sin sag grundet hendes "nye" billeder af støvlerne. Men som jeg jo kunne dokumentere så blev støvlerne sendt præcis som de så ud på billederne da jeg købte dem. Ikke noget med 50/50, nej, det er sælgers problem og ikke køber på trods af at sælger kan dokumentere hvilken stand de er sendt i.
Foruden de 550kr som støvlerne har kostet mig (+ gebyrer for den handel), ja så har jeg betalt ca. 50kr i gebyrer for trendsales handel frem og tilbage, penge ind og ud.

Kan bestemt ikke anbefale trendsales. Der er ikke mere sikkerhed end i at handle via dba.dk. Hvis du vil undgå gebyrer, så brug IKKE trendsales.

Maria Bæk found this review useful

Hej Bettina

Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig er kede af, at du ikke er tilfreds med os.

Vi opfatter stadig Trendsales som en af de sikreste handelspladser på nettet, men vi kommer ikke udenom, at man som både køber og sælger selv har et ansvar i forbindelse med en handel.

Som køber har man undersøgelsespligt, når man modtager en vare. Det fremgår af den danske lovgivning, som vi naturligvis følger. Undersøgelsespligten skal forstås på den måde, at du, når du køber en vare, har pligt til at undersøge den ved modtagelsen og gøre indsigelse hurtigst muligt og "indenfor rimelig tid", hvis varen afviger fra beskrivelsen. Begrebet "rimelig tid" har vi på Trendsales valgt at definere som 30 dage for at gøre det nemmest muligt for alle,

Modtager du derved en vare, der ikke lever op til sælgers beskrivelse, kan du gøre indsigelse, og igennem vores køberbeskyttelse få dine penge tilbage, hvis sælger ikke vil vedkende sig sit ansvar.

Nu vælger du selv ikke at gøre indsigelse mod varens stand overfor den oprindelige sælger, trods at du vedkender dig, at du heller ikke finder hendes standbeskrivelse korrekt.
I stedet sælger du varen videre, men uden at gøre køber opmærksom på de mangler, der er ved varen, og som din køber kan dokumentere. Derfor får din køber naturligvis medhold i hendes indsigelse, og jeg er umiddelbart forundret over, at dette får dig til at kalde Trendsales for en handelsplads med stor usikkerhed?
Faktum er jo netop, at du vedkender dig at have videresolgt en vare, der ikke levede op til den oprindelige beskrivelse - uden at ændre i beskrivelsen?

Det er selvfølgelig beklageligt, at du ender op med en vare, der ikke stemmer overens med beskrivelsen, men ansvaret for at gøre indsigelse overfor den oprindelige sælger er din, og kun din.

Igen, vi kan kun beklage, at du ikke er tilfreds med sagens udvikling - men vi vil ikke undskylde vores forventning om, at både køber og sælger vedkender sig deres ansvar i forbindelse med handler på Trendsales. Det er netop det, der er med til at sikre flere mulige positive og sikre handler.

Har du yderligere spørgsmål til sagen, står jeg eller mine kollegaer naturligvis til rådighed.

Med ønske om en god weekend :-)

Cecilie Lind, Supportchef

SUPER GODE HANDLER

Jeg har KUN nogele rigtig gode oplevelser om Trendsales som jeg ikke ville undvære, for jeg har lavet nogle rigtig gode handler, som jeg kun kan give vider til andre.

En dyr fornøjelse

Jeg har brugt Trendsales siden 2005 som køber, men er først for alvor begyndt at sælge nu. Og selv om mange ting fungerer upåklageligt, er jeg overrasket over, hvor dyrt det er for sælger.

Der er gebyr for VIP-brugeren, gebyr for at indsætte penge, gebyr for at handle, gebyr for at hæve pengene igen, gebyr for at holde annoncerne åbne, gebyr, gebyr, gebyr...

Samtidig er man som sælger ikke beskyttet ret godt. Og alt i alt tror jeg derfor, jeg nøjes med at købe ting fremover, og sælge mine ting på andre sites.

Maria Bæk and Karin found this review useful

Flotte baby hårbånd

Da jeg ville forære mit barnebarn Asta på to år et flot hårbånd til hendes nye kjole, foreslog min ældste datter at jeg skulle se på Trendsales og der fandt jeg nogle stykker som kunne bruges. Alt i alt en super positiv handel!

Nemt at handle via Trendsales

Det var første gang jeg handlede via Trendsales og det var en meget positiv oplevelse.

Vh. lisanoye