Review of Trustpilot

Rated 4 out of 5 stars

Super fed hjemmeside

Super fed hjemmeside, dog med enkelte mangler.

Den største som jeg ser det er at man ikke kan anmelde virksomheder flere gange. Når jeg én gang har købt noget hos en virksomhed og har været fuldt tilfreds (og har afgivet en anmeldelse), så er jeg villig til at købe hos virksomheden en anden gang igen. Men det er ikke sikkert at anden gang er lige så succesfuld som første gang, men vil jeg anmelde denne anden oplevelse slettes den første jo, hvilket giver et misvisende billede af virksomheden.

Jeg har flere gange oplevet at mine tidligere bedømmelser bliver slettet når jeg anmelder på ny, hvilket jeg finder syndt når der ofte er tilknyttet kommentarer til mine anmeldelser om min oplevelse.

August 15, 2011
Unprompted review

Reply from Trustpilot

Hej Neffi

Tak for din anmeldelse

Årsagen til at du kun kan anmelde samme virksomhed én gang er, at vi desværre ville opleve utrolig meget spam og udnyttelse ellers.

Der vil ske det, at nogle ville oprette en masse anmeldelser ved samme virksomhed for at påvirke scoren i negativ/positiv retning.

Derfor har vi sat denne begrænsning på.
Du kan altid redigere din tidligere anmeldelse og lave en samlet bedømmelse.
Du kan også slette din tidligere anmeldelse og oprette en ny med en nutidig dato
Du kan slette/redigere din anmeldelse ved at trykke på "Konto" og "Gå til min profil" og finde den specifikke anmeldelse du ønsker at ændre

Mvh Line

Trustpilot