We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (169)

Meget ringe tv-streaming

Brug af TV2 play = * * * (3 stjerner)
Betaling og forståelse af abbn. = * * (2 stjerner), det er ikke tydeligt nok, hvad ens abbn. dækker og herunder opsigelser
Tv-streaming = * (1 stjerne), denne del væger mest i denne bebømmelse

Candyfloss

Intetsigende og overfladisk kanal efter min mening. Som at tygge i en candyfloss, det hele bliver lynhurtigt for kvalmende og sødt.

TV 2 Danmark A/S

Genudsendelser og reklamer og genudsendelser af reklamer.

Jeg ser ikke TV2 mere, da jeg synes der er alt for mange reklamer og alt alt alt for mange genudsendelser af kedelige amerikanske serier som har været sendt så mange gange før, at jeg ikke engang tror at TV2 selv ved hvor mange gange de har været sendt, hvis alt dette så var gratis kunne man måske se borte fra disse ting, men nej man skal skam også betale penge for at se alle disse rædsler.
Jeg har givet en stjerne fordi man ikke kan give mindre.

kan ikke se nogle film

Vi lavede en profil på tv 2 play for at se en dokumentar der hed: bandekrigerne men den skrev hele tiden
Der skete en uventet fejl
errorcode: media_failed
Genindlæs siden, klik her
Hvis det ikke virker, så luk din browser og start igen.
Vi beklager ulejligheden.
Brug for hjælp ?

Vi gav den to dage men da det stadig ikke virkede afmeldte vi.
tror ikke at det er en uventet fejl

TV 2 Danmark A/S

Opsigelse af abonnement, sorry 10 dage for sent.....

Besluttede mig for at prøve tv2play, bare for at se om det var noget der var noget værd. Jeg havde tjekket at min forbindelse var hurtig og stabil nok nok (14 Mbs) og da tv2play inde på deres hjemmeside skriver at de anbefaler at ens forbindelse ikke er under 2 Mbs, troede jeg at alt var okey..... Men nej billedet hakker, og man lægger især mærke til det ved hurtige billeder (biljagt, fodbold o.s.v) Ja selv den lille hvide opdaterings bjælke i bunden af tv2news kan ikke følge med, det gør at det bliver meget anstrengende at se en film mm. Så derfor besluttede jeg mig ret hurtigt for at det var ikke noget jeg ville fortsætte med at have, men så var det jo godt at man havde sagt ja til et prøve abonnement på 1 md. gratis og uden binding, så da måneden var ved at være gået (igår) sagde jeg det op, dagen før det skulle fornyes da det løb til 31/3-2013..... troede jeg da.
For stor var min overraskelse da jeg vågnede her til morgen, der var kommet en mail fra tv2, med at de havde fornyet mit abonnement! Mystisk tænkte jeg???? Gik derefter ind på min side for at se om det ikke godt nok var sagt op, og jo det var det da.... men men men lige et øjeblik pænt langt nede i vilkårne står der at det sørme skal opsiges 10 dage før udløb, se det var jo ikke nemt at vide (kender ingen der læser vilkår mm helt igennem) jeg regnede da med at, da der stod på "Min Side" at det løb til 31/3-2013 så skulle det siges op inden den dag, for ellers ville det automatisk blive fornyet.
Fejlen ligger helt sikkert ved mig, men det skal siges at tv2play.dk ikke gør meget ud af at oplyse om en så væsentlig ting, det burde være en oplysning som skulle stå under knappen hvor man opsiger abonnementet og ikke allernederst på jeres vilkårsliste.
Men jeg tager da bare 1 md. mere og siger det var da så bare 79 kr ud af vinduet.
ordrenr: 9333201

TV 2 Danmark A/S

Det er intet under at tv2 er begyndt at give overskud til staten.

For jeres sendetid er fyldt med ældgamle genudsendelser. Mon ikke det er ved at være på tide og sende 90210 på pension, for ikke at tale om alle de andre serier som efterhånde har kørt i årtier på jeres BETALINGS kanal.

Hvis i forsat skal ha en berettigelse i min kanal pakke, så skal der godt nok til at ske noget. for gammel serier og gamle film kan man få for en bøjet 50 øre på nettet, når det passer mig.

Hilsen en førhenværende fan.

Elsebeth found this review useful

TV 2 Danmark A/S

Det mest ringe streaming tv online

det er lige til at lukke op og skide i. har heldigvis betalt 0kr for 1md gratis tv2 play on demand, derefter 79kr, men at betale 79kr for noget der slet ikke virker optimalt, er jo rent tyveri. deres streaming kvalitet er jo sindssyg dårlig, den stopper hele tiden og det tager nogle gange 5 til 10 gange at starte et afsnit.

ik nok med det, så havde jeg glædet mig til at se hele den nye sæson 6 af politirapporten men kan ik finde afsnit 1 og 2, så jeg skriver til dem, og de skriver der bliver ryddet op, så derfor er de der ikke, for fanden, ryddet op, er en hel ny sæson, samt sæson 4 som var der 2 år tidligere er der stadig. totalt amatør firma, som man ikke skal sætte sine penge i. DR er gratis og virker altid.

TV 2 Danmark A/S

En kragerede i maj! - Lotte motorsav selvpromoverer ud over det hele

6-4-2013 Tillæg
Blev nødt til igen at slå væk fra en potentielt givende udsendelse, 1240K, alene af den grund at lottes monotome, hakkende stemme, der går som muzak i et supermarked, en ubehagelig grundlyd, som sender børn, hund, og kat ud af stuen i selvvalgt eksil, medens marsvinet jamrer i falzet over tilstedeværelsen.
Hvis Lotte motorsav på noget som helst tidspunkt skal opnå at blive bare en bleg kopi af "Debattens" vært, skal der mere til end dramatiske håndslag, jakkesæt og den hæstlige lyd af mortorsaven, der jakker sig igennem overfladiskheder og dårlig retorik, kan vi da for pokker ikke bare slippe for hende også find en anden kvindelig skærm-Sheila, der er masser at tage af, som er kompetent og med en stemme som ikke fremkalder for tidlige fødsler, nervesammenbrud hos marsvin og tinitus.

4-4-2013 Tillæg
Total kønsløs og til grin udspørgen af rad.v. Lone eller Lotte Rod - Dette indlæg i bedre sendetid, kan kun tjene som en reklameblok for regeringen, selv en våd brosten har mere bid.
LR får lov til at ævle udenom konkrete spørgsmål, i det uendelige, journalistens kvart hjertede forsøg på at være skarp og holde fast, falder til ugideligt, uengageret og ynkeligt til jorden.

Det er åbentlyst at såvel politikere, som journalister, er hamrende kolde i bagdelene overfor hvad seerne måtte tænke - seer-lede i dens yderste konsekvens.

Jeg er stor tilhænger af en lang række af kvindelige journalister på tv2 - SÅDAN!

Hvad jeg ikke gider er de "alt for langt fremme i skoene", selvpromoverende kvinder der jak-jak-jakker sig hen over sendefladen og hvor jakketid i sig selv er basalt behov.
D.d. var der så blandt andet, dømt jak-jak henover paveindsættelsen, en eller anden kvinde der jakkede i et tempo så end ikke en Romerinde ville kunne følge med. Hvordan hun kunne klappe i under simultantolkningen er svært at sige men hun tog da revence.

Det kan selvfølgeligt bedre gå når det er en sportsjournalist, der insisterer på sin egen agenda: Spillernes medbestemmelse og indflydelse på træneransættelser end når det er lotte mejetærsker der prøver at "buffalo bill", Mogensen & Kristiansen i tirsdagsanalysen.

Tilbage til lotte mejetærsker, hendes stemme lyder a´la, noget "Basse" for MC revy, anmeldte tilbage i firserne, en Italiensk motorcykel, "den lyder som en påhængsmotor der kører i en blikspand med søm og skruer" eller bare som en kragerede i maj - ubehagelig støjende.
Hvis kvaliteten af indholdet, så modsvarede det åbentbart fysiologiske behov for at lade munden løbe og r---- gå, ville man kunne leve med meget. Men ikke her, der er flere abstraktionsniveau til forskel, lotte på gentagelses niveau, M & K på klart syntese niveau.
Det er da også en behagelighed når M&K lader hende jakke blindt videre, medens de holder sporet - ufatteligt at hun ikke lærer af det, Tirsdagsanalysen er IKKE sat i søen for lotte kan have et sted at showboate.
Så tak til alle de prof. journalister, uanset køn, alder, hudfarve etcetera, der yder et reelt stykke arbejde og ikke bare tropper op på sendefladen, fordi de er blevet for gamle til at kunne udstille deres egen ufattelige selvblindhed i "Diva i junglen", x-faktor eller et andet sted hvor de forsætter med at blive stimuleret og rost for absolut uberettiget og helt automatisk, uden at bidrage med noget som helst.

Samme "kvalitet" bare dyrere

Samme reklamemættede kvalitet....nu til den dobbelte pris og så lige en 6 måneders bindingsperiode oven i hatten....
Der er ikke så meget at sige andet end at det lugter af desperation.
For et halvt år siden kostede tv2play (19 kr./mrd.) nu koster det (39 kr./mrd. ) hvor mange procents stigning er det ?...hvis man er vild med op til 15 min. reklameblokke, så er tv2play noget for dig.

Jeg fik dog en venlig og hurtig betjening da jeg ringede til supporten.

TV 2 Danmark A/S

Genudsendelser er o.k., men genudsendelsen behøver ikke lige at være dagen efter

Gælder bl.a. Klovn o.l.
Afsnit ( 2 stk.) sendes eksempelvis mandag aften. Tirsdag aften genudsendes de igen.
Kom nu ind i kampen. I får både licenskroner, og nu også direkte betaling fra brugerne. Producer da noget nyt; og gerne andet end en tam krimiserie, der er totalt urealistisk.

Nick Bakkelev and Elsebeth found this review useful

Stadig dårlig streaming!

Her i weekenden ligger det halve af huset i sengen med influenza. Vi lejede en film som så mange gange før...

Men AK!

Ophold i streamingen hvert 5 min, og man skulle genindlæse siden og finde tilbage i filmen! Det spolerer da totalt oplevelsen!

Vores forbindelse er 15/15 Mbit - så det er HELT sikkert ikke det der var galt!
Det er bare en ommer!

Start nu til tiden !

Jeg synes TV2 skulle prøve at starte et program til tiden, alternativt sende det 10-15 min. senere - for udover Nyhederne - startet INTET til tiden.

Udover det, så savner jeg noget kvalitets-TV, som bl.a. ikke er en film der i forvejen er blevet vist 3-4-5-6 gange på kanalen.

Kom nu, der findes andet end de 5 film i har på lager !

De får dog 2 stjerner i stedet for 1, da det er meget fint at der ikke er reklamer i programmerne, noget andre kanaler kunne lære af - så vil jeg dog hellere vente 5 min. ekstra inden det starter.

Nicolej Rasmussen found this review useful

Respektløse

Alt for mange reklamer, og det respektløse ligger i, at de aldrig starter et program til tiden, pga. lange reklameblokke, hvilket er usmageligt og amatøragtigt, og så er der for meget fokus på sport, og latterlige lange optakter til noget, hvor vi aligevel for stryg. Jeg ser ikke tv 2 mere.

TV 2 kanaler

Bruger TV 2, News, Charlie og Play rigtig meget og jeg må sige at jeg ikke mener at der er grund til alle de klager som skrives hele tiden.
Det eneste jeg gerne så var at der kom en HBBTV Udgave af TV 2 (Play)

Nu har jeg fået nok!

Det her er jo de rene tyveri.

(TV2 PLAY) Godt udvalg af programmer, nemt og overskueligt

Tv2 Play fortjener, efter min mening, en langt bedre bedømmelse end de i forvejen har, her på trustpilot. Udvalget af programmer er stort, de nye klip kommer hurtigt op (snigpræmiererne er også super), og det er nemt og overskueligt at finde netop den udsendelse man gerne vil se. Desuden er det et stort plus at man kan tage tjenesten med sig på farten, på sin iPhone, eller se det direkte på sit Tv (mit Sony kom med Sputnik, ved ikke med andre). Hvis jeg skulle sige noget negativt om tjenesten er det, at prisen er relativt dyr i forhold til andre sammenlignelige tjenester. Til gengæld er udvalget af programmer opdateret og aktuelt (i modsætning til Netflix som jeg også har prøvet..). Jeg ville nok alt i alt give 4/5 men pga. deres dårlige rating herinde giver jeg 5 for at udligne en smugle ;-)

Sport og masse reklamer

Jeg ser ikke sport og jeg har Reklamer nej tak skilt på Postkassen. Hjalp ikke at sætte skiltet på fjernsynet!

Meget korte måneder

Vi boede på hotel den 8-9 december 2011, da deres tv var nede og vi gerne ville se håndbold pigerne købte vi tv2 play for 19 kr. pr. måned med binding i 6 mdr. Vi tilmeldte os lørag den 8. december om aftenen. Natten mellem 5 og 6 januar trækker de for en måned mere. Her er månederne meget kortere end andre steder. For mig er det svindel, uanset beløbets størrelse.

Kunne være meget bedre

Streaming kvaliteten burde forbedres vi er trods alt i 2012. Oplever ofte problemer med afspilning osv. Håber i får strammet op med tiden.

TV 2 Danmark A/S

Undgå dette produkt da det eneste der virker er betalingsfunktionen.

Vi har nu i en måned forsøgt at anvende Play leje fim, men produktet virker simpelthen ikke.
Trods adskillelige forsøg på at afspille film fra siden, er det endnu ikke lykkedes. Supporten fra TV2 består blot i at sende et hav af filmkoder i kompensation, da man ikke har mulighed for at få pengene retur.

Professionelle ansatte?????

Jeg har for nylig haft æren af at afvise en af deres journalister i en reklamations behandling, da det var almindelig slidtage og ikke en defekt.

Det tog han mildt sagt ikke så pænt, da han responderede ved at sige at han var fra tv2 og at han ville sørger for at vi kom på forsiden.
Gad vide om det er for god service, eller fordi man kender købeloven :-)

TV 2 Danmark A/S

Spild af penge og tid - find et andet sted :(

har nu opgivet at se filmen som jeg har betalt for og det er ikke første gang. har prøvet i næsten en time at få den igang. Men der er stort set altid problemer med at den ikke vil starte eller hakker. frustrerende når man køber et produkt og ikke kan få det udleveret. så er det jo snyd og frarøvelse af folks penge. Jeg har ingen problemer andre steder kun her. så min anbefaling er klart at finde et andet sted. for det her er virkelig frustrerende og spild af tid og penge:(

UPROFESSIONEL OG UTROVÆRDIG

Nu har jeg brugt DAGE på at snakke med TV2 play kundeservice, først [Name removed] så [Name removed] og nu hele dagen [Name removed].
Supportsag
tv2 hakker

Annamaria
LIgemeget hvad vi ser på tv2 så hakker alle udsendelser, vi er døtræt af at det aldrig virker, vi ser dr1, netflix, lejer film over nette og der er aldrig problemer.

Kan dette fikses??? ellers så stopper vi vores abn. hos tv2

------------------

[Name]
Jeg beklager at du oplever problemer med at se programmer på TV 2 Play.

Hvilken browser bruger du til at afspille vores indhold i? Kan jeg få dig til at prøve en anden browser fx. Google Chrome? Oplever du stadig samme problem?

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Annamaria :
som jeg skrev i den klage så har vi afprøvet crome og explore mm. ingen af
de browser virker.......... Og vi ser alt på nettv. vi har ikke kabel,
desuden er vi fotografer og webdesignere, så vi har en rigtig hurtig
forbindelse, ingen af de andre sider har problemer, det er kun tv2

Den 1. nov. 2012 20.35 skrev [Name removed] <

November 05, 2012 09:51
User photo

Tak for dit svar.

Har du forsøgt en geninstallation af Silverlight? Dette kan ofte afhjælpe afspilningsproblemer.

Desuden vil jeg gerne vide, om det både er on-demand og live tv, at du oplever problemer med?

Kan du se TV 2 News?

Ser frem til at høre fra dig.

Annamaria
Ja jeg har som tidligere geninstalleres silverlight 5 gange. Intet har hjulpet. Det gør det samme på alle vores computere, og vi har 5 af slagsen. Desuden er det både live og on demand

(OG SÅ ER DET PLUDSELIG [NAME REMOVED] der svarer, eller spørger om det samme)
TV 2

Hvilke programmer har I åbne samtidig med, at du afspiller programmer på TV 2 Play?

annamaria:
HVoir mange forskellige skal hjælpe??? vi har ikke nogen åben.
som sagt er min mand webdesigner og vi ved det tager på processoren når
andre programmer står og trækker samtidig med. Så nå vi ser tv eller film
via alle de steder jeg allerede én gang har nævnt .. så er der ikke andre
programmer eller VINDUER åbent
> HVoir mange forskellige skal hjælpe??? vi har ikke nogen åben.
annamaria

[Name removed]
Har I mulighed for at teste på en anden forbindelse? For at undersøge, om der skulle være noget, som blokerer denne vej.

Annamaria
mener du jeg skal kontakte en anden familie der har internet, der er
hurtigt nok til nettv??????

Den 5. nov. 2012 13.25 skrev [Name removed] <
TV 2

Det er blot for at finde frem til, om problemet er på jeres forbindelse eller selve computeren.

Det jeg mener er, om det vil være muligt at teste med jeres computer på en anden forbindelse?

Annamaria:
Det har vi gjort i vores fotostudie. Det er det samme

Og som jeg skrev tidligere så er dette afprøvet på vores 5 forskellige computere. Alle med samme resultat

TV 2
Okay. Og det er den samme computer I har forsøgt på? (her tænker jeg WTF. jeg har lige skrevet at vi har 5 forskellige og det er af prøvet på dem alle, også dem i studiet. plus på den forbindelse, Men den er åbenbart ikke sivet ind derinde).

......
annamaria

Nej, jeg tror bare vi dropper vores Ann. I spørger om det samme

Vi har fem computer

Prøvet på dem alle hjemme

Tre forskellige i studiet

To forskellige forbindelser

På crome, silverlight, Mozilla, Explorer mm

Har geninstalleres silverlight 5 gange.

Nu har I spurgt om det samme og det er de samme svar jeg har givet i laaaaang tid.... Dårlig service og I har endnu ikke kommet med noget konkret .....

Dette er grunden til andre ikke gider skrive til jer, så må vi jo stoppe vores Ann. Sammen med de andre der er ligeså trætte af dårlig og ikke særlig udbytterig service.

Du må kunne forstå hvor opslidende det er at betale for noget som aldrig virker og I spørger om det samme og kommer aldrig med svar.... Det er ikke personligt, men røv trættende

Annamaria Paul

Nu henter jeg mit barn har ikke tid til at skrive til jer hele tiden.

[Name removed]
Vi forsøger blot at finde frem til, hvor fejlen kan være. Når det drejer sig om problemer med at afspilningen hakker, så er det generelt meget svært for os at hjælpe, da fejlen her skal findes på enten den pågældende computer eller forbindelse.
Det er i dette tilfælde ikke noget, som vi kan løse ved at foretage nogen rettelser herinde fra, da problemet opstår hos jer.

Jeg kan selvfølgelig godt opsige dit abonnement. Er det på brugernavnet gayatri?

Annamaria
det er sgu meget flot at lægge fejlen på forbrugeren når der ingen konkret
fejl er at finde hos Forbrugeren, hvis det var en forbindelse eller en
computer kunne du lægge fejlen her, det kan du sgu ikke gøre nu. men jeg
går bare videre med servicen til højere sted.

du skal ikke røre mit abn. det skal jeg nok selv ordne

Den 5. nov. 2012 16.13 skrev Annamaria Paul

> det er sgu meget flot at lægge fejlen på forbrugeren når der ingen konkret
> fejl er at finde hos Forbrugeren, hvis det var en forbindelse eller en
> computer kunne du lægge fejlen her, det kan du sgu ikke gøre nu. men jeg
> går bare videre med servicen til højere sted.

Julie Gade and Per Madsen found this review useful

Elendigt!!

Tv2play er og godt et elendigt produkt! Har af flere omgange benyttet mig af kampagnekoder, fordi kvaliteten og funktionaliteten har været skræmmende dårlig og derfor har jeg ikke, ville betale for det endnu! Det tager mig som oftest 5-10 min at logge ind, da log ind siden fryser og jeg må starte forfra. Film og serier stopper jævnligt afspilningen og der kan gå lang tid før de starter igen eller jeg må starte forfra. Og hvad er ideen med at lægge en serie ud på siden, hvis man ikke kan se samtlige afsnit/sæsoner?? Jeg kommer ikke til at benytte mig af play igen, dertil er konceptet simpelthen for ringe!

Billigt skrammel

TV2 bruger det mest forældede teknik til at afvikle deres programmer. Hver gang jeg forsøger at se noget ender jeg med bare at gå over på YouTube og ser det istedet. Der kan de afvikle video uden problemer!
Jeg begriber ikke at en fremstående kanal som TV2 vil være bekendt at levere så elendig teknik.
Det er en joke !!Lad være med at betale for dette sjusk, du kan se det hele på YouTube uden forsinkelser og hakkende billeder!!

Julie Gade and Inger Langer found this review useful

God hjemmeside

Hjemmesiden er overskuelig, har mange forskellige valgmuligheder og man er ikke i tvivl om hvor tingene er

TV 2 Danmark A/S

Og her er lidt at mine penge til aktionærene

Ser ikke nogle af TV2's kanaler efter de begyndte at poppe op med næste program lige præcis hvor man er midt i en spændende slutning. Det er skide irriterende, for at sige det på godt dansk. Og de kan ikke vente til filmen er helt færdig før en larmende stemme baldre ind med næste program, for at holde på seerne. Jeg vælger TV2 fra næste gang der er valg. Jeg nægter at betale og få serveret et båthorn midt i min film. Jeg bruger(som utallige andre film til at koble af på). Og TV2 news er så pinlig med de rene børn der kigger fast og selvsikkert ud, for nu er de der hvor de vil være: i centrum.

TV 2 Danmark A/S

Henrik spindoktor qvortrup som politisk kommentator på tv2 nyhederne??

Behøver jeg og sige mere?? Han er en af de mest politisk farvede mennesker i danske medier. Også lader tv2, denne spindoktor lege politisk kommentator. Fy for helved.. Fjern nu den spindoktor, som ikke kunne tale fornuft i hovedet på Anders fjogh Rasmusen under muhammed krisen!! http://da.wikipedia.org/wiki/Henrik_Qvortrup

TV2 Charlie

I sin tid havde jeg ellers ikke særligt meget til overs for TV2 Charlie, for den var ikke særlig interessant den TV kanal.
Men deres valg at vise alternative krimiserier fra Tyskland og England har dælme fået underholdnings værdien på kanalen trukket meget op.
Godt gået med Muntre Mysterier (Heiter bis tödlich) tv-serierne fra Tyskland, for de er noget bedre end de ellers dybt overdrevne politi serier man ellers kun ser på de tyske tv kanaler at vi kan modtage her i landet.

Ingen Android eller Linux support

Tv2 play understøtter hverken Android eller Linux.
Linux kan man måske forstå da brugerbasen kun er på ca. 5%, men der bliver solgt langt flere androider end æble telefoner.

TV 2 Danmark A/S

Hævede penge på min konto, uden levering af produkt!

Igår lørdag havde min datter fødselsdag, i den forbindelse, skulle hun holde "SLEEPING PARTY" for sin klasse, og vi havde valgt at leje film på Tv2 play. Vi havde valgt den nye film, hemmeligheden!

Jeg betaler med kort, hvorefter den melder "ukendt fejl", og beder mig prøve igen, dette gør jeg et par gange, men uden held. Jeg vælger derfor at tjekke om det skulle være et prblem med min konto. Det er der ikke, Tv2 har reserveret beløbet!! Jeg forsøger alt, opdatere siden, logge ud og ind flere gange, dog uden resultat.

Da det var for sent at kontakte kundeservice, måtte vi ud at køre efter en film!

Idag har jeg så kontaktet kundeservice, og blev egentlig bare mødt af "det må du tale med din bank om" og ja så kunne jeg få en kode til en "gratis film" halooo den er jo ikke gratis når de i har sat jer på pengende via min konto!! Jeg får besked på at sende et screen shot af min konto, da damen (føler jeg) faktisk ikke tror en dyt på hvad jeg siger, og får så den besked at jeg høre noget i LØBET af næste uge!! ja ja det er "kun" 39 kr, men det kan fanme ikke være rigtigt at de skal kunne give min skylden, eller at jeg skal vente i dagevis, på at få lov til at bruge mine EGNE penge...

Jeg er skuffet, og virkelig ked af den flabede behandling jeg fik. Øv altså :-(

Julie Gade and Inger Langer found this review useful

Altid god oplevelse!

Jeg har 7, 9, 13, aldrig oplevet problemer med TV2's websider, hverken når der er pres på, som f.eks. under Vild med dans eller hvis jeg har købt mig adgang til en udsendelse via Sputnik, så thumbs up for TV2!

ALT FOR MANGE REKLAMER

Har netop opsagt mit tv2 hos boxertv. Regnede med at da tv2 blev til betalingskanal at man så kraftigt ville reducere antallet af reklameblokke og deres længde eller helt droppe dem. Og så er der for mange genudsendelser som venner og 90210. Gider ikke længere at betale for genudsendelser og reklamer.

tv2 og deres reklamer

kan man ikke som en større tv station overholde de program tider som de skrive på deres tekt-tv når man skriver at filmen starte f.eks. 21.00 så starter den kl.21.00 og ikke 21.05 fordi der lige skal være nogle reklammer jeg ser mindre og mindre tv2 p.g.a. deres reklammer og at man ikke kan finde ud af overholde tiden

Skide Abonnement..

Da jeg første gang betalte for et guld abonnement host play tænkte jeg at det kunne da være meget sjovt at prøve, bare sådan den tid det varede. Jeg gjorde meget ud af at sikre mig at de ikke ville trække penge fra mig, når abonnementet udløb. Alligevel har jeg nu opdaget at TV2 har stjålet penge fra mit kort. Jeg blev selvfølgelig vred, og sendte dem en klagesang. Tilbage får jeg at vide at det bare er ærgerligt, og jeg kunne have set mig bedre for. De forklare mig at alle abonnementer som standard står til at blive fornyet, men det var jo netop det jeg valgte fra? Første gang jeg opdagede at de havde stjålet penge fra mig var det første jeg gjorde at stoppe mit abonnement, og alligevel skal jeg opdage at de fortsætter?!

Hvad fanden er det for noget pis? Mange tak for lort.

elendigt

esværre har canal digital ikke længere premier league kanalen og jeg blev derfor ovenud lykkelig da jeg så at jeg kunne købe denne kanal hos tv2play som web stream.

Jeg er dog noget forbavset over at i 2012, streamer de med en kvalitet der svarer til en af Ulla Terkelsens raporter fra ørkenen i Afghanistan via satellit telefon.

det må uden sammenligning være den dårligste streaming tjeneste på nettet pt.

der er ingen test inden man betaler, og test sekvensen inden man betaler er jo 100 gange bedre end det man faktisk får. Der er måske båndbredde nok til en studie optagelse af en siddende person, men en fodbold kamp med så mange detaljer og action er det bare ikke godt nok. alt er sløret ved panoreringer, selv closeup kan du ikke engang se detaljer i ansigterne på spillerne. Simpelthen dårligt.

Når man ser kvaliteten af Voddler.com, dr.dk, xbox zune, bbc, 6'erens nutv.dk og alle andre streaming tjenester er jeg rystet.

ydermere forlanger de 119,- pr. måned for et produkt der giver en ondt i øjnene efter man har kigget i 10-15 minutter, fordi alt er så sløret.

Og nej det er ikke min forbindelse. Jeg har en 60/60 fra waoo, og som skrevet ovenover, jeg har endnu ikke fundet en streaming tjeneste der bare kommer i nærheden af deres dårlige niveu.

Man kan selvfølgelig sige at det er min egen skyld, for jeg kunne bare have søgt på tv2 stream kvalitet på google, og det vælter ind med advarsler og dårlige anmeldelser.

Jeg gætter på at TV2 ikke ser nogen fremtid i internettet og tv streaming

god hjemmeside

god hjemmeside hvor jeg tit er inde og læse nyheder..

bruger også hver dag Beep.. synes bare at den er blevet for meget en kopi af andres hjemmesiders artikler.. og der kommer for få nyheder ind... der er et stort marked derude hvor man kan finde mange flere og mere detaljeret nyheder hver dag.. så er surt der kun kommer en eller to om dagen her.. med få opdateringer.

TV 2 Danmark A/S

Virker, men latterlig dårlig kvalitet

Ja, det virker.
Kunne dog ikke se OL, da jeg ikke var hjemme og altså ikke på Wi-Fi. Det var noget med rettigheder. Jeg var sgu på dansk 3G, så giv mig dog OL for pokker da.

Kvaliteten, tja bum bum. På en iPhone/iPad ser det fint ud, men så snart det kommer op på TV'et via Apple TV, ja så er kvaliteten dårligere end før HD.

Vilket leder mig frem til sidste kritikpunkt...
Hvorfor POKKER vises det ikke i HD?? Når nu forbindelsen er god nok. 50 mbit burde kunne række til det meste. Når det kommer i HD, er jeg på. Nu opsiger jeg igen.

TV 2 Danmark A/S

TV 2 Play: Doner hellere pengene til velgørenhed...

- Prisen er pt. 119 md(standard produkt), - og hvad får man så for de penge? -

a) Adgang til TV2s kanaler(ikke sports kanalerne de koster ekstra)

b) Nogle af de film, som er blevet vist på TV2s kanaler

c) Nogle af de serier, som er blevet vist på TV2s kanaler

- Hvad får man så egentligt for pengene? -

a) INGENTING eftersom stort set alle har adgang til TV2s kanaller igennem deres tv-pakke.("Jamen jeg har ikke en tv-pakke!" - så bør man istedet abonnere på en, - du får langt mere for pengene waoo, fullrate, telia, yousee, boxer.... mulighederne er mange)

b) Jeg vil gå så langt, som at sige at udvalget er elendigt. streaming kvaliteten er ligeledes elendig.(Filmstriben.dk har et langt større udvalg, bedre kvalitet af film, samt bedre streaming kvalitet og DET ER GRATIS)

c) Så er der serier tilbage, som jo i forvejen er blevet vist på TV2s kanaler, men hvis du ikke lige har set alle afsnit i en bestemt serie, så er det da muligt(host youtube).

- Konklusion -

Betaler man 119,- pr md. for at se serier som allerede er blevet vist, så har man simpelthen for mange penge. Det er penge lige ud af vinduet. Jeg vil mene, at man istedet burde donere pengene til velgørenhed.