We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Veiligkopen reviews

Veiligkopen Logo
Customers say: »Ik ben erg tevreden over Veilig...« »Als alles korrekt loopt mag het...« »Ik heb een wasdroger via...« 403
Good
8.6 out of 10

403 customer reviews
Review company
  • Reviews (403)
Veiligkopen

Vervanging gekregen terwijl de fabrikant het liet afweten

Ik had een wasdroger besteld maar we kwamen er naar 1x gebruik achter dat er een barst in het reservoir zat en het water liep er gewoon uit. De fabrikant is langsgeweest maar heeft daarna niets meer van zich laten horen en bleek niet van plan garantie te leveren (Ariston).
We hebben veiligkopen hiervan op de hoogte gebracht en ze hebben een nieuwe was droger geleverd en het defecte apparaat opgehaald.
Thumbs up voor veilgkopen! Slechte service van de fabrikant Ariston.

Er was wel wat miscommunicaie met de leveracier en magazijn. Vorige week was de droger al ingeruild maar vandaag kwam er een tweede leverancier langs met dezelfde opdracht.

We hebben de tweede maar weer terug gestuurd.

Featured review of Veiligkopen

Veiligkopen

Er is door veiligkopen.nu extra figuurlijk en letterlijk extra kilometers gemaakt om mij tevreden te stellen en dat is voor mij (althans) een essentiele reden waardoor ik in het vervolg terug kom.

Ik heb bij de heren van veiligkopen.nu een Siemens koelkast, Siemens vaatwasser, Siemens afzuigkap en een Bosch wasmachine en Etna gas kooktoestel gekocht.
De bestelling, het afleveren het ging allemaal van een leien dakje.
Heerlijk en net zo onbekommerd als wanneer je de dagelijkse boodschappen doet bij de plaatselijke grootgrutter.
Maar .. (jaja een maar) na afleveren bleek de Siemens koelkast niet te beschikken over schroefdraad waardoor ik niet in staat was om op succesvolle wijze de koelkastdeur opening zijde te veranderen.
Nu is het zo dat ik dus net verhuisd was en zonder koelkast word het lastig eten en drinken .. behoorlijk lastig al zeg ik het zelf.
De monteurs van Siemens konden pas anderhalve week later .. Wat te doen .. Want Veiligkopen.nu werkt met monteur eindoordeel alvorens over word gegaan tot vervanging ..
Men was coulant en heeft de koelkast binnen amper 3 werkdagen omgeruild voor een nieuwe die wel in orde is en nu staat deze in de keuken te snorren dat het een lieve lust is..
Dat ik vervolgens nog even in paniek raakte toen ik gas rook na het verkeerd aansluiten van het Etna gas kooktoestel, tja dat reken ik mezelf vooral aan evenals de mopper email die ik in alle emotie en ten onrechte (eigen schuld) op hen afvuurde ..
Het is dus achteraf een leervolle en tegelijkertijd ook vooral een prima koop ervaring gebleken dankzij Veiligkopen.nu.
Ik raad dus ook met een gerust hart iedereen (in mijn directe omgeving) aan om een bestelling bij ze te doen, wanneer het product goed leverbaar en goedko(o)p(er) is dan bij een concurrent.
Je krijgt waar voor je geld en prima klantenservice op de koop toe !

Mvg,

Ties den Engelsen, Den Bosch

Betrouwbare site

Meerdere malen besteld bij veiligkopen.nl. Goede service, in de regel snelle levering en als je het product ergens anders goedkoper vindt kan je het mailen en doen ze je een verbeterde aanbieding. De afgesproken tijden om te leveren zijn alleen niet ok. Afgesproken tussen 14.00 en 19.00 en dan om 20.00 uur afleveren......zonder belletje....

Zeer tevreden, meerdere bestellingen

Zeer tevreden over veiligkopen.nu. Ik heb onder andere mijn vaatwasser, en later mijn wasmachine koelkast en inductiefornuis, en daarna een gehele keuken van M-systems hier besteld.

Zeker niet duur, nette afhandeling, zeer tevreden.

Makkelijk, snel en goedkoop

Op zaterdag combi-magnetron besteld, op maandag artikel besteld door Veilig Kopen (hebben zelf geen voorraad), op dinsdag mail met verzoek om te bellen voor afspraak levering, woensdag geleverd. Oude combi-magnetron hebben ze netjes mee terug genomen.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.